GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
Az mért van hogy nem tudom felvenni a kubai ruhát mikor bemegyek az üzletbe akkkor nem tudok odamenni mert Tomy megakad a semmiben??
Ja és fefe nekedis jó a logód...

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

zaki
köszi, Fefe csinálta

PAYNE
Jó a logód

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

zaki
hát ja, szóhoz se jutok, lehet hogy fel is jelentem õket 😄

zaki
elküldtem

PAYNE
Mit szóltok hozzá hogy csak 94% kapott a gamma a GameStar-ban?! Szerintem legalább 99% kellett volna kapjon FELHÁBORÍTÓ!!!!!

zaki
mármint az american.gxt-t ricky-nek

zaki
mindjárt elküldöm

zaki
megint új logo? 😄

Fefe
Nics mit

PAYNE
Köszzzzzzzzzzz!

Fefe
Az az igaszság hogy nagyon driver függõ a játék a Dx9 se mindegy melyik mert a Dx9a kamázza

Fefe
Nekem pl 40.72 tökéletesen megy

PAYNE
Pax azt nem tudom.Milyen detonator kéne hozzá??

Fefe
De hányas detonátor. Az Xp-hez nincs köze nert nekem is azzal megy

Sziasztok!Segítségeteket kérném,kezdõ vagyok még a gta-ban és nem tom,hogy kell berakni az új verdákat amit letöltöttem,segítsetek!Köszike
PAYNE
Nvidia detonator,és windows xp.Lehetséges hogy az xp miatt van?

Valaki küldje el nekem e-mailben az eredeti nyelvû text fájlokat. Az american.gxt meg ezeket. De az eredeti kell!!!
Itt a címem: [email protected]

Elõre is köszönöm!!
Ricky

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Fefe
MIlyen drivered van fent?

PAYNE
Na csá !! plííz az mitõl van hogy játszok közben átmegyek egy városrészre és a játék elfelejt texttúrázni???

Fefe
Van

zaki
nem mondta senki

fm
mondta vki hogy NAGY SZÓ ??

Zeenoo
Van felvétel?

Zeenoo
Sok szexmániás l
l
v

zaki

zaki
kösz...

Fefe
Király Logód 😊

zaki
ja de most nézem, hogy a GTA3-hoz is ott van a magyarítás

zaki
www.extra.hu/huntuti - itt találod a vice city magyarítását

Hali!
Honnan tudom leszedni a Gta3 és a Gta3 Vice city magyarosítását? Thx
Fefe
Köszi

Fefe
sz

zaki
csak 2-3 hónap múlva lesz kész

CSOCSO
szvsz még kész sincs
zaki
jó a logód...

CSOCSO
igen azok is nagyon idegesítõek...bár ez igaz de akkor is idegesít hogy ugy fordulokamotorral mint egy jet skyvel és leesik az ember a motorrol😊 oké hogy az életben is leesik de a játszhatóság kedvéért rajta maradhatna a motoron
Zeenoo
Hmmm Hmmm
Valamiért nemigazán akar feljebbmenni az a qrva % 74-röl

KG21
olyan hát😊))
Az elsõ három oldalon lévõ autók mind a játékban vannak.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Fefe
Kg21: neked is ilyen a taxid

Tuvok
ilyen nekem is volt, a cd a kukában szilánkos állapotban végezte...

Szerintetek mért van az, hogy:
-végigjátszottam
-uninstall
-újból fel a karom tenni és kiírja, hogy hibás az egyik readme file hibás (italy_readme.txt)
Persze nem teszi fel a gémet!
Miért van ez?
Ha el tudná valaki küldeni az install cd-rõl a readme könyvtárat az [email protected] akkor megköszönöm

zaki
ic=is

zaki
ilyen különben a GTA3-ban ic van/volt?

Fefe
Azon mondjuk tényleg javíthatnának.

dikki*yysw
Persze lehetett volna kicsit szûkebb határok közé szorítani a VC témát, de hát ez van.. :-)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Ez a PS2-es múltra visszavezethetõ, ott 32 mb rammal nehéz fejben tartani hogy hol milyen kocsi van. :-/

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

zaki
de van amikor legjobb gyalog menekülni

Tuvok
jah általában versenyes küldetésnél van ilyen, pl The Driver, amikor leég a kocsid...

zaki
ja meg az is hogy pl vagy az úton látsz 1 verdát, és megfordulsz, és már ott sincs a kocsi