GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
RPG-vel, ami ott van a reptér közelében lévõ hotel uszómedencéjében.
lipovics
I.C.ram
Fagyigyár csak akkor fog termelni, ha eladsz jó sok fagyit a fagyisautóval, ami kábszeres mellesleg. 😊
I.C.ram
Nagy terepjáró.
Hi Land Stalker milyen auto mar csak az hianyzik az autoszalonombol 😊

Megvettem a fagyigyarat de lehet hogy hiba volt 😞
nem nagyon termel...

mit erdemes megvenni?

hornbali
???????????

hiba
mitucko?

hornbali
kéne nem akarom végig vinni mert nem tom😞

de végignyomott al szadulni jó!!!!!!!!4

ha megkapod a küldit, az egyik udvarba termelõdik némi cucc... nekem eddigre volt már mesterlövészem, szal azzal csináltam meg...
aki még jobban elakad, az meg keresse fel a gamefaqs.com-ot, annyi leírást talál, mint a szemét...
minek az neked? sokkal jobb végigszenvedni, mint beleülni a készbe...
te honnan szedted le a vc-t???
szamvan:

mesterlövész puskával ki tusdsz szedni mindenkit a kocsikból. nem kell közel menni :-)
hornbali
aki végigvitte a vicot az a savegamet odatudnáadni????????

cenobite
"Segitesz elkapni valakit kapsz valamit"

Ez van benne. Elkapod a rosszfiút az utcán (NEM MEGÖLNI, csak elpüfölni egy kicsit) kapsz vagy 50 dollcsit

gamertag: kenobita

cenobite
Igen, ez így elsõre talán jópofán hangzik, de gondolj bele. Küldetés közben még azzal is tököljél, hogy nehogy gyorsan menj, mert akkor üldözni fog a zsaru. Ha meg lassan mész, lejár az idõ. Mindenki átkozná a készítõket. Én biztosan! 😄 Jól van ez így. Ez így SZÓRAKOZTATÓ és azt hiszem ez a lényeg.

gamertag: kenobita

I.C.ram
Nem valami sok, de hosszabb mint elõdje.
CarajoEsp
Kb hány óra tiszta játékidõ?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

I.C.ram
Nem tom mi értelme van ennek a csiítelésnek, én is anélkül játszottamvégig szóval nem lehetetlen.
Alien
Holnap lesz meg a játék, már alig váááááárooooooom

Danika
hát kösz szépen azmeg ugy akad mint az állat 😄

The SG oldest KING. xD

Danika
szivás!ismered azt,hogy béta vagy rossz verzió?

The SG oldest KING. xD

jáccál maffiát... 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Danika
nekem bennevolt 😄
lehet neetrõl szedte!mindegy külömben tessék:

http://www.origo.hu/szoftverbazis/

The SG oldest KING. xD

Danika
A készitõknek eszükbe juthatna ezis nagyonjülenne:

Gyorshajtásért jön a rendõr kocsival férrekell állni és pénztkell fietni!

Segitesz elkapni valakit kapsz valamit!

megölsz valakit sitre nem megölni 😄!!!

megütsz egy nõt akkor jön lefog és kikérdez meg iylen jópofa kira kira kria dolgok -😄DD

The SG oldest KING. xD

InterSAS
Hello,
nem tudja vki hogy DirectX 9 -et honnan lehet letölteni úgy, hogy a letöltendõ telepítõ ne a netrõl keresse a fájlokat, hanem benne legyenek?
Megköszönném!
Byez
Danika
ÉN annál beirtam a tankodot mikor ottvoltam majdnem a kapunál tankkod és irány PUFF PASFF KAPP azt lövök ahol bennvan és csak õ nemhall meg aztán emgyek ki jönnek és enkmjönnek de ökcsak robbanak 😄

The SG oldest KING. xD

Danika
de miylen?
kis szöszi?? és szöszi autóbaszáll be? 😄

The SG oldest KING. xD

miért olyan fontos?? 😄 ha izgat a játék ako ugyis végigviszed, ha meg nem érdekel ako meg minek?? 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

gyraph
Az autoverenyes résznél, ami a malibu bártól indul, és oda is kell visszatérni, na ott állandóan lefagy nekem a game....illetve nem is lefagy, csak egyszerûen elsötétül a kép és se fel-se le és alt+ctrl+del-el tudok csak kilépni, de közben az alkalmazás (game)fut, tehát nem fagy le....ja és ezt csak akkor produkálja, ha nyerek....ha viszont vesztek ugye nem tudok továbblépni a játékban. Volt valakinek hasonló problémája? HELP! 1óráája ezzel szarozok.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

ha nincs tusz nálad és nem veszélyeztetsz mást igyis letolnak... 😄

hornbali
nem az van bõven 😊)))))

Adi
Gondoltam... És gta3 végig vitt versio nem jó?? 😊)))))

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hornbali
fontos!!!!!!!

hornbali
pcn kéne 1 save gema

Adi
Elküldöm a memory a cardom az jó?? 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

hornbali
fontos lenne 1 save game

hornbali
csá akinek van végig vitt verzió az aküldje el nekem email be köszi és irjon a forumba!!!!!!!

miért, jó az a sentinel... másodszorra sikerült is megcsinálni ezt a küldit :-)
Tikal
Tankkal kell menni, mert ezek az õrültek neked száguldanak!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

magus
AJOKURVAELETBASZNAMARMEGOTTAHOLANAZTARETKSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kb 6. probalkozasra kiszabaditom a csavot, erre elkezdenk uldozni, mondom jovan gta3-ban ez mindig jol ment. erre belemszallnak a semmibol 5-en sportkocsival, es mar annyi. en meg vmi trabantal megyek amit talaltam a szemetlerakonal. bazzeg

nemcsak hogy olyan emberek vannak, akik angolul nem beszélnek, de olyanok is, akik magyarul se nagyon...
Tikal
Egy kérdés: itt senki nem beszél angolul, mindenki oroszt tanult középsuliban, mert ez azért már szörnyû hogy még egyesek még a legegyszerûbb küldetést sem tudják megcsinálni!!!!

Bazz, nagy betükkel ki van irva hogy nem szabad fegyvert használni, autoval kell szétzuzni hogy balesetnek tünjön!!!!!!!!!!!
Nem lehettek ennyire lámák!!!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
elgázolok 560 embert, addigra már az FBI üldöz, 1 másodperc alatt letolnak az utrol, ez nem éppen reális, az életben meghogy hogy van azt inkább mellõzük, mert ott is letolnak az utrol ha kell, de nem igy 😊))

justin
Csak autóval szabad megölni. Vagyis addig ütközöl neki amíg el nem fogy a csíkja.

Tikal
A pole position strip club mire jo? Termel az pénzt?

hogy? amikor fegyverrel ölöm mission failed
Danika
???
sárga autóval megy???
akkor felkel robbantani!

The SG oldest KING. xD

A második telefonos küldetésben mit kell csinálni az ékszerboltból kijövõ kiscsajjal?
Danika
Bárkit érdekelne:

http://supergamer.warez.hu

The SG oldest KING. xD