22366
-
#15354 köszi -
#15353 láttam már csak nem tom mit takar magamögött...de mutathatsz..... -
#15352 mutassak belőle pár képet? -
#15351 www.realgta.net -
#15350 dc-ről pl -
#15349 én nem az autók miatt nyomom a vice city-t :) ha meg olyanom van, és audikkal, bmw-kkel, mercikkel akarok száguldozni, akkor ott a 3. és abban tökéletesen megvan serkeszte minden verda handling-je, tulajdonsága, stb... végigtolom az alap vice city-t, aztán megy vissza a modern mod, de nekem annyira nem jön be, sajnos sok benne nagyon a hiba :( -
#15348 tudom...nálam is full akadozás meg minden...de milyen ez a real gta mód...honnan lehet leszedni??? -
#15347 realgta mod nálam azért jött be nagyon mert az autókon kívül szinte minden textúrát lecserélt a srác benne. Namost ezt megpróbáltam én is a VC-vel, de az engine egyszerűen behal ha ennyi új nagyobb méretű cuccot pakolnak bele. -
#15346 én nekem jobban bejön a saját módom...felteszem a kocsikat,meg amiket akarok aztán szevasz...ha nem tetszik akkor alakítgatok a kocsik menettulajdonságain és kész! -
Én hülye meg végignyomtam a GTA3-at anélkül, hogy luvnyáztam volna... -
#15344 nemtom én megnéztem (multizáshoz) az alapjátékot és annyira rondának tünnek benne az autók! Nem értem mi a jó abban, de ha neked az kell... -
#15343 alap mint állat...a GTA 3-ban is lehet! -
#15342 ok. majd számolj be, milyen volt -
#15341 dehogy kell, ez alap :) -
#15340 De kurvázáshoz kell valami patch? Vagy ez alap? Megyek kipróbálom :))) -
#15339 odamész egy kurvához vmi jó kocsival, felszeded, és elmész pl a strandra megállsz, és... :) persze kell zseton is, mert anélkül nincs numera -
#15338 az is egy jó világ, annak is megvan a külön hangulata... ez a real gta mod nagyon profi, azzal is nagyon jókat el lehet játszani. a vice city szinte mindenben jobb sztem, de a gta 3 is istenkirály :) -
#15337 leparkolsz 1 kurva mellé---oda jön..karattyoltok,bepattan,keresel egy elhagyatott helyet...aztán jön a numera...de semmi extra csak lötyög a kocsi...aztán felmegy az élet 125-re asszem! -
#15336 ez a belső nézetes mód tök zsír...hogyis kell...leszedem a módot aztán install,és kész? -
#15335 ????????????????HOLMIKOR?????????????????+!!!!!!!!!!!!! -
#15334 real gta mod? Nekem is megvolt a gta3, de nekem jobban tetszik a VC. Realisztikusabb. Jobban irányítható minden, nincs akkora dugó, szebb a táj, van motor, jó puncik, stb stb. -
#15333 lehet kurvázni a játékban :) -
#15332 ott fent egy kis bódé a sarkon, ugye? ott csak menteni tudsz -
#15331 De remélem nem százasonkánt termeli :) Csajokat gondolom nem lehet répázni, mi? Bár ez azér már túlzás lenne... (mondjuk ha én csinálnék játékot, nálam alap lenne ) -
#15330 pics*ba megjött a kedvem a játékhoz :) de én inkább az alapjátékot fogom nyomni, nem tudom, de nem az én világom ez a modern mod, vannak benen jó dolgok, de nekem nem nagyon jön be... a gta3 is fent van a gépemen még mindig, ahhoz olyan jól sikerült a real gta mod... -
#15329 Okés. Mondjuk a motoros klubnál megvettem a tetőn valami szobát, de az nem adott misszót, szal attól fostam, hogy a többi se fog, de akkor megnyugodtam :) -
#15328 le kel tesztelni :DD -
#15327 a bárt ha megveszed, akkor be kell menni az 1ik szobába, ott a csaj táncol neked, nézni kell vmi 5-10 percig, aztán ennyi :) már termeli a zsetont a bár :) -
#15326 ja, a bejárat előtt. ott lesz egy ikon, és ki van írva, hogy épp mennyi zsé van. de ez minden épületnél így van, ha megcsináltad a küldetéseit -
#15325 veszel egy épületet, és az ad küliket
az meg pénzt
az meg újjabb házat
ha egy háznál megcsináltad mindet akkor lesz fizetés is -
#15324 Ott veszem fel, helyben? -
#15323 Az akkor van, amikor a motorosokhoz mész, és azt mondja, hogy menny ki, és mutasd meg mennyire van tele a tököd az országgal/világgal... -
#15322 a bár? úgy, hogy megveszed, majd időszakonként felveszed a zsét :) majd magától termeli a zsetont -
#15321 LOL :D -
#15320 Eh, kell még kicsit melózni... És a saját ügyeimet nem lehet intézni? Mindig csak másnak tok melózni? Olyan nincs, hogy elmegyek pénzt behajtani, vagy ilyesmi? -
#15319 mi hol van? -
#15318 az hol van?? -
#15317 a police mennyibe kerül? rámész a kis zöld ikonra, és ki írja mennyibe kerül. most nem tom fejből kb mennyi -
#15316 200.000 -