22366
-
#21602 Ok megvan!! köszi!
Hova kell kitömöríteni a trainert??? -
ldavid #21601 pedig ott van az -
#21600 Az üzid megtaláltam, köcce!!!
De nem akarja megnyitni!!! begépelem....aztán azt írja hogy a keresett dokumentum nem található...belinkelnéd??:D -
#21599 Még 1 kérdés!:P
Hová küldted???:D -
#21598 oké köcce!!! -
ldavid #21597 küldtem üzit -
#21596 TRAINERT!!!! Már vagy 6-szor póbáltam,de 1-szer sem ment!!! az írányítást nem lehetne átállítani??? -
#21595 Oké,de ha nemmegy akkor adjál már!!:P -
ldavid #21594 Ha lentről haladsz felfelé elég lesz az idő, nekem ált. megmarad majdnem a fele.
Most mondhatám hogy adok trainer-t, de inkább gyakorold, jobb úgy -
#21593 oké köcce!!! Most megpróbáltam,és 3 bomba már elvolt helyezve...mentem a negyedikért,de addigra már lejárt az idő.....:(
Már a Tommy Vercetty-set megcsináltam (az utolsó küldetés az volt,amikor rendőrruhában fel kellett robantani az üzletet)
Meg a szerelem lé-set is,meg a motoros bandásat is,csak ezt elhalasztottam,mert ez nehéz:D:D:D:D -
Indigo #21592 Amíg nem veszed fel az első bombát, addig nem indul el a számláló. Vesd be azt a trükköt, hogy előbb átmégy az építkezésre, a rotorral ledarálsz minden őrt és munkást, és csak azután veszed fel az első bombát, és szép lazán átviszegeted őket, nincs aki zavarjon. Én így feleannyi idő alatt megcsináltam ;) -
#21591 Sziasztok!!! Nem tudja valaki hogy hol lehetne letölteni a vice city-hez azt a trainert,ahol meg lehet csinálni hogy ne menjen időre a küldetés(a játékhelikopteres küldetéshez kéne,mert az istenért se tom végigvinni):D -
Bacsa Szabolcs #21590 nem baj
-
Ez egy közösségi fórum amit soksok ember olvas, veszélyes ilyeneket kérdezned :) -
Bacsa Szabolcs #21588 szasztok
honér lehetne letölteni a játékot?
-
#21587 a papírtokos-térképes kiadás? :) -
#21586 ebayen 2000ft postaköltséggel együtt :D -
ldavid #21585 pedig nyugodt lehetsz mert, biztos hogy lehet. /én is így csináltam/ -
#21584 Valószínüleg egy "utánnyomott", műanyag tokos változatot láthatott.
A kiadók nem szokták évekkel később ismételten piacra dobni az "eredeti", drágább kiszereléssel.
Nekem is a papírdobozos van meg, amiben sokkal több minden van, mint pl. a SA papírdobozában.
Úgyhogy az ár tényleg baráti. -
steweee #21583 ez bizti? már kezdtem megijedni, mert a rendőröst meg a mentőst meg a tűzoltóst egyben kell, és eddig senki nem írta hogy több részletben is lehet taxizni. a legtöbb eddig 20 volt, akkor elszakadt a cérnám -
#21582 Tökéletesen tisztában vagyok az egyes kiadások értékével(és ez egy nagyon jó ár érte), szal nem azt láttad elhiheted :) -
Indigo #21581 Hát nincs. Nekem is az új kiadás van meg, de csak a 2 lemez van benne, térkép az nuku.
Ja és normál műanyag tokja van (amit azonnal lecseréltem egy normálisra mert csupa mocskos és gyűrött volt :S) -
#21580 abban nincs térkép? O_o
mert akkor sry DanielT -
Indigo #21579 A papírtokos-térképes kiadást? Gyanítom hogy nem. -
#21578 a múltkor 2900-ért láttam ÚJONNAN,szal ezt buktad :PP -
#21577 Ha valakinek kell egy eredeti első kiadású papírtokos térképes füzetes jófajta eredeti Vice City az ne habozzon szólni, 3000 Ft-ért vihető.
Kerüljön méltó helyére a polcra ha sokat játszottál vele annak idején! -
#21576 Oké csak még vacakol a grafika és nem látam a rózsaszín kört :S
Amúgy mostmár nem vibrál a kép,de ha sokáig jáccok vele akkor még mindig.:(:(:(
Ja és köcce a magyarítást sikerált!!! -
ldavid #21575 100 fuvar után kapod, és ezeket tetszőleges mennyiségben csinálhatod meg
Dawe13: Az első küldetésben nem kell megvenni semmit, a Malibu club csak később lesz megvehető és addigra lesz léd is bőven.
(egyébként igen, csak ki kell tömöríteni a Text mappába, de gondolom már sikerült) -
Lyan Kyj #21574 hány kört kell taxizni az ugratós cucc megszerzéséhez? 50-et sorban? vagy 100at? -
#21573 akkor szerezz pénzt :) -
#21572 Még 1 gondom lenne! az első küldetésen meg kell vennem a klubot!!!
de nincs 1 fityingem se!!!!!!!! -
#21571 csak kitömörítem a TEXT mappába és kész?
-
#21570 KÖCCE!!!! -
ldavid #21569 pl. tőlem is -
#21568 Kössz! a grafikával mostmár nincs különösebb problémám!!! csak azt nem tudom h. honnan lehetne letölteni a vice city magyarítását.nemtudja valaki????? -
#21567 OK! nagyon köcce! -
ldavid #21566 Próbáltad a frame limiter kikapcsolását? Ha az után is csinálja akkor szerintem frissítsd a video drivert és/vagy a dircetX-et. -
#21565 Sziasztok! Azért írnék mert amikor jáccok a vice cityvel,akkor 5,10 percig semmi baja a grakikának,aztán meg ugrál+vibrál a kép. Ha valaki tudna segiccsen már!!! -
#21564 elég szégyen hogy az a fércmunka kikerült külföldi oldalra. én inkább ezt javasolom: classic mod -
ldavid #21563 Viccelsz, azt a 657 megát e-mailbe?
ha eredeti, políroztasd fel valahol egy ezresért,
ha nem, szedd le a netről valahonnan