GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
de feltettem a régebbi crack-et és azzal ok

zaki
nem vagyok mozgássérült, feltettem az eredeti exe-t, felinstalláltam a patch-et, aztán az új crack-et, is feltettem de a játék az indulásnál kérte a cdt

Carlos
Most nyomtam le (ma) 100 taxit. kicsit csömöröm van már a legális élettõl. Asztán megyek majd tüzet oltani!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mert?

Þór vígi þessi rúnar

gyraph
kezdek fáradni 😊))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Carlos
Egyeseknek nehéz a felfogása, vagycsak megmarattak a bedugom, várok, jáccok szinten...

Þór vígi þessi rúnar

gyraph
elõször bemásolod az 1-es cdrõl az eredeti exe-t, aztán patch, aztán az új crack, ami mellékelve van....mi kell még ?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zaki
ez csak a patch. felinstalláltam, de kéri a játék cdt. majd biztos jön erre is egy crack

Carlos
Naszóval az 1.1-es crack a #4030-ban van! A pecsre rákereshetsz, der ittvan lentebb valahol a link!
Blood Patch meg minek? folyik a vér rendesen! Még spriccel is!

Þór vígi þessi rúnar

macro
hi! és ilyenje van vkinek: Grand Theft Auto: Vice City 1.1 Blood + *NoCD Patch* fõleg az 1.1+ nocd miatt érdekelne...

Carlos
Na hol?
Mer' én már nem emléxem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nemis!!!
A legtöbb próbálkozás max 3-5 volt...!!!
Mongyuk néha anyáztam meg csapkodtam rendesen!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Vegyél meg pár ingatlant!
Asszem összesen 14 van. Ezekután jön egy telefon és megsemállás van a stáblistáig!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
LOL.

Þór vígi þessi rúnar

Lynx_TWL
aham az jó lenne, csak még nem tudtam végig nyomni, mert egyszerûen nem kaptam missziót kubaiak óta 😞

๏̯͡๏﴿

Carlos
Énis!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lynx_TWL
hát nekem kéne vmi extrát csinálni, hogy ott legyen az a kibaszott apacs, merthogy ugye bemntem rendrõ ruhában, nem lõttek rám, és 3szor körbemntem egész bázison, hogy van e longbow, de nem volt 😞
így hát megbosszultam a katonákon, kinyirtam vagy 200at 😄
a hülyék nem lõttek vissza 😛
aztán arra is rájöttem, hogy a rendõrségi helikopter nagyon erõs ám, mert ugye 3000 gattling golyó se karcolta meg a fényesészt rajta 😄

๏̯͡๏﴿

gyraph
jól.

Carlos
He-he ilyen már nekem is volt. Újraindítás, vagyha az nem, akkor kikapcs, bekapcs és menni fog!!!
Frász érti miért van ez!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
NEM!
De ha jól selytem akkor a tûzoltó, mentõ, rendõr...küldiket igen!
Jóltudom?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos, ha végignyomtad, akkor a Junk Yard-nál lehet nagypapát venni. Az ottvan a taxi állomásod mellett. (amit megvettél (zebrás taxi))!

Þór vígi þessi rúnar

gyraph
Ez szerinted mi ? #4030 😊

Carlos
Nézd meg a stats-odat!!!
50-et elég kivinni a 150-es életért!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ISTEN VAGY!!!
Köszi!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
patch crack van valakinek?

Lynx_TWL
hm thx, arra nem emléxem, hogy mikor szabadítottam börtönbõl, de véletlenül egyszer besétáltam rendõrségre, tehát tom, hogy hol a cucc 😊

๏̯͡๏﴿

gyraph
Ja igen...öreg hiba nem elolvasni az infot....

Kandurex
OK....heheh....na szal akinek nem akar feltelepülni (patch)....az, az 1 CDrõl hirtelen és gyorsan másolja be az eredeti (nem crackes) exe-t a /Vice City, mer anékül nem telepxik a pecs....csááá

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Alexease
Ja! Addig jo a jatek, amig "normalis" kuldetesek vannak. Aztan mar csak sok, lehettetlen, szopatos faszsag az egesz. Persze, aki nagyon raer, es szereti ezeket a "tucatszor megcsinalni kenytelen kuldeteseket", annak biztos hogy jo.
gyraph
Nagyon vágyok egy Radeon 9700 Pro-ra... 😊))) csak szólok.

Hi!! Hogy lehet ilyen mozgó logo-t betenni a név helyére??? Hogy csináljátok???
Kicsirigo
Ha bemész a rendörségre (ahonnan egy fickot kellett megszöktetni) és az öltözõben átöltözöl rendörnek, akkor nem fognak rád lövöldözni a katonai bázison (nyugottan besétálhatsz a helikopterért).

Kandurex
Thank You. Hálám a sírig üldöz 😄DD

Lynx_TWL
én már eleget szenvedtem helikopterért, ideje lenne kapni egyet 😊
meg mondjuk pár missziót is ami a gém végét jelentené már...
sztem így eddig a gémben a legjobb hangulatú részek azok voltak, amikor még ott elején a Lance gyerekkel diaz bácsinak kellett dolgozni meg az ilyenek 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hmm lenyomtam minden lehetsgées missziót, kivéve az ilyen kosztüm méded filmgyár meg ezek missziókat, teáht most fejeztem be kubaiakat, és akkor most nincs semmi 😊
tehát akkor ez hogy van?
aki végigtolta, és biztoan végigtolta, az írja már le, hogy neki mi volt plz 😊

๏̯͡๏﴿

gyraph
CRACKELT 1.1 PATCH MINDENKINEK 😊

gyraph
Mailben nem ment át , de feltettem
ide , de nem tudom meddig maradhat...

Kandurex
A francba...igaz....mailboxod van? (az enged 5M)

fogod és összegyüjtöd mind a 100 hidden packaget és már repülhetsz is vele. 😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Kandurex
Levél ment....

gyraph
az az egy baj van, hogy a freemail sajnos nem enged egy megánál többet csatolni....

gyraph
persze...

Kandurex
Vagyis inkabb mailt (FTPs nem mükxik)

Kandurex
Ha adnák egy FTP címet rátöltenéd? Megköszöném....

gyraph
fizetõsrõl töltöttem le...fel tenném valahová, de majdnem 5mega és nincs tárhelyem...

zaki
egy ilyen fasza kis helikopterért meg kell ám szenvedni

gyraph
én nem szaroztam, és feltettem egy trainert (forever life 😊 ) most igy lõhetnek nyugodtan...

Kandurex
Honnan van a crack?

Lynx_TWL
na tök jó, hogy má rutodm, hogy hol vannak a helikofferek, de mi lenne, ha ott is lennének? 😄
szal már párszor voltam bent pl katonai basen, csak mit kéne csinánli, hogy ne szarrá lõjjenek, haenm repülhesek a jó kis longbowwal ?😊

๏̯͡๏﴿

gyraph
Megjelent a crackelt 1.1patch a FairLight gondozásában 😊, de nekem nem akar felmenni senki kedvéjértse...