22366
  • lamase
    hi!

http://gtavice.try.hu/ itt van egy mod, ami jelzi a rejtett csomagokat és a rampageket. Megtalálod a hírek között és a Modok letöltésrovatba.
  • Dikkma
    Fogom is, csak megvárom hogy olvassák Oszt szóljatok bátran ha van vmi.
  • Tuvok #10862
    Ha igazán alapos akarnál lenni, a saját hozzászólásod és törölni kéne, hogy ne is maradjon nyoma ennek nemigaz? Ja és persze az enyém is...
  • Dikkma
    Mizu? :)

Annyit tudok a szotyi nevű illetőről, hogy dunaújvárosi. Nem hiszem hogy fix ip-s lenne, márpedig nem az SG-n, hanem az interneten vkit az ip alapján lehet azonosítani, és bannolni.

Ha érdekel a véleményem, 2 vagy 3 szotyi hozzászólást kellett kivágni, és vagy két tucat másikat (és nem is voltam túl alapos..), hogy ha vki egyszer átolvassa a topicot, ne tűnjön fel neki az itteni anyázás. Minek válaszoltok egy ilyen kis féregnek? Nem az ő 3 hozzászólása a gáz hanem a 25 válasz. Hagyjátok, annál jobban nem lehet felbaszni az agyát semmivel, mintha semmibe vesszük.
  • KG21
    gondolom azé, hogy a modemesek anyázzanak
  • Herold
    Mi a halál faszának linkelsz be ekkora képet?
  • Tuvok #10858
    Zeenoo látom nagyon dolgozol...
  • zaki
    jobb, ha nem tudod :)
  • zaki
    nem rossz
  • KG21
    tejóég mi volt itt:)
  • KG21
    Sztem ez a verzió jobban néz ki, rendes felni is van hozzá.
  • Zeenoo

EGÉSZSÉGEDRE
  • Zeenoo
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ tényleg a garázs THX megy a sör
  • zaki
    a Marina kikötőben kell lemenni a garázsba az 5. hidden packages-ért
  • Zeenoo
    Amiga THX!

A problémám az hogy nekem is ez a térkép van meg és itt az 5-ös számú csomagot nem találom.
    Arról kéne nekem 1 konkrét helymeghatározás.
  • zaki
    :)
  • Amiga
    Csak nem Darth Vader? Személyesen?

Igaz is, kéne egy Star Wars mod a GTA-ba, milyen lehet Vice City fölött egy X-szárnyúval elhúzni? A járókelők helyén meg Chewbacca-k és Ewok-macik. :-)
  • Amiga
    Küldtem neked egy térképet.
  • Zeenoo
    Srácok! Aki tud segiteni tegye meg legyenszives mielött magamhoz nyúlok

Egyszerüen nem találom meg az 5-ös számmal jelölt Hidden-t. Teljesen körbejártam már a környéket földön és levegöben egyarént de nincs sehol. Pedig a térkép lent jelzi az utca magaságában (tehát kockával és nem 3szöggel) de bizony nekem nagyon jól elbujt. Ha tudna valaki 1 képet a helyröl ahol található megszánnám 1 sörrel és persze meg is köszönném
  • Amiga
    Amúgy én most vásároltam meg az autószalont. Ahhoz képest, hogy elég szép területet foglal el, nem is feltűnő.

Azt hiszem, most benézek a katonasághoz. :-)
  • lamase
    No Comment
  • zaki
    mert azt látja, ha valaki új topikot nyit
  • lamase
    De akkor miért törölte a SA-t?!
  • zaki
    csak ha felhívod a figyelmüket, hogy van 1 barom, és ki kéne moderálni a hozzászólásait
  • zaki
    de nem hiszem, hogy benéz a topicokba, hogy miről folynak a beszélések
  • zaki
    pali most bent szopja a f*szt a honvédségben
  • lamase
    Jha és ilyenkor törlik
    értemén :'(
  • Adi
    Anyátok köztön én is jókat röhögök.. :) főleg a Palikán.. :) két f*sz :) he-he :)
  • zaki
    mondom, volt már ilyen topic
  • Adi
    Tessék?!
  • zaki
    én nem szoktam ilyen sorozatokat nézni, néha befigyel a kabátok közt, jót szoktam rajta röhögni, meg ilyesmi
  • lamase
    de miér?
  • lamase
    San Andreas eltavozott kozulunk :'(
  • Adi
    Vmi Elnökös :)
    Tess:Az elnök emberei (amerikai filmsorozat, 1999 - 1.) 60' Merénylők 1.
    2. sorozat
    Josiah Bartlet elnök ellen merényletet követnek el. Meg kell ugyan operálni, de élete nincs veszélyben. Miközben operálják, lázálmában újra átéli azokat a pillanatokat, amelyeket az elnökkel töltött, ..."by www.mozi.hu
    Szotyi: még vmi a kislámpát se kell már használnod, mert aki így tud beszélni az biztos nem fél a gonosz manóktól. :) na most már tényleg mentem bye-bye...
  • lamase
    Zaki te nagy pöcs :)))))) NAGYON LOL!
  • zaki
    1ébként mi ez?
  • zaki
    az megy nálam, csak nem figyelek oda :)
  • Adi
    RTL Klub-ot nézzni :) kötelező sorozat :)
  • zaki
    csáó :DDD
  • lamase
    Hi!

Szerintem próbáld úgy, hogy a handlingot és semmi mást nem állítasz át, csak a modellt cseréld ki. Ha ezek után is valami baja van, akkor szerintem várjál pár napot és elkészül a Vice City Manager, melyben 1 perc alatt készíthetsz *.vcm szabvány fájlt és ezt a program másik részével egy gombnyomásra telepítheted egy kiválasztott kocsi helyére. Persze ezt ugyan ilyen könnyen is törölheted. A program még csak tesztereknek elérhető, de ha nagyon akarod elküldöm neked ezt a beta verziót emailbe.

http://gtavice.try.hu/