22366
  • KG21
    fbi rancher még ami gáz lehet, de az csak néha látható a rendörségek előtt.
  • 12346
    skyline-t én pl alapból kicseréltem még az 1.0-ban is:)) nagyon ratyi. a countach-t meg kár kiszedni.
  • KG21
    a hangsúly a NÉHÁN van! Ha nem akarod ezt egyszer sem tapasztalni, szedd ki az autószalonból a Skyline-t, rakd be a sima Suzuki GSXR-t, meg mondjuk cseréld ki még a Lamborghinit. Ezek a megmaradt legnagyobb modellek, én már kiszedtem őket és azóta no textura bug:)
  • I.C.ram
    Néha fogja magát, és elkezd minden villozni a textúra, eltünnek a fák, aztán bumm neki megyek a semminek.
  • CS@
    Az előzőt nem csesztetésből vagy kötözködésből írtam hanem azért mert szerintem is jobban néznek ki az eredeti autó nevek.
    Nekem oszt ugyan mind1 ,hogy csináljátok nálam már fent sincs a játék.
  • M@TriX
    . ;)
    Csak nyugi. Már várom azt az ember aki majd azt mondja, hogy a MODbeli BMW-nek nem olyan a hangja mint a valóságban. ;)
  • KG21
    ezeknek semmi sem elég jó....
  • ent
    Akkor közben kijavítottátok, nagyszerű!
    Köszike
  • M@TriX
    nekem így jó és KG21-nek is megfelel, és mivel mi csináltuk. ;)
    Szóval magadnak otthon lehet fejlesztgetni és jó 5let, hogy át lehet írni, de mi elsősorban a modellekkel és a textúrákkal meg colokkal szórakoztunk.
    Mindig mindennél lehetjobbat csinálni. ;)
    De ha lesz egy update 1.2, akkor majd belerakjuk ha megcsinálod. ;)
  • M@TriX
    Most én látok rosszul vazz?
    http://jatekok.hu/news.php?newsid=99&table_set=news_200401
  • CS@
    Bocsy ,hogy belepofázodok ,de nem egy nagy vasszer átírni az autószalon listáját sem a módosított autók neveire.
    lh_imp_exp1.txd
    lh_imp_exp2.txd
    lh_imp_exp3.txd
    lh_imp_exp4.txd
  • ent
    Tehát akkor a www.jatekok.hu honlapon van az fars megnevezés és nagyság? Mert az 270,? Mb!
  • M@TriX
    ez azt jelenti, hogy rosszul adtad meg az elérést
  • M@TriX
    Az FTP-n csak egy 198MB-os nagy file (1.1) és aegy kisebb update1.zip an fennt..
    Ha nem látod a filet az azért van mert tele a szerver. Most be tudtam menni, úgyhogy hajrá...
  • ent
    Egyébként a honlap és az ftpn lévő fájlok u.a.k?
    játékok.hu-n: vc_realcars.rar (270 Mb)
    az ftpn: vcmod.rar (198 Mb)

Tehát lehet Ilyen jel köztük?: =
  • ent
    No such file or directory!

Ez is azt jelenti, hogy próbáljam meg később?????????
  • ent
    Bocsi látom lentebb! Tehát csak limit user tölthet, ezek szerint vagy fél Mo. tölt egyszerre! Máshol nincs ez a fájl...?
  • ent
    Kedves vki! Pl.: MATRIX

Mért nem tom leszedni még mindig a www.jatekok.hu oldalról a 270 mbos fájlt?
    Vagy tudsz egy másik lapot ahonnét lehetne?
    HELP!
    (Állítólag nincs az ftpn a fájl!)
  • M@TriX
    ja, annyira nem gáz, az alap tank amúgy is nagyon ronda volt. ;)
  • KG21
    huh épp most csináltam azt a küldit:) A tankot kellett ellopni! El is felejtettem, hogy azt ilyen hatkerekű förmedvényre cseréltem, de azért kellemes meglepi volt:)
  • M@TriX
    nem még nem volt időm, de majd megnézem. ;)
  • M@TriX
    jah, de a Countach-ról nem fogok lemondani. ;)
  • KG21
    a Lamborghini is elég méretes, ahelyett ez is megteszi
  • KG21
    egyébként javaslom cseréljétek le a Suzuki mocit erre a sima verzióra, ez nagyban csökkenti a textúra bug esélyét (ami így is ritka szerencsére)
  • KG21
    egyébként én még csak most kezdtem missziózni, egész eddig csak furikáztam ide-oda, hogy nem fagy-e... de megunhatatlan ez a sok gépcsoda
  • KG21
    jetski-t próbáltad már? az is hatalmas poén sztem
  • M@TriX
    ja el is felejtettem mondani, hogy a BatMOBIL állat lett!!!
    A hajós ürge (C) küldetésénél egyszer azzal kell tépni úgyhogy sértetlen a járgány . Állat! ;)
  • M@TriX
    Kis elégedetlen, akkor gyerünk szerkeszteni. ;)
    Persze, hogy lehetett volna szépen beállított tökéletes MODot de az nagyon sok időt vett volna igénybe. Szerintem így korrekt, de magadnak sufnituningal simán továbbfejlesztheted. Notepaddal simán lehet.

Én meg amissziókat nyomom és nem tapasztaltam fagyást.
    Erről jut eszembe, hogy a Harleysek lubja utolsó küldetésére egy fószer visz minket a Harley hátsó ülésén, és más missziónál is tapasztaltam a változtatásokat. Anekem az egész nagyon bejön. ;)
  • I.C.ram
    Azért vannak kisebb hibák a MOD-ban. Pl. a Delta tisztán láthatóan HF Integrale... mégis 130-nál alig megy többel! Tudjátok ti hány LE egy ilyen Delta?? 230-250! Min 240-et kéne vinnie. De még a Lada niva is gyorsabban megy nála a játékban. Ja megaz Audinál is ez a helyzet, alig megy 140-nel.
  • KG21
    nálam ilyen nem fordult még elő:/
  • I.C.ram
    Simán megyek a városban, és egyszercsak megáll, és nem reagál semmire.
  • KG21
    hol fagy? Nálam eddig sehol semmi problem... persze missziókat még nem csináltam
  • I.C.ram
    Na felraktam a fullt. Sajnos néha most is fagy, ehát az updateelésnél, sem én voltma a béna.

Annyi bajom van még a moddal, hogy a tankolós mod jó, csak kicsit sokat esznek az autók. Nem lehet elvinni egy autót a reptérre mókázni, mert mire odaérek elfogyott a benya...
  • M@TriX
    nem, nekem speciel a sima játék van csak fennt...
    Amúgy a szerveren user limit van. Ha nem látod a filet akkor azt jelenti, hogy tele van. ;)
  • M@TriX
    IMike!
    Vírusos e-mail jött tőled.
    Nézz szét. ;)
    Persze lehet csak a szerver kavar de gondolom szólok. Valami új vírus lehet, mert vagy 30 e-mailt kaptam vigyázat vírusos email subjectel a szolgáltatómtól. ;)
  • zaki
    hurrá :)
  • I.C.ram
    1.2 patch kell?
  • I.C.ram
    Na most beindult megint a letöltés.
  • KG21
    ha fagy, akkor csak elrontasz valamit...
  • KG21
    ha már megcsináltad az 1.1-es updatet magad, akkor nem érdemes leszedned. SCak annyi változás van, hogy kijavítottam a Hyundai colját, meg a Cato helyett dömper van. Ja és adtam színeket a Bravohoz, mert csak fekete volt előtte.