GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Statisztikám namégegyszer
az az igazság, hogy nem nagyon eröltettem ezt a dekázós dolgot, majd mindjárt megkeresem és csinálok valami szép kis rekordot, mondjuk 15-öt...
8. de ott ahová te is feltetted a sztaccodat láttam egy gyereknek 11et. és vmi azt súgja hog ymég ennél is van több
csá zaki! hogy a picsbe csináltad a 454 fagyit?hmm de legalább dekázásban lenyomtalak😊))))))
Gáz, és ráadásul nem lehet semmit csinálni, maradandó a problem, persze utánanézek, ahol csak lehet, hogy van-e rá orvosság, találtam is párat, próbálgatom...
Eddig csak a zebra taxinál fagy, többi minden ok, mûxik, persze nehéz lenne mindenhol kipróbálni, javítom, tesztelem(jük)
/THX Zeenoo!/, nemsoká kész.
/THX Zeenoo!/, nemsoká kész.
hello Tuvok!
csak a zebra taxinál fagy a játék?
mert ez nekem jó hír, ugyanis azt az autót sosem használom
csak a zebra taxinál fagy a játék?
mert ez nekem jó hír, ugyanis azt az autót sosem használom

Szevasz jónép! Végre újra itt!
Naszóval 1 hét netes kihagyás volt
,
de ezalatt se voltam tétlen...a magyarosítás.
Nem kell örülni elõre, kész nincs, de majdnem!A legvége maradt még, tesztelgetem is közben, fagyás sajnos a Zebra Taxis helyen van...ez van, próbálom megoldani a próblémát, hátha valamit elfogad, persze ha vki megoldotta azonnal mail nekem plz!
Amúgy a fordítás (nekem) tetszik, nem túl durva, nem túl nyafogós, megyaros is meg GTA-s is.
Százalékot nem mondok, talán 90%-ra tippelném, de inkább nem mondok semmit.Ha kész lesz, akkor kész lesz.Ez van, türelem fordítást terem..
Byebye!
Naszóval 1 hét netes kihagyás volt
,
de ezalatt se voltam tétlen...a magyarosítás.
Nem kell örülni elõre, kész nincs, de majdnem!A legvége maradt még, tesztelgetem is közben, fagyás sajnos a Zebra Taxis helyen van...ez van, próbálom megoldani a próblémát, hátha valamit elfogad, persze ha vki megoldotta azonnal mail nekem plz!
Amúgy a fordítás (nekem) tetszik, nem túl durva, nem túl nyafogós, megyaros is meg GTA-s is.
Százalékot nem mondok, talán 90%-ra tippelném, de inkább nem mondok semmit.Ha kész lesz, akkor kész lesz.Ez van, türelem fordítást terem..
Byebye!
Csõ! Van már valami fagyásmentes magyarosítás?
nem a forgó részre, hanem a kicsit jobbra lévõ kis "kúpon" kell átugratni, elég nyakatekert egy ugrás.
A Radaros unique jump még nekem se sikerült?? Mi a titka? Mert már vagy 3 motort amortizáltam le. 

nincs valami térkép a gaméhoz mert sehol sem találok megvásárolható épületeket. Megvettem már vagy 6-ot de többet nem találok.
bocs magyar ember 2 .
magyar ember kösz!
Ja. Oldalra nezel es losz.
azt bírom ebbe a játékba hogy akkor adja a bónuszokat amikor azokra már semmi szükséged😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Csak nem PC-n jaccol? 😄
tudom, 200élet, 200pajzs, valahol valami 2x erõsebb autó, 3db testõr, egy póló, amire egy szöveg van felirva hogy végigvitted, meg most más nem jut eszembe 😊
mellesleg a GTA:VC Stat.txt-t hol találom?
So cry me a fuckin river, bitch!