GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok és nincs a neten valahol olyan térkép amin ezek láccanak mert megvettem a taxist azt megcsináltam megvettem egy raktárt azt is megcsináltam és jön onnan a pénz meg a fagyigyárat is csak annak hol van a küldetése ja meg az autószalont de csak versenyezni lehet.
és hol van a többiamit meg kell venni?

vegyél meg ingatlanokat, (pl. filmgyár, fagyigyár, taxi társaság, Malibu klub stb.) és ha azoknak megcsináltad a küldetéseit akkor majd jönnek Forelliék
hali nem rég kezdtem el jáccani és ott járok hogy már az enyém az a D betûs ház ahonnan a küldetéseket kaptam és a bejárat elõtt van egy $ amibe pénz szokott gyülni.Na de már ott nincs küldetés már csak ilyen boltok vannak meg minden ahol va 3-3 küldetés na és itt most mit tegyek mert a neten azt írták hogy még van egy csomó küldetés a végigjáccásba néztem. Kérlek segítsetek.

Köszi segítséget!
Kit--Kat
Hmm én asszem most leszedem és újrafelrakom<#smile>
Amúgy szvsz elfogulatlanul a legértelemsebb MOD lett a Vice Cityhez.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ok jó.......

ok majd úgy teszek.ja és ne vedd sértésnek de az anyád a LÁMA nem én jó és kössz.Ja és honnan lehet jó modokat leszedni?????????????????????????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

frissíts driectX-et vagy video drivert, esetleg cseréld régebbire
Sziasztok!
Az lenne a problámmá,h amíg a 98 volt fent a gépen tökéletesen ment a Vice City ,de mióta feltettem az Xp-t,azóta ha a játékba esik az esõ vagy ha belemegyek a vízbe szétesik a kép! :-S Vki esetleg tudja ,h ezt hogyan lehet orvosolni???Elõre is köszi!
KG21
vki betehetné a bannerba linknek a classic mod lapját, most töltöttem fel újra, hátha kell még vkinek.
real '80-s classic mod

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

GamerAdams007
Nem õ a hülye, hanem te vagy egy láma! Próbáld már meg valahogy elválasztani a mondataidat légyszives!! A kérdés végére rakj már egy kérdõjelet mert így annyira egybefolyik az egész szöveg, hogy teljesen érthetetlen... Egyébként meg van valami program (nemtom pontosan mi a neve), amivel megadod a letöltött autó/térkép/fegyver fájlt, és az berakja.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

10 éves vok nem nagyon értem::(

na mindegy<#wink><#violent><#violent>

a read me-t? elvileg minden cucc mellé berakják a rar/zip fájlba
okés de azt hol találom?

elvileg minden mod-hoz van egy 'read me' txt fájl amiben le van írva hogy az adott modot hogyan kell telepíteni, ha ez hiányzik lehet megkeresni a készítõket, vagy olyat aki már használta stuffot.

zetró, neked sem tudok többet mondani, mivel én nem élek modokkal így nem nagyon vagyok otthon a témában..
Talán azért nem érti a beszéded, mert teljesen összefüggéstelenül beszélsz.
Javaslom, olvass néha könyveket, abból megtanulhatod, hogyan fogalmazzák a normális emberek a mondataikat.

kõszike

sziasztok egy kis segicségre van szûkségem a vice city hez van modkezelõm és be raktam cd és az e re rá mentem és be másoltam de nem rakta be:(

#21491 es kérdésem érted ha igen elmondanád te vagy valaki rá a választ hogy kell berakni egy modot na ezt ha nem érted akkor (HÜLYE) vagy de csak a kérdést ha nem érted na segítsetek elõre is kössz

azért ha értelmesebben fogalmaznád meg a kérdést talán kapnál még választ is..<#wink>
már nem kell de kössz azt a sok segítséget kaptam hányat is ja 0000 ja és ha ezzel kapcsolatba segítene a modot hogy kell majd berakni a játékba

hali ezt ma olvastam http://www.tar.hu/huntuti GTA Vice City - 2. verzió na belépek ebbe az oldalba és elmondaná valaki hogy hova lépjek és mit töltsek le vagy ha van ilyen map csak jobb de ezek közül minden megvan benne ez a #13180 ja mert ha minden igaz regelre letölti a vice city teljes játékot kérlek segítsetek????????????????????????????????????? ÉS HA VAN ILYEN MAP CSAK JOBB AZT HONNAN LEHET LESZEDNI ÉS HOGY ÉS HOGY KELL BERAKNI A JÁTÉKBA

SA-hoz van tuti, én már láttam, de VC-hez szerintem nincs
Hello újra!

Hmm, ez mondjuk fura.., lehet, h a San Andreas-hoz van ez a program?
Igazság szerint nem tudtam ezt a módszert, de ez túlképp sokat nem segítene nekem; már 2x végigtoltam a game-et 100%ra. Most nosztalgiázni volt kedvem, a programmal meg meg szerettem volna könnyíteni a helyzetemet.
Állítólag a program a save alapján számolja, h mit csináltál meg és mit nem. Ezt játék alatt kell indítani, ahol kis térképen be van jelölve minden, ami fontos, és ha vmit megszerzel, akkor azt a progi magától áthúzza, stb.., szval az adminisztrációt átvállalja:)..
De lehet, h SA-hoz van, és VC-hez nincs..?!

Azért köszi!
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

én ilyenrõl nem tudok, de ha a statisztika menüben megnyomod az S gombot akkor kapsz egy részletes statisztikát txt/html formátumban a mentések mellé, amiben megnézheted mi van kész eddig, itt pedig megtalálod hogy mi kell a 100%-hoz
Hello!

Tudnátok adni egy letöltési helyet, ahol azt a progit találom meg, amit, ha elindítok, mutatja a save-em alapján, h mit nem csináltam még meg..? Tudtommal, van ilyen..

Köszi

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Kit--Kat
:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Narancs
thx, ez megoldotta! Amúgy kurvajól megírt kis játék, 32 megás vga-val is hasít 800*600ban, faint <#ravasz1>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ha a frame limitert bekapcsolod akkor is csinálja?
Narancs
up

Narancs
Srácok, arra mi a megoldás, ha nem rajzolja ki rendesen a textúrákat néha? Lemarad az úttest, hiányzik pár fal, roppant idegesítõ. Aztán ha várok legtöbbször megjelenik, de zavaró. Gef2 GTS, detonator 4.x

nem tudod hol a stadion? bal felsõ sarokban az a nagy világos paca, 20:00-0:00-ig lehet versenyezni
peeter22
Öhöm, ha nem eredeti akkor megeshet, hogy nem megy rendesen. Ha viszont eredeti akkor ez jó kérdés.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

A V-betüs ingatlannál,nálam az utolsó feladat után kidob a játék.Ez miért van?
misirulez
DownTown-is stadion ahol vannak melléküldik, az hol is van?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
A "V" betûs ingatlannál, ha jól érzem minden feladatot megcsináltam mert sehol a környékén nincs "lila sugár" vagy miafene amibe belemehetnék...érted? :)
Nah mind1, akkor gyûjtök pénzt mert 30,000-em van...:)

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

peeter22
Nem minden ingatlan jár feladatokkal, a legtöbbnél csak menteni lehet.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Amint látom nem sok ingatlant vettél meg. Vegyél meg mindent amit lehet. Zöld házat ábrázoló ikon forog elöttük vedd meg és kapsz küldetéseket. De a szigeten lévõ "V" betû is feladatot jelöl.

misirulez
Hello, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, "nincs hova mennem" új küldetésért, pedig még nem csináltam meg az összeset...
mi a fenét csináljak???

Nemcso
Keress rá a google-val. <#wink>

Használati útmutató
IMGTool program

és honnan lehet leölteni??
Nemcso
IMGTool

+mit tegyek h ne viszhangzon?!

Mi annak a programnak a neve,amivel be lehet rakni a játékba autót,motort....stb?????
Nemcso
Ha ennyire izgat, állítsd be a videokártyád kezelõpaneljén az AA-t és AF-et.

misirulez
Senki többet harmadszor??? :D

Kit--Kat
ennyi van

misirulez
senki nem tudja?