GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beraktam 4 új autót, elég rendesen megviselte a gamét, beszaggat mint állat, eddíg rendesen ment. Nem is csoda, egy-kettõ elég rendesen ki van dolgozva!
A fagyiárusnak nem dudája van, hanem egy dallam szól, és nem kell rátenyerelni a gombra, csak egy pillanatra megnyomni, akkor kapcsol be. Ha közben kiszálltál a kocsiból, akkor kezdd újra, mert olyankor már nem fog több ember jönni.
Azt nem tudom, hogy 50 vagy 100 adagot kell eladni.
Azt nem tudom, hogy 50 vagy 100 adagot kell eladni.
ENT:
Nálam is ugyan ez a hiba! Segíteni nem tudok benne mert én sem értem mitõl lehet ez!?
Nálam is ugyan ez a hiba! Segíteni nem tudok benne mert én sem értem mitõl lehet ez!?
Ok köcc... LOL én nem is foglalkoztam vele 😊 (ps2) Nem is tudtam, hogy kapok olyan helit 😊... na akkor majd este írtok 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mi az a Hunter??Keep your friends close megcsináltam akkor most kapok vmi finomat?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
hi ho...hát ez a RC helikopteres szar milyen nehéz volt😊)))))
hja valaki el tudja nekem küldeni az alap handling.cfg-t? az se lenne baj ha felpakolnátok a hq-ra...hátha másnak is kell majd késöbb...
hja valaki el tudja nekem küldeni az alap handling.cfg-t? az se lenne baj ha felpakolnátok a hq-ra...hátha másnak is kell majd késöbb...
fagyis: nyomd be a zenét majd parkolj le vhova és várj.
Pizzás: Mintha uziból lõnél, oldalranézés + tûzgombbal dobja el a pizzát
Pizzás: Mintha uziból lõnél, oldalranézés + tûzgombbal dobja el a pizzát
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
udv mindenkinek! lehet hogy én vagyok a béna ( vagy lusta, hogy nem olvastam át a majd tizezeres topicot😊) de az lenne a problémám hogy a fagyiárus küldetésnél hiába nyomom a dudát az emberek eccerûen le se szarnak ---mivel nem szól a duda , ugyanez a helyzet a pizzás küldetéseknél is hiába viszem oda a kuncsaftnak nem történik semmi és itt sem szól a duda... ha vki tudna segíteni az persze jó lenne ...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mi a szar van megint?
Végigjátszás (WinME)
Uninstall
Újra install (WinXP) és a következõk:
Readme_ITALIAN.txt - hiba (amit késõbb kiküszöbõltem!
Majd végre feltettem az elsõ lemezt, na és mi a hiba: a crack fájl. 97%-tól nincs meg a fálj többi része.
Szerintetek ez mi? Mivel az eredeti CDkre mint a hímestojásra, úgy vigyáztam!
Végigjátszás (WinME)
Uninstall
Újra install (WinXP) és a következõk:
Readme_ITALIAN.txt - hiba (amit késõbb kiküszöbõltem!
Majd végre feltettem az elsõ lemezt, na és mi a hiba: a crack fájl. 97%-tól nincs meg a fálj többi része.
Szerintetek ez mi? Mivel az eredeti CDkre mint a hímestojásra, úgy vigyáztam!
nos, úgy látszik még egyszer le kell írnom😊
Két esetben kaphatod meg a Huntert:
- Megcsinálod a Keep your friends close küldetést
- Összeszeded a 100 rejtett csomagot
Minden esetben elõszõr a bázisra rakja, utána ha már ott van 1, akkor rakja az elsõ szigetre a helikopterleszállópályára.
Két esetben kaphatod meg a Huntert:
- Megcsinálod a Keep your friends close küldetést
- Összeszeded a 100 rejtett csomagot
Minden esetben elõszõr a bázisra rakja, utána ha már ott van 1, akkor rakja az elsõ szigetre a helikopterleszállópályára.
Az enm elég, én megcsináltam az összeset, de nem volt ott. Viszont elkezdtm elõlrõl, összegyûjtöttem a 100 hidden package-t, most ott van, és tartok vagy 26%-nál a game-ban, tehát enm a küldiktõl függ a katonai heli.
a href="http://hoodoo.isten.hu/vc/">Itt vannak az autók eredeti txd és dff fájlai a letöltés/egyéb menü alatt
Van egy olyan ocska lakás ami $1000 dollárba kerül
egy lépcsõ visz fel egy ház tetejére és ott van egy kis tákolmány. Na a lépcsõ alatt van mp5.
Az egész nincs messze attol a heltõl ahol rendõrségi heli van. A repteres szigeten.
egy lépcsõ visz fel egy ház tetejére és ott van egy kis tákolmány. Na a lépcsõ alatt van mp5.
Az egész nincs messze attol a heltõl ahol rendõrségi heli van. A repteres szigeten.
ja meg az apache helit hogyan lehet megszerezni?
Probáltam már rendõr ruhában bemenni a katonasághoz de nincs ott.
Probáltam már rendõr ruhában bemenni a katonasághoz de nincs ott.
hEllo GTA FANOK!
tud valaki a tar.hu\huntuti linken kivul jobbat
magyarositashoz, mert most hetfoig nem mukodik a server, vagy kitudja meddig.
tud valaki a tar.hu\huntuti linken kivul jobbat
magyarositashoz, mert most hetfoig nem mukodik a server, vagy kitudja meddig.
Mi a f*szom lóg a nyakában? 😄
San Andreas se idegen, ha jól rémlik a GTA 1-ben az egyik város ez volt.Régi szép GTA, mi lett belõle...