GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm 3
BESZARÁS télleg itt van😊))))))))))))) mármint alaszti
Csak egyszer próbálkoztam eddig: 3. Kinek mennyi?
a stats-ban írja ki, hogy mennyi a rekordod dekázásban a stratdlasztival (highest score with keepie-uppy beach ball), de nem tudom, hogy van-e valami jelentõsége
én azt úgy csináltam meg, hogy visszamentem egész addig, ahol leereszkedett a lépcsõ a G-spotlight küldetésben és onnan végigugratgattam.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
jah! azt hogy kamu😊))

Hali! A Starfish Island-en van egy ház aminek üres a medencéje. Van benne egy strandlabda amivel lehet dekázni és számolja is, hogy hányat sikerült. Tudtok errõl valami bõvebbet?
Gerinc
Gerinc
?????? az nem foglaltatik benne a G-spot küldetésben?
mapem van hozzá, máshogy épeszû ember nem hiszem hogy hozzáfog😊 de nem vágom, pedig sorba mentem elméletileg... monnyuk amihez helcsi kell vagy hajó azt hagytam utoljára.. sztem ez kavart be mindegy, ebbõl már sehogy nem lesz 100/100 csak ha véletlenül belefutok vhol, amire azér elég kevés esély van ha pl ollyan helyen hagytam ott mint pl amedencés szálló ahol candy suxx van a szenátorral... szal ezmá lol...
eccer vittem 63 at de borultam, utana meg 105 ot.
Motor modellt honnan tudok szerezni? 

megnyomod a shift-et kétszer szól a duda, megállsz egy olyan helyen ahol sok az ember, és már jönnek is a vevõk, csak arra figyelj, hogy minden 4. fagyi után kapsz egy csillagot
Hogyan kell fagyikat eladni (cég és autó van, de tovább nem tudom)?
jó az a taxizás...😊 én 160 rongyot kerstetem vele.. iagz hogy szarrá untam az összes rádióállomást, meg az mp3akat....
A Mall Shotout után hívtak telefonon, akkor kellett a Waste the Wife-ot megcsinálni, utána többet nem hívtak. Pedig a végigjátszás szerint a Guardian Angels következne a Mall után.
Nekem nincs V betû a térképen.
O.K. akkor a helirõl lemondok, csak még kellene 20 rugót keresnem a Pole Position klubhoz. A taxizás elég rosszul fizet.
O.K. akkor a helirõl lemondok, csak még kellene 20 rugót keresnem a Pole Position klubhoz. A taxizás elég rosszul fizet.
A http://gta.destgames.hu oldalon van egy tippek-trükkök oldal, ott valami Vercetti-házról írnak. De semmilyen térképen nincs jelölve ilyen hely. Azt hol találom? (A fõhõst hívják Vercettinek. Ha van saját házam, miért szállodában lakom?)
Az a furcsa, hogya golfos meg a chipes küldetést akárhányszor meg lehet csinálni. A betûk nem tûnnek el a térképrõl, ha kész a küldetés?
ne röhögjetek szonzovbicsiz
remélem törlõdnek szévjeitek😊)
és bepállik tökötök a pcj 600 on ülva annyira hogy csak vmi herehorpasztó mûtét segít rajtatok
remélem törlõdnek szévjeitek😊)
és bepállik tökötök a pcj 600 on ülva annyira hogy csak vmi herehorpasztó mûtét segít rajtatok
99/100 a hidden package és nemtom meik hiányzik. 1-10es skálán mennyire vagyok szopóóóó??????? uuuuutálom ezt a játékot😊)))) mosmicsinájjak?