22366
-
#7415 még jó hogy meg kell csinálni a telefonos küldetéseket (is) -
tibinihil #7414 még jó hoyg megtok fogalmazni értelmesen egy mondtaot (háppppfff...)szal a filmgyár pedig a két sziget között van legészakabbra -
magyar ember 2 #7413 Naja. Mas tema, de kivancsi lennek hogy a mai vilagban ahol mar a wc-s neninek is alapkovetelmeny az angol nyelvtudas, milyen karrierre szamit a sok "vanmarmagyaritas?" ember. -
tibinihil #7412 hmm ha van elé kessed akkor sztem már meg tudod venni a filmgyárat, vagy a taxitársaságot. a taxi az öö asszem lil haitin van a filmgyárat, nameg a keleti szigeten a malibut. a telefonosokat se hanygaold -
tibinihil #7411 én nem tom hogy ti mit pöcsöltök ezzel a magyarítással... 1. nem vagyok egy kúva nagy angolzseni még egy szar középfokúm sincs, de ez is elég annyira, hogy megértsem naggyából a párbeszédeket és a missönök lényegét. 2. nem tom megéri-e kockáztatni az egész rendszeredet is akár, hogy jobban megértsd a dolgokat, pláne úgy hogy ahogy én hallom a magyarítások nagy része csinál gebaszt. -
#7408 most raboltam ki újból összes rohadt kicseszett boltot, merhogy fagyott gém azt nem volt mentés:D -
madvi #7407 Ezer köszi skacok!
Siker!!!!!
madvi -
magyar ember 2 #7406 Futok. :) Mondom hogy utol se birnak erni, ha elemallnak, kikerulom, es futok tovabb, ugyse nagyon talalnak el, meg az FBI se. Ha auto kozeledik, biztos ami biztos ugrok 1et, igy ha gazolni probal, legtobbszor atugrok a tetejen, es semmi bajom. Ezert jo az elejen +csinalni a paramentot, mert ilyenkor gyorsabb a buli. A gyalogos futas a legbiztonsagosabb, de nem a leggyorsabb kozlekedesi eszkoz. -
magyar ember 2 #7405 Ha shotgunnal lovod hasba, nem fogja +nyomni a riasztot. :) -
#7404 és hogy rázod le a zsarukat? -
magyar ember 2 #7403 Rablas utan leg1szerubb gyalog elfutni, hacsak nincs olyan mazlijuk hogy elgazoljanak, semmit nem tudnak tenni. -
magyar ember 2 #7402 Nem mazli, hanem halott Sonny kell hozza. -
magyar ember 2 #7401 Olvasni meg csak tucc... -
#7400 ki mész balra a sztrádára:D
ami egy hosszabb út, és ha ügyesen csinálod
nem kel full gáz végig!!!
akkor a kikötő fele már meg is vna misszió
a boltban meg rátartod csáveszra, és akkor így noymja ki a zsetont, aztán szépen kapod a csillagokat egészen 3asig, aztán ha úgy gondolta jól van akkor megnyomja a riasztót:D na iylenkor kell pucolni:D
vigyázz, mertha bemséz bolba és nem tartod rá puskát gyorsan, megnyomja riasztót, mielött pénzt adna, és utána már em ad, teáht el kel menni fújnil, azt előröl az egséz:) -
magyar ember 2 #7399 Ja. -
#7398 ja. keress hosszú egyenes utat aztán hajrá. Egy idő után szól a faszi, hogy ügyes voltál. :) -
#7397 1-2 pecig nyomd a gázt, csak ne lassíts mert felrobbansz -
madvi #7396 Hali!
Hogyan kell megcsinálni azt a missiont, amikor a zenészbandával autózni kell és ha lassítasz, robban?
köszi
madvi -
#7393 a joystick bezavarhat, nálam szokott néhány játéknál hasonlót csinálni, és a joy letiltása után minden megy rendesen... -
#7392 én még ilyenről nem hallottam -
#7391 Emberek akadt egy problémám.
Kipróbálgattam pár magyarítást de sajna elég előre tartottam a játékban tehát minden maradt angol a menüket kivéve szóval adtam a szarnak egy pofont. Ez még nem lenne gond, de nekiállt olyat játszani velem a játék, hogy ha beülök egy kocsiba akkor nekiáll tolatni egyszerre és csak egy ESC (menübe kilépés és vissza) segít. De néha a manuszra is rájön a tolathatnék na itt meg csak a kilépés és állás visszatöltés.
Na kivágtam a magyarításokat uninstalláltam, majd visszaraktam majd rá a patchet és még mindig csinálja.
Mi lehet a gond? Másnál is volt hasonló probléma? -
#7390 nincs mit -
#7389 MEGVAN! Woohoo! most teljesen ki vagyok magamból... Zaki thx a linket, rengeteget segített... -
#7388 vagy csak az izgatottság vette el az eszemet már csak 1 kell de azt nem találom, végignézem a helyeket még1X -
#7387 ezért kezdtem előlröl a játékot én is, mert 4-et sehol nem találtam -
#7386 pl az airport tetején is csak egy rampage van... -
#7385 pedig nem csaltam és nincs ott ahol írják... -
#7384 ezek a hidden package-k nem küldetésfüggőek, tehát bármikor felszedheted őket -
#7383 jobbra el kell futni, majd fel kell menni a tetőre -
Redfox #7381 Megcsináltam, most ment tovább és elmentettem. -
#7380 basszus nincs meg a maradék 5 hp pedig nem is csaltam! vagy csak akkor jelenik meg ha végigcsináltam a küldiket? -
#7379 a lépéssel közelebb kerültél a 100%-hoz -
#7378 je kirabotlam minden boltot:)
most mi van?:D -
#7377 na kiraboltam az összes üzletet, lassan elkedzem az unique stunt junp-okat... -
Redfox #7376 Most kiléptem belőle, kezdem újra a küldetést. :( -
#7375 Nekem azt csinálta mondjuk nem ennél a küldinél hanem a "Bank Jobs"-nál odamentem a bank-hoz betöltené a videót aztán sötét kép, a gép újraindul elvesztett valami dll. fájlt a Windows ami a regisztrációt jegyzi. Úgyhogy Windows reinstall lett a vége. Utánna már nem csinálta. Vírus nem volt,úgyhogy nem is jöttem rá igazán mi lehetett a gond. -
#7374 nálam minden ok volt... -
Redfox #7373 Nagyot szívtam. Malibu club versenyes küldetése: megyek simán megnyerem a versenyt, beérek a célba, aztán kép fekete, se kép se hang. Várok... semmi. Most nyomtam egy alt+tab-ot, úgyhogy háttérben van a játék. Csinálta már ezt valakinek, ha igen van rá megoldás? -
#7372 én egy lyukaskerekű rendőrautóval menekültem, úgy, hogy az fbios vaganok ott csörtettek a seggemben:D
aztán ha nincs a pay n spray melett egy kis robogók akkor ott is maradtam volna:) -
#7371 jee 3 shopot jelez stat, hogy kiraboltam jeeee
.........
mondjuk ovlt a képregényes egy tooled up, egy nem tommiafaranv volt az, meg egy ruha bolt:)
ez 4 nem?:)