22366
-
#21562 Sziasztok! a vice city 2es cdje nem működik! valaki nemtudná valahogy átküldeni a tartalmát? E-mailem: [email protected] -
#21562 Sziasztok! a vice city 2es cdje nem működik! valaki nemtudná valahogy átküldeni a tartalmát? E-mailem: [email protected] -
#21561 ok, mergpróbálom, kösz.
A download.comról töltöttem le. -
ldavid #21560 az nekem se, szerintem töltsd le inkább a reality modot, van telepítője is és többnyire nincs vele gond -
#21559 És honnan töltötted le? -
#21558 Hát egy url filr van ami a http://www.ultimategta.ca.tc/ -ra mutat, de nekem nem jön be....más readme-t az enyémhez nem adtak..:S -
ldavid #21557 valami textúra kínja van, 'read me' nem volt hozzá? -
#21556 De itt egy screenshot:
-
#21555 Szevasztok!
Nemrégiben letöltöttem a vice cityhez egy ultimate vice city nevű patchet, ami kicseréli a régi autókat újakra....és az a helyzet h az új autóknak elég "fura" lett a textúrájuk...ha nem értitek benyomok egy képet....
Nem tudjátok mi a baj?
XP alat fut, a videokari minden drivere a legfrissebb, DX9.0c telepítve... -
ldavid #21554 a lapomon találsz listát xD
-
#21553 ha cheatelsz az már régen rossz -
#21552 Sziasztok! Sunshine autossal szarakodok, második lista. tudna vki küldeni a virgorol egy képet? a cheatcodex azt irja Downtownban van. -
#21551 Megrendeled a GalaxisNet -en 2.790 forintért. -
ldavid #21550 csináltam egy hülye ismétlést ( replay.rep ), csak be kell rakni a mentések mellé és játék közben megnyomni az F3-at -
ldavid #21549 torrenten fent van de ahhoz kell egy kliens progi is -
#21548 netről le lehet tölteni??? -
ldavid #21547 szerintem a mentéseddel lehet valami gubanc, ha gondolod küld el mailben és megnézhetem hátha nálam megy rendesen, a címem már lentebb leírtam -
Louis Cyphre #21546
Üdv !
A Copland küldetést elvégezve,ugye a főszereplő besétál a lila körbe és jön az animáció. Na eközben szépen kivág az asztalra.
Felmerült már egy elöző küdetésben hasonló probléma, ott egyszerűen tovább pörgettem a videót egy gombnyomással. Itt azonban ez nem működik.
Segítséget szeretnék kérni a probléma orvoslására.
Elöre is köszönöm. -
#21545 a zinternetről :)
vmi fájlcserélő progival szedd le. -
panna15 #21544 Sziasztok! Van egy kis poblémám: meg volt a vice city, de tesóm letörölte mert kellett neki a hely. kölcsönadtam a cd-ket az egyik osztálytáramnk, de ő véletlenül eltörte az első cd-t :(. Nem tudjátok honnan tudnám megszerezni, mert ez a kedvenc játékom? -
Dzsotin #21543 A játék összes helyzetét
innen letöltheted.
-
dav #21542 Kettővel előtted mondták el, hogy hogyan kell megcsinálni. Tessék visszaolvasni. -
#21541 sry,nem tudtam :S -
ldavid #21540 a 100%-os mentés egy darab fájl, amiben kész van minden
hitch: küld el nekem a mentésed és megcsinálom, [email protected] -
#21539 vannak ilyen 100%-os mentések.sosem próbáltam még,de sztem azok direkt olyanok,h minden küldetés után újat mentenek.szal olyanban lehet benne -
hitch #21538 csáó. Most kezdtem el ujbol a vice cityit és megakadtam.Valaki el tudja küldenni a mentést priviban a rc1-es küldetés után amikor a minihelikopterrel fel kell robbantani azt az épületet.Köszi -
hitch #21537 akkor tud valaki segiteni???????????De télleg naon fontos. -
hitch #21536 csáó. Most kezdtem el ujbol a vice cityit és megakadtam.Valaki el tudja küldenni a mentést priviban a rc1-es küldetés után amikor a minihelikopterrel fel kell robbantani azt az épületet.Köszi. -
a gyakorlós módszert már hallottam,próbálgattam is,de h az embereket megölném...ez jó ötlet -
Indigo #21534 Az RC helis nekem is felb. az agyam :) De adtak egy jó tippet, amit megosztok veled ha gondolod.
Az a lényeg, hogy az egészre csak pár perced van (5-6 ha jól emlékszem), de addig nem indul el a számláló, amíg fel nem veszed az első bombát. Namost, jóval könnyebb dolgod lesz, ha nem veszed fel rögtön a bombát, hanem előtte gyakorolgatsz, hogy kell irányítani, majd ha már jobban megy, átmégy az építkezésre (bomba nélkül), és a propellerrel ledarálod a munkásokat és az őröket, mindegyik szinten. Ezután visszamehetsz a bombákért, a munkások már nem fognak zavarni, így jóval nyugisabban el tudod helyezni a bombákat. Így már nem lesz olyan nehéz :) -
#21533 örömmel látom,h még mindig él ez a topik,és nem tűnt el a feledés homályában.
jó játék,remekül visszaadja a 80-as évek hangulatát,tetszenek benne a zenék,tavaly még játszottam vele,de elakadtam,nem tudtam megcsinálni a 3-4 feladat közül egyiket sem.az egyik az rc helikopteres volt,a többinél jóval tovább jutottam.
lehet,h megint fel fogom telepíteni a játékot,a mentés megvan még ;) -
ldavid #21532 LOL, az az 1 giga elég is?
miért nem telepíted újra? -
tzsoltika #21531 Az msn-em: [email protected]
Az e-mailom: [email protected] -
tzsoltika #21530 Hello! Ha valaki lenne olyan kedves akkor elküldené nekem a Vice City: Audio könyvtárját? PLZ! -
ldavid #21529 ha friss minden driver akkor passz, talán töröld ki a mentések mellől gta_vc.set fájlt, vagy ha másolt crack-eld be újra hátha -
#21528 most lett ujra telepitve a windows -
ldavid #21527 directX-et és/vagy video drivert próbáltál frissíteni? -
#21526 elinditom és az intro után kiirja hogy hibát észlelt és ezért leált -
ldavid #21525 mi nem jó? -
#21524 huntuti