22366
-
#8183 Furcsa. Azt a motorcsónakot, amit Corteztől kaptam, nagyon könnyen lehetett irányítani, szépen kanyarodott kis sebességnél is. Igaz, amint kikötöttem és hátatfordítottam neki, eltűnt.
Azt a csónakot viszont, amivel versenyezni kell a kikötőnél, kurva sz@r irányítani. -
#8182 most olvastam a GTA Online oldalán, hogy már készítik a MTA-t a Vice City-hez fincsi lesz... -
#8181 ezt akartad:? -
#8180 ..nyád, megin nem megy -
#8179 jócakát!
-
#8178 de tudsz: próbálkozol. Lehetetlen nincs! Vagyis de...magyarosítani ezt az átkot! -
tibinihil #8177 ehh de már nem tok micsinálni... lagalább 10*szer megpróbáltam már de mindig elfogy az időm. a taxist másoccora végigvittem pedig ahhoz sokkal több oda figyelés kell, és mégis sikerült, ráadásul úgy hogy volt amikor 7 percem volt amit elkocsokázhatok... t hol toltátok ki a pizzást? én a nyugati sziget észalijával próbálom -
tibinihil #8176 hmm abban a szállóban nézd meg ahol először laktál, haveromnak ott van a dirtringes... nekem persze nincs ott... lehet hogy szopatnak?:O -
#8175 ejnye ejnye csúnya dolog azt átírni!Képzeld el a fagyisbácsit 100-zal rohangálni az utcátokban a kis kocsijával... -
tibinihil #8174 uarghhh... hol lehet átírni a pizzamoci sebességét? a handling.cfg ben nem találom. ha a mopedet irom át a pizzamoci sebességer akkor sem változiiiiiiiiiiik:( -
tibinihil #8173 nekem is mondogattak ilyesmit, hogy vannak serlegek, nekem is az a kettő van ami neked és ofkóz nekem sincs ott a vercetti estate-ben. nem tom talán ha megvan mind a három -
Rodriguez #8172 Megcsináltam az arénában a hotringet meg a dirtringet. Olvastam egy oldalon, hogy ilyenkor kupák jelennek meg a Vercetti Estate-ben, de nekem nincs ott egy sem. Valakinek vannak ott kupák? -
#8171 juuujj az a legjobb ahogy félkómásan kell vezetni! Én elcsaptam minden lámpaoszlopot:DDDD -
magyar ember 2 #8170 1 rambotol ez alap. :)
De vezetni milyen szar ahogy ingazik a kep jobbra-balra. -
#8169 az milyen komoly már, amikor beviszed a korházba a csávót, ő meg besétál leamputált kézzel, közben meg spriccel a vér össze-vissza -
#8168 lehet, azt még nem csináltam -
#8167 te beszélni mágyár jobban me én érteni semmit belőle! -
magyar ember 2 #8166 Mi ebben a halandzsa? Te erteni magyar? :) -
magyar ember 2 #8165 Sztem meg a 2. Phil kuldetesnel lehet, annak a neve is boomshine akarmi, anim kozben a csavo tenyleg reszegen felrobbantja a dinamitot, ami leviszi a fel kezet. -
#8164 hehe, halandzsábban nem lehetne? amúgy ez egy üzletre vonatkozik, tehát 'van valami új kibontakozó üzletem, kíváncsi vagyok beszállnál-e...' -
magyar ember 2 #8163 Csinaltam 1 kis extra eros villanofenyt fermentalas kozben, es kivancsi voltam akarod-e latni. -
magyar ember 2 #8162 okok, tenksz -
#8161 a világítótoronynál van a 2. rampages küldetés, azt bármikor meg lehet csinálni, ott dobálod a jónépet a koktélokkal, és tele lesz tűzoltókkal a környék -
#8160 de van! #8151 -
#8159 "I got me some extra strength boomshine nearing fermentation time and I was wondering if you'd fancy having a shot."
Na erre varrjon vki gombot
Ötleteket plz! -
magyar ember 2 #8158 NAjo, de molotov nincs a jatek elejen. -
#8157 fogod a molotovot és szórod a népet úgy, hogy mindig legyen égő ember, ott lesz ne aggódj, Vice-ban gyorsabbak a tűzoltók, mint Mo-n... -
magyar ember 2 #8156 Pont a felgyujtassal van a problema, hogy egjen addig amig kijon. -
#8155 -
#8154 lényegtelen...valamit fel kell gyújtani, nem lehet próbléma
a rocket launcher meg tuti módszer, ha megfordul hát seggbelövöd..nagy dolog -
magyar ember 2 #8153 A rocket launchert nem varja +. :) Ha kiszallok, +fordul, es eltunik, pedig profi vagyok leszamolasban. :) -
#8152 akkor lődd szét a kocsiból őket, vagy mittudomén -
#8151 menj a világítótoronyhoz (az ocean beach-en van), ott lesz a lábánál a 2. rampages küldetés, na ott molotov koktélokat kell dobálni. tuti ki fog jönni a tűzoltóság -
magyar ember 2 #8150 Hunterrel en is + tudom, abbol akarmennyit +csinalok, de engem a mezei rendorautos +oldas erdekelne. -
#8149 az nem jó, ha felborítja a verdát, mert akkor fel fog robbanni a kocsi rövid időn belül -
#8148 Boríts fel kocsit, kigyullad és ott a tűzoltó.Lehet az elsőnél nem jön ki.
Vigilante-t Hunterrel csináld, vagy rocket launcherrel úgy, hogy elé mész az üldözöttnek, kiszállsz és amikor feléd jön BUMM! GTA3-ban így csináltam meg. -
#8147 csináld meg tankkal, vagy a hunterrel, úgy nem nehéz -
magyar ember 2 #8146 Nekem + azt mongya + vki, hogy lehet a jatek legelejen kihivni a tuzoltoautot (amikor meg 1 kuldetest se csinaltam +). Masik: a rendoros vigilancet rendorkocsival hogy lehet idon belul +csinalni? Nekem mindig megpattan az uldozott, hiaba lokdosom, ha eleallok es kiszallok lovoldozni, addig szinten eltunik, allandoan lejar az ido. -
magyar ember 2 #8145 En estere hagytam ott, reggelre eltapsolt vagy 20 rongyot, de ugyanott ul es folytatja tovabb. 10 perc utan sajat kezuleg kell kilepni. -
#8144 jóvan kösz, majd valahogy csak megcsinálom...