22366
-
#12387 Eltört?!
:o
Legközelebb máson vezesd le a fölös feszültséget.
-
#12386 Kirakat üvegeket sikerült bezúzni. Megvan a küldi.
Tegnap így sikerült tovább jutni csináltam még asszem 1 küldit.
Aminél elhasaltam az az időzített bomba felrobbantása.
Sikerült járőr ruhát ölteni, járőr kocsit szerezni, a bombát felrobbantani, viszont menekülés közben igencsak brutál módon léptek fel a rendőrök, így sikerült felrobbanni.
Majd nézek a közelben (úgy emléxem) v.hol láttam egy csillagot, amivel tán sikerül v.melyest csökkenteni majd a körözési szintem.
Nekiugrottam újra, de akkor még ennyire sem jutottam, így jegeltem a problémát ma du-n, estére.
A mocit majd megprószálom! -
#12385 Nekem eredeti a játék, Radeon 9100, 1300 MHz Tualatin cerka, fél giga ram... Ugyanilyen volt a gfx, a kocsik alatt egy sárga négyzetrács volt, ugyanilyen rácsból állt a fák koronája és éjjel a fényszórók köde. 3.7-es Catalysttal semmi baj nálam már. Talán egy codec zavar be, én egy windows reinstall után nem találkoztam a hibával (win98). Mondjuk asszem már élsimítással is futott azóta hiba nélkül a VC. -
#12384 Talán a Radeon miatt, nekem is csinálta egy időben, ki kellett kapcsolnom az élsimítást, akkor meggyógyult. -
#12383 ok, bye -
#12382 aha, na mind1. jók a képek -
#12381 na megyek aludni, holnap majd még bővítem az albumot. Jóéjt! -
#12380 úgy linkeld hogy jobbgomb a képen és az url-jét copyzd be ide -
#12379 már láttam az összes képet, királyak, csak most egy kicsit feidegesítetem magam -
#12378 Itt egy 2-es Golf, hogy ne csak elérhetetlen álomautók legyenek:)
A többi kép a gépparkomról itt található -
#12377 főleg, ha bejönne a kép -
#12376 ez nagyon komoly:
miami, napsütés, óceán, pálmafák... :) -
#12375 elhiszem a képek láttán :) -
#12374 a modern mod egy nagyadag kula, az én válogatott gépparkomhoz képest:) -
#12373 ok -
#12372 szivesen nézd meg a képeimet, most nyomtam föl egy csomót:) -
#12371 bezzeg, ha már kiadták volna a modern mod-ot, akkor nem foglalkoznék ilyenekkel :) -
#12370 na mind1 :) -
#12369 azért nagyon köszi a helpeket -
#12368 apránként kell, mert vmi kis hülyeség miatt szokott kifagyni általában és úgy nem lehet kideríteni mitől szar, ha 15-öt raktál bele egyszerre. Túl mohó voltál:) Én max ötösével haladtam és ha gond volt, mindig rájöttem mit baszott el az installer -
#12367 szar ügy:( azt nemtom mi okozza, egyszer már volt vkinek ilyen gondja -
#12366 meg valami nem volt ok, mert a kocsik elég gustustalanok voltak: pl kék volt a verda, és a kerekinél pedig fehér színű volt a szekér, és ez nem 1-nél volt, hanem több típusnál... -
#12365 na nekem most elegem lezz a kocsi berakósdiból, benyomtam kb 10 kocsit utána kipróbáltam a game-t, minden ok. belepakoltam még 15-öt kb, és a töltésnél kifagy... -
#12364 nekem is az van, és nekem minden ok -
#12363 ja én a szokásos eltünnek a textúrák bugra gondoltam, de neked úgy néz ki nagyobb gondod van -
#12362 én nem tapasztaltam, igaz nekem Gef3Ti200 van. Talán az ATI lehet a ludas nem? (driver) -
#12361 Basszus!
Pedig azt hittem, valamit elszúrtam - mondjuk nehéz lenne.
De akkor mások miért nem panaszkodnak?
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
#12360 hát hallod sztem erre nincs megoldás, nekem is folyamatosan ezt csinálja:( -
#12359 Srácok!
A GTA3 (nem Vice City) miért kezd el "szemetelni" (értsd: a képernyőn apró villogó szöszök, majd egy idő után sugaras, a textúrából építkező vonalak és végül egy adásszünetet produkáló képernyő)?
A Játékon fenn van az 1.1 Patch. A 2.CD tartalma a gépen. 1.1 NoCD felrakva. Magyarítás felrakva.
Konfig:
AMD XP 1700+
256 MB DDR
ATI Radeon 9500 Pro 128 (3.8 Catalyst-től lefelé is folyamatosan ezt csinálta)
DirectX 9.0b
1024*768/32 és 85Hz.
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
#12358 Nekem már rengeteg 4 ajtós helyett van 2 ajtós. Fordítva, hogy okoz-e gondot, azt hirtelen nem tudom, de sztem ezt a mod installer kiküszöböli vhogy, mert én egyáltalán nem figyeltem erre és semmi gond nincsen -
#12357 és az nem okoz gondot, ha pl egy eredetileg 2 ajtós verdát cserélek le egy 4 ajtósra? -
#12356 egyébként itt vanak az eddigi képeim. Majd még lesz több is:)
Képek a verdáimról -
#12355 jah:) www.tar.hu regisztrációt töltsd ki aztán hajrá -
#12354 1 tárhelyet, pl te hova töltöd fel a képeket? -
#12353 mit hova? -
#12352 pl hova? -
#12351 egyébként regisztrálj tárhelyet és mindjárt kezdhetnéd is a szemetelést:D -
#12350 akkor már ketten szemetelnénk teli a topicot:P -
#12349 az a szerencséd, hogy nem tudok képeket belinkelni a gépemről -
#12348 egyébként nekem ez a BMW tetszik:)