GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszike😞
egyik sem mûködik kiírja gameben hogy kell mneki cd, mitõl lehet?

So cry me a fuckin river, bitch!

HooDoo
Mindkettõhöz😊

HooDoo
1.1 -hez vagy alaphoz?
köszike😊
és mûködõ no cd peccsed is van?😊

Ron Ragm
ó basszus télleg. thx😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zaki
zaki
eredeti gta-vc.exe-t honnan szerzek? ugyanis nincs már meg a cd..😞

thx!

[negativ] Cirek
mert irásvédett a gta3.img és a gta3.dir file. ha megszünteted az írásvédettséget jó lesz!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

zaki
szüntesd meg az írásvédettséget

Ron Ragm
Amikor törölni akarok az IMG TOOL-lal mindig aztat írja hogy Dir file error...

zaki
figyelj ide Super Strip, nem kéne teleszarni a fórumot, az ilyesfajta hozzászólásaiddal, inkább menj és regisztáld magad, ha eddig nem tetted meg

zaki
zaki
kösz szépen

HooDoo
Zaki: stats menüpontban nyomsz egy S betût, és a dokumentumok\gta vice city user files könyvtárban találod a stats.html-t és a stats.txt-t.
Herold
Melyik kéglihez jár ekkora garázs??? A Hymanban 3 kicsi van, az se rossz, de ez jobb.

[negativ] Cirek
img tool 1.3-al meg kell nyitni a gta3.img-t(a Vice City/models/ könyvtárban van)
és ki kell csak cserélni a kiszemelt autó .dff és .txd file-jait.

én fõleg innen szedem le a kocsikat: gta3.gamigo.de -> itt csak a gta3-hoz vannak autók, de a nagyrésze jó a VC-ben is.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
mert nekem nem 80-as évek hangulata kell, nem is tetszik....

Én real kocsikkal szeretek menni, de ha csak ilyenek vannak akkor ezeket teszem be.

Ron Ragm
na és õ bajuk.

zaki
Super Strip kicsit vegyél már vissza az arcodból

Nem lenne rossz ha nem ütne el igy a háttértõl a szinezése modellezése stb. 😊)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

bizkit
Igazad van! Én is utálom ezeket a kocsiújítás de király fa*zságokat!

...úgy hogy...no comment!

bizkit
Köszi majd ma megpróbálom! Az A és a D nem fordítva van?

A-jobbra, D-balra, Num-8-le, Num-2-fel, W-Elöre(folyamatosan nyomva kell tartani)S-Lassítás/hátra
bizkit
Segítség! Azt a ku**a repülögépet nem tudom irányítani ( a filmgyár 2. küldetése)!! Hogy kell?! Megõrülök!

Hogy és honnan lehet betölteni a VC-be autókat??
Mond el légyszi, mert nagyon érdekel!!!
El tudod menteni a statisztikádat html vagy txt formátumba és a mentések helyén fog megjelenni.

[negativ] Cirek
az én kis drágaságaim 😊

zaki
1szerû, akkor hallgasd a saját mp3-aidat

Herold
A .zip kiterjesztést nem is fogod képnézõben behívni. Az eredeti állomány .BMP, WinZippel tömörítve.

aha, érdekes, nem vágom...
zaki
zaki: sztem itt stats.txt nincs. ez sztem inkább vhogy a savefileokba lehet beleépítve. ha attól független lenne akkor annyi stats.txt nek kéne lenni ahány saved van gondolom. az meg béna lenne.
zaki
ez is egy +oldás

zaki
sztem nem valami nagy durranás az irányítása, ha belejössz nagyon lehet vele menni

mikike
én meg beugrattam corvettel a golfpályára a lerombolt épületnél és így fegyverrel nyírtam ki õket

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

zaki
na én már 94%-nál járok. ami még hiányzik: 3 unique jump, taxi, mentõ, és pizzás küldetések. más hogy áll?

zaki
veddgyél?

zoli80
könnyu az,masodikra siker,csak rá kell érezni😊

Megvettem a filmgyárat, a második küldinél elakadtam. Egy repülõvel kell tengerrõl felszállni, és ledobni a filmeket népszerûsítõ dolgokat, de az a sz*r nem irányitható. A kishelikopteres pálya és a mini repcsi( amikor a kubai hajókat kellett ledobni bombával) elsõre sikerült. Ennek nincs valami könnyebb megoldása?
zaki
pizzásból elég 10 is

Thx, ezt nezegettem 1 darabig, de lemerul az aksim mire mind a 83 oldalt atnezem. 😊
Lehet h van ott 1 rakás, letöltöttem már jónéhányat, viszont azok nem pl jpeg kiterjesztésüek, hanem olyan ismertlen, amit nem ismeri fel se a gép, se a Vice City.. Miféle csiribirít kell csinálni megint? 😊

Herold
Itt találsz egy rakással, nézz körül:

http://vc.gtaskins.com/skins

CaviaR
Az csak a géped miatt lehet. Egy megfelelõ vassal nincsenek hibák! A rádiót pedig sajnos nem lehet default beállítani. Én csak az mp3 lejátszóját hallgatom.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

12
KeKKSZike
a taxis,mentõs, pizzás küldetésekrõl tudtok kicsit konkrétabbat? mennyit kell belõle megcsinálni?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12