22366
-
#14111 Nekem a nagy kell, mert a kicsivel fagy, pedig tökéletesen ugyanúgy csinálok mindent. -
#14110 Belső letöltő egy szar, mert néha megakad, aztán kezdhetem elölről. -
#14109 Ez egy új link.... -
#14108 FlashGet-et felejtsd el... az mindig is fos volt.
FlashFXP vagy Internet Explorer belső letöltője (ajánlott 6.0 SP2)...
A fájlok ott vannak. Ha korábban már leszedted az első összerakott módosítást, akkor csak a kisebb, 14 MB-ost indítsd le...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#14107 tegnap töltöttem le... -
#14106 Lehet, hogy pont ez a baj, hogy ti elkezdtétek tölteni, és megtelt. Pedig már lejött 72% :( MEkkora szar, hogy, aki elöbb kezdi el a letöltést, az később is fejezi be :( -
#14105 nekem is jó a link -
#14104 A hiba az ön készülékében van...
Nekem mind a 2 letöltés elindul. És le is jött, az előző változat. -
#14103 Törölték a fájlt, vagy mi? Nem jó a link. -
#14102 Valami szívás van, mert már egy félórája 72%-nál megakadt a letöltés, Flashgettel. Hiába indítom újra, semmi. -
#14101 jóvanna, nekem ez túl bonyolult -
#14100 És aki leszedte az 1.1-et? ;)
Kissé nem látsz előre. ;)
A update neve: VC_RealCars_patch1.0->1.1.zip
Szerintem tisztán látszik, hogy ez az 1.0-ból csinál 1.1-et, előtte meg az 1.1 van. ;)
Nem?
Vagy csak nekem ennyire logikus? ;) -
#14099 letölteni -
#14098 honnan lehet a belső nézet modot? -
#14097 ha valaki most kezdené el szedni... elég csak a vcmod.rar nevű fájlt leszedni, az update 1.1 nem kell! -
#14096 na bazz kirakták a full jó verziót, de mellétették a 1.1-es javítást ami tök felesleges -
#14095 vcmod.rar... még nincs kilinkelve? -
#14094 Fennt van a Játékok.hu-n most néztem, hogy már frissítve van a hír, lehet szedni az 1.1-et. -
#14093 vc cracket lé[email protected] -
#14092 felér az 1.1, de nem tudok bemenni,. ;)Túl sokan töltik...
KG21. Mi a file neve amit feltöltöttél? -
#14091 Mi mindig nincs fent a full? -
#14090 NA fent van már? -
#14089 Mai világban modemes? UGyanmár :) Haladni kell a korral. -
#14088 Ezt a RockStar-nak írd. ;) -
#14087 Ja és valami gebasz van a forgalommal is, mert túl gyakran ismétlődnek a kocsik. Volt olyan, hogy 5 ugyanolyan autó ment egymás mögött, ráadásul Countach. -
#14086 Szerintem nem gáz a FIAT és nem lötyög. ;)
Az eredeti nevek szerintem jó hogy maradnak, mert úgyis tudod milyen autóba ülsz. ;) viszont ha meg akarod csinálni majd az Autószalon küldetéseket, akkor jól fog jönni, meg szerintem így ok. ;)
Amúgy persze leszedheted holnap, csak azt hittem modemes vagy és nem akarod leszenvedni megint... -
#14085 Na majd akkor leszedem holnap a tuti verziót inkább. Ja ás szerintem a Fiat Bravo nagyon szarul nézki a játékban. Sokkal keskenyebb mint valóságban, a két első lámpája is szükebben van. Arról nem is beszélve, hogy ocsmány nagy gumik vannak rajta, és kilóg minden irányban, továbbá, úgy lötyög jobbra-balra az egész a nagy kerekek miatt, mint egy hinta. Szedjétek ki pls. Ja és miért nem csináltok egy olyat, hogy kiírja az eredeti kocsi neveket, ha beszállok? Nekem mindig csak a régi kamu neveket írja ki. -
#14084 jé, tényleg szép darab... -
#14083 Jah én is megyek az adminnnak megvan modva, hogy reggel pakolja át a fileot. Ennyi. ;)Remélem rendben lesz...
-
#14082 na megyek aludni, de még búcsúzóul így fest a kis Lancia belülről... nagyon tuti
-
#14081 a benzinkúton. ;)
A radar szépen kijelző. Az ikonon nemtudom mi van. ;), de nem spray hanem a másik... -
#14080 milyen kastélyból, ja ok. Diaz házából.
Az infófile sajna nem egészen tökéletes. ;)
Az a lényeg, hogy:
1. GTAVC reinstall
2. 1.0-ás MODunk fel
3. 1.1-es update fel, a readme alapján
Pontosan ugyanúgy, mert amúgy nem fog működni.
-
#14079 infoban lehetnek hibák, semmi köze a játékhoz, mivel úgy emlékezetből pötyögtem be kb hogy mi micsoda. Az a verzió amit most töltök fel 100%fagyásmentes. Ha nálad fagy, az azért van, mert rosszul img tool-oztad be a javított autókat. -
#14078 és hol tankoljak? -
#14077 Ajjaj... Kifagyott a játék, ahogy kijövök a kastélyból. Updateolásnál volt olyan gondom, hogy pár autó pls Trash nem ugyanazon a néven volt bent, mint ahogy az infóban írtátok. Lehet, hogy ez a baj? -
#14076 jaja, Lancia Delta az most került bele, szép kis méretű a fileja így beleraktam. Régi kedvencem nekem is még a jó kis Rally időszakból. ;) -
#14075 nem lesz (még), csak ha valaki nagyon idegenkedne az IMGTool-tól vagy még nem szedte le az 1.0-t, akkor leszedheti egyből az 1.1-et. Egy fileban nem kell szórakoznia... -
#14074 mért a valóságban ha kifogy akkor még mehetsz? ;)
Na jó igaz a fékezés erős, de a main.scm-ben van, az már nagyobb belenyúlást kívánna. Ez már marad. Időben kell tankolni. ;) -
#14073 hát ja, van is feelingje. mondjuk mostanában nem szórakoztam a belső nézettel, mert MODoltam. ;)
De a Corvette-nek is nagyon profi... -
#14072 Most lesz mégegy update?