22366
-
#15393 printscreen-t nyomsz. aztán lekicsinyíted a képet (ha nem törölve lesz), feltöltöd ide és belinkeled. és nem kell 2X megkérdezni -
#15392 mutasd hol írtam én ilyet... -
Darkboy #15391 de plízz! egy honlap címet amiről le lehet tölteni a progit! -
#15390 vagy ha nemtetszik,ne használja -
#15389 "A belsőnézet nem rohadtul tökéletes minden autóban?"
ezt te írtad, én csak szerettem volna megcáfolni, hogy ez bezony nem teljesen így van. -
#15388 ha hülyeséget kérdezel legalább csak egyszer tennéd fel. -
#15387 megint kezd szarakodni -
Darkboy #15386 milyen progival csináljátok a képeket és honnan lehet letölteni?könyi!! plízzz -
#15385 Azért mert nem jó irányba nézel. Ha pont az üzlet lebonyolítását nézed akkor nem fagy ki. -
Darkboy #15384 milyen progival csináljátok a képeket és honnan lehet letölteni?könyi!! plízzz -
#15384 Én jól tudom, hogy nem mindegyik autónak van szép műszerfala, de azt meg kell értened, hogy amikor megcsinálták őket nem gondoltak arra, hogy lesz a játékhoz belsőnézetes mod.
Én is csak azért mellékeltem, hogy a szép belsőkidolgozású autókat értékelhessék vele, nem gondoltam volna hogy egyesek majd elvárják mindegyiktől a tökéletes belső kidolgozást. -
#15383 jahh,vagy úgy...én nem mocival csináltam,csak azért! -
#15382 felvetted a rendőrruhát az öltözőben? -
#15381 Skacok. Nem nagyon szoktam feladni, meg tanácsot kérni mit hogyan (küldetés ügyben), de most képtelen vagyok megcsinálni azt, amikor a csávót ki kell hozni a sittről... Tipp, tanács? -
#15380 Pedig többi tényleg jó nameg az autók nagyon szépek (főleg kispolák :))
bár egy kicsit zavar hogy ömlesztve megkaptam a missiókat :)) -
Darkboy #15379 nagyon cool -
Darkboy #15378 királlllllllyyyy a műszerfalas nézet!!! -
#15377 Ezzel a moder mod-dal csak annyi a bajom, hogy némelyik küldetésnél (tökmind1 hogy magyar v. angol nyelven tolom-e), egy bizonyos résznél mindig kifagy.
pl.:
Cortez missió - mikor a sikátorban meg kell várni a nyálasképűvel a meetinget (mondja hogy menjek fel a tetőre), akko felmegyek és ott mindig elszál.
-
Darkboy #15376 csá! mingyá nyomatom! -
Darkboy #15375 jahhhh, tényleg, új játékot kell kezdenem!!! oksi!!! -
#15374 és én nem keresem a hibákat, de nem lehet nem észrevenni őket. -
#15373 én ezen nem fogok vitatkozni, te kérdezted miért nem tetszik nekem, én válaszoltam. ez egy merci műszerfala, tényleg tökéletes
maguk a verdák jók a játékban, csak mondom, nagyon nem passzol sokhoz a handlingje. azért mondtam, hogy akkor inkább a real gta mod -
Darkboy #15372 letöltöttem ezt a belsőnézetet, de a mentéseim nem indulnak el!!! mit etgyek?? segítsetek!!! -
#15371 ez van. nekem annyira nem jön be -
itt vannak a képek a real gta modból. de ezt képekkel nem lehet megmutatni. ki kell próbálni. nagyon jó. a "legrosszabb" kocsi a mini cooper (utsó 2 képen) -
#15369 A New Vice Cityhez meg nem tok mit hozzáfűzni, az úgy jó ahogy van. Ha nem tetszik sajnálhatod. -
#15368 a handlingek gyáriak, az autók alkotói csinálták meg ilyenre, és ami neked nem tetszik az az, hogy realisztikusra van némelyik belőve, tehát egy dögnagy 70-es évekbeli cirkálótól ne várd már, hogy kilőjön, mint egy Ferrari. Láttam hogy pl a Ford Gran Torino és az ehhez hasonló cirkálók nehézkesek, és ringanak, mint a csónak, de ez így van kitalálva.
A belsőnézet nem rohadtul tökéletes minden autóban? És kit érdekel, úgysem látnád, csak én hozzáadtam azt a kis camhacket, mert gondoltam a modellek többségének szép a belseje, dehát van aki a hibát keresi és nem a jót látja. -
#15367 :DDD -
#15366 jaja. nem mind1ik száll be, próbálkozni kell -
#15365 én dupla hasznot csinálok a kurvákból!megrakom őket így felmegy az életem,és utánna megölöm így vissza kapom a pénzemet...:DDDD...így mindenképpen enyém a haszon! -
#15364 vc, de mopst már sikerült. Kira, kár, hogy nem látni többet :( Mondjuk először elütöttem a csajt -
#15363 vc vagy gta3? -
#15362 Esküszöm nem hiszem el. Miót azt tudopm, egyetlen ribanccal sem találkozom. Az a combfixes kell, nem? -
#15361 asszem -
#15360 ok. a verdák handling-je. nem lóg már le a földig a verda segge, de viszont úgy indulnak, mint egy kamion, de aztán később sebességváltásnál már ok. de az egész handling. némelyik verda úgy forul, mint a 32-es csuklósbusz, a sebességük nemreális. nálam a textúrák percenként eltűnnek másodpercekre. némyelyik kocsinak olyan ocsmány a belsőnézete, hogy csak néztem (igaz ez a new vice city mod), nem tetszik az sem, hgy csomó küldetés ki van szedve, meg nem jön be ez a tankolósdi sem. szóval én csak akkor használom ezt a modern mod-ot, ha kitomboltam magam az alapjátékkal, és remélhetőleg 100%-ra kijátszom. nem kötözködni akarok, de nekem nem tetszi kannyira ez a mod. de attól még gratulálok hozzá, nem kis munka lehetett -
#15359 és ha nem tetszik egy kocsi a real modban akkor lelehet cserélni valami másra? -
#15358 police 200.000? Jó lesz az 2 milliónak is :) -
#15357 honlapon az info-ra kattintva meg tdod, milyen...
akkor majd betolok pár képet -
#15356 jah, az nekem is megvan a GTA3-hoz, az egy nagyon jól sikerült MOD lett. Szerintem a GTAVC-ben poligondúsabbak a házak és minden ezért az engine ezt már nem bírja (ugyanis a gta3 továbbfejlesztése a VC) -
#15355 mondj már egy két hibát, a magyarításon kívül, mert arról nem tehetek...