22366
-
steweee #10965 ok,köszi.még annyi lenne, hogy ha berakok új autókat, akkor nem hogy nincsenek új kocsik, de az autók kerekei is fehérek lesznek. találkozott már vki ezzel? pedig a vice city HQ-ről töltöttem mindent! -
#10964 M4-gyel rácélzol(zoomolsz) a pasasra és vársz kicsit... -
neo13 #10963 egyszerűen bemész előkapod a stukkert vársz és vagy megszólal a riasztó vagy kiadja a pénzt. -
steweee #10962 ja, még egy kérdés. hogyan lehet boltot rabolni? mert az utolsó küldiben a bank egy külön sztory, de hogy lehet egy mezei boltot kirabolni? -
gonosz #10961 beulsz nezni a nenit a fulkebe. -
steweee #10960 hi! hogyan lehet pénzt költeni a pole position clubban ? -
#10959 Nem értem ezt a tűzálló dolgot, én még a játék elején megcsináltam a tűzoltós küldetést, tény, hogy a lángszórótól nem gyulladok fel, de találtam egy molotov-koktélos Rampage-et és ha magam elé dobtam egyet, szépen elégtem... -
#10958 12 szintig kell elmenni. A mentősnél végtelen sprint, rendőrnél 150 pajzs, a tűzoltósnál tűzálló leszel.
A taxiból 100-at kell teljesíteni, utána minden taxiban hidraulika lesz, amivel lehet pattogni, ha a kürtöt megnyomod.
Van még a pizzás, 12 szint után 150 egészséged lehet. -
#10956 Szombaton akkorát jácccccccottam!!!! Lenyomtam a Sunshine Autos küldetéseit, a Malibuból már csak a bankrablás van hátra... Hilaryt tisztességes versenyben legyőztem, csak egyszer löktem ki... :-)
Állat ez a game!!! -
#10954 az fps centralon volt egy jó cikk, de sajna már nincs ott:(
szal...
1. a nowheel.DFF fájlt beteszed a models/generic könyvtárba.
2. a data/default.dat-ot megnyitva, a model data legalsó sorába ezt írjuk:
MODELFILE MODELS\GENERIC\nowheel.DFF
3. megnyitjuk a data/default.ide-t és a wheels sort kiegészítjük ,249 -el
wheels: 250-257, 249
4. a default.ide-ben az autók utolsó adatai a keréktípus és a kerékméret. Ha van külön felni a lecserélt autóhoz, akkor ezt írjuk át 249-re a méretet pedig tetszés szerint változtathatjuk az utolsó szám átírásával. -
#10953 Hellótok. Az lenne a kérdésem hogy a gaméba hány taxis, tűzoltós, rendőrös, mentős küldetést kell megcsinálni, és ha mecsinálom lesz-e valami jutalom a 100%-on kívül? -
#10949 A Stretch a limuzin, Diaz háza előtt áll, van ott 1 Infernus, és a lépcső túloldalán vagy 1 Admiral vagy 1 Stretch áll.Ha az Admiral van ott, pukkantsd fel, majd menj oda később. -
#10947 Volt neki néhány küldetés asszem ő adta azt a küldit is amiben ki kellett nyirni Kenjit -
#10946 A GTA3-ban ki volt ez a Donald Love? -
#10945 Szerintem te ilyenekbe ne okoskodj....
Tudod te írtál ennél kacifántosabbat is!! :) -
#10942 De hát ez az igazság hiába mutogatsz!! -
#10941 Mhhh vmi van a plafonnal.... VHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááá(mélybe vessző hang) :) -
#10940 Van egy titkos utca amibe ha bemész mutat egy kisrészt a GTA4-ből... nem jártál még ott?! :)))))
Egyszer a hülye haverom(állandóan kamuzik. [vagy kamuzot rég nem beszéltem vele] Azzal állt elő, hogy a gta3ba ő már a 3. pályán van. :) Gondolhatjátok milyen fejet vágtam mikor mondták nekem :) -
#10939 Azt is ps2-re csinálják aztán 1 év és jön pc-re. -
#10938 igen, valami készül ilyen néven, de hogy GTA3 kieg-e, azt nemtudni...Egyelőre GTA: Sin City néven fut. -
#10936 Aszittem belinkeli magától...
Küldetések Lamase oldalán
Küldetések Hoodoo oldalán -
#10935 http://195.70.51.130/lamase/gtavice/kuldetesek.php
http://hoodoo.isten.hu/vc/cikk_kategoria.php?pid=5
-
steweee #10934 hi! valaki meg tudná mondani hágy "titkos" játék van a vc-ben? - a story módor már megcsináltam -nem vagyok benne biztos hogy mindet megtaláltam. a strandon van a távirányítóautós, a bevásárlóközpontnál a repcsis, a stadionban a motocrossos (van ott autós is?)a helikotpereseket meg a sima tűzoltó/rendőr/mentőst most ne vegyük ide. az autókereskedésnél a versenyek. csak a hidroplán van repülőbe amit vezetni lehet? pizzakohordás. ennyiről tudok, ha vannak még ezen kívül is, légyszi írja már meg vki -
#10933 -
#10932 Mr. R* a gta 4 van elfoglalva, hogy csinálja nekünk ps2-re :)!! :) -
#10931 Rákerestem a Vice City multiplayer-re, és szó, mi szó, legalább 10 különbözőt találtam, mind német => nem értek 1 szót se, de a képekből ítélve semmit se érnek.
Rohadt R* meg hallgat, vagy nem csinálják, vagy hatalmas titkolózás alatt... -
skristof #10930 DEEPFRIEDMARSBARS - kövér chara
PROGRAMMER - sovány chara
-
#10929 A szerveremen hoodoo konyvtara elparolgott ezer amig a backupot nem rakjuk vissza nem tudsz onnan letolteni. Ajanlom neked a kovetkezo oldalt, ha modelleket akarsz leszedni: http://gtavice.try.hu -
#10926 Ahhoz sávszélesség is kell... -
#10925 Hogy te miket tudsz!
Lehet, mire Zaki visszajön a -ból, már rég multiban nyomjuk a játékot... -
#10924 nincs -
#10923 JAJ!!
http://hoodoo.isten.hu/vc
Itt katt a linkekre és lesz egy pár!! -
Gbr #10922 Hy!Valaki tudna adni egypár magyar címet ahol le van irva ,hogy kell a játékba modern autókat tenni,és ahonnan autókat lehet leszedni?! -
#10920 Mhh és az még milyen jó lene ha játszanál és nyomkodnád a rádiokat... és mondjuk a www.di.fm-ról belehetne szúrni egy linket a gamebe vhova és azt nyomná!! Vagy akkár egy Roxy rádió :) -
#10919 szóval a kormányod software-be kellene belekukkantani. Nekem Logitech FFBmvan, annak a driverében benne van a lehetőség, profilok játékokhoz stb. Talán nézz szét a gyártója honlapján, vagy a driver beállításaiban... -
#10918 hmm, fura, amikor linkeltem, nekem elkezdte tölteni, van másik forrás is, csak fejből címet nemtok -
#10914 Amúgy a VC multiMODját tegnap éjszaka tesztelték. Utcai motorosversenyt próbáltak és lövöldét, de még vannak problémák. :)
-
#10913 ja, hát ez pedig benne van. a MAfiaban erre figyeltek. A GTAban talán nem. De akkor kocsival rensen tudsz menni igaz? -
pokember #10911 letöltöttem egy IMG EDITORST és azt írja ki hogy:
Cannot create file C:\Program Files\Vice city\models\GTA3.img.SEGÍTSETEK!!!!!!NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!! -
#10910 :-D