22366
  • I.C.ram
    Nekem a nagy kell, mert a kicsivel fagy, pedig tökéletesen ugyanúgy csinálok mindent.
  • I.C.ram
    Belső letöltő egy szar, mert néha megakad, aztán kezdhetem elölről.
  • I.C.ram
    Ez egy új link....
  • IMYke2.0.0.0
    FlashGet-et felejtsd el... az mindig is fos volt.
    FlashFXP vagy Internet Explorer belső letöltője (ajánlott 6.0 SP2)...
    A fájlok ott vannak. Ha korábban már leszedted az első összerakott módosítást, akkor csak a kisebb, 14 MB-ost indítsd le...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • zaki
    tegnap töltöttem le...
  • I.C.ram
    Lehet, hogy pont ez a baj, hogy ti elkezdtétek tölteni, és megtelt. Pedig már lejött 72% :( MEkkora szar, hogy, aki elöbb kezdi el a letöltést, az később is fejezi be :(
  • zaki
    nekem is jó a link
  • cSuwwi
    A hiba az ön készülékében van...

Nekem mind a 2 letöltés elindul. És le is jött, az előző változat.
  • I.C.ram
    Törölték a fájlt, vagy mi? Nem jó a link.
  • I.C.ram
    Valami szívás van, mert már egy félórája 72%-nál megakadt a letöltés, Flashgettel. Hiába indítom újra, semmi.
  • KG21
    jóvanna, nekem ez túl bonyolult
  • M@TriX
    És aki leszedte az 1.1-et? ;)
    Kissé nem látsz előre. ;)
    A update neve: VC_RealCars_patch1.0->1.1.zip
    Szerintem tisztán látszik, hogy ez az 1.0-ból csinál 1.1-et, előtte meg az 1.1 van. ;)
    Nem?
    Vagy csak nekem ennyire logikus? ;)
  • Zetorg
    letölteni
  • Zetorg
    honnan lehet a belső nézet modot?
  • KG21
    ha valaki most kezdené el szedni... elég csak a vcmod.rar nevű fájlt leszedni, az update 1.1 nem kell!
  • KG21
    na bazz kirakták a full jó verziót, de mellétették a 1.1-es javítást ami tök felesleges
  • KG21
    vcmod.rar... még nincs kilinkelve?
  • M@TriX
    Fennt van a Játékok.hu-n most néztem, hogy már frissítve van a hír, lehet szedni az 1.1-et.
  • Zetorg
    vc cracket lé[email protected]
  • M@TriX
    felér az 1.1, de nem tudok bemenni,. ;)Túl sokan töltik...
    KG21. Mi a file neve amit feltöltöttél?
  • I.C.ram
    Mi mindig nincs fent a full?
  • I.C.ram
    NA fent van már?
  • I.C.ram
    Mai világban modemes? UGyanmár :) Haladni kell a korral.
  • M@TriX
    Ezt a RockStar-nak írd. ;)
  • I.C.ram
    Ja és valami gebasz van a forgalommal is, mert túl gyakran ismétlődnek a kocsik. Volt olyan, hogy 5 ugyanolyan autó ment egymás mögött, ráadásul Countach.
  • M@TriX
    Szerintem nem gáz a FIAT és nem lötyög. ;)
    Az eredeti nevek szerintem jó hogy maradnak, mert úgyis tudod milyen autóba ülsz. ;) viszont ha meg akarod csinálni majd az Autószalon küldetéseket, akkor jól fog jönni, meg szerintem így ok. ;)

Amúgy persze leszedheted holnap, csak azt hittem modemes vagy és nem akarod leszenvedni megint...
  • I.C.ram
    Na majd akkor leszedem holnap a tuti verziót inkább. Ja ás szerintem a Fiat Bravo nagyon szarul nézki a játékban. Sokkal keskenyebb mint valóságban, a két első lámpája is szükebben van. Arról nem is beszélve, hogy ocsmány nagy gumik vannak rajta, és kilóg minden irányban, továbbá, úgy lötyög jobbra-balra az egész a nagy kerekek miatt, mint egy hinta. Szedjétek ki pls. Ja és miért nem csináltok egy olyat, hogy kiírja az eredeti kocsi neveket, ha beszállok? Nekem mindig csak a régi kamu neveket írja ki.
  • M@TriX
    jé, tényleg szép darab...
  • M@TriX
    Jah én is megyek az adminnnak megvan modva, hogy reggel pakolja át a fileot. Ennyi. ;)Remélem rendben lesz...
  • KG21
    na megyek aludni, de még búcsúzóul így fest a kis Lancia belülről... nagyon tuti
  • M@TriX
    a benzinkúton. ;)
    A radar szépen kijelző. Az ikonon nemtudom mi van. ;), de nem spray hanem a másik...
  • M@TriX
    milyen kastélyból, ja ok. Diaz házából.
    Az infófile sajna nem egészen tökéletes. ;)
    Az a lényeg, hogy:
    1. GTAVC reinstall
    2. 1.0-ás MODunk fel
    3. 1.1-es update fel, a readme alapján
    Pontosan ugyanúgy, mert amúgy nem fog működni.
  • KG21
    infoban lehetnek hibák, semmi köze a játékhoz, mivel úgy emlékezetből pötyögtem be kb hogy mi micsoda. Az a verzió amit most töltök fel 100%fagyásmentes. Ha nálad fagy, az azért van, mert rosszul img tool-oztad be a javított autókat.
  • I.C.ram
    és hol tankoljak?
  • I.C.ram
    Ajjaj... Kifagyott a játék, ahogy kijövök a kastélyból. Updateolásnál volt olyan gondom, hogy pár autó pls Trash nem ugyanazon a néven volt bent, mint ahogy az infóban írtátok. Lehet, hogy ez a baj?
  • M@TriX
    jaja, Lancia Delta az most került bele, szép kis méretű a fileja így beleraktam. Régi kedvencem nekem is még a jó kis Rally időszakból. ;)
  • M@TriX
    nem lesz (még), csak ha valaki nagyon idegenkedne az IMGTool-tól vagy még nem szedte le az 1.0-t, akkor leszedheti egyből az 1.1-et. Egy fileban nem kell szórakoznia...
  • M@TriX
    mért a valóságban ha kifogy akkor még mehetsz? ;)
    Na jó igaz a fékezés erős, de a main.scm-ben van, az már nagyobb belenyúlást kívánna. Ez már marad. Időben kell tankolni. ;)
  • M@TriX
    hát ja, van is feelingje. mondjuk mostanában nem szórakoztam a belső nézettel, mert MODoltam. ;)
    De a Corvette-nek is nagyon profi...
  • I.C.ram
    Most lesz mégegy update?