22366
-
#7568 kezdheted elölről -
#7567 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
most kész vagyok... paramedic 12. szint uccsó előtti embert véletlen elb*sztam.... -
#7566 na most csináltam meg a szűzoltós küldit, a 30. szintig vittem, és 304 embert oltottam el -
#7565 azt veszem észre, mert össze-vissza kerestem -
#7564 kimoderáltak:))))
ilyen se volt még, pedig csak egy jó topicot reklámoztam. -
#7563 -
#7562 Pssszt -
#7560 kellene a számára nyitni a gumiszobában 1 topicot, biztos népszerű lenne -
#7559 én még emlékszem erre lámára a downtown run topicból -
#7558 most nyitott egy új mohaa topicot, már moderálva is lett, olyan értelmes volt -
#7557 Az viszont 100% hogy fagy tőle a játék -
#7556 Töltsd le Danikáét. Az nagyon jó, a múltkor már 70%-os volt, mostmár lehet vagy 200%-os:DDDDDDD -
#7555 -
#7554 -
magyar ember 2 #7553 SEHOL!!! -
pokember #7552 hol található MAGYARÍTÁS hozzá???????
HA SEGÍTENÉTEK MEGKÖSZÖNNÉM -
#7551 Az emberünk nem tud gyalogolni? Mert nálam csak fut. Vagy csak beállítás kérdése? -
magyar ember 2 #7550 Thx.
Jol latom hogy katonai ruha van a csavon? Olyat hol lehet talalni? -
#7549 http://www.oddweb.net/gta4/index.asp
ha itt rákattintasz a hp-ra mutat egy screenshotot hol van pontosan -
magyar ember 2 #7548 Sejtem hol a szobor, az pont az 1el keletebbre levo U alaku haz aljan.. A 38as viszont sehol sincs, az 1etlen ami az emeleten van, az az osszetorheto uvegesben, a mozgolepcso felett (az a 39es). Nincs 5leted? -
#7547 23-as hp: az a malibu mögötti parkolóban van
38-as: ott van vhol a bevásárlóközpont emeletén
57-es: keress egy k*baszott szobrot, ott lesz a csomag -
magyar ember 2 #7546 A 23as hidden pakk nem a malibu emeleten a diszkospultban kene hogy legyen? (Nyilvan nincs ott.)
A 38ast meg az aruhaz jobb felso sarkaban jeloli emeletre, na az hol van?
Termeszetesen az 57es sincs ott ahol kene, tudja vki merre van valojaban? -
#7544 Onnan. Keresd a Chevroletnél, meg a Dodge-nál. -
Gbr #7543 Volt már valakinek olyan hibája,hogy amikor elinditom a játékot az emberemnek a feje oldalra áll,egeret nem lehet mozgatni,és a billentyű kiosztás felcserélödik a jobb gombot nyomom balra megy stb....
Ha valakinek van ötlete akkor segítsen!
-
#7542 nem hiszem -
Huron #7541 Hi!
Miért áll meg az install annál a résznél, hogy Directx-es résznél? Fent van a DX 9a, 40.72-es detonator is. Mi ez? -
#7540 hát akkor ne is csodálkozz, hogy nem találod az utolsó küldit -
FREEEK #7539 menj vissza egy olyan mentéshez ahol még nem használtál cheatet! -
Loreszka #7537 köszcsi!
amúgy másnak is szopós rész volt ez a küldi??
-
Loreszka #7536 aha arra a gondolok megint elkezdtem, de megint szivattyúzok!
-
FREEEK #7535 melyik a shipyard,nem ugrik be, malibut meg nem fejeztem be,bankot rabolok,mindjárt! -
magyar ember 2 #7534 Nekem a nyomda volt az uccso elotti ingatlan amit megcsinaltam, a shipyardon kivul az osszes termelt mar, es igy megvolt a vegso kuldetes. -
magyar ember 2 #7533 Nekem 1 rampage, hidden pakk, junik dzsamp nem volt, megis volt uccso kuldetes. -
magyar ember 2 #7532 Nekem addigra mar at is porgott az MP5-ben a loszer. :) -
magyar ember 2 #7531 Nem. Amint termelni kezd, mar adja is a kovetkezot (ez az uccso ott) hogy a szoni foreli emberei lopjak a dellat a cegeidtol, es le kell loni 3 motoros penzbehajtot, utana jon az uccso kuldetes. -
magyar ember 2 #7530 Az 1. szigeten is all 1 topfun bankrablobusz a krosszpalya mellett, az is rc helis? -
FREEEK #7529 de nekem nencs semmi zur a nyomdánál,nem tudom mikor lesz valami,minden nyugis körulötte,pedig megverik a nyomdás csávót,akivel az elején dumáltam,nem? -
FREEEK #7527 nem nekem az uccso amit kaptam az a kubaiaknal,egy gyár felrobbantása,lance engem fel se hiv,de haverjaim azt mondják még valami lessz a nyomdánál is!
-
FREEEK #7525 neked segitettek? -
FREEEK #7523 ja és ha valaki tudja hol lehet letölteni az img toolst,az is irjon! PLS