GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Laslow a VRock mûsoron nyomul érdemes hallgatni mert Laslow egy köcsög 😄 meg a zene is jó.. a "közszolgálati" rádió is nagyon durva. 😄
Gránátot lehet kapni asszem pl. North Point Mall-ban, a keleti sziget észeki részén vab.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Hol van varosban a legjobb hely ahol motorokat lehet lopni?
Melyik radio musorban van a GTA3-bol a Lazlow?
Hol lelek granatot?😊 (meg az elejen azaz majdnem ott ahol a telefonal kapok misziot hogy meg kell olni par tagot akik bankot akarnak rabolni de van az egyik aki pancel kocsiban van es faraszto amig megolom es el is telik oszes idom aze kene robbantani😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Nagymell POWA!
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Csak akkor még nem volt rajtam mellény!
Amúgy mindenkinek ajánlom a 3210-es linket!!!
Sok segítség van ott!
És végre unique jump és hidden pack térkép is van.
Úgyhogy QL!!!
Þór vígi þessi rúnar
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Elõször vegyél egy kurvadurva puskát:
Helikopteres küldibõl maratt egy ágyúm, vagy rakétavetõ vagy M16-os megteszi!
Autó a menet elé.
Megállnak, lövöm a teherautót felrobban a katonákkal, lövöm másikat is dettó, asztán a maradék katonáklat és Hummereket felrobbantani!
tankoban van faszi aki lõ, asztis lelõni. Be a tankba és kész, utánna csak ne állj meg, mert kiszednek a rendõrök.
2-ra sikerült nekem!
Þór vígi þessi rúnar
NA A TANKOS MISSZIÓT HOGY KELL MEGCSINÁLNI ??
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Csakmert ott állok a kuncsaft elõtt és az nem csinál semmit. Dudáltam már, meg körbemociztam, de semmi!
Þór vígi þessi rúnar
KIS MELLÉKUCCÁK!!! Amikor kimész a kijáraton a sentinellel, menekülj minél tovább a mellékutcákban (ami szürke, vagy nincs jelölve a térképen) mindegy hova vezet. Asztán zúzzál ki a fõuccára és siess, így jutottál egy kis elõnyhöz.
Þór vígi þessi rúnar

http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html
Sztem az ingatlanok 90%at megvettem, de majd megnezem a terkepen jol.
Mar csak a fagyis nem ad zsetont.
Mennyi fagyit kell kinyomni?
Csak egyszer kell es mar adja is a penzt (szerencsere)
Megprobalom megcsinalni a hajos mokat, remelem vegre sikerul 😊
Mar csak ket verda kell: Caddy es Baggagea.
Ezek fogalmam sincs micsodak 😄
Viszont megvettem meg a Pole bart, a hajogyarat es a taxi mokat is 😊
amugy nem mindig limo jelenik ott meg, van amikor egy merci, probálkozni kell... 😄
vagy én még a kezdõponttol(étterem vagy mi) a palya legaljan lattam meg eleinte párat
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Strechet hajkuraszom, nem tom milyen es hogy honnan szerezzek :|
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Én is úgy láttam elég sokat.... 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01