22366
  • KranaZoli #12387
    Eltört?!
    :o

Legközelebb máson vezesd le a fölös feszültséget.
  • KranaZoli #12386
    Kirakat üvegeket sikerült bezúzni. Megvan a küldi.
    Tegnap így sikerült tovább jutni csináltam még asszem 1 küldit.
    Aminél elhasaltam az az időzített bomba felrobbantása.
    Sikerült járőr ruhát ölteni, járőr kocsit szerezni, a bombát felrobbantani, viszont menekülés közben igencsak brutál módon léptek fel a rendőrök, így sikerült felrobbanni.
    Majd nézek a közelben (úgy emléxem) v.hol láttam egy csillagot, amivel tán sikerül v.melyest csökkenteni majd a körözési szintem.
    Nekiugrottam újra, de akkor még ennyire sem jutottam, így jegeltem a problémát ma du-n, estére.

A mocit majd megprószálom!
  • Amiga
    Nekem eredeti a játék, Radeon 9100, 1300 MHz Tualatin cerka, fél giga ram... Ugyanilyen volt a gfx, a kocsik alatt egy sárga négyzetrács volt, ugyanilyen rácsból állt a fák koronája és éjjel a fényszórók köde. 3.7-es Catalysttal semmi baj nálam már. Talán egy codec zavar be, én egy windows reinstall után nem találkoztam a hibával (win98). Mondjuk asszem már élsimítással is futott azóta hiba nélkül a VC.
  • Amiga
    Talán a Radeon miatt, nekem is csinálta egy időben, ki kellett kapcsolnom az élsimítást, akkor meggyógyult.
  • zaki
    ok, bye
  • zaki
    aha, na mind1. jók a képek
  • KG21
    na megyek aludni, holnap majd még bővítem az albumot. Jóéjt!
  • KG21
    úgy linkeld hogy jobbgomb a képen és az url-jét copyzd be ide
  • zaki
    már láttam az összes képet, királyak, csak most egy kicsit feidegesítetem magam
  • KG21
    Itt egy 2-es Golf, hogy ne csak elérhetetlen álomautók legyenek:)

A többi kép a gépparkomról itt található
  • zaki
    főleg, ha bejönne a kép
  • zaki
    ez nagyon komoly:

miami, napsütés, óceán, pálmafák... :)
  • zaki
    elhiszem a képek láttán :)
  • KG21
    a modern mod egy nagyadag kula, az én válogatott gépparkomhoz képest:)
  • zaki
    ok
  • KG21
    szivesen nézd meg a képeimet, most nyomtam föl egy csomót:)
  • zaki
    bezzeg, ha már kiadták volna a modern mod-ot, akkor nem foglalkoznék ilyenekkel :)
  • zaki
    na mind1 :)
  • zaki
    azért nagyon köszi a helpeket
  • KG21
    apránként kell, mert vmi kis hülyeség miatt szokott kifagyni általában és úgy nem lehet kideríteni mitől szar, ha 15-öt raktál bele egyszerre. Túl mohó voltál:) Én max ötösével haladtam és ha gond volt, mindig rájöttem mit baszott el az installer
  • KG21
    szar ügy:( azt nemtom mi okozza, egyszer már volt vkinek ilyen gondja
  • zaki
    meg valami nem volt ok, mert a kocsik elég gustustalanok voltak: pl kék volt a verda, és a kerekinél pedig fehér színű volt a szekér, és ez nem 1-nél volt, hanem több típusnál...
  • zaki
    na nekem most elegem lezz a kocsi berakósdiból, benyomtam kb 10 kocsit utána kipróbáltam a game-t, minden ok. belepakoltam még 15-öt kb, és a töltésnél kifagy...
  • zaki
    nekem is az van, és nekem minden ok
  • KG21
    ja én a szokásos eltünnek a textúrák bugra gondoltam, de neked úgy néz ki nagyobb gondod van
  • M@TriX
    én nem tapasztaltam, igaz nekem Gef3Ti200 van. Talán az ATI lehet a ludas nem? (driver)
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus!
    Pedig azt hittem, valamit elszúrtam - mondjuk nehéz lenne.
    De akkor mások miért nem panaszkodnak?

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • KG21
    hát hallod sztem erre nincs megoldás, nekem is folyamatosan ezt csinálja:(
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok!

A GTA3 (nem Vice City) miért kezd el "szemetelni" (értsd: a képernyőn apró villogó szöszök, majd egy idő után sugaras, a textúrából építkező vonalak és végül egy adásszünetet produkáló képernyő)?

A Játékon fenn van az 1.1 Patch. A 2.CD tartalma a gépen. 1.1 NoCD felrakva. Magyarítás felrakva.
    Konfig:
    AMD XP 1700+
    256 MB DDR
    ATI Radeon 9500 Pro 128 (3.8 Catalyst-től lefelé is folyamatosan ezt csinálta)
    DirectX 9.0b
    1024*768/32 és 85Hz.

Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
  • KG21
    Nekem már rengeteg 4 ajtós helyett van 2 ajtós. Fordítva, hogy okoz-e gondot, azt hirtelen nem tudom, de sztem ezt a mod installer kiküszöböli vhogy, mert én egyáltalán nem figyeltem erre és semmi gond nincsen
  • zaki
    és az nem okoz gondot, ha pl egy eredetileg 2 ajtós verdát cserélek le egy 4 ajtósra?
  • KG21
    egyébként itt vanak az eddigi képeim. Majd még lesz több is:)
    Képek a verdáimról
  • KG21
    jah:) www.tar.hu regisztrációt töltsd ki aztán hajrá
  • zaki
    1 tárhelyet, pl te hova töltöd fel a képeket?
  • KG21
    mit hova?
  • zaki
    pl hova?
  • KG21
    egyébként regisztrálj tárhelyet és mindjárt kezdhetnéd is a szemetelést:D
  • KG21
    akkor már ketten szemetelnénk teli a topicot:P
  • zaki
    az a szerencséd, hogy nem tudok képeket belinkelni a gépemről
  • KG21
    egyébként nekem ez a BMW tetszik:)