22366
  • lamase
    sokaknak nem ment
  • lamase
    mindig baja volt az atinak a gta-val..
  • zaki
    vagy esetleg format C:
  • Tuvok #12474
    Hát ez nem utal driverhibára. Cracket felraktad? Vagy VC, esetleg Win reinstall?
  • Tuvok #12472
    Sztem nem az Ati a hibás, másoknak műxik. Ha tudnék szerezni 1 nyavajás #1 CD-t, akkor én is kipróbálnám az új Ati-mon.
    Szűkítsd kicsit, hogy miért nem indul, hibaüzenet, stb.
  • Tuvok #12470
    Legújabb Ati driver szar, a 3.7 most a legjobb. DX9b-t tegyél fel, ha nem az lenne.
  • zaki
    tedd fel a legújabb drivert, vay reinstalld a játékot, vagy mittudomén
  • lamase
    1.1es pecs
  • lamase
    na az kell :)
  • zaki
    1 hetet vársz és jön a(z) (1ik) legjobb: Call of Duty
  • lamase
    milyen jó játék van még? Maxpayne2 kivételével?
  • lamase
    HooDoo minden fájla az én serveremen van (http://www.codenamegta.hu/) és ez karbantartás alatt, tehát nem elérhető semmi.:)
  • Tigerson
    A HooDoo honlapról nem tudok autókat letölteni.
    Valaki tud?
  • skristof
    őszintén sztem sehogy..
    énsztem is küldj mélt az sg-nek, hátha tudnak fötörni vmit az adatbázisban, vagy nemtoom....
  • zaki
    hát ezt valamelyik moderátortól kellene megkérdezni, vagy küldj egy levelet az sg-nek, vagy nem tudom
  • lamase
    nemtudja veletlen valaki, hogy hogy lehetne ezt a topicot lementeni? csinalnek belole egy jo nagy cikket a legtobbet feltett kerdesekkel + valaszokkal. Aki tudna segiteni lecci tegye meg. ;)
  • zaki
    ja, az ciki
  • skristof
    beszivtad! :P
    nekem a fagyisnál csinálta ezt! ez van! :P
    zaki: sztem azt rebesgeti a gyerek, h hiába csinálja meg a robbantós missiont, kifagy a game....
  • zaki
    ebből 1 szót sem értette, ha magyarul beszélnél talán tudnék segíteni
  • skristof
    jaja....
    megerőltető dolgok ezek...
  • zaki
    túl nehéz visszaolvasni 1 oldalt biztosan
  • skristof
    http://www.codenamegta.hu
    majd néhány nap mulva...
    ha visszaáll a rend..
    de te is használhatnád a scrollt, bakker
  • Tigerson
    Hello!
    A játékhoz honnan tudnák letölteni autókat?
  • zaki
    hozzászólász - hozzászólást
  • zaki
    olvass már vissza 3-4 hozzászólász bazz
  • Sephi
    Hoppa hol?!
  • zaki
    a kész 100%-os Modern Mod kijött???
  • lamase
    karbantartás:) ma-holnap-holnap után menni fog
  • lamase
    kb 1 hónapja kijött :))) Letöltheted az oldalamról, amint bejeeződött a karbantartás
  • zaki
    ja, az alpha verzió, ami össze-vissza fagy
  • zaki
    modern mod-ról meg semmit sem tudok, abbahagyták valószínüleg, vagy mi too domain
  • zaki
    háát nem nagyon van. van egy két olyan "csomag" ha feltelepíted pár verdát lecserél, de semmi többet.
  • steweee
    SAJNOS egy ideig hanyagoltam a topicot.szóval már lehet hogy vki megkérdezte ugyanezt nem sokkal ezelőtt:megjelent már vmi olyan mod vagy kiegészítő amit egyszerűen csak fell kell telepíteni és berak egy csomó új autót meg motort, vagy a modern mod ami kicseréli a verdákat? mert így hogy egyesével kellene vacakolni a modellekkel nem érdekel meg nem is sikerült mikor próbáltam.
  • zaki
    hajrá!
  • skristof
    ehhh....
  • Sephi
    De birom! Ma a redioban halottam a Brian Adams - Run To You szamat es azt jutott eszemben amikor motorral vegig suhitottam Vice City-n :)) ahh a nosztalgia!! Fel is telepitem es megnt vegig jaccom :)))
  • skristof
  • Scorpy.hu
    nem baj ugy is ADSL-em van.
  • lamase
    valószínűleg megsérült a fájl letöltés közbe, vagy a letöltésvezérlővel, tömörítővel van baj.
  • Amiga
    Nekem alig kétszázszor kellett megpróbálnom. :-)

Épületeket venni leginkább a save-point miatt érdemes, de még inkább a küldetések miatt. Színesítik a játékot. Én az alábbi sorrendben csináltam meg:

1. Autószalon - mert rengeteg pénzt hoz és egyszerűek a "küldetések"
    2. Fagyis - laza
    3. Dokk - laza
    4. Pole Position sztriptízbár - laza, de nincs kimondott küldetés, játék szerint 10 órán (!) át kell bámulni egy külön teremben egy táncosnőt - legyen nálad legalább egy ezres)
    5. Kaufmann taxi, elég laza
    6. Filmstúdió - azért itt már lehet szívni a motorozással és a hidroplánnal is, mondjuk nekem elég hamar sikerültek, motorosra rengeteg idő van ráadásul, bár érdemes lecserélni Sanchezre valahol.
    7. Papírgyár - itt a hajós küldetéssel lehetnek gondok, én helivel egy másik ház tetejéről szoktam leszedni az őröket, aztán már könnyű, menekülésnél egyszerűen leugrom, esek egy nagyot, de nem bonyolódom harcbA A biztonságiakkal.
    8. Malibu - ez elég szadista.

Nemtom, kihagytam-e valamit, de ez a sorrend szerintem megadja a fokozatosság élményét.