22366
-
WpolosBaleee #15956 Tud valaki Multihoz cheatet?Nem nekem kell, mer én megvagyok nélküle is, mondjuk néha elég zavaró, amikor két tárat lövök a csávóba, és az meg se mozdul....Köszi előre is a választ:
Baleee -
#15955 1.1 is elérhető még, de az 1.2-vel jobban jársz.
modern mod 1.2 -
#15954 játékok . hu -
#15953 1.1-et ???? miért nem inkább 1.2-őt :)) -
#15952 GTA VICE CITY Modern Mod V1.1 őt keresem!
honnan tudnám leszedni? vice city hq srever offline
-
#15951 én láttam róla 1 képet...ez volt a gta vc megjelenése kor...azóta nem találom sehol azt a szart.---sőt egyszer jön is veled szembe 2,amikor a Lance elvisz helikopterrel egy szigetre hogy hozz el 1 táskát... -
#15950 na írni is tok aztán :DDD -
#15949 jóvan :)
nírj ilyen gyorsan mert ártelmét vesztik a kommentjeim :) -
#15948 jó kérdés :D
én még nem is láttam
seasparrow ? -
#15947 nem skimmer az a hidroplán...hanem a sea-sparrow hol van? -
#15946 hol van a vízre szálló helikopter? az izé skimmer???? -
#15945 Alapban lezárnak az ajtók, ha beszáll Tomiboy, így senki sem tudja kiráncigálni a kocsiból.
Nyomd a kéziféket (alapban : space), ekkor be tudnak szállni a kocsidba mások is. -
#15944 -
#15943 van multi, MTA 0.3 jelenleg, de nem a legkiforrottabb még. -
#15942 tartsd nyomva a kéziféket és beszáll az akit akarsz. (így nem tudnak kirángatni a kocsiból) Leverted az ajtókat :DDD
Női logika -
#15941 halihó! lehet hogy hülyének fogtok nézni de van multi patc??? régen hallotam valami ilyesmit, hogy lesz. valaki indított egy ilyen fórumot is. ti biztos többet tudtok. -
#15940 Ha valaki egy komoly vice-city-s portált akar készíteni, a http://nightofvicecity.uw.hu még mindig eladó design! Ha jól emlékszem, ingyen kínálta a készítője. -
#15939 Köszönöm a javító file-okat, nagyszerűen működik a játék! Viszont van egy olyan kis bibi, hogy nem tudnak emberek szállni a kocsimba. Se ribik, se taxi utasok, sem pedig a feladat közben fuvarozandó emberkék. Nekifeszülnek az ajtóknak, de egyiket sem tudják kinyitni. Eleddig inkább furikázgattam, amit muszáj volt, az meg megoldottam úgy, hogy levertem az ajtókat a kocsiról, és akkor be tudtak ülni. Csak tudom, hogy később lesznek olyan feladatok, ahol erre nem lesz idő... :/ -
#15938 jaja, ez komoly :) -
#15937 LOL, ez most komoly???? :DDDD
Én úgy csináltam, hogy sniperrel szépen sorban kiszedegettem őket a helyükről, főleg a sofőrt a tank tetején :) Persze mindegyiket nem tudtam leszedni, de a lényeg, hogy a tank egyedül maradt, mert a többi marha össze-vissza száguldozni kezdett a városban. De nekem ez a kis idő is elég volt, hogy megfújjam a tankot :D -
#15936 köszi -
#15935 A Cherry popper után nem sokkal -
#15934 és hol álnak meg fánkot venni ??? -
#15933 várd meg még megállnak fánkot venni. Akkor nem figyel senki és simán elcsórhatod -
#15932 20 tól éjfélig van nyitva. Türelem türelem... -
#15931 Kérdés a köv missiót hogy lehet megcsinálni:
Cortez (ezredes) kéri, hogy csórjunk el egy tankot!!!
Namost keresztbefordítok az úton egy autót, erre megáll a konvoly, de ha be akarok szálni a tankba nem enged!!!, viszont ha elkezdem lelőni őket, akkor igen hamar elfogyok :((
F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 :)) -
#15930 Hajnali 1-kor néztem be, de nincs ott semmi. Sőt, be sem tudok menni. Én a Dirt Ringre gondoltam, ott az észak-nyugati sarokban. -
#15929 LOL :D Köszi :))) -
#15928 8 óra után nézz be, nem kis meglepi lesz:P -
Darkboy #15927 na holnap újrarakom a vc-t -
#15926 A Stadionnal nem lehet semmit csinálni? Se misszió, se megvásárolni nem lehet...? Akkor minek van? -
#15925 jaja, pl villoghatna vmi, hogy jött 1 üzi -
#15924 *mp3* -
#15923 Még mindig nem műxik a linkje annak a proginak, amivel a rádiózenét lehet kiszedni ,p3-ba :( Nem tud valaki segíteni? -
#15922 Ez a modern mod 1.* nem lesz rajta esetleg valamelyik újság DVD mellékletén? -
Darkboy #15921 na hello, mről maradtam le? -
#15920 bocsi nem láttam, már válaszoltam. Feltünőbb helyre is tehetnék a priviüziket, mert nem veszem észre soha, ha jön vmi -
#15919 szekényke :( -
#15918 Nem kaptam választ a privire. :( -
#15917 nekem is van egy kormányom és azért jó volna használni a játékkal... egyébként én megmondtam;)