22366
  • zaki
    printscreen-t nyomsz. aztán lekicsinyíted a képet (ha nem törölve lesz), feltöltöd ide és belinkeled. és nem kell 2X megkérdezni
  • KG21
    mutasd hol írtam én ilyet...
  • Darkboy
    de plízz! egy honlap címet amiről le lehet tölteni a progit!
  • ricsi1
    vagy ha nemtetszik,ne használja
  • zaki
    "A belsőnézet nem rohadtul tökéletes minden autóban?"

ezt te írtad, én csak szerettem volna megcáfolni, hogy ez bezony nem teljesen így van.
  • KG21
    ha hülyeséget kérdezel legalább csak egyszer tennéd fel.
  • ricsi1
    megint kezd szarakodni
  • Darkboy
    milyen progival csináljátok a képeket és honnan lehet letölteni?könyi!! plízzz
  • KG21
    Azért mert nem jó irányba nézel. Ha pont az üzlet lebonyolítását nézed akkor nem fagy ki.
  • Darkboy
    milyen progival csináljátok a képeket és honnan lehet letölteni?könyi!! plízzz
  • KG21
    Én jól tudom, hogy nem mindegyik autónak van szép műszerfala, de azt meg kell értened, hogy amikor megcsinálták őket nem gondoltak arra, hogy lesz a játékhoz belsőnézetes mod.
    Én is csak azért mellékeltem, hogy a szép belsőkidolgozású autókat értékelhessék vele, nem gondoltam volna hogy egyesek majd elvárják mindegyiktől a tökéletes belső kidolgozást.
  • ricsi1
    jahh,vagy úgy...én nem mocival csináltam,csak azért!
  • zaki
    felvetted a rendőrruhát az öltözőben?
  • Gfreiter
    Skacok. Nem nagyon szoktam feladni, meg tanácsot kérni mit hogyan (küldetés ügyben), de most képtelen vagyok megcsinálni azt, amikor a csávót ki kell hozni a sittről... Tipp, tanács?
  • Valen
    Pedig többi tényleg jó nameg az autók nagyon szépek (főleg kispolák :))

bár egy kicsit zavar hogy ömlesztve megkaptam a missiókat :))
  • Darkboy
    nagyon cool
  • Darkboy
    királlllllllyyyy a műszerfalas nézet!!!
  • Valen
    Ezzel a moder mod-dal csak annyi a bajom, hogy némelyik küldetésnél (tökmind1 hogy magyar v. angol nyelven tolom-e), egy bizonyos résznél mindig kifagy.

pl.:

Cortez missió - mikor a sikátorban meg kell várni a nyálasképűvel a meetinget (mondja hogy menjek fel a tetőre), akko felmegyek és ott mindig elszál.
  • Darkboy
    csá! mingyá nyomatom!
  • Darkboy
    jahhhh, tényleg, új játékot kell kezdenem!!! oksi!!!
  • zaki
    és én nem keresem a hibákat, de nem lehet nem észrevenni őket.
  • zaki
    én ezen nem fogok vitatkozni, te kérdezted miért nem tetszik nekem, én válaszoltam. ez egy merci műszerfala, tényleg tökéletes

maguk a verdák jók a játékban, csak mondom, nagyon nem passzol sokhoz a handlingje. azért mondtam, hogy akkor inkább a real gta mod
  • Darkboy
    letöltöttem ezt a belsőnézetet, de a mentéseim nem indulnak el!!! mit etgyek?? segítsetek!!!
  • zaki
    ez van. nekem annyira nem jön be
  • zaki

itt vannak a képek a real gta modból. de ezt képekkel nem lehet megmutatni. ki kell próbálni. nagyon jó. a "legrosszabb" kocsi a mini cooper (utsó 2 képen)
  • KG21
    A New Vice Cityhez meg nem tok mit hozzáfűzni, az úgy jó ahogy van. Ha nem tetszik sajnálhatod.
  • KG21
    a handlingek gyáriak, az autók alkotói csinálták meg ilyenre, és ami neked nem tetszik az az, hogy realisztikusra van némelyik belőve, tehát egy dögnagy 70-es évekbeli cirkálótól ne várd már, hogy kilőjön, mint egy Ferrari. Láttam hogy pl a Ford Gran Torino és az ehhez hasonló cirkálók nehézkesek, és ringanak, mint a csónak, de ez így van kitalálva.
    A belsőnézet nem rohadtul tökéletes minden autóban? És kit érdekel, úgysem látnád, csak én hozzáadtam azt a kis camhacket, mert gondoltam a modellek többségének szép a belseje, dehát van aki a hibát keresi és nem a jót látja.
  • zaki
    :DDD
  • zaki
    jaja. nem mind1ik száll be, próbálkozni kell
  • DJ Skyline
    én dupla hasznot csinálok a kurvákból!megrakom őket így felmegy az életem,és utánna megölöm így vissza kapom a pénzemet...:DDDD...így mindenképpen enyém a haszon!
  • Gfreiter
    vc, de mopst már sikerült. Kira, kár, hogy nem látni többet :( Mondjuk először elütöttem a csajt
  • DJ Skyline
    vc vagy gta3?
  • Gfreiter
    Esküszöm nem hiszem el. Miót azt tudopm, egyetlen ribanccal sem találkozom. Az a combfixes kell, nem?
  • zaki
    asszem
  • zaki
    ok. a verdák handling-je. nem lóg már le a földig a verda segge, de viszont úgy indulnak, mint egy kamion, de aztán később sebességváltásnál már ok. de az egész handling. némelyik verda úgy forul, mint a 32-es csuklósbusz, a sebességük nemreális. nálam a textúrák percenként eltűnnek másodpercekre. némyelyik kocsinak olyan ocsmány a belsőnézete, hogy csak néztem (igaz ez a new vice city mod), nem tetszik az sem, hgy csomó küldetés ki van szedve, meg nem jön be ez a tankolósdi sem. szóval én csak akkor használom ezt a modern mod-ot, ha kitomboltam magam az alapjátékkal, és remélhetőleg 100%-ra kijátszom. nem kötözködni akarok, de nekem nem tetszi kannyira ez a mod. de attól még gratulálok hozzá, nem kis munka lehetett
  • DJ Skyline
    és ha nem tetszik egy kocsi a real modban akkor lelehet cserélni valami másra?
  • cSuwwi
    police 200.000? Jó lesz az 2 milliónak is :)
  • zaki
    honlapon az info-ra kattintva meg tdod, milyen...

akkor majd betolok pár képet
  • M@TriX
    jah, az nekem is megvan a GTA3-hoz, az egy nagyon jól sikerült MOD lett. Szerintem a GTAVC-ben poligondúsabbak a házak és minden ezért az engine ezt már nem bírja (ugyanis a gta3 továbbfejlesztése a VC)
  • KG21
    mondj már egy két hibát, a magyarításon kívül, mert arról nem tehetek...