GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi!
Van benne kerekes gép vagy csak hidroplán?
Van benne kerekes gép vagy csak hidroplán?
Hi!
Lenne egy kis gondom...
...játszottam a játékkal vagy két - három napig, majd legközelebb amikor el akartam inditani egyszerûen a parancsikonra való kattintás után SEMMI sem történt. Se egy hibaüzenet se semmi. Egy pár pillanatig tölteni látszik (homokóra) majd semmi. Volt restart + reinstall...
...szerintetek mi a gond?
Lenne egy kis gondom...
...játszottam a játékkal vagy két - három napig, majd legközelebb amikor el akartam inditani egyszerûen a parancsikonra való kattintás után SEMMI sem történt. Se egy hibaüzenet se semmi. Egy pár pillanatig tölteni látszik (homokóra) majd semmi. Volt restart + reinstall...
...szerintetek mi a gond?

a 9-es biztos helikopter? Nekem így felülrõl repülõnek tûnik..
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
felmegy fat32-re. alapból arra szoktam tenni. A MGS2 miatt a már fent lévõ fat32-es xp-t is átlehet ntfs-be konvertálni.
na pár kérdés😊
hol van katonai heli?
én is már próbálkoztam ezzel a fannymagnet dologgal, beírtam, hogy fannymagnet ugye, erre kiírja cheat activated, é nem jöttek a bulák 😞
hol lehet venni nagypapát? 😊
meg van ami most nem jut eszembe😊
visoznt aki nem nézte még, az voodoo kocsiban noymja a 9,6,5,4es gombokat 😊
hol van katonai heli?
én is már próbálkoztam ezzel a fannymagnet dologgal, beírtam, hogy fannymagnet ugye, erre kiírja cheat activated, é nem jöttek a bulák 😞
hol lehet venni nagypapát? 😊
meg van ami most nem jut eszembe😊
visoznt aki nem nézte még, az voodoo kocsiban noymja a 9,6,5,4es gombokat 😊
๏̯͡๏﴿
rendõrségnél 12. szintig kell eljutni és 150 lehet a max. páncél
tüzet oltani is a 12. szintig kell, és tûzálló leszel végig
mentõzni is a 12. szintig kell elvinni, utána mindig lehet sprintelni
és 100 utas kell a taxival szállítani
tüzet oltani is a 12. szintig kell, és tûzálló leszel végig
mentõzni is a 12. szintig kell elvinni, utána mindig lehet sprintelni
és 100 utas kell a taxival szállítani
Ammm, és már crack is van hozzá...tud valaki egy jóképû letöltõ helyet (crackhez) 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Honnan lehet tudni a Pizzafutáros küldinél, hogy már elegendõt vittem el? Egyáltalán kiírja, hogy kaptam valamit?
CSA!
Van egy oriasi problemam, nem csiteltem be az agressziv jarokeloket es megis minden ember gyilkolja egymast, meg akkor is ha betoltom ujra a jatekot, hogy lehet kikapcsolni?
Van egy oriasi problemam, nem csiteltem be az agressziv jarokeloket es megis minden ember gyilkolja egymast, meg akkor is ha betoltom ujra a jatekot, hogy lehet kikapcsolni?
Én meg vettem "Nagypapát". Na azzal lehet jól operálni!!!
Öcsém, a tankból kiszedi a pilótát... 😊
Nagyon komoly!!!
Öcsém, a tankból kiszedi a pilótát... 😊
Nagyon komoly!!!
Þór vígi þessi rúnar
Ugyanaz van nálam is, aszittem a cdírás qrt el vmit: Megnéztem CD-n a readme_italian.txt-t ->üres file, viszont ha leszedem alcohollal bin+cue-ba akkor nem üres és daemonnal telepítve felmegy. Nem értem mi lehet az 1cd-vel.
azzal semmi, gondolom, ha azt rakták fel a cd-re, akkor az a jó... én azt tettem fel. a biztonság kedvéért.
azt a dx9-et raktad fel, ami a gtavc cd-n van?
Van már crack az 1.1 -hez? Tuds valaki valamit?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nektek hogy jött be az uccsó mission? ÉN már tényleg megvettem mindent a városban amit lehetett, megnéztem egy térképen is, hogy nem hagytam-e ki valamit. Nincs már semmi dolgom, a telefonos missionoket is lezártam, na most akkor hogyan tovább? Mert csak nem akarnak rámcsörögni mobilon vagy valami. Sonny hívott hogy be van fosva mert valaki fenyegeti hogy megölik õt és a családját, de semmi foganatja nem volt...
Már jóó, megvan!!!
Nem Tudja valaki, hogy még honnan lehet letölteni a GTA VC-t???? Már a WCO-nál is megszüntek a linkek!!!
Segítsetek, mert már csak a CD2-t kell letöltenem!!!
Segítsetek, mert már csak a CD2-t kell letöltenem!!!
éppen hétfõn tettem fel az xp-t a gépemre, azelõtt ME volt, és simán felinstalláltam format c: nélkül
Végül is ott marad a cross pálya, a sport stadion különbözõ rendezvénnyekkel, a távirányitós autók, a távirányítós repülök,a taxizás, a mentõzés, a tûzoltás, a bûnüldözés, a pizza kihordás, a fagylalt kihordás,....de nekem a sima motorozás már elég.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

nem vagyok processzoragyú, magyarul beszélj bazzeg