22366
-
#7234 nem tudom, még nem néztem meg -
#7233 ja, akkor persze. pl ha 25-ös szintnél abbahagyod, akkor utána ezt megdöntheted -
magyar ember 2 #7232 Akkor ez vmi hidroplan talpas sima sparrow, vagy van vmi extraja? -
#7231 kiírja, hogy hova kell érte menni. ezt a Sea Soarrow-ot a Marina-hoz kaptam (ott ahol a kikötő van, asszem ott voltak a C küldetések). -
magyar ember 2 #7230 Az odaig ok, de ujra tudom kezdeni? Mer amugy megy 12 felett is, de a 150 pajzsot ki akarom menteni, mer v20 korul valamiert mindig wasted lesz a heli. -
magyar ember 2 #7229 Ugyanmar... 6 csillag, es ellopod. Nekem mar 12 tank parkol a garazsban. :) -
#7228 nem, mert ha kiszállsz a kocsiból egyből vége -
#7227 engem az őrületbe kergetett, mert aszittem örökre bent ragadk:)))
éppen túl voltam tüzoltó, meg junik jump, + egy rakat csomag beszerzésésn, és ugye nem metettem:)
aztán csak a kilépés lett volna megoldás:) -
magyar ember 2 #7226 Hova adja? Vagy csak aszongya menj el erte oda, ahol eddig is volt? :) -
magyar ember 2 #7225 Ha 12nel abbahagyom a rendori vigilancet (mentes miatt), kesobb lehet folytatni? -
#7224 na ránéztem erre a térképre:)
szal sidemiisionnak is jelzi azt a kis sea sparrowot, mert ugye egy side missont ad:)))
szal ott van a golfos sziget melett jobbra:)
a közelben csak az van, teáht biztos megtalálod:) -
#7223 egyébként nagyon hasznos a dolog, mert így erőlködés nélkül kutathatom a bfinjectiont:)) -
#7222 nagyon komoly... -
#7221 kösz -
#7220 itt ülök az anyósülésen :DDDD
-
#7219 thx
-
#7218 a sea sparrow az a kis helikoffer, ami van ott pl ott ahol van:)
az a helikopter amitpl lehet vinni amikor le kell fotózni a ks rinygót a martával:)
parkol is egy a jobb oldali szigeten, fölfele a ott ahol enm otm elmodnai hol van:)
szal szürkével jelezve a térképen, van egy iylen kis 3 részes épület, és a középsőnél van a kertben:)
száljj helikopterre, és alacsonyan cikűzz a nort point mall elött még, de a malibu klubb fölött, akkor biztos megtaláld:)
-
#7217 http://www.oddweb.net/gta4/index.asp - itt vannak a térképek -
#7216 :DDDDDDDDDDD ilyen velem is volt!!!!
ki kartam szendi csávót, és beszállok, erre meg ő is kiszed, aztán nem tom hogy volt tovább hirtelen, de az ő kocsiját követe a kamere, ha nyomtam neki gázt, akkor adott hangot, de egyébként semmire nem reagált, meg se tudtam mozdítani verdát, csak ment a faszmók, és aztán a hülyébe beleszaladtak, az meg beakadt, és akkor nyomtam entert, aztán kiadott kocsiból!!!
de elötte nem is ületm benne, mert nem islátszodtam:)
szóval igen ilyen érdekes dolog már velme s történt :) -
#7215 zaki akor nyomhatnál gyképet, hogy hol vannak, mer nekme csak 25 van még:)
vigilante misönt, meg tankkal kel nyomni!!!!
sokkal egyszerüb, én 63as szintig vittem el, és kurvajó:)
na meg föl kel vinni felonyt6osra, és akkor a zsaruk is irtják a bünözőket, még nha nem is direke,t de azok a kis lámák neki mnnek a katonai tankoknak, és ugyanott vagy, mintha te ölted volna:)
beírod PANZER
és már van is tank, szóval ezen ne is paráz:) -
#7214 Eszméletlen mi történt most velem: csórni akartam egy rendőrautót, de amikor kinyitottam az ajtót, a zsaru nem szállt ki hanem tovább vezet mintha misem történt volna. Én meg ott ülök mellette, ez meg csak járkál össze vissza a városban:) -
#7213 nem tudja valaki mi az a Sea Sparrow? ezt kaptam a 80. packages után -
#7212 na már csak 20 hidden packages hiányzik a 100-ból... -
magyar ember 2 #7211 A malibu kornyeken, meg a kezdohelyszin kornyeken, a parti uton szokott jarkalni. -
magyar ember 2 #7210 Legjobb a sentineles lista, 1enesen a kirakatbol lehet vinni. :) -
magyar ember 2 #7209 Pedig a szansajn auto kornyeken szokott jarkalni. -
magyar ember 2 #7208 Fasz kivan, vigilance 20-nal 5 centoril lottem le a rendorhelit. :) -
#7207 Bazze én meg bfinjectiont nem találok! Már másfél órája furikázok, mert ezt a gépet lecseréltem egy fasza kis atv-re, de egyszerűen sehol nem találok egyet sem. Nem tudtok egy helyet ahol mindig parkol egy ilyen? -
#7206 biztos hogy meglesz, csak keresni kell -
Madmaxx #7205 A vice point-i áruháznál szokott parkolni egy ha nem csal az emlékezetem! -
Tovi #7204 Hát akkor várok...... -
#7203 hát ez így szokott lenni. amikor nem kéne a verda akkor egy csomót látsz belőle, de amikor be kell gyűjteni 1et sem találsz -
Tovi #7202 Sziasztok!
A Vice Port-i garázsban gyüjtöm éppen az autókat, még az első listán járok. De azt a kurva Blista Compact nevü autót sehol sem találom! A honlap szerint Vice Port-ban van, fényképet is találtam róla, de autó sehol.
Szóval help pls! -
#7201 -
magyar ember 2 #7200 :) -
magyar ember 2 #7199 A katonak elinteztek helyettem az 1ik vigilance kuldetest. :) -
#7198 Kurva jó ez a játék!PC-n meg egyenesen isteni!! -
magyar ember 2 #7197 Helivel strafelve lekaszaltam 1 osztag katonat rotorral. :) -
magyar ember 2 #7196 Inkabb vki kabelnet bajnok hajigalja, nekem 14k a felfele sebesseg. :) -
#7195 valaki nem dobna fel egy hunteres mentést nagyon kíváncsi lennék rá, de nem akar megjelenni. Nem tudom megidézni. :)