22366
  • steweee
    ok,köszi.még annyi lenne, hogy ha berakok új autókat, akkor nem hogy nincsenek új kocsik, de az autók kerekei is fehérek lesznek. találkozott már vki ezzel? pedig a vice city HQ-ről töltöttem mindent!
  • Tuvok #10964
    M4-gyel rácélzol(zoomolsz) a pasasra és vársz kicsit...
  • neo13
    egyszerűen bemész előkapod a stukkert vársz és vagy megszólal a riasztó vagy kiadja a pénzt.
  • steweee
    ja, még egy kérdés. hogyan lehet boltot rabolni? mert az utolsó küldiben a bank egy külön sztory, de hogy lehet egy mezei boltot kirabolni?
  • gonosz
    beulsz nezni a nenit a fulkebe.
  • steweee
    hi! hogyan lehet pénzt költeni a pole position clubban ?
  • Tuvok #10959
    Nem értem ezt a tűzálló dolgot, én még a játék elején megcsináltam a tűzoltós küldetést, tény, hogy a lángszórótól nem gyulladok fel, de találtam egy molotov-koktélos Rampage-et és ha magam elé dobtam egyet, szépen elégtem...
  • Herold
    12 szintig kell elmenni. A mentősnél végtelen sprint, rendőrnél 150 pajzs, a tűzoltósnál tűzálló leszel.
    A taxiból 100-at kell teljesíteni, utána minden taxiban hidraulika lesz, amivel lehet pattogni, ha a kürtöt megnyomod.
    Van még a pizzás, 12 szint után 150 egészséged lehet.
  • Amiga
    Szombaton akkorát jácccccccottam!!!! Lenyomtam a Sunshine Autos küldetéseit, a Malibuból már csak a bankrablás van hátra... Hilaryt tisztességes versenyben legyőztem, csak egyszer löktem ki... :-)

Állat ez a game!!!
  • KG21
    az fps centralon volt egy jó cikk, de sajna már nincs ott:(

szal...
    1. a nowheel.DFF fájlt beteszed a models/generic könyvtárba.
    2. a data/default.dat-ot megnyitva, a model data legalsó sorába ezt írjuk:
    MODELFILE MODELS\GENERIC\nowheel.DFF
    3. megnyitjuk a data/default.ide-t és a wheels sort kiegészítjük ,249 -el
    wheels: 250-257, 249
    4. a default.ide-ben az autók utolsó adatai a keréktípus és a kerékméret. Ha van külön felni a lecserélt autóhoz, akkor ezt írjuk át 249-re a méretet pedig tetszés szerint változtathatjuk az utolsó szám átírásával.
  • misi9
    Hellótok. Az lenne a kérdésem hogy a gaméba hány taxis, tűzoltós, rendőrös, mentős küldetést kell megcsinálni, és ha mecsinálom lesz-e valami jutalom a 100%-on kívül?
  • Tuvok #10949
    A Stretch a limuzin, Diaz háza előtt áll, van ott 1 Infernus, és a lépcső túloldalán vagy 1 Admiral vagy 1 Stretch áll.Ha az Admiral van ott, pukkantsd fel, majd menj oda később.
  • Gyadi
    Volt neki néhány küldetés asszem ő adta azt a küldit is amiben ki kellett nyirni Kenjit
  • Hmuda
    A GTA3-ban ki volt ez a Donald Love?
  • Adi
    Szerintem te ilyenekbe ne okoskodj....
    Tudod te írtál ennél kacifántosabbat is!! :)
  • Adi
    De hát ez az igazság hiába mutogatsz!!
  • Adi
    Mhhh vmi van a plafonnal.... VHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááá(mélybe vessző hang) :)
  • Adi
    Van egy titkos utca amibe ha bemész mutat egy kisrészt a GTA4-ből... nem jártál még ott?! :)))))
    Egyszer a hülye haverom(állandóan kamuzik. [vagy kamuzot rég nem beszéltem vele] Azzal állt elő, hogy a gta3ba ő már a 3. pályán van. :) Gondolhatjátok milyen fejet vágtam mikor mondták nekem :)
  • Adi
    Azt is ps2-re csinálják aztán 1 év és jön pc-re.
  • Tuvok #10938
    igen, valami készül ilyen néven, de hogy GTA3 kieg-e, azt nemtudni...Egyelőre GTA: Sin City néven fut.
  • Herold
    Aszittem belinkeli magától...

Küldetések Lamase oldalán
    Küldetések Hoodoo oldalán
  • Herold
    http://195.70.51.130/lamase/gtavice/kuldetesek.php

http://hoodoo.isten.hu/vc/cikk_kategoria.php?pid=5
  • steweee
    hi! valaki meg tudná mondani hágy "titkos" játék van a vc-ben? - a story módor már megcsináltam -nem vagyok benne biztos hogy mindet megtaláltam. a strandon van a távirányítóautós, a bevásárlóközpontnál a repcsis, a stadionban a motocrossos (van ott autós is?)a helikotpereseket meg a sima tűzoltó/rendőr/mentőst most ne vegyük ide. az autókereskedésnél a versenyek. csak a hidroplán van repülőbe amit vezetni lehet? pizzakohordás. ennyiről tudok, ha vannak még ezen kívül is, légyszi írja már meg vki
  • Tuvok #10933
  • Adi
    Mr. R* a gta 4 van elfoglalva, hogy csinálja nekünk ps2-re :)!! :)
  • Tuvok #10931
    Rákerestem a Vice City multiplayer-re, és szó, mi szó, legalább 10 különbözőt találtam, mind német => nem értek 1 szót se, de a képekből ítélve semmit se érnek.
    Rohadt R* meg hallgat, vagy nem csinálják, vagy hatalmas titkolózás alatt...
  • skristof
    DEEPFRIEDMARSBARS - kövér chara
    PROGRAMMER - sovány chara

• lamase
    A szerveremen hoodoo konyvtara elparolgott ezer amig a backupot nem rakjuk vissza nem tudsz onnan letolteni. Ajanlom neked a kovetkezo oldalt, ha modelleket akarsz leszedni: http://gtavice.try.hu
  • Herold
    Ahhoz sávszélesség is kell...
  • Herold
    Hogy te miket tudsz!

Lehet, mire Zaki visszajön a -ból, már rég multiban nyomjuk a játékot...
  • Tuvok #10924
    nincs
  • Adi
    JAJ!!
    http://hoodoo.isten.hu/vc
    Itt katt a linkekre és lesz egy pár!!
  • Gbr
    Hy!Valaki tudna adni egypár magyar címet ahol le van irva ,hogy kell a játékba modern autókat tenni,és ahonnan autókat lehet leszedni?!
  • Adi
    Mhh és az még milyen jó lene ha játszanál és nyomkodnád a rádiokat... és mondjuk a www.di.fm-ról belehetne szúrni egy linket a gamebe vhova és azt nyomná!! Vagy akkár egy Roxy rádió :)
  • M@TriX
    szóval a kormányod software-be kellene belekukkantani. Nekem Logitech FFBmvan, annak a driverében benne van a lehetőség, profilok játékokhoz stb. Talán nézz szét a gyártója honlapján, vagy a driver beállításaiban...
  • Tuvok #10918
    hmm, fura, amikor linkeltem, nekem elkezdte tölteni, van másik forrás is, csak fejből címet nemtok
  • M@TriX
    Amúgy a VC multiMODját tegnap éjszaka tesztelték. Utcai motorosversenyt próbáltak és lövöldét, de még vannak problémák. :)
  • M@TriX
    ja, hát ez pedig benne van. a MAfiaban erre figyeltek. A GTAban talán nem. De akkor kocsival rensen tudsz menni igaz?
  • pokember
    letöltöttem egy IMG EDITORST és azt írja ki hogy:
    Cannot create file C:\Program Files\Vice city\models\GTA3.img.SEGÍTSETEK!!!!!!NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!!
  • Amiga
    :-D