22366
-
FREEEK #7522 Hali nem tom mivan de nem kapom meg az uccsó kuldetést!nem tudjátok miért lehet,pedig mindent megcsináltam a bankrabláson kivül!légyszi valaki segitsen! -
#7519 biztos nem csináltál meg még valamilyen küldetést, azért nem kaptad még meg az uccsót -
#7516 kezd előlröl a játékot -
#7514 úgy adtad el a fagyit ahogy mondtam? -
#7512 Ah, megvan, de allat vagyok! :) -
#7511 Eladtam 50 fagyit, mégsem ir ki semmit, vissza kell menni a bázisra, vagy mit kell csinálni? Help pls. -
#7509 annak az a végső küldetése, hogy el kell kapni egy csávót, aki a maffiától van, mert megy lenyúlni a zsetonodat a különböző ingatlanaidhoz -
#7507 csak előbb szerezz pár csúzlit, mert kelleni fog -
#7505 bazzeg, ha kaptál egy telefont attól a buzi Lance-tól, akkor menj a V betűhöz, ott van az utolsó küldetés -
#7503 f*szomsetudja -
#7501 okkersárga -
#7499 nekem elsőre sikerült -
#7497 nincs olyan, hogy utolsó elötti küldetés. nekem akkor adta be az utolsó küldit, amikor még meg se vettem a filmgyárat, meg az autószalont -
#7496 nekem 10:17 asszem, rohadt nehéz volt -
#7494 1ik se. a reptér környékén áll 1 verda, abba beszállsz, aztán asszem 25 checkpoint van, és azt kell megcsinálni, ja és nem időre megy -
#7490 ráadásul ha jönnek a fakabátok, akkor csak betolatsz a garázsba, oszt jó van -
magyar ember 2 #7489 Vmelyik tag adja, vagy telefonos kuldetes? En birom az rc helit, de mindte meg nem csinaltam +. -
#7488 figyelj ez a módszer amit mondtam tuti. azt az 50 fagyit percek alatt el lehet adni, és nem kell menni 1 büdös métert sem a kocsival, annyi embert van azon a környéken, mint atom -
#7485 bazzeg én meg most csináltam meg az 1ik Rc helis küldetést, ami a reptérnél van. valami iszonyat nehéz volt, olyan helyekre kellett elmenni ezzel a kis szarral, hogy az valami hihetetlen, az irányításról meg ne is beszéljünk... -
magyar ember 2 #7484 Az uccso vercettit csak akkor kapod meg, ha a nyomdabol is megcsinaltad mindet. -
magyar ember 2 #7483 Az volt a rampage mellett. Ezek a kocsog hidden pekkek miatt kellett ma uj billentyuzetet vennem. :) -
#7482 de van 1 rohadt jó taktikám: elmész az Ocean Beach közelében Pay'n'Spray-be, pontosabban elé, és ott nyomasd a dudát, meg a fagyit. ha jönnek a zsaruk gyorsan bemész lefesteted a verdádat, hogy a fakabátok lekopjanak, és ezt addig tudod csinálni ameddig meg nem unod, én 101 fagyit adtam el, de ennek a többszörösét is el lehet adni ezzel a módszerrel, csak egy kicsit unalmas -
#7481 Még jó hogy 42-nél untam meg. :) -
#7480 Köszi. -
#7479 a 17-es a medence előtti öltözőszerűségben van, a 16-os meg megtalálod, csak keresni kell vmelyik fal mellett. ha nem találod biztos már megszerezted -
#7478 50-et -
magyar ember 2 #7477 A 16 vagy 17es hidden geci hol van? Ott elvileg 3 van 1 rakason, ebbol talaltam 1et a rampage mellett, 1et az rc helivel felrobbantott epitkezes feloli hid labanal, de a 3? -
#7476 Szevasztok! Tudna valaki segíteni abban hogy a Mr. woopis küldetésnél, mennyi db fagylaltot kell elosztogatni hogy hozzon pénzt? Kösz előre is. -
M.A.D. #7475 nálam gef3ti200-on 44.03-as detonator megy, már vagy 3 héte és semmi geb@sz nincs. sőt.:) -
#7474 trainerrel leállítod az időt -
#7473 a stallionnak alapból szar az irányítása, pedig kár érte, nem egy csúnya kocsi -
magyar ember 2 #7468 Ahol a legelsot. -
magyar ember 2 #7467 Nem is az a lenyeg hogy milyen szakmat valaszt, hanem hogy ma mar szinte kikerulni se lehet az angoltanulast, de ugy laccik vannak akiknek megis sikerul. Ha masert nem, legalabb sajat magaert tanulja +! -
#7466 és ezek honnan vannak? http://gta3.gamigo.de-ről? -
#7462 Nálam nincs probléma. -
#7461 ha bírod az ilyen dögöket, szedd le ezeket: '70 Dodge Charger, '68 Chevrolet Camaro
-
-
#7459 mondom, hogy az a garázs-parkolóban van a Marinánál -
#7458 a gtavice.tx.hu-n csak a béta verzió van, abban lehet hogy télleg nincs törés.
Én innen szedtem
http://gta3.gamigo.de/index.php4?page=cars&sortby=date
67 Ford Mustang GT500, az elanor verziót is leszedtem de annak túl magas volt a felfüggesztése, és ezért ez a sima verzió nekem jobban bejön. -
magyar ember 2 #7457 A kikotoben 1 stukkert latok osszesen.