22366
-
ldavid #21642 azt javaslom próbálkozz DirectX és video driver telepítgetéssel, és ezalatt nem feltétlenül a legújabbakat értem -
#21641 UP! Nagyon fontos lenne! -
#21640 Helló!
Nagyon fontos lenne, amit kérdezek. Múltkor letöltöttem a játékot, de akármit telepítettem bele, mindíg lefagyott. Most feltelepítettem eredeti CDről és most is ugyanezt csinálja. A régi másolt CDmmel nem volt ilyen probléma.
Pls help!
Thx. -
#21639 Biztos monszun van :D -
Indigo #21638 A probléma megoldódott, új játékot kellett kezdeni... Gondolhattam volna :)
A gond már csak az, hogy most meg folyamatosan esik az eső, már vagy 3-4 napja... -
Indigo #21637 Halihó!
Felraktam a Vice City Deluxe modot, indul is szépen, meg tetszik is, csak egy olyan gondom van, hogy betöltöm a játékot és kihalt az egész város, se járókelők, se autóforgalom... Ez mitől van? Ez így piszok uncsi... -
ldavid #21636 olyankor egy Admiral szokott a helyén állni (valószínű azért mert Diaz egy ilyet használt a Guardian Angels küldetésben)
ilyen a játék frissítése, gondolom neked is volt olyan hogy egyik pillanatban ott van egy kocsi, majd pár lépés és már el is tűnt
ez van, de ettől még játszható és szerintem ez a lényeg, akármennyire is bosszantó tud lenni néha
-
#21635 észrevettem,h ott volt,h ált.
de olyankor miért nincs ott?csak úgy elmennek vele? -
ldavid #21634 és szerinted az ált.-ot (=általában) miért írtam? -
#21633 van,amikor nem áll ott -.- -
ldavid #21632
a villa lépcsője mellett szokott ált. állni -
opalopel #21631 nagyon köszi a segítéget! Meg tudnátok mondani, hogy melyik az a kocsi, aminek a neve STRETCH ! Kéne az autokereskedéses küldetések befejezéséhez! Köszi! -
#21630 jo én is de ha agyon agyoncsiteled akkor nemtod megcsinálni(egyábként nem biztos hogy ez a baja) -
#21629 Emlékeim szerint Lance megölése 1 küldetésben van Sony megölésével (ami az utolsó fő küldetés) és én is cheattel vittem végig, oszt semmi ilyesmit nem csinált, sőt nem is volt 1000000$om. A mentéseket meg a Dokumentumok\GTA Vice City User Files mappában találod (*.b fájlok). -
#21628 megölted?v ha nem adja aküldit és használtál kódokat akkor azér... -
opalopel #21627 Sziasztok, kellene egy kis seítség! Megcsináltam azt a rézt, amikot meg kell ölni Lance-t. Utána meg semmilyen küldetést nem kaptam! Egyik haverom azt mondta, hogy össze kell szedni 1.000.000 dollárt. Összeszedtem, de semmi. Lehetséges, hogy már ki is vittem? A másik, hogyan lehet mentéseket megtalálni? Nem kellene lennie egy mappának, amiben megvan az összes mentés? Kérlek titeket szépen, hogy segítsetek! Előre is köszi! -
#21626 A Media Marktban is alsó hangon 3000Ft. Igaz, nem drága, de most elég sokmindenre kell a pénz. Majd megoldom valahogy. Kösz a segítséget. -
ldavid #21625 lehet, de alig találni valahol
én múltkor csak a media markt-ban találtam, és ott is csak pár darab volt -
#21624 sztem 2k-ért már bárhol lehet kapni :)
ennyit csak megér -
#21623 Akkor talán próbálkozz meg 1 másikkal.
Sőt, tudok jobbat, vedd meg, már fillérekbe kerül, és ha valami, hát ez megéri! -
#21622 Helló!
Van valami baja a gémnek. Akármilyen módot vagy autót telepítek bele, lefagy. Amikor régen megvolt, hibátlanul működött. Csak ez a torrentről letöltött szarakszik. A régi is másolat volt. -
matti12 #21621 hali
hogy lehet mta-n szervert csinálni?
rámegyek a create server fülre és ott beirom a szerver nevet beállitom h 10-en legyenek meg minden és utána rámek h create server(mer ha a setup serverre megyek akko nem csinál semmit)
erre kilép
nem tok szervert csinálni vki segitene?thx
-
#21620 Köszi! -
ldavid #21619 tessék -
#21618 Hello! Valaki el tudná küldeni nekem a WATERPRO.dat fáljt? A data mappában van
E-mail: [email protected] -
#21617 Én ezt javaslom. -
#21616 akkor tölts le más klienst,azereust vagy utorrentet vagy bánom is én mit.
bittorrent.lap.hu -
panna 232 #21615 Egyébként a 0.82-est próbltam, de a többihez is azt írja, h a lap nem jeleníthető meg -
panna 232 #21614 Kösz, de a másdik lépésnél elakadtam. Mi az a torrent kliens? Ha a BitComentre gondolsz az nem sikerült letöltenem. Akkor most mik kell csinálnom??? -
#21613 töltsd le.mininova.org,rákeresel,leszeded a torrent fájlt,bitcomet.comról torrent klienst leszeded,azt feltelepíted,megnyitod vele a torrent fájlt és voálá.
persze azt a torrentet szedd le,ahol a legtöbb seeder van írva -
panna 232 #21612 Hello! A Gta Vice C. első cdjét elvesztettem nem ehet valahogy átküldeni esetleg MSN-be. Halottam, hogy van olyan email rendszer ahol 1Gb a táhely. Oda esetleg lehetne? -
colos92 #21611
Heló! Nem tud valaki egy jó MOD-ot a játékhoz?
-
#21610 Nagyon szépen köszönöm ! :) -
#21609 itt egy másik,de lehet,h ez ugyanaz,bár itt nem írják,h near complete,tehát gondolom ez teljes,viszont a mérete kisebb,tehát vagy mégis kevesebb van benne,vagy pedig rosszabb a minősége
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://torrents.to/search/225/gta+vice+city+soundtrack.html
szerk:most nézem,h ide már teljes van írva -
#21608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy majdnem teljes sountrack http://torrents.to/search/247/gta+vice+city+soundtrack.html -
ldavid #21607 az OST nálunk nem kapható, de van helyette egy konvertáló progi (mp3)
- Letöltés - -
#21606 Nem tudja valaki, hogy honnan lehet még megszerezni a Soundtracket, vagy egy programot ami fel tudja törni a kódot a rádiókon? -
#21605 Sziasztok!
Egy furi kérdés,de remélem tudtok segíteni:P
Nem tud valaki véletlenül jó kidolgozású Bmw E30-ast vice city-be? Kislámpás,nagylámpás,tökmind1 csak E30 legyen és normális kidolgozással!
Előre is köszi!
-
#21604 oké megvan!! köcce! -
ldavid #21603 a game főkönyvtárába, ahol a gta-vc.exe is van, megnyitod az info gomb kiírja miket lehet és mivel, és utána indítod a játékot