22366
  • I.C.ram
    Na mindjárt tesztelem!

Látom van benne Lancia Delta, a személyes kedvencem! :)

Ja és tankolni hol lehet? Kicsit javítani kéne a tankolós modon, mert, ha kifogy a benzin satufékkel áll meg az autó.
  • KG21
    Elanor belülről...

• KG21
    igen pont így csináltam, ne aggódj
  • M@TriX
    Átküldöm újra, mert ebben akkor már nem kell benne lenni az IMGToll-os dolognak, hanem csak annyinak kell benne lenni, hogy csomagolják ki a játék könyvtárába.
    Az angolba is csak annyi legyen az install résznél, hogy:
    "- Reinstall Vice City (safety if you do)
    - Unpack to your game dir."
    Vagy tőlem más szöveget is írhatsz, csak ez legyen a lényege. ;)
    Eemélem még nem későn szóltam...
  • M@TriX
    Jah, benne vannak az info fileok igaz?
  • M@TriX
    Szuper. ;)
    Akkor jó, akkor felér reggelre. ;)
  • KG21
    de baxott nagy az Cato, nem tudtam megoldani.
  • KG21
    bazz nagyon egyre jár az agyunk:DDD épp most csomizom be és az lesz benne;)
  • M@TriX
    egyébként ha nem sokkal rövidebb akkor maradhat. ;)
  • M@TriX
    Az kár lenne pedig nagyon ütősen néz ki. :(
    Ha nagyon nem, akkor a Kamaz kukás kocsi legyen benne. ;)
    Ami a helyén volt kamion azt bettem a Flatbet-re
  • Gfreiter
    Használsz letöltésvezérlőt?
  • 12346
    anno én is szórakáztam vele meg csináltam 1-2 képet. most az fps modot tologatom, meg próbálgatom belőni a kamerát az autókban. az első modhoz képest nem semmit fejlődött. én azt se bánnám, ha eltünne a player modell és tényleg fps lenne. vagy vhogy nagyon tutin megoldanák
  • I.C.ram
    Próbáltátok már a BURNOUT-olást? Motorral a leglátványosabb.

Álljatok meg bármilyen hátsókerekes jármúvel valahol. Nyomjátok folyamatosan a fékett, és egyszerre a gázt. Majd a jobbra balra gombbal tudtok marhajó kerékgyilkolást csinálni. Motorra még maga az indulásnál is kipörög, ha burnoutolásból indulunk.
  • KG21
    viszont sajnos a catohoz sajnos kicsi a busz colfile-ja és nem tudom hogy kéne meghosszabítani. Lehet inkább nem lesz benne.
  • KG21
    ehh mindegy
  • zaki
  • I.C.ram
    Bazz beszart a letöltés 67%-nál... Most kezdhetem elölről :(
  • M@TriX
    csak azt felejtetted el, hogy beugrás van hozzárendelve ezelőtt egy tetős turbo volt a Comet helyén. ;)
    Elég érdekesen nézett ki.
    Így odaraktam a GTO-t így abba ugrálhat, a Porsche meg jól néz ki az utakon. Nem mindegy hogy nem Cometnek hívják a Porsche-t? ;)
    Tudom a játékbeli autó ahhoz hasonlított, de tőlem visszacserélheted ha átírod a beszállási scripteket.
    Amúgy a tuning Golf II-eshez megcsináltam, mert eddig csak beszállt az ajtón keresztül, de mostmár előtte ki is nyitja. (Persze ez már benne van az update1-ben.);)
  • KG21
    még egy kis igazítás kéne: A regina helyére tettél 911-et és a comet helyére Pontiac GTO-t. Fordítva jobb lenne.
  • 12346
    megszerkesztettem ezek alapján a gta-t (modell cserék) és tényleg zsír. nem pont ezeket, de 1-2 a listából is kicseréltem és gut. már csak néha ferdül elő, hogy textura homály lenne
  • M@TriX
    Akkor még nézem én is a gémet, aztán mailezek vagy írok ide ha még találtam valamit...
  • M@TriX
    . ;)
    Amúgy nézegettem a colokat, pl. a Flatbed-nek is cseréltem, az jó is lett, úgy tóűnik a SantaFe elkerülte figyelmemet, akkor azt is update-eld majd már. ;)
    Beszéltem a Játékok.hu adminnal, reggelig nyomd fel a mailen írt accal, reggel átteszi a régi helyére.
    A file neve legyen valami egyszerűbb és space nélküli, pl. modernmod.zip, vagy gtavcmod.zip, vagy kg21mod.zip. ;)
  • KG21
    biztos mert a szar colinból szedték ki, az meg olyan szarul volt eleve tömörítve... 3 cd volt a játék lehet ilyenek miatt:)
  • KG21
    txd editáláshoz nem értek, inkább hagyom úgy ahogy van.
  • KG21
    inkább nem nyúlok a polákhoz, jó az úgy, még a végén elbaszom a jókis imbolygó feelinget. Viszont a hyundainak is rossz a colja, azt is cserélni kell.
  • M@TriX
    A FORD FOCUS valami brutál volt. Azt kiszettem és egyből láttam az autószalont. ;)
    Na de mostmár ne a múlton merengj, hanem építsd a jövőt. ;)
    Szóval a Trash colja meg a Szuzuki txd-je a mai menü, meg ha a kispolák hátulját meg tudnád emelni, de az imbolygást ki nevedd, az nagy feeling. :)
    A többi mailben is mehet ha van még 5leted. ;)
  • M@TriX
    MAIL
  • M@TriX
    az a baj, hogy a többi nem annyira állat. ;)
    De ha lesz valami hasonló az jó lenne...
    Amúgy a Szuzukinak inkább csak a textúrája ami bazio nagym szóval ha a textúrázásban otthon vagy, mármint a txt konvertelésben akkor tehetnél egy próbát, hátha le lehetne faragnbi. Ha 3MB alá sikerülne szorítanod, akkor már tuti lenne.
  • KG21
    meg sem merem nézni mekkorák voltak azok az autók amiket kiszedtél:)
  • M@TriX
    jaja, közel 300MB-vel...
    Igen, tényleg előjön de csak nagyon ritkán. Én elkezdtem újra a játékot és csak néha jön elő de mlondjuk 15-20mp-re aztán el is múlik.
    Szóval sztem sokat javult. Akinek még jobb kell, annak írtam az nfo-ban, hogy lehet dolgozni saját szakállra... ;)
  • KG21
    a Suzuki marha méretes, ne keressek helyette vmi szolídabbat?
  • KG21
    nézegettem a méreteket... hát igen még mindig van 1-2 méretesebb darab, az előbb be is jött a bug, biztos összejöttek egy képernyőre, de ez tényleg ritkaság mostmár
  • I.C.ram
    Na most jó, köszi.
  • KG21
    látom a gta3.img mérete jóval kisebb lett, gyorsabban is lehet majd leszedni:)
  • M@TriX
    90% KG21 műve, az volt a nagy meló egyenként belerakni a kocsikat a játékba. Én csak finomhangolást végeztem...
  • MerlinW
    Nemszoltam:)
  • MerlinW
    Update-ot honnan tom lehúzni? Egybként gratula, szép kis munka van a cuccban:)
  • M@TriX
    De a readmeben szépen leírtam, lazán megtudja csinálni mindenki...
  • M@TriX
    nem találnád ki. :)
    www.gta.pl. ;)
    Ott megnézheted a tuning Polák-ot is. Mondjuk ami az oldalon van fennt kép, az előnyösen szemből van amúgy nem annyira állat de nem is rosz, csak az a baj vele, hogy nagy lett a filemérete... a'la bug
  • M@TriX
    De jó, csak tele van. ;)
    ftp://gtamod:[email protected]/VC_RealCars.rar
    1.1 Update:
    ftp://gtamod:[email protected]/update1.zip