GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Alig jelent meg a Vice City, már az elsõ GTA San Andreas oldal elindult. A San Andreas, a következõ gtanak lesz a neve. Az oldalon még nagyon kevés dolog van, többségük a nézõk által készített anyag, de van 3 érdekes scannelt kép a PSM magazinból. GTA: San Andreas oldal

info:Vice City HQ

Tuvok
milyen v.kártyád van? driver?

DarkHorSe
optionsban nincsen trails

Swedish people are albino monkeys

lehet hogy az optionsben nem kapcsoltad ki az a trailst. most tényleg nem jobb a GTA3VC mint a sima? (nekem csak a sima van meg)

War. War never changes.

shaba23
A GTA 3-ban nagyobb volt az újdonság varázsa...
DarkHorSe
neeeem õssze vissza ilyen alakzatok jelennek meg mintha szétcsúsznának a dolgok

shaba23
A játék legnagyobb hibája. Fõleg a tengerparton, mikor a sima homok hirtelen megtelik napozókkal...
Ruffi
EZT ugy érted hogy néha késöbb jeleniti meg a házakat meg az utat.
Ezzel mindenki igy van sajna

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

DarkHorSe
van egy probémám ha elkezdek játszani egy idõ után a texturák elmosódnak szal ha valakinek volt ilyen problémája és tud rá megoldásr az írjon.

Fefe
köszi

[HUN]FaTaL
jó a logod 😄DDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Fefe

mikike
ferci, zaki cseréljétek le a logótokat, mert nem a hozzászólásokat olvasom, hanem azokat nézem!

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

PAYNE
azt teszem csáó

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

zaki
tedd azt, csáó

PAYNE
Na császtok én elmentem bepakolom azokat a cuccokat amiket ma leszedtem a vice cityhez!
Jó éjt!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Fefe
gamecopyworld

PAYNE
Az tényleg kira lenne!Valaki írjon a rockstarnak hogy irány alkotni!

Fefe
Punci akar lenni

Lynx_TWL
fefének még egyértelmû 😄......vajon miérT?😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
zaki gondolom neked vmi csaj van szinten a logodon de nem laotm ki, hogy hogyan 😄D segits plz😄

๏̯͡๏﴿

Fefe
Azt írtam

Ferci!Köszi az infot,de a vice city-re gondoltam az auto csere gyanánt,ha nem okozna gondot azt is írd le légyszi.Köszi
Fefe
Jobb szerintem is. De az igazán ütös az lenne ha Liberty City + Vice City egyben

PAYNE
sztem a gta vice city sokkal jobb a gta3 nál szerintetek?

PAYNE
Király!

zaki
kösz Fefe

Ron Ragm
az akkor jelenik meg ha 100%osra +csinálod a játékot

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

PAYNE
akkor a mentésbe mért van ott pedig én is végigvittem?

zaki
nem lehet olyat csinálni

PAYNE
Ja meg persze feltettem egy patchet meg a drivert és kész.

PAYNE
Lehet a játékban olyat csinálni hogy veszek ruhát hogy ott legyen a házamnál??
Mert töltöttem le elmentést és ott a villában volt valami frankie ruha nekem meg nincs pedig én is végigvertem??

Fefe
"Na csá !! plííz az mitõl van hogy játszok közben átmegyek egy városrészre és a játék elfelejt texttúrázni???" erre gondoltam hogy meg -e oldotott

zaki
kösz

Fefe
persze. mindjá küldöm ok

Ron Ragm
mer 3 karakter már nem fér ki😊
De komolyan, egyszer azt írták (nem biztos hogy õk) hogy olyan a dizájn hogy a 100% már nem férne ki😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

PAYNE
Tisztességbõl becsületbõl 100% a vájc szitinek

PAYNE
Micsoda?

zaki
miért nem inkább 100%?

PAYNE
Tüntetést kell szervezni! A gta vcének 99% ot!!!!

zaki
nekem is meg tudnád csinálni, hogy villogjon a nevem a logomban?

Fefe
most már jó a grafika töltése

PAYNE
szííívesen

Fefe
kell 1 img tool
2, vedd le az írásvédettséget a könyvtárról
3, nyisd meg az gta3.img fájlt
4, pl a cabbie-t akarod cserélni akkor az img toolban kikeresed a cabbie.dff és cabbie.txd fájlokat csinálsz róla bacupopt majd törlöd.
5, utána hozzá adod az uj kocsi fájlait.(ugyan az legyen a neve mind 2 -nek ami a régi volt.(cabbie)

Röviden ennyi.

zaki
anno a GTA3 93%-ot kapott, a Mafia pedig 95-öt

Fefe
Ez tényleg felháborító

Fefe
Köszi

Fefe
igen mert ezena lényeg már látható.A tied nagyon jó lett szerintem

Sziasztok!Segítségeteket kérném,kezdõ vagyok még a gta-ban és nem tom,hogy kell berakni az új verdákat amit letöltöttem,segítsetek!Köszike
zaki
lehet hogy azt a szerkót csak a küldetésnél lehet felvenni, vagy nem tudom