22366
-
#14071 Na mindjárt tesztelem!
Látom van benne Lancia Delta, a személyes kedvencem! :)
Ja és tankolni hol lehet? Kicsit javítani kéne a tankolós modon, mert, ha kifogy a benzin satufékkel áll meg az autó. -
#14070 Elanor belülről...
-
#14069 igen pont így csináltam, ne aggódj -
#14068 Átküldöm újra, mert ebben akkor már nem kell benne lenni az IMGToll-os dolognak, hanem csak annyinak kell benne lenni, hogy csomagolják ki a játék könyvtárába.
Az angolba is csak annyi legyen az install résznél, hogy:
"- Reinstall Vice City (safety if you do)
- Unpack to your game dir."
Vagy tőlem más szöveget is írhatsz, csak ez legyen a lényege. ;)
Eemélem még nem későn szóltam... -
#14067 Jah, benne vannak az info fileok igaz? -
#14066 Szuper. ;)
Akkor jó, akkor felér reggelre. ;)
-
#14065 de baxott nagy az Cato, nem tudtam megoldani. -
#14064 bazz nagyon egyre jár az agyunk:DDD épp most csomizom be és az lesz benne;) -
#14063 egyébként ha nem sokkal rövidebb akkor maradhat. ;) -
#14062 Az kár lenne pedig nagyon ütősen néz ki. :(
Ha nagyon nem, akkor a Kamaz kukás kocsi legyen benne. ;)
Ami a helyén volt kamion azt bettem a Flatbet-re -
#14061 Használsz letöltésvezérlőt? -
#14060 anno én is szórakáztam vele meg csináltam 1-2 képet. most az fps modot tologatom, meg próbálgatom belőni a kamerát az autókban. az első modhoz képest nem semmit fejlődött. én azt se bánnám, ha eltünne a player modell és tényleg fps lenne. vagy vhogy nagyon tutin megoldanák -
#14059 Próbáltátok már a BURNOUT-olást? Motorral a leglátványosabb.
Álljatok meg bármilyen hátsókerekes jármúvel valahol. Nyomjátok folyamatosan a fékett, és egyszerre a gázt. Majd a jobbra balra gombbal tudtok marhajó kerékgyilkolást csinálni. Motorra még maga az indulásnál is kipörög, ha burnoutolásból indulunk. -
#14058 viszont sajnos a catohoz sajnos kicsi a busz colfile-ja és nem tudom hogy kéne meghosszabítani. Lehet inkább nem lesz benne. -
#14057 ehh mindegy -
#14056 -
#14055 Bazz beszart a letöltés 67%-nál... Most kezdhetem elölről :( -
#14054 csak azt felejtetted el, hogy beugrás van hozzárendelve ezelőtt egy tetős turbo volt a Comet helyén. ;)
Elég érdekesen nézett ki.
Így odaraktam a GTO-t így abba ugrálhat, a Porsche meg jól néz ki az utakon. Nem mindegy hogy nem Cometnek hívják a Porsche-t? ;)
Tudom a játékbeli autó ahhoz hasonlított, de tőlem visszacserélheted ha átírod a beszállási scripteket.
Amúgy a tuning Golf II-eshez megcsináltam, mert eddig csak beszállt az ajtón keresztül, de mostmár előtte ki is nyitja. (Persze ez már benne van az update1-ben.);) -
#14053 még egy kis igazítás kéne: A regina helyére tettél 911-et és a comet helyére Pontiac GTO-t. Fordítva jobb lenne. -
#14052 megszerkesztettem ezek alapján a gta-t (modell cserék) és tényleg zsír. nem pont ezeket, de 1-2 a listából is kicseréltem és gut. már csak néha ferdül elő, hogy textura homály lenne -
#14051 Akkor még nézem én is a gémet, aztán mailezek vagy írok ide ha még találtam valamit... -
#14050 . ;)
Amúgy nézegettem a colokat, pl. a Flatbed-nek is cseréltem, az jó is lett, úgy tóűnik a SantaFe elkerülte figyelmemet, akkor azt is update-eld majd már. ;)
Beszéltem a Játékok.hu adminnal, reggelig nyomd fel a mailen írt accal, reggel átteszi a régi helyére.
A file neve legyen valami egyszerűbb és space nélküli, pl. modernmod.zip, vagy gtavcmod.zip, vagy kg21mod.zip. ;) -
#14049 biztos mert a szar colinból szedték ki, az meg olyan szarul volt eleve tömörítve... 3 cd volt a játék lehet ilyenek miatt:) -
#14048 txd editáláshoz nem értek, inkább hagyom úgy ahogy van. -
#14047 inkább nem nyúlok a polákhoz, jó az úgy, még a végén elbaszom a jókis imbolygó feelinget. Viszont a hyundainak is rossz a colja, azt is cserélni kell. -
#14046 A FORD FOCUS valami brutál volt. Azt kiszettem és egyből láttam az autószalont. ;)
Na de mostmár ne a múlton merengj, hanem építsd a jövőt. ;)
Szóval a Trash colja meg a Szuzuki txd-je a mai menü, meg ha a kispolák hátulját meg tudnád emelni, de az imbolygást ki nevedd, az nagy feeling. :)
A többi mailben is mehet ha van még 5leted. ;) -
#14045 MAIL -
#14044 az a baj, hogy a többi nem annyira állat. ;)
De ha lesz valami hasonló az jó lenne...
Amúgy a Szuzukinak inkább csak a textúrája ami bazio nagym szóval ha a textúrázásban otthon vagy, mármint a txt konvertelésben akkor tehetnél egy próbát, hátha le lehetne faragnbi. Ha 3MB alá sikerülne szorítanod, akkor már tuti lenne. -
#14043 meg sem merem nézni mekkorák voltak azok az autók amiket kiszedtél:) -
#14042 jaja, közel 300MB-vel...
Igen, tényleg előjön de csak nagyon ritkán. Én elkezdtem újra a játékot és csak néha jön elő de mlondjuk 15-20mp-re aztán el is múlik.
Szóval sztem sokat javult. Akinek még jobb kell, annak írtam az nfo-ban, hogy lehet dolgozni saját szakállra... ;) -
#14041 a Suzuki marha méretes, ne keressek helyette vmi szolídabbat? -
#14040 nézegettem a méreteket... hát igen még mindig van 1-2 méretesebb darab, az előbb be is jött a bug, biztos összejöttek egy képernyőre, de ez tényleg ritkaság mostmár -
#14039 Na most jó, köszi. -
#14038 látom a gta3.img mérete jóval kisebb lett, gyorsabban is lehet majd leszedni:) -
#14037 90% KG21 műve, az volt a nagy meló egyenként belerakni a kocsikat a játékba. Én csak finomhangolást végeztem... -
#14036 Nemszoltam:) -
#14035 Update-ot honnan tom lehúzni? Egybként gratula, szép kis munka van a cuccban:) -
#14034 De a readmeben szépen leírtam, lazán megtudja csinálni mindenki... -
#14033 nem találnád ki. :)
www.gta.pl. ;)
Ott megnézheted a tuning Polák-ot is. Mondjuk ami az oldalon van fennt kép, az előnyösen szemből van amúgy nem annyira állat de nem is rosz, csak az a baj vele, hogy nagy lett a filemérete... a'la bug -
#14032 De jó, csak tele van. ;)
ftp://gtamod:[email protected]/VC_RealCars.rar
1.1 Update:
ftp://gtamod:[email protected]/update1.zip