GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
csakhogy nehogy azt hidd, hogy valami "kemény" gyerek vagyok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
amúgy 512-nek indult és ajándékba kaptam +512-t mert vittem a boltnak Sulinetes kuncsaftokat. 😉))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
elsõsorban a highlight verziónak van nagy igénye, ugyanis abban a verzióban az össze küldetés és fõnök egyszerre aktív, annak azért akkora a gépigénye. Azért is tettem bele ezt a verziót, mert ez "csak" felturbózza a küldiket. A küldikhez taxival lehet mennei, buszjárat tankolás... stb...
Szerintem ez a verzió nem számottevõen lassítja a játékot. De gondolom tapasztalod te is, hogy nem lassult tõle e gém.
A kocsik persze, hogy követelik majd az izmot, mert ott már kemény poligonszámokat és textúrákat kell renderelni. Akkorákat amikekhez nem írták a játékot. De mivel az alap GTA3 már egy 300-as procin is mennt, így az engine eléggé jól lett megírva de lehet már erre nem gondoltak, hogy ilyen high kocsikat belepakolnak egyesek. 😉

KG21
nade azt írja, "a modnak nagy a memóriaigénye, ezért nem ajánlott új autókat beleinstalálni", ...mert gondolom így mégnagyobb memóriát igényel majd. Persze akinek 1 gigája van az megteheti

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
én most nyomtam vele, átalakították rendesen a küldiket. pl amikor csak annyi lenne a feladat, hogy a bírók kocsijait kell szétverni, ott egy csomóan lõnek ránk, uhogy nehezítettek a dolgon rendesen!

M@TriX
ugyanis ha átgondolod, a két dolognak nincs is kapcsolatban...

KG21
ja olvastam a leveled, akkor nemszóltam

M@TriX
na de mailben írtam.
Elsõsorban azért ellenezte, mert így az autós küldetések nehezen megoldhatóak szerintük ami igaz is, de mivel már 3x végigvittem a játékot én már csak szórakozni akarok.
Habár annyi újítást beleraktak, hogy lehet végignyomom újra az új gépekkel. 😉
Amúgy meg a readme-nkben benne van az autók cserélése így ki tudja nézni majd a júzer ha arra van szüksége. 😉

KG21
beleraktam, csak hát a readmeje erõsen ellenezte a lecserélt autók alkalmazását benne

M@TriX
na azért, látom megy fel, jó lesz. 😉
Akkor most belerakta d a MOD-ot? Remélem...

Na mindegy, kép most nem lesz...

Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a Modern mod-ot a vice city-hez?Nekem valami 360 megás alpha verzió van, de néhány kocsi hiányos.Amúgy fasza, van benne BMW,merci,dodge,yamaha,ducati...stb
Most ilyen nálam :

KG21
jajj de hülye vagyok, csak 270 na😊

M@TriX
de ha felnyomtad dobj egy mailt és még ne publikáld a címet, akkor megváltoztatják a jogokat, hogy ne lehessen törölni, aztán mehet a download... 😉

M@TriX
nem szar a méret. 😉
Király, akkor ok, aztán átfutoptt az agyamon hogy azért nem írsz mert minden ok.
Szóval akkor minden ok. ,)

barret
na,most csináltam meg a bombázást (rc repcsivel)nekifutottam vagy 6-szor mire sikerült!...de megvan,életerõm meg 125%lett.

Bérbe vehet? reklámfelület...

KG21
elindítottam a feltöltést, 370 mega, holnap reggel már elérhetõ lesz az anyag.

KG21
Amúgy minden ok, még most csomagolom be a dolgot, aztán nekiállok feltölteni.

KG21
ja bocs megkaptam😊

KG21
igen láttam valahol, hogy neked nagyon bika masinád van, ezért benned bízok😊 Ha nálad is beszaródik, akkor nagy kár érte😞

M@TriX
a mailekre nem reagálsz. 😉
Megkaptad a 700K levelet is, minden ok?

M@TriX
nekem anyi van, majd mondom a tapasztalatot...

CS@
Még annyit lefirkantok a textúra buggal kapcsolatban ,hogy nálam akkor jön nagyon sûrûn elõ amikor 7Mb körüli és feletti TXD vel rendelkezõ modellek jelenek meg a képen. Ez elég ördögi kör mert a szép járgányok közül néhány ezen méret körül van. Arról fogalmam sincs ,hogy ezt befolyásolja e a gépemben és a videókártyán található RAM mennyisége.

Gfreiter
Köszi mindenkinek! Nekem mindegy, hogy puritán a belseje, csak legyen. Legyen mihez viszonyítanom a dolgokat. A sajátomat sem tudnám úgy vezetni, ha a lökhárítóra lenne rögzítve egy kamera... Ha esetleg valaki összefut egy ilyen moddal, linkkel, patch-csel, stb, akkor plíz szóljatok! Köszönöm elõre is! 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

KG21
Most fogom nemsokára megkezdeni a feltöltést, tehát reggelre valszeg elérhetõ lesz.
Teszteltem a cuccot és nagy bánatomra egy idõ után mindig elkezdenek villogva elmosódni a textúrák, és nem is javulnak meg, csak ha visszatöltök egy mentett állást. Úgyhogy ez van, nem lehet mit kezdeni vele, az engine hibája okozza akármilyenre rakom a látótávolságot elõjön.
Talán 1 giga rammal esetleg mûxik, de nem biztos.

zaki
ok... még ma elérhetõ lesz? mert nemsokára megyek aludni, és jó lenne még az éjjel lehúzni...

M@TriX
már dolgozunk rajta...

M@TriX
😊

hen-tes
marha !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zaki
KG21: mikortól lesz letölthetõ a cucc?

zaki
bazzeg, miért ide írod? lusta vagy használni azt a qrva keresõt, vagy mi a pina?

akoska
VAn a vWolfenstein - Enemy Territory-hoz botok?

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

hen-tes
UP!
majdnem lecsússzott az elsõ oldalról

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
kel hozzá vmi progi

sziasztok srácok! lenne egy fogós ravasz kérdésem bvár valaki elõttem már tuti megkérdezte 😊)
azt hogyan lehet megoldani hogy a játékba levõ rádióadót mp3-ba vagy wav-ba hallgathassam?
elõre is köszi 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Ron Ragm
ezután sem megy, a hiba ugyanaz

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

M@TriX
rakd újra a VC-t majd install a legújabb MTA, mert lehet valami benne maradt egy régebbi MTAból vagy egy egyéb MOD-ból...

M@TriX
669KB

M@TriX
megkaptam, remail...

Ron Ragm
pedig ott van

hen-tes
talán mert ne mtalálja 😊)

Ron Ragm
Nem tudnátok segíteni hogy az MTA miért dob ki folyton hogy nem találja az mta_dll.dll file-t?

M@TriX
hova is? 😉

[email protected]

M@TriX
jaja, van egy ilyen MOD, de csak akkor érdemes használni, ha jó autómodelljeid vannak, ugyanis a belsõ rész a kocsikban elég puritán
Meg a MOD nem mindegyik autóval kompatiblis,de amelyikkel igen azzal el lehet szórakozni. 😉

M@TriX
. 😉

KG21
ment mail!

KG21
van, de sajnos elég instabil módon van rögzítve a kamera, ugyhogy szinte használhatatlan.

hen-tes
sztem van..
én láttam hozzá vhol
😊

Gfreiter
Skacok! A Vice Cityben van olyan cockpit-view, ahol látszik a kormány, illetve a mûszerfal? Mer nekem nagyon kéne olyan...! Vagy nincs valami olyan patch féleség, ami ezt megadja nekem? Anélkül nem nagyon tudtam élvezni a vezetést... Külsõ nézetesen meg abszolút nem tok vezetni.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"