GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hol van a többiamit meg kell venni?
Amúgy szvsz elfogulatlanul a legértelemsebb MOD lett a Vice Cityhez.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Az lenne a problámmá,h amíg a 98 volt fent a gépen tökéletesen ment a Vice City ,de mióta feltettem az Xp-t,azóta ha a játékba esik az esõ vagy ha belemegyek a vízbe szétesik a kép! :-S Vki esetleg tudja ,h ezt hogyan lehet orvosolni???Elõre is köszi!
real '80-s classic mod
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
zetró, neked sem tudok többet mondani, mivel én nem élek modokkal így nem nagyon vagyok otthon a témában..
Javaslom, olvass néha könyveket, abból megtanulhatod, hogyan fogalmazzák a normális emberek a mondataikat.
Hmm, ez mondjuk fura.., lehet, h a San Andreas-hoz van ez a program?
Igazság szerint nem tudtam ezt a módszert, de ez túlképp sokat nem segítene nekem; már 2x végigtoltam a game-et 100%ra. Most nosztalgiázni volt kedvem, a programmal meg meg szerettem volna könnyíteni a helyzetemet.
Állítólag a program a save alapján számolja, h mit csináltál meg és mit nem. Ezt játék alatt kell indítani, ahol kis térképen be van jelölve minden, ami fontos, és ha vmit megszerzel, akkor azt a progi magától áthúzza, stb.., szval az adminisztrációt átvállalja:)..
De lehet, h SA-hoz van, és VC-hez nincs..?!
Azért köszi!
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Tudnátok adni egy letöltési helyet, ahol azt a progit találom meg, amit, ha elindítok, mutatja a save-em alapján, h mit nem csináltam még meg..? Tudtommal, van ilyen..
Köszi
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A V-betüs ingatlannál,nálam az utolsó feladat után kidob a játék.Ez miért van?
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Nah mind1, akkor gyûjtök pénzt mert 30,000-em van...:)
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
mi a fenét csináljak???

+mit tegyek h ne viszhangzon?!
Mi annak a programnak a neve,amivel be lehet rakni a játékba autót,motort....stb?????