22366
-
#12428 jaja ;) -
#12427 nekem a Malibus küldetés a legrosszabb esetben is ötödszörre sikerül -
#12426 miért jó épületeket venni? hát például azért, mert enélkül nem lehet végigvinni a játékot (100%-ra)
bármelyik kéróban el tudod menteni a játékot -
#12425 Még nem vettem épületeket.
Tudom melyik lerobbant kéróra gondolsz.
Köszi a tippet, erre is emlékezni fogok.
Biztos még1x végig fognom nyomi a game-t (minden számomra jobban tetsző game-nél megteszem ezt), de ilyenkor már komótosabb tempóban, figyelve a részletekre és okulva az első próbálkozás hibáiból, szívásaiból.
Hát ez még messze lesz, de majd eljön az ideje.
Nekem csak a Vercetti birtok van meg.
Miért jó épületeket venni?
(A vercetti háznál ezzel a gondom a game-ben, hogy mindig fel kell venni. Ha ennek az a szerepe, hogy pénzt hoznak nekem, akkor jobb lenne, ha autómatikusan gyűlne a pénzem -pl. egy bizonyos összeg után mindig hozzáírodna - nem pedig úgy kellene beszedni. Ez macerás, bár megvannak a hátrányai is biztos, ill. ez előnyei is amit esetleg most még nem látok)
Mely épületeket célszerű megvenni? (fontossági rangsor)
Ha megveszek egy kérót akkor már ott is fogok tudni menteni? (mint a Vercetti birtok esetében, mert így tényleg van haszna a lóvén kívül is)
-
#12424 Randalírozós küldetésre tuti tipp:
Vegyél az Ocean Beach-i fegyverboltban néhány száz lőszert a válltámaszos gépfegyverből (amivel olyan szépen lehet fejeket lelőni). Elkezdesz lövöldözni, hamarosan lesz csillagod. Innentől lőni a rendőröket ezerrel. 3 csillagnál felmenni a lépcsőn a lerobbant kéróhoz, amit remélhetőleg eddigre megvettél. Ahogy megjön a rendőrségi heli, lőni ezerrel. Pillanatok alatt végigmegy a csík.
A Malibus küldetést is megcsináltam tegnap, ahol versenyezni kell Hillaryvel. Ha ezt azután csináljátok, hogy az autószalon haszna már a tietek, akkor egyszerű: az autószalon emeletén beülni a sportautóba (hotrod racer, vagy mi a neve) és elhajtani addig a hídig, ami után a verseny első kanyarja jön. Amikor indul a verseny, elhajtasz a hídig, komótosan átszállsz a racerbe és még a kanyar utáni hosszabb egyenes szakasz végére beéred azt a hülyét.
Én most a bankrablással szívok... -
#12423 Lehetséges, hogy én értelmeztem rosszul.
Szal azt mondod, hogy mociról elkezdesz lőni egy kocsit (amíg tudod) és ha jönnek a zsaruk lelépsz és kinézel egy másikat és azt övöd? (ha újra zsaruk megint odébb)
Vagy nagyjából ue. belelőssz párat, nő a csík és mész másik után? -
#12422 királyak :) -
#12421 Azért ezek is királyak:
Ja és a tuning Lada ;)
-
#12420 Egy igenjó ruszki oldalon találtam eme gyöngyszemet
itt van -
skristof #12419 ez nagyon nagy!
és sztem igényesen meg is van csinálva!
ui.: de régen voltam ebbe a topikba! :P -
#12418 ezt honnan toltotted le? -
#12417 nekem legalábbis ez a megoldás jött CSAK be, máshogy képtelenség +csinálni a küldetést (legalábbis szerintem) -
#12416 1.) nem kell ezerrel menni, ha egy kocsit el kezdesz lőni
2.) ha jönnek a rendőrök elmenekülsz előlük
3.) van elég kocsi, hogy meg tudd csinálni a küldetést -
#12415 No ezt megnézném magamnak.
Ui. próbáltam ezt is.
1.) Kocsit szarrálőni mociról ögencsak nehézkes azzal a könnyű fegyverrel. Max. bele tudsz lőni párat.
2.) Ha jönnek a rendőrök tuttira elszállsz a motorral együtt.
3.) Szerintem alig vannak kocsik (néha már azon szitkozódtam miért nem jön egy sem)
Szal kíváncsi vagyok, hogy többször is bejön-e ez a taktika, vagy 1x ha szerencséje van az embernek.
A másik hozzászólás (Tuvok) már inkább reálisabbnak tűnik. -
#12414 pedig rohadt egyszerű a randalírozós kületés: a sarkon fel lehet szedni uzi-t, miután megszerezted, mentsd el, utána ezt játszd el vagy 15-20X (azért ennyiszer, mert nem ad újat miután felszedted), ezután felpattansz az 1ik harley-ra, vagy a motoros bár előtti kirakatot betöröd, ott van egy PCJ 600-as, és a motorral csak lezán mész, és közben pedig minden kocsit szarrálősz, ami csak előtted, melletted van. és ha jönnek a zsaruk, nehogy leszállj a verdáról, mert akkor véged, maradja a mocin végig. nekem ezzel a taktikával a küldetés megcsinálása után, legalább 30-40 másodpercem maradt -
#12413 Ha ennyit szívsz vele, miért nem hagyod rá? Na ez az, amit nem lehet, igaz?
A 'randalírozósnál' nekem mákom volt, amikor megkaptam a küldit, 1 gyalogos rendőr, meg 1 rendőrautó is épp ott kóricált, M16 elő, már nőtt is a csík. Amíg oda nem ért az erősítés, minigunnal a járókelőket, majd amikor a helikopter is odaért, nem azt, hanem a belőle leugró kommandósokat lőttem sok kicsi sokra megy alapon. A mellényt is felvettem ofkorsz. Így elsőre sikeredett. -
#12412 "irány új festés + motorszám "
Ez durva:DDDD -
#12411 Hi!
7 vgén rendesen szívtam újfent a VC-vel.
* Kávézót sikerült felrobbantani + meglépni
* Love Fist küldetések is megvannak
(persze lehetséges, hogy lesz még, de a konctre le lettek
szállítva)
A legjobban az tetszett, amikor be volt drótozva a kocsi
és paráztak a tag-ok.
A legnagyobbat a Rocker motorosokkal szívtam.
(a verseny az kb. 3x-ra ment simán)
Viszont a Randalírozásnak kb. 20-30x futottam neki.
Sík ideg voltam már.
(ilyenkor mindig van egy olyan érzésem, hogy feleslegesen túl vannak bonyolítva a játékok - nehézségi szinten is - ami a játék rovására megy. Pl. 3 perc alatt sem lett volna asszem túl könnyű, viszont játszható marad a game.)
Elszidtam keresbe-kasul a VC-t + mindent.
Sehogy sem sikerült megtöltenem a káosz jelzőt.
A végigjátszában az szerepel, hogy lőni az embereket + kirakatokat. Hát ezzel nekem 2 perc alatt alig nőtt a csík.
Míg végül a megoldás ott volt helyben.
Kimentem az utcáról balra, majd egy beállásnál volt egy golyóálló mellény. No innét zúztam a rendőröket 1000-el, majd amikor feltűnt a heli csak azt kezdtem lőni és nőni kezdett végre a csík, amikor felrobbant egészen jól megtöltötte a csíkot. Utána még pár rendőr és OK. Majd fölvenni a plussz mellényt beültem az ott leparkolt kocsimba, irány új festés + motorszám és végre meglett.
Szal én ezzel kúrva sokat szívtam.
Ti hogyan oldottátok ezt meg?
Van v.mi könnyebb módja is?
Most ott tartok, hogy egy szem fő küldim maradt a heli-is épület bombázás. No, azt majd a héten, mivel azon is fogok eleget bosszankodni.
Van még egy telcsi is, de az gondolom csak mellék küldetés.
Majd megnézem mi és ha könnyebb mint a heli-s bombázás, akkor majd pihinek beiktatom. -
#12410 igen, mert valszeg az F1 99-02 Challangeből szedték ki. -
#12409 bazz, ez nagyon jól néz ki -
#12408 UP! Tommy elcsórta Montoya kocsiját is:P
-
#12407 Innen -
#12406 olvass vissza, van 1 pár link -
#12405 Honnan tudok autókat letölteni a játékba töménytelen mennyiségben? -
#12404 naccerü :) -
#12403 Durva kis moci nem?:)
-
#12402 dff és txd fájlok, amiket Mod installerrel lehet beimportálni. -
#12401 hol vannak a közlekedési eszkozok modelljei? hova rakjam be oket -
#12400 Okés...köszi! -
#12399 Már nem emlékszem honnan szedtem, de nézz körül az 12313-ban megadott oldalakon ott van valahol. -
#12398 Hát basszus ez állatul nézz ki, van feelingje! "Fantomas"-os /cápa/ citroen nincs? Ezt merre találtad? -
#12397 Citroen kacsa:)
-
#12396 Egye fene, azok sem rosszak ! -
#12395 Gratula!
Én is meglepődtem, h. a kv-zó felrobbanásakor életben maradt Lance. Remélem köv. kísérletek alkalmával sem fogja feldobni a talpát. -
#12394 A 12313-ban is vannak jó oldalak:) -
#12393 Wow! Jó ötlet! -
#12392 #12267 -
#12391 ez nagyon kész, hogy csinálod?:) -
#12389 van kedve valakinek neten nyomulni? -
#12388 Tegnap én megcsináltam a mocisat, elég sokat haladtam, gyk. lenyomtam az összes megvásárolható hely küldetéseit, meg a voodoot és a cafe-t, meg a Love Fistet is. Csak a Malibu Club nincs meg, ahhoz még 20.000 hiányzik.
A kávézó robbantással kapcsolatban régről szörnyű emlékeim vannak... Kb. ezredszerre sikerült, mert a rohadék Lance mindig kifeküdt valahol...