22366
-
#15314 Aza baj, hogy a motorról állandóan lelöknek azok a buzi rendőrök/ügynökök... uzi jobb, mint az mp5? Mundjuk most már mindegy, nem csinálom újra az egészet uzival A bár hogy hoz pénzt amúgy? És mennyibe kerül a police? -
#15313 azt a küldit úgy kell megcsinálni, hogy beszerzel sok uzit, felülsz 1 mocira, és szétlősz minden verdát. nekem maradt is vagy fél percem méh, olyan jól sikerült -
#15312 Nekem is volt zsém, csak sokat kötlöttem... Pl a "rampage" szerű küldetéshez, amikor ki kell tombolnod magad vettem 3x m16-ot. Kicsit drága volt, de az mp5-tel nem tudtam akkor kárt okozni, szal azzal nem sikerült sosem. -
#15311 Bocsi, elnéztem. Szal itt!!! -
#15310 hát én megcsináltam a missziókat, és annyi zsém lett, hogy simán meg tudtam venni mindent... -
#15309 ja jó lett az egész. -
#15308 Bár,az hoz pénzt! -
#15307 ha rendőrség akkor nem körözhetnek,de a BÁR akkor pénz -
#15306 Csak nincs gempa. Mire megcsináltam nagyjából ezeket (Haiti, kubai, köcsögök, motorosok, Diaz, Cortez, "A") 120000 lovettám maradt... Abból csak egyet tok venni. A bár az pont 1200000, szal maradt 400 dolcsim. A rendőrség nem tom mennyi. Hogyan lehet sok pénzt keresni? Gondolom vannak itt is rejtett missziók, de abból biztos nem jön össze sok lé. Menjek taxizni? Ott vannak azok a boltok, akiktől lóvét szedek elméletileg. Azoktól nem lehet kis zsebpénzt behajtani? -
#15305 hööm!
azzal jutottam el idáig -
#15304 Itt letöltesz egy kb 200 megás filet (alul van, a neve modern mod 1.2), és azt feltelepíted (vagy miottomén, én sem tom pontosan..., szal majd jövök még én is kérdezni ) -
#15303 mindent :) -
#15302 Most már nagyjából megcsináltam a küldetéseket, legalábbis nincs több hely., ahova mehetnék. Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Bár, vagy Rendőrség? -
#15301 hülyéket kérdezel, ne is csodálkozz, hogy nem válaszolnak. én se válaszolok, inkább olvasgasd a fórumot, hátha rájössz a megoldásra, ha nem, akkor meg a te bajod, így jártál -
#15300 mit kérdeztél? -
Darkboy #15299 nahh, kössz a semmilyen választ! -
#15298 hagyjad, kicsit gyenge a felfogása a srácnak. Nem kell vele foglalkozni, majd visszaolvas, ha akar valamit... -
sisqoboy22 #15297 mindenki megörült a játékban lönek mingig egymásra mindenki.
valami cheat volt. hogy lehet visszaállítani?
THX! -
#15296 :DDD
nyugi... :)) -
#15295 már vagy 5-ször meg lett mondva hülyegyerek, hogy camhack elindít, *-ot lenyom és kameraváltógomb nyomkod -
#15294 me béna vagy. -
#15293 ez a leginkább belsőnek mondható kamera,csak nem látok kormányt.MIÉRT? -
#15292 ok -
#15291 ne is foglalkozz vele -
#15290 ???? -
#15289 nem tudok róla -
webinport #15288 Sziasztok! Nem adtak ki az FX videókártyát használó embereknek a vice cityhez valami patchet? Mert nekem az van és összetörik a kép. Nem lehetne megoldani valahogy azon kívűl hogy új videókártyát veszek. Aki tud az segítsen lécci. Előre is nagyon köszi. Sziasztok ! -
#15287 nemtom ti hogy csináljátok ,de nekem ez a legjobban hasonlítható nézet a belülnézethez(na ez magyar volt)
-
#15286 a dodo-s?szálj át sima helikopterbe! -
Ryle #15285 s.o.s!!
valaki nemtuná elküldeni nekem azt a mentést amikor már megcsinálta azt a küldetést amikor a újságokat kell szétszorni repülövel a filmes helynél!
léccike valaki!
vagy lehet valami azutáni mentés is csak az a küldetés készlegyen mert nemtudom megcsinálni.. -
webinport #15284 Valaki tudja?
-
webinport #15283 Sziasztok! Nem adtak ki az FX videókártyát használó embereknek a vice cityhez valami patchet? Mert nekem az van és összetörik a kép. Nem lehetne megoldani valahogy azon kívűl hogy új videókártyát veszek. Aki tud az segítsen lécci. Előre is nagyon köszi. Sziasztok ! -
#15282 ok -
#15281 ott válts át angolra, mielőtt beülnél a kocsiba -
#15280 ricsi:
a magyarítás működött, de a hentes missiónál lefagyott :(( -
#15279 előbb éppen teszteltem,aztán nymtam egy ESC-et és felküdött az óceán felé 400Km/h -s sebességgel -
#15278 aha, lebuktál, nem osztod meg a scene-el a dolgaidat :((
ezért a többiek mérgesek lesznek :)) -
#15277 kirángattam és kiszáltam utána, ilyen egyszerű. -
#15276 ok,kösz ,hogy szólaz -
#15275 az alapot