GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
az is elég, ha leparkolod az összeset orral a víz felé.
Nem tudnak tolatni a kocsikkal :-)
én meg az egyetlen jobb oldali kocsival (amiben ült egy muksó) belöktem a vízbe a faszit kocsistól, és megfulladt :-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Az is jo +oldas hogy kimesz a bejarat ele, felkapod a fegyvereidet, es amikor ki akar szokni, acc az arcaba shotgunnal. 😊
Sot, a sunshine autoba lehet bentrol vadaszni golfautot, a bejarat mellett van 1 ugrato amin ki lehet vinni, igy nen kell a kornyeken orakat kolbaszolni hogy feltunjon 1.

Phil 1. kuldetesenel muszaj felszedni minden lepottyano f1vert? Nem akarom hogy elbassza a mar begyujtott loszerkeszletemet.

(A kommandos skint honnan le7 letolteni? Csak mer meg nem kerdeztem +. 😄)
Csinald + a pizzas es a mentos kuldeteseket (mar a legelejen is le7), abbol lesz vagy 80 rongyod.
zaki
én megoldottam a küldetést egy szép kis golfütõvel...

Herold
1 tipp a késõn kezdõknek: A golfpályán megúszható a golfautós fogócska, ha elõtte az összes kocsit elviszitek jó messzire.

zaki
igen, kapsz pénzösszeget

zaki
szerintem ez 1értelmû...

Herold
Jópofa ez az RC Baron, kár hogy úgy repül, mint egy jéggé fagyott varjú. Jól körülnéztem a városban, de érdekes, mindig akkor megy ki a hatósugárból, ha átérek a másik szigetre.
Mi a jutalom, ha végigviszem a versenyt? Mindenképp lesz valami, vagy csak a gyõzelemért ad valamit?

Herold
Rájöttem, hogy a betûk a térképen a megbízó nevének kezdõbetûje (Cortez, Avery). Nem mondtátok egy szóval sem, hogy a betûk nem tûnnek el, csak ha a megbízó összes küldetését elvégeztem. Én meg várom a többi betût, aztán kiderült, hogy csak vissza kell menni és újra beleállni a lila körbe, akkor adja a következõ megbízást.

zaki
emberek ki hány %-nál tart? én 87%-nál járok, hiányzik az unique jumpok fele, nem csináltam meg még a pizzás, taxis, mentõs küldiket, többi tudtommal kész van

zaki
hát gondolom...

M@TriX
igen, volt, de persze ez nem komplikált 3D volt. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
ez másnál is így van. taxizz egy kicsit, vagy mittomén

Rozsomák
Üdv mindenki!
Szerintem nálam valami nagyon nagy gáz lehet mert már vagy 20 küldetés végignyomtam már vehetnék épületeket de mindössze 75000 dolcsim van Szerintem ez kurva kevés valahogy minthogyha a gép osztotta volna a fizetéseket 10-zel mert pl a kirakatok szétlövéséért csak 2000-ret kaptam, a stukker többe kerül ennél. Nem tud valaki valami megoldást ???

zaki
a térkép bal felsõ sarkában találod

Lynx_TWL
és nincs kinyitva a teteje

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
gta vice multiba😊

mindenki elokapna a snipert, es igy osztanank a hedsotokat 😊
meg versen folyna a hunterert😊
de a legjobb resze az lenne
amikor vki fels zall egy pcj 600-ra, es elindul fullgazzal a kikoto fele pl a hossz uton, vagy inkabb a motoros banda fele, a tobbiek meg ott allnak ut vege fele, és mire motoros oda ér addigra már full gázon van, és akor többiek meg sniperrel kilövik kerekét😊
és akkor igy verseny, hogy ki tud nagyobbat zakkani motorral durr defektet elérvE😊
két kategoriaban is:
elsö kerék kilövés, másoik kerék kilövés 😊
meg motorverseny 3 kategoriaban:
mindenkinek elsö kerék kilöve
mindenkinek hástó kerék kilõve
mindenkinek mind2 kerék kilõve😊

๏̯͡๏﴿

zaki
van stadion, de nem focistadion. inkább aréna

zaki
gofy=hogy

zaki
jól emléxem arra, gofy a GTA2-ben van multi?

M@TriX
jelenleg az MTA-ban nincs forgalom. De ha mondjuk vagy 20-an multizunk majd jó lesz az. 😊

De mondjuk én nem ragaszkodom a GTA-hoz, csak várnék egy olyan városban játszódó lövöldözõs gémet amiben multi is van... MAFIA-ból is kihagyták sajna...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki

mikike
én szidom
nem megy munkahelyen szar

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

zaki
nem tudja valaki, hogy hol van a stats.txt fájl?

zaki
nekem xpm van, de SP1 nélkül és minden ok

Az oddwebes screenshotokon lathato kommandos player skint tudja vki honnan lehet letolteni?
Az SP1-ben mar benne van a javitas.
zaki
hol érdekel engem a játék menüje, nem azzal játszok

zaki
nem szidta senki

Shongi
Kurva jó játék úgyhogy ne szidja senki!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

+forgalommal tele város sosem lesz GTA3ban multival, mint azt már korábban irtam is.

Egyszerûen a szar korlátolt PS2-es engine nem teszi lehetõve, mert mindent random pakol, meg vesz ki, csak fordulsz egyet és máris más autók jönnek stb.
Ilyent meg nem lehet multiban szinkronba hozni, szal max kihalt városokban lesz közös furikázás.
Ron Ragm
hagyd azt a rohadt végigjátszást, menj oda valamelyik betûhöz a térképen...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
ez azért elég nagy hiba volt a készítõktõl, hogy nem nyomtak multit a jatékba

Herold
Próbáltam a Pole Positiont, de kiírta, hogy most nem lehet megvenni. Meg a végigjátszás szerint a Guardian angels következne a sorban.

M@TriX
a MultiGTA-sok ígérték, hogy lesz és látszólag dolgoznak az ügyön, hiszen újabb GTAmulti verzió érkezik. De perpill szerintem csak LAN-on élvezhetõ a lagg miatt...

zaki
hát eléggé hiányzik a multi, de reméljük, hogy majd lesz minnél hamarabb

zaki
vegyél valami épületet, és lesz küldetésed

Herold
Még mindig el vagyok akadva. A golfpályás küldetés ráadásul nincs is benne a végigjátszásban. Megcsináltam a Mall Shootout után a Waste of Wife-ot, és többet nem hív senki.
Létezik, hogy ez vmilyen játékhiba, és a patch segít rajta?

Sonka
Pedig kellene 😊,nagyon tetszik a játék!
zaki
biztos hogy (még) nincs, de nem tudom hogy lesz-e egyáltalán

Yaho0
Hi all! Vkinek nem lenne kedve csinálni velem egy Game Helper oldalt?
Sonka
Nem tudja valaki hogy lesz e multiplayeres kiegészítés a gamehoz? Vagy már lehet hogy van?
zaki
na, vagy tizedszerre végre sikerült...

zaki
én meg nem tudom +csinálni a 9-est...

zaki
nyomsz egy print screen-t, aztán pl a paint-be benyomod hogy control+v

hogy kell szkrínsátot csinálni? van vmi beállítva vagy csak simán bebindelem?
8 dekázás😊 póóóóóóóva

KG21
nem elég messzirõl futottam neki az volt a baj

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
most akartam írni, hogy pont most csináltam meg a 8-ast