GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
mér nem rakja be?

ricsi1
bocs a kettõzésért...

ricsi1
köszi,de itt sincs!!!

ricsi1
kösz,de itt sincs!

ricsi1
1.1 !!!!!!

PAYNE
Ha adsz szélessávú netet leszedem!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
faxa!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

KG21
kijött, szedd le:) Amúgy csak megemlítem, hogy acee fordítása tökéletesen mûködik a moddal, most néztem meg. Kedvet kaptam, hogy beirkáljam a valós autóneveket a modhoz

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

PAYNE
ja bocsi én nem

PAYNE
ki próbálta már???

Serpa

a "Back to the Future" modot probálta vki ?

PAYNE
Ja igen és a modern mod kijött már?

PAYNE
Na öcsi vagy bátyus!!! :) Én speckó tok küldeni egy elmentést ami fullra végig van verve. Jó oldal:gta

KG21
ez egy ilyen fullextrás busz

lokista12
És a buszon króm felnik vannak!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

M@TriX
a látótávolságot levettétek? Mert akkor nem értem, nem kellene, gyenge gépen is néztem már.
Próbáljátok megnövelni kikapcsolni a Virtuális Memóriát, mert köze van ennek a memóriához.
Amúgy meg ha még mindig gáz akkor vegyétek elõ az IMGTool-t és cseréljétek le a 2MB-nál nagyobb kocsikat és a Szuzuki motort, az extra large, csak nem akartuk kihagyni mert nagyon ász. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
ahamm, ettõl féltem. Akkor be kellene rakni valam ibazi nagy reflektorokat. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

KG21
nem fekete a festésük, ott sajnos olyan sötét van... ha megnézed a carcolst, láthatod hogy narancs meg piros meg ilyen festései vannak, csakhát sötét van ott...

KG21
melyik verziót raktad fel? az 1.1-ben ez már csak ritkán fordul elõ, mert a bugot okozó legtöbb jármû ki lett cserélve.

Vazz mekem is ez van!!!

ricsi1
Unhandled exception:c000000005
At adress :0182stb

ezzel az üizvek lep ki!ez miért van?

ricsi1
mi az oka annak,hogy (felraktam a modern mod-ot)és a texturák osszefolynak,vagy eltûnnek???

spatz
Azt hiszem a http://gta.destgames.hu fennt van...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

ricsi1
ok,köszi,már felraktam!
azt a modot nem tudja valaki honnét lehet leszedni,amikor minden fegyverrel tudok futva is lõni?

M@TriX
A Jet-ski-t még tényleg nem, de aamikor motorcsónak verseny volt, akkor egy elhúzott mellettem, amúgy meg sajna amikor kerestem nem láttam kikötõbbe, menet közben meg nem volt merszem átugrani egyre. ;)

A roncsderi megvolt. ;)
Igaz pár napomba beletelt és várakozásba, hogy pont az legyen, de így a HOT ringet is kipróbáltam. ;)
Még sztem a roncsderbin annyit lehtene javítani, hogy ne fekete festéssel legyenek mert így elég darkos... majd megnézem mit lehe cisnálni...

M@TriX
én is csak a végigvitel után fogadtam fel ekkora bagázst, mert amúgy azért akadályozzák az embert, de jól néznek ki. ;)

KG21
viszont ha már dorgálunk... fogadjunk hogy még mindig nem próbáltad ki a jetskit:) Meg a roncsderbi a ladákkal és moszkvicsokkal is kihagyhatatlan!

KG21
de végigvittem, csak nem fogadtam fel senkit soha... legalábbis ennyitt egyszerre biztos nem:)

M@TriX
csak nem nem vitted végig? Ejnye-bejnye. Én most akasztottam ki a NewVice City MODdal.
Amúgy még vagy 2 embert még biztos lehet felfogadni csak odáig már nem akartam elbuszozni most. ;)
Sajna nincs más jármû amibe beférne ennyi ember. ;)
De nincs az a misszió amit ne lehetne végigvinni velük. ;)
Habár néha zendülés van és egymást lövik. ;)

KG21
honnan szedted ezt a hadsereget:D

M@TriX
már sok helyen fennt van a cucc. ;)
http://www.gta3mods.de/ -n is.

M@TriX
pontosan, amúgy én ritkán de találkozok ilyen hasonló autós tumultosokkal.

Mit szólsz a csapatomhoz KG21? ;)

KG21
Ugyanígy elõfordult, csak nem volt ilyen feltûnõ, mert az összes autó kocka volt, és nem vetted észre ha épp 5 ugyanolyan típusú kockát láttál

I.C.ram
Igen, de az eredeti GTA-ban ez nem fordult elõ. Most nem bántásként mondom, hanem inkább javítandó dologként. Én próbálok segíteni, és elmondani a bugokat.
ricsi1
na ,találtam.1352...ez jó?

ricsi1
na,én azt raktam fel és egy sikeresnek mondható rablás után,bejött az a zene, ami akkor szkott ,ha jól megcsinálsz 1 küldetést,és belassúlt az egész game!!

a modern mod 1.1 58%-nál megállt...vmi más cím nincs?

KG21
a modern mod 1.1 tartalmazza a New Vice City 2004 modot, ami annak a végsõ frissítés izének a továbbfejlesztett, bugtalanított változata.

ricsi1
modern mod 1.1 ez jó ha leszedem nem??
meg azt a végsõ frissítést szedem!

ricsi1
ohh THX erre az oldarra gondoltam,régebben én is innen töltögéttem!
a multi amúúgy hogy néz ki eme jétákcsodában?

köszi!

M@TriX
Amúgy itt egy magyar oldal:
http://hoodoo.isten.hu/vc/

M@TriX
ahhoz nem kell, mert ez nem nyúl az IMG filehoz.
De ha gondolod leszedheted a Modern MOD 1.1-et, amit KG21 és én hoztam össze.
Ez lecseréli az össze autót, az össze misszió is elérhetõ lesz + tartalmaz egy full végijátszás mentést is...

http://gta-action.com/dlm/download.php?id=1352

ftp://ftp.planet-multiplayer.de/sites/gta-action/vc_mods/1352_Modern_Mod_1.1.rar

ricsi1
fúúú ez nem angol oldal,nemtudnál adni egy angolt vagy magyart?

ricsi1
hogy berakjam kell img tool?

ricsi1
és az mit tartalmaz?

M@TriX
ez a New Vice City MOD
www.gta3.net

M@TriX
felbéreltem õket. ;)

ricsi1
hell!
nyáron már egyszer végigvittem,most megint felraktam,akkor televoltam nyomva mindnféle más autókkal,modokkal stb...
nemtudna mondani nekem vki egy olyan pachet modot,ami olyanná teszi a játékot ,mintha végiglenne vive
(megvan minden ház,bolt stb)aztán kéne még egyoldal ahol vannak jó cuccok(modok ,ruhák...)

elõre is köszi!

ricsi1
ezek mér követnek?

M@TriX
Mostanában busszal járok. ;)

Törölt felhasználó
Még egy apró problémám van: A játék leveszi 60HZ re a monitor frissítését, noha az alap a 100Hz. Soha egyik játék, vagy program nem csinálta még ezt, minden jól be van állítva.
Hasonló tapasztalat valakinek?