22366
  • WpolosBaleee
    Tud valaki Multihoz cheatet?Nem nekem kell, mer én megvagyok nélküle is, mondjuk néha elég zavaró, amikor két tárat lövök a csávóba, és az meg se mozdul....Köszi előre is a választ:
    Baleee
  • KG21
    1.1 is elérhető még, de az 1.2-vel jobban jársz.
    modern mod 1.2
  • hen-tes
    játékok . hu
  • Valen
    1.1-et ???? miért nem inkább 1.2-őt :))
  • Geeryy
    GTA VICE CITY Modern Mod V1.1 őt keresem!
    honnan tudnám leszedni? vice city hq srever offline
  • DJ Skyline
    én láttam róla 1 képet...ez volt a gta vc megjelenése kor...azóta nem találom sehol azt a szart.---sőt egyszer jön is veled szembe 2,amikor a Lance elvisz helikopterrel egy szigetre hogy hozz el 1 táskát...
  • hen-tes
    na írni is tok aztán :DDD
  • hen-tes
    jóvan :)
    nírj ilyen gyorsan mert ártelmét vesztik a kommentjeim :)
  • hen-tes
    jó kérdés :D
    én még nem is láttam
    seasparrow ?
  • DJ Skyline
    nem skimmer az a hidroplán...hanem a sea-sparrow hol van?
  • DJ Skyline
    hol van a vízre szálló helikopter? az izé skimmer????
  • Nemcso
    Alapban lezárnak az ajtók, ha beszáll Tomiboy, így senki sem tudja kiráncigálni a kocsiból.
    Nyomd a kéziféket (alapban : space), ekkor be tudnak szállni a kocsidba mások is.
  • hen-tes
  • KG21
    van multi, MTA 0.3 jelenleg, de nem a legkiforrottabb még.
  • KG21
    tartsd nyomva a kéziféket és beszáll az akit akarsz. (így nem tudnak kirángatni a kocsiból) Leverted az ajtókat :DDD
    Női logika
  • Dzsega #15941
    halihó! lehet hogy hülyének fogtok nézni de van multi patc??? régen hallotam valami ilyesmit, hogy lesz. valaki indított egy ilyen fórumot is. ti biztos többet tudtok.
  • Kata
    Ha valaki egy komoly vice-city-s portált akar készíteni, a http://nightofvicecity.uw.hu még mindig eladó design! Ha jól emlékszem, ingyen kínálta a készítője.
  • Kata
    Köszönöm a javító file-okat, nagyszerűen működik a játék! Viszont van egy olyan kis bibi, hogy nem tudnak emberek szállni a kocsimba. Se ribik, se taxi utasok, sem pedig a feladat közben fuvarozandó emberkék. Nekifeszülnek az ajtóknak, de egyiket sem tudják kinyitni. Eleddig inkább furikázgattam, amit muszáj volt, az meg megoldottam úgy, hogy levertem az ajtókat a kocsiról, és akkor be tudtak ülni. Csak tudom, hogy később lesznek olyan feladatok, ahol erre nem lesz idő... :/
  • zaki
    jaja, ez komoly :)
  • Gfreiter
    LOL, ez most komoly???? :DDDD
    Én úgy csináltam, hogy sniperrel szépen sorban kiszedegettem őket a helyükről, főleg a sofőrt a tank tetején :) Persze mindegyiket nem tudtam leszedni, de a lényeg, hogy a tank egyedül maradt, mert a többi marha össze-vissza száguldozni kezdett a városban. De nekem ez a kis idő is elég volt, hogy megfújjam a tankot :D
  • Valen
    köszi
  • KG21
    A Cherry popper után nem sokkal
  • Valen
    és hol álnak meg fánkot venni ???
  • KG21
    várd meg még megállnak fánkot venni. Akkor nem figyel senki és simán elcsórhatod
  • KG21
    20 tól éjfélig van nyitva. Türelem türelem...
  • Valen
    Kérdés a köv missiót hogy lehet megcsinálni:

Cortez (ezredes) kéri, hogy csórjunk el egy tankot!!!

Namost keresztbefordítok az úton egy autót, erre megáll a konvoly, de ha be akarok szálni a tankba nem enged!!!, viszont ha elkezdem lelőni őket, akkor igen hamar elfogyok :((

F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 :))
  • Gfreiter
    Hajnali 1-kor néztem be, de nincs ott semmi. Sőt, be sem tudok menni. Én a Dirt Ringre gondoltam, ott az észak-nyugati sarokban.
  • Gfreiter
    LOL :D Köszi :)))
  • KG21
    8 óra után nézz be, nem kis meglepi lesz:P
  • Darkboy
    na holnap újrarakom a vc-t
  • Gfreiter
    A Stadionnal nem lehet semmit csinálni? Se misszió, se megvásárolni nem lehet...? Akkor minek van?
  • zaki
    jaja, pl villoghatna vmi, hogy jött 1 üzi
  • Gfreiter
    *mp3*
  • Gfreiter
    Még mindig nem műxik a linkje annak a proginak, amivel a rádiózenét lehet kiszedni ,p3-ba :( Nem tud valaki segíteni?
  • gumikacsa
    Ez a modern mod 1.* nem lesz rajta esetleg valamelyik újság DVD mellékletén?
  • Darkboy
    na hello, mről maradtam le?
  • KG21
    bocsi nem láttam, már válaszoltam. Feltünőbb helyre is tehetnék a priviüziket, mert nem veszem észre soha, ha jön vmi
  • hen-tes
    szekényke :(
  • Kata
    Nem kaptam választ a privire. :(
  • KG21
    nekem is van egy kormányom és azért jó volna használni a játékkal... egyébként én megmondtam;)