GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
KG21, mail mennt a handlinggel, többi a mailben.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Felraktam ma VC-t poénból.
És elég jó kis kocsik vannak hozzá.
Felraktam az IMG Tool-t és kerestem hozzá magyar leirást.
Azt irjam nevezem át a kocsikat pl cheetah.dff-t cheetah-regi.dff-re át akarom nevezni mondom ok és erre :
Error: File Access Denied
Most ilyenkor mivan?
Elõre is thx
-javított handlinggel,
-magyarítással,
-textúrabug okozó megmaradt autók kiszedésével.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szó szerint. És ez elkerülhetetlen, mert ha nem kóddal mész át pl. chittychittybbvel akkor már a küldikbe eleve már benne van, hogy õpl. kikell nyírni a maffiózókból 2 perc alatt 25öt. Na egy ilyen küldi után már nem nagyon szeretnek.
De a rendõrség a legidegesítõbb a jatekba.
Mér nincs olyan kód, h egyáltalán ne jöjjenek rád rendõrök akármit is csinálsz? Kár, h nincs ilyen
Amúgy milyen new vice ctiy?
És nem lesz majd gta4? MErt most ezek a lüke városnevek a gta név után habár értem mérnem gta4.
Mert nem sok ujdonság van benne tehát tök olyan a vice city mint a 3om de viszont a kettõhöz szinte semmi köze.
Most van benne egy-két újkocsi meg fegyver de lényegében ugyanaz.
De szntem lesz 4is de az még nem most 5 év minimum

lol
www.magyaritasok.hu itt letöltesek és beírod, hogy gta és az 1hez 2höz 3hoz és ehez fog kijeleníteni magyarosítást.
KG21: jól, nem gondoltam ilyen könnyen fog menni, mostmár egyik autónak sem ér le az alja. Most még belövök pár végsebességet (Pl Lancia Delta, kispolák...)
A New Vice City MOD ebbe mászott bele nagyon (buszjáratok, missziók, stb.) Ezért mélyen nyúltak ebbe bele, amibe így pár hibás dolog is került. Az elõzõ verziók sûrûn fagytak, de sokat javítottak rajta. Most is össze lehet futni elszállásokkal, de már nagyon ritkán. Ha 0 fagyást akarsz, akkor meg kell válnod a MODtól (a a kocsiktól nem).
De szerintem missziók utáni mentéssel nem vészes a dolog, csak gyorsan visszalépsz a játékba és már mehetsz is...
pl ez egész jó. nem csak német😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Ugyanis némelyik autónak elég nehéz belõni, pl. KisPOlák, de azt vétek lenne kiszeni. 😉
Állat amikor egy 2ajtós szekrény száll ki belõle pl:
😉
Csak sajnos annyit kellett buherálgatni a handling.cfg-t is, hogy így alakult,
Ez csak amolyan hobby MODnak indult. 😉
De ha KG megcsinálja a magyarítást rendes autónevekkel, akkor én is összedobok ergy normális handling.cfg-t.
Ha KG21 a magyarítást átalakítja MODbelivé és átírja a kocsik neveit, akkor kiadunk egy update 1.2-t.
Abba én megcsinálom, hogy jobban hasonlítsanak a kocsik a valósághoz.
KG21?