22366
  • Gfreiter
    Aza baj, hogy a motorról állandóan lelöknek azok a buzi rendőrök/ügynökök... uzi jobb, mint az mp5? Mundjuk most már mindegy, nem csinálom újra az egészet uzival A bár hogy hoz pénzt amúgy? És mennyibe kerül a police?
  • zaki
    azt a küldit úgy kell megcsinálni, hogy beszerzel sok uzit, felülsz 1 mocira, és szétlősz minden verdát. nekem maradt is vagy fél percem méh, olyan jól sikerült
  • Gfreiter
    Nekem is volt zsém, csak sokat kötlöttem... Pl a "rampage" szerű küldetéshez, amikor ki kell tombolnod magad vettem 3x m16-ot. Kicsit drága volt, de az mp5-tel nem tudtam akkor kárt okozni, szal azzal nem sikerült sosem.
  • Gfreiter
    Bocsi, elnéztem. Szal itt!!!
  • M@TriX
    hát én megcsináltam a missziókat, és annyi zsém lett, hogy simán meg tudtam venni mindent...
  • M@TriX
    ja jó lett az egész.
  • ricsi1
    Bár,az hoz pénzt!
  • ricsi1
    ha rendőrség akkor nem körözhetnek,de a BÁR akkor pénz
  • Gfreiter
    Csak nincs gempa. Mire megcsináltam nagyjából ezeket (Haiti, kubai, köcsögök, motorosok, Diaz, Cortez, "A") 120000 lovettám maradt... Abból csak egyet tok venni. A bár az pont 1200000, szal maradt 400 dolcsim. A rendőrség nem tom mennyi. Hogyan lehet sok pénzt keresni? Gondolom vannak itt is rejtett missziók, de abból biztos nem jön össze sok lé. Menjek taxizni? Ott vannak azok a boltok, akiktől lóvét szedek elméletileg. Azoktól nem lehet kis zsebpénzt behajtani?
  • ricsi1
    hööm!
    azzal jutottam el idáig
  • Gfreiter
    Itt letöltesz egy kb 200 megás filet (alul van, a neve modern mod 1.2), és azt feltelepíted (vagy miottomén, én sem tom pontosan..., szal majd jövök még én is kérdezni )
  • zaki
    mindent :)
  • Gfreiter
    Most már nagyjából megcsináltam a küldetéseket, legalábbis nincs több hely., ahova mehetnék. Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Bár, vagy Rendőrség?
  • zaki
    hülyéket kérdezel, ne is csodálkozz, hogy nem válaszolnak. én se válaszolok, inkább olvasgasd a fórumot, hátha rájössz a megoldásra, ha nem, akkor meg a te bajod, így jártál
  • KG21
    mit kérdeztél?
  • Darkboy
    nahh, kössz a semmilyen választ!
  • cSuwwi
    hagyjad, kicsit gyenge a felfogása a srácnak. Nem kell vele foglalkozni, majd visszaolvas, ha akar valamit...
  • sisqoboy22
    mindenki megörült a játékban lönek mingig egymásra mindenki.
    valami cheat volt. hogy lehet visszaállítani?
    THX!
  • hen-tes
    :DDD
    nyugi... :))
  • KG21
    már vagy 5-ször meg lett mondva hülyegyerek, hogy camhack elindít, *-ot lenyom és kameraváltógomb nyomkod
  • hen-tes
    me béna vagy.
  • ricsi1
    ez a leginkább belsőnek mondható kamera,csak nem látok kormányt.MIÉRT?
  • hen-tes
    ok
  • KG21
    ne is foglalkozz vele
  • hen-tes
    ????
  • KG21
    nem tudok róla
  • webinport
    Sziasztok! Nem adtak ki az FX videókártyát használó embereknek a vice cityhez valami patchet? Mert nekem az van és összetörik a kép. Nem lehetne megoldani valahogy azon kívűl hogy új videókártyát veszek. Aki tud az segítsen lécci. Előre is nagyon köszi. Sziasztok !
  • ricsi1
    nemtom ti hogy csináljátok ,de nekem ez a legjobban hasonlítható nézet a belülnézethez(na ez magyar volt)

• ricsi1
    a dodo-s?szálj át sima helikopterbe!
  • Ryle
    s.o.s!!

valaki nemtuná elküldeni nekem azt a mentést amikor már megcsinálta azt a küldetést amikor a újságokat kell szétszorni repülövel a filmes helynél!
    léccike valaki!
    vagy lehet valami azutáni mentés is csak az a küldetés készlegyen mert nemtudom megcsinálni..
  • webinport
    Valaki tudja?
  • webinport
    Sziasztok! Nem adtak ki az FX videókártyát használó embereknek a vice cityhez valami patchet? Mert nekem az van és összetörik a kép. Nem lehetne megoldani valahogy azon kívűl hogy új videókártyát veszek. Aki tud az segítsen lécci. Előre is nagyon köszi. Sziasztok !
  • Valen
    ok
  • KG21
    ott válts át angolra, mielőtt beülnél a kocsiba
  • Valen
    ricsi:

a magyarítás működött, de a hentes missiónál lefagyott :((
  • ricsi1
    előbb éppen teszteltem,aztán nymtam egy ESC-et és felküdött az óceán felé 400Km/h -s sebességgel
  • Valen
    aha, lebuktál, nem osztod meg a scene-el a dolgaidat :((

ezért a többiek mérgesek lesznek :))
  • KG21
    kirángattam és kiszáltam utána, ilyen egyszerű.
  • ricsi1
    ok,kösz ,hogy szólaz
  • ricsi1
    az alapot