22366
-
#11019 Na ez jó kérdés, én se tudom... -
#11018 Sziasztok!
Láma kérdés:
hogyan kell a pizzát eldobni?
nyomtam már szinte minden gombot, de baszta odaadni a vásárlónak. -
steweee #11016 nekem sem írta meg neróval (5.5.9.0),a cab fileok hibásak voltak.namármost ha vki wincommanderben rákattint és kiírja hogy rossz, az nem jelenti azt hogy valóban hibás is a fájl!!!! nehogy ezért egy jól megírt cd-t kidobjon vki. mindig ki kell próbálni hogy felinstallálható e. ha igen akkor ok. helyette ajánlom az alcohol 120%-ot.nagyon fasza magyar nyelvű. -
#11015 Egyébként én is Nero-val írtam ki. -
#11014 Az 1-es CD-t úgy írtam ki, hogy felmásoltam a gépre, és onnan, azért mert én még írtam hozzá más VC fájlt(magyarosítás). Ennek ellenére nem tudom, hogyhogy nem írta ki neked a readme-ket. -
#11012 tiszta fast abd furious....
csak száguldás semmi mászkálás.. hatalmas város rohadt sok auto és mind sport járgány.. nitro meg minden ami kell..van motor is bár nagyon az nagyon nem tetszik..akinek a vcben tetszik az esztelen örjöngő szágldás annak ktelező...hatalmas versenyeket lehet csapatni és a multi része is nagyon király..van CTF is.. legalább is én csak azt nyomtam de nagyon cool...aki száguldozni akar az mc2...az irányítás azért jobb mint a vc ben.. de vannak benne szarságok..pl.. 150kph nál az auto kormányzása egy kicsit fosadék de ezt a részt hamar tul lehet képni...szal mindenki szedje aki szeret száguldozni a vc ben..és rohadt nagyokat lehet ugratni:))) -
#11011 Mi a Midnight Club 2 lényege? Ugyanolyan típusú, mint a VC? -
#11010 VC rulez de a midnight club 2-t lessétek meg...ez is rockstar gamez és igaz az elején lehúztam hogy szar de igy a közepe felé azt kell mondanom nagyon jol el lehet vele baromkodni!!mondjuk ugy hogy vc-t azota nem nyomom miota mc2 vel nyomom... -
#11009 Winrarral tömörítettem, hogy egy fájlban el tudjam küldeni. Remélem ez a segítség megoldja a problémát, és tovább tudsz játszani ezzek a király játékkal -
#11008 Bocs a hülye kérdést. Először nem értettem. Már mennek a fájlok. -
#11006 Nem tudod pontosan mi a fájlok neve? -
skristof #11004
GTA: Vice City 10918 db ma 23:22 pokember
ez a forum főmenübe volt!! ez meg hogy lehet??? LOL -
pokember #11002 Hogyan lehet autókerekeket berakni a vice citybe és mivel????????? -
skristof #11000 11000!! sry muszály! -
skristof #10999 huuu.... baaz.... ez a driver küldetés ultrabrutális..... undoríto... még az uninstalll is megfordult a fejembe, de aztán a yoo utra tértem.... ehh, szo szerint, a yo ÚTRA tértem, mert csak sikerült megcsináléni csalás nélkül!!! najo, volt egy kocsi, ami megmaradt, a törlaszbol, annak neki is ment a barát, de tök simán behozta a lemaradást... hát igen, mondjuk Sabre Turbo vs. Sentinel elég szenya.... mind1, megvan.... nektek mennyi lett az időtök? nekem asszem 2:17, de ebbbe nem vok biztos...
viszont a bankrablás az nagyon ász... szvsz az egyik legjobb küldi!!
de az a hülye filmgyáras szorolaposztás, az megint felidegelt... baaz, azt ti hogy csináltátok meg??? -
#10998 Ott van, láti? A villa már rég az enyém.
-
#10997 Megvan. Cask éjszaka mentem érte, aztán akkor nem volt ott. Lehet a fiúk elmentek vele csajokat felszedni. -
#10996 OK. De az a baj, hogy az már az én villám, és most már nincs ott a limó. Máshol hol lehet találni? -
#10995 kihagytad a 't'-t. -
#10994 Kössz. Pedig rákerestem a sretch-re az oldalon, de nem talált semmit. -
#10993 #10949
kb 50 hozzászólást kellett volna visszaolvasni... -
#10992 Tudjátok hol találok strech-et (limót) Kéne az autószalonba, de sehol nem találom! -
#10991 2002 ősz, Rockstar: "Vice City csak PS2-re lesz..." -
#10990 PS SUXX! PC RULEZ Amúgy de nem itt kéne flamelni. -
#10989 GTA4 csak PS3-ra lesz! -
#10988 semmiség -
#10986 Rádiók -
ko_vee #10984 szvasztok szkacok:)
Figyuzzatok lenne egy kérdésem: Hogy lehet megváltoztatni a kocsikhoz tartozó hangot???Merthát szal van a jó kis BMW M3-as modell amit az Oceanic helyére raktam be és szal a hang az kész mer a BMW-ben mégse egy 2 hengeres TRABI motor csirippel :)) Elöre is kösz srácok/thnx!!! -
#10983 -
#10981 Ha az élsimítás be van kapcsolva, akkor tedd "Alkalmazásvezéreltre". 4x-es semmiképp se legyen, de 2x-es se...
Nálam is ez volt, a fák lombkoronája sárga rácsot kapott, stb. -
neo13 #10978 ja valaki már betette? -
neo13 #10977 HALI! vagy egy tanácsom a fast & furius modot ne probáljátok ki. mert nagyon sokat szívtok vele telepítéskor de amikor végesztetek akkor irányíthatatlan a kocsi mert olyan gyors.SZal ne töltséétek le mert szar ezeket neki -
#10976 ha 3-ban sikerült, akkor ebben is mennie kell.
a különbség mindössze annyi, hogy a 3-ban külön meg kellett nyitni egy txd.img fájl is, de a VC-ben csak a gta3.img tartalmát kell módosítani. -
#10974 dolgoznak már egy modern modon, jónak ígérkezik. -
#10972 http://hoodoo.isten.hu/vc/
itt van egy cikk az img toolról. -
pokember #10970 hogyan kell kocsikat betenni a vice citybe és mivel??????? -
#10969 Viszont a statisztikára hatással van a kirabolt boltok száma... -
#10968 Mondjuk én sose szenvedtem pénz hiányba!! -
#10967 Bármilyen lőfegyverrel rácélzol az eladóra. Minél tovább tartod rajta, annál több a lővé, és a rendőrcsillag. Nem éri meg. Ha pénz kell, próbálkozz a bandáknál (Haitians pl.), azoknál néha elég sok lóvé van. -
neo13 #10966 én már találkoztam vele de nem tudom megoldani "ne rakj be új kocsit!" mert nekem is elromlott