22366
-
#12477 sokaknak nem ment -
#12476 mindig baja volt az atinak a gta-val.. -
#12475 vagy esetleg format C: -
#12474 Hát ez nem utal driverhibára. Cracket felraktad? Vagy VC, esetleg Win reinstall? -
#12472 Sztem nem az Ati a hibás, másoknak műxik. Ha tudnék szerezni 1 nyavajás #1 CD-t, akkor én is kipróbálnám az új Ati-mon.
Szűkítsd kicsit, hogy miért nem indul, hibaüzenet, stb. -
#12470 Legújabb Ati driver szar, a 3.7 most a legjobb. DX9b-t tegyél fel, ha nem az lenne. -
#12469 tedd fel a legújabb drivert, vay reinstalld a játékot, vagy mittudomén -
#12467 1.1es pecs -
#12465 na az kell :) -
#12464 1 hetet vársz és jön a(z) (1ik) legjobb: Call of Duty -
#12463 milyen jó játék van még? Maxpayne2 kivételével? -
#12462 HooDoo minden fájla az én serveremen van (http://www.codenamegta.hu/) és ez karbantartás alatt, tehát nem elérhető semmi.:) -
Tigerson #12461 A HooDoo honlapról nem tudok autókat letölteni.
Valaki tud? -
skristof #12460 őszintén sztem sehogy..
énsztem is küldj mélt az sg-nek, hátha tudnak fötörni vmit az adatbázisban, vagy nemtoom.... -
#12459 hát ezt valamelyik moderátortól kellene megkérdezni, vagy küldj egy levelet az sg-nek, vagy nem tudom -
#12458 nemtudja veletlen valaki, hogy hogy lehetne ezt a topicot lementeni? csinalnek belole egy jo nagy cikket a legtobbet feltett kerdesekkel + valaszokkal. Aki tudna segiteni lecci tegye meg. ;) -
#12457 ja, az ciki -
skristof #12456 beszivtad! :P
nekem a fagyisnál csinálta ezt! ez van! :P
zaki: sztem azt rebesgeti a gyerek, h hiába csinálja meg a robbantós missiont, kifagy a game.... -
#12455 ebből 1 szót sem értette, ha magyarul beszélnél talán tudnék segíteni -
skristof #12453 jaja....
megerőltető dolgok ezek... -
#12452 túl nehéz visszaolvasni 1 oldalt biztosan -
skristof #12451 http://www.codenamegta.hu
majd néhány nap mulva...
ha visszaáll a rend..
de te is használhatnád a scrollt, bakker -
Tigerson #12450 Hello!
A játékhoz honnan tudnák letölteni autókat? -
#12449 hozzászólász - hozzászólást -
#12448 olvass már vissza 3-4 hozzászólász bazz -
#12447 Hoppa hol?! -
#12446 a kész 100%-os Modern Mod kijött??? -
#12445 karbantartás:) ma-holnap-holnap után menni fog -
#12444 kb 1 hónapja kijött :))) Letöltheted az oldalamról, amint bejeeződött a karbantartás -
#12441 ja, az alpha verzió, ami össze-vissza fagy -
#12439 modern mod-ról meg semmit sem tudok, abbahagyták valószínüleg, vagy mi too domain -
#12438 háát nem nagyon van. van egy két olyan "csomag" ha feltelepíted pár verdát lecserél, de semmi többet. -
steweee #12437 SAJNOS egy ideig hanyagoltam a topicot.szóval már lehet hogy vki megkérdezte ugyanezt nem sokkal ezelőtt:megjelent már vmi olyan mod vagy kiegészítő amit egyszerűen csak fell kell telepíteni és berak egy csomó új autót meg motort, vagy a modern mod ami kicseréli a verdákat? mert így hogy egyesével kellene vacakolni a modellekkel nem érdekel meg nem is sikerült mikor próbáltam. -
#12436 hajrá! -
skristof #12435 ehhh.... -
#12434 De birom! Ma a redioban halottam a Brian Adams - Run To You szamat es azt jutott eszemben amikor motorral vegig suhitottam Vice City-n :)) ahh a nosztalgia!! Fel is telepitem es megnt vegig jaccom :))) -
skristof #12433 -
#12432 nem baj ugy is ADSL-em van. -
#12431 valószínűleg megsérült a fájl letöltés közbe, vagy a letöltésvezérlővel, tömörítővel van baj. -
#12429 Nekem alig kétszázszor kellett megpróbálnom. :-)
Épületeket venni leginkább a save-point miatt érdemes, de még inkább a küldetések miatt. Színesítik a játékot. Én az alábbi sorrendben csináltam meg:
1. Autószalon - mert rengeteg pénzt hoz és egyszerűek a "küldetések"
2. Fagyis - laza
3. Dokk - laza
4. Pole Position sztriptízbár - laza, de nincs kimondott küldetés, játék szerint 10 órán (!) át kell bámulni egy külön teremben egy táncosnőt - legyen nálad legalább egy ezres)
5. Kaufmann taxi, elég laza
6. Filmstúdió - azért itt már lehet szívni a motorozással és a hidroplánnal is, mondjuk nekem elég hamar sikerültek, motorosra rengeteg idő van ráadásul, bár érdemes lecserélni Sanchezre valahol.
7. Papírgyár - itt a hajós küldetéssel lehetnek gondok, én helivel egy másik ház tetejéről szoktam leszedni az őröket, aztán már könnyű, menekülésnél egyszerűen leugrom, esek egy nagyot, de nem bonyolódom harcbA A biztonságiakkal.
8. Malibu - ez elég szadista.
Nemtom, kihagytam-e valamit, de ez a sorrend szerintem megadja a fokozatosság élményét.