GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Probald azt,hogy 2 jarort csalsz be

nem tom nekem nem volt ilyen problem...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

wegy vagy kettõ de szerintem nem az a lényeg

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Abban aküldiban volt valami gép általi csalás. 😊 Félóráig kerestem egy autót, és amikor végre találtam, utána minden második autó olyan volt... 😊
I.C.ram
Mondom, hogy nem megy!!! Ez valami bug, de nem megy a küldi 😞 Leírom, miz csináltam: 1. Beültem a BMW-be Lance-cel, kimentünk az útra, és kocsiból lelõttem annyi embert, hogy 2-es legyen a körözés, ezután addig járkáltam azon az úton fel s alá, amíg nem jött egy rendõrautó, majd szépen lassan, ügyelve arra, hogy követ-e, becsaltam a villa udvarába, majd bementem a kocsival a garázsba, õ meg beállt mellém, teljesen bent voltunk, nem szálltam ki, nem történt semmi, majd kiszálltam szintén nem történt semmi, a rendõrök a kocsijukban ültek, és szirénáztak, majd meguntam és kimentem a garázsból, õk megse moccantak, mikor kimentem bezáródott a kapu, és elhallgatott a sziréne, de semmit nem írt ki. Majd benéztem a garázsba, és csak az üres rendõrautó volt benne, meg az én autóm, amivel becsaltam õket. Pöcsöm tele van már, vagy 50* próbáltam, de soha sem müxik ez a küldi. 😞
gyraph
Ezt nem hagyhattam ki! 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Adi
Huu ember mit tudsz ennyit kínlódni?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

I.C.ram
De hát nem csukódik ránk 😞 Jány csillaggal csináltad?
ne menekulj ki, bent maragy vele és várd hogy rácsukodjon az jot mindanyiotokra (és 2 zsernyák kell aszem mnimum

I.C.ram
Láncfûrész rulz!! 😄
hiba

hmm postal 2?😊

I.C.ram
Valaki pls írja már le részletesen, hogy õ hogyan csinálta ezt a küldit, mert nekem nem akar sikerülni. Becsalom 1 csillaggal a zsarút (gyalogost), aztan kimenekülök a Villa garázsából, rácsukódik az ajtó, de semmi nem történik. 😞 Aztán probáltam úgy is, hogy 2-es csillaggal, az egész rendõrautót becsalom, majd rájuk csukom az ajtót, de semmi nem történik. 😞
hiba
trail-al, de ok most probald meg, megallsz egyhelybe hatson, es ugy tarsd meg na az a nehez nem esznlekul szaguldani hatson mer az midenkinek m1 😊

Petyus_
Sokáig kell nézni a showt (vagy 5-6 percig minimum) és akkor termel. 😊

Na összegyûjtöttem az összes autót elég idõigényes volt.. :]

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CarajoEsp
Hehe most tettem föl mondom megnézem ,hogy szalad. Elindítom erre szaggat mint állat. Mondom mi az isten.Kapcsolok mindent mint a barom erre rájöttem ,hogy Anistropic Filter,Anti alaising minden maxon az Enter The Matrix miatt ,hogy nézzen is ki valahogy😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Adi
Attól függ mivel mész?! Ha Trial mocival azzal neked elmegyek kiskanizsáig.... Speedel már nehezebb Robogóval na azt inkább haddjuk... 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hiba
rajottem a hatso kerekezes lenyegere, allo helyzetbol indulva rogton hatra kell terhelni, padlogaz mig kihuzza utkozesik, ezutan csak keves gazt adadolni es ugyelni hogy ne doljon el jobra balra, eleg nehez hosszutavon, szinte meg lehet allni neha egyhelyben ekkor elkezd valmerre dolni, es ebbol mar dog nehez kihuzni anelkul hogy leerjen az eleso.
van vmi bonuspont azert is ha a hatso kereken fordulunk el a tengelyun korul, majdnem egyhelyben - tk ez akkor jon elo mikor majdnem megalltunk, csask hatson, es elkezd dolni egy iranyba ha tudjuk korrigalni pontozza, 1x siekrult 361 fok 😊

I.C.ram
Már rég megvan (olvass kicsit lejjeb😊), de azért köszi. 😊
I.C.ram
Na gyülekeznek a cégeim 😊 Már csak a Boat Yardot, Malibut, Print Factoryt kell megvennem. A peepshows barban mit kell csinálni, hogy termelje a pénzt? Mert nem láttam ott semmi küldetés kört.
Ha minden igaz, a golfkocsi a caddy. Ebbol kovetkezoleg a golfpalyan keresd. 😊
I.C.ram
Az nem jó, hogyha a rendõrautót becsalom, megvárom még kiszállnak, és utána megyek ki a garázsból?
CarajoEsp
😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Adi
Fõ a reális motorozás 😊

hiba

vrummm

MerlinW
My Documents

[merlinw.org]

ugy csald be hogy 2 gyalogos is bemenjen ha lehet, akor lezárodik a garázsajtó pofáznak velemit , kinyilik és mehetsz a mall-ba robantani 😄

I.C.ram
Én a motoros chaost úgy csináltam meg, hogy találtam egy RPG-t, meg gyüjtöttem sok fegyvert. Elöször szétlöttem mindent amit tudtam az alapfegyverekkel (m4), aztán amikor már heli is volt akkor, rpgvel szétlöttem a rendõrség jármûveit, amik jöttek.
I.C.ram
Valaki elmondja, hogy azon a pályán, ahol rendõrnek kell álcáznunk magunkat Lance-cel, ott hogyan lehet a rendõrruhát megszerezni? Amit mondott, hogy csaljam be õket a garázsba megtörtént, de semmi nem történik, csak a rendõrautó lesz meg. 😞
PhantomW
lol

The World is Yours

Lynx_TWL
átfújót..
de nem kell átfújó. én vercetti estateben felszedtem m4est, meg páncélt, azt ott helybe a kocsma elött szétlöttem mindent ami van 😄

๏̯͡๏﴿

Tikal
mi ez vazze, miami vice? a civil zsaruk sport kocsival üldöznek 😊
Amugy keményebbek ezek mint voltak gta3-ban

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
Naneee! 😄
Adi
Ott írtam te

hiba
nem elhet valahogy ravenni az engine-t hogy tavolabbrol jelenitse meg a mozgo objektumokat es ne csak az orrom elott 5m-re huzza rajuk a reszletes texturat? (minden maxon van, eleg feltuno ez)

lipovics
http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_dodo1.gif
http://web.axelero.hu/lipovic1/gtavc_dodo2.gif
hen-tes
muhha 😊)
az a golf autó 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sephi
Vilag jatek! Melto a GTA nevre! Mar 4 oraja nyonom es nem lehet megunni! Rulez!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Pedig csak ott lehet 😞 Ha ott nincs akkor van még gy lehetõség, de az macerás. Vedd meg a Filmstudiót, mert ott asszem a 3. küldiben egy limot kell követni, abból ha kiszeded a soffört, akkor elkötheted, mission failed lesz, de annyiszor kezdheted újra ahányszor csak akarod.
I.C.ram
Mégis nekem volt igazam! 😞 Caddy kéne nekem. Valaki látott már Caddy-t? Hol van?
magus
kösz

I.C.ram
Tényleg van Cabbie Taxi is. Köszi 😊 3 fajta Taxi van akkor: Taxi, Kaufmann Cab, Cabbie.
hiba
num 9, 6 de allitsd amire gondolod

I.C.ram
NUM 9 elõre, NUM6 hátra. Ez vonatkozik a rapcsikre, helikre is.
I.C.ram
Valaki írja már pls újra Cenobite által berakott térképet, mert nem találom 😞
magus
mivel dolok elore hatra?😊

I.C.ram
Elõre dõlök, de csak feláll a motoron, nem emeli meg a hátsó kereket egyáltalán.
hiba
vagy hatra 😊
mind2 kereken lehet

Lynx_TWL
thx

๏̯͡๏﴿

I.C.ram
Autószalonos küldihez, olyan mint a 3-ban az a nagy garázsos a kikötõben, csak itt nagyobb a tétje, mert ettõl fejlõdik a szalon (több pénzt gyüjt).
Adi
Elöre dõlsz.