22366
  • zaki
    de most képzeld el, hogy beszállsz egy autóba, mész vele 20 mp-et, és után szállhatsz is ki. szóval semmi értelme ezt kormánnyal játszani. majd a driv3r-t, ott az autóban sokat kell időzni. mint a mafia-ban is, ahogy mondtad, pl az első küldetések között van a taxizás, vagy az autóverseny, stb...
  • hen-tes
    hát te tod :)
  • K.András
    Ha lehet???Jo volna,de nekem nem jön össze.Alapbol nincsen beállitva a játékban,rákonfigolni sem lehet ,maximum a váltora vagy a gombokra!Nem vagyok hülye:)))
  • hen-tes
    de hogy ha lehet!!!!?!? :DD
    csak biztos lámmer vagy :PPP
  • K.András
    Akkor ha tudod kérdezd meg pls,köszi szépen.
  • K.András
    Már bocsi de miröl beszélsz???Az hogy egy játékban kormányt pedált lehessen használni az alap követelmény.Itt most nem is autoversenyröl van szo,pusztán az olyan játékokrol amikben vannak jármüvek,pl BF, MAFIA,mindkettöben lehet használni és nem azért mert autoverseny.Éppen ezért enged már meg nekem hogy meg legyek lepödve, azon hogy nem lehet benne használni,nincsen igazad.
  • hen-tes
    én nem tom
  • Gfreiter
    Le kell tölteni külön egy klienst?
  • Gfreiter
    Köszi :)
  • zaki
    itt nézz körül... :)
  • Gfreiter
    Hogy lehet ezt multiban nyomni?
  • Gfreiter
    Ha talzok vele megkérdem. Elég ritkán futunk össze, többnyire hétvégén, a száma meg nincs meg (annyira nem jó haver, mondjuk inkább ismerősnek), de ha tudsz várni picit, megkérdezem.
  • KG21
    valszeg a default.ide, vagy a handling.cfg-t nem editáltad rendesen. Melyik autókról van szó?
  • zaki
    na látod, asszony vágja a dolgokat
  • zaki
    akkor ne játssz vele te sem, ennyi tudok mondani
  • zaki
    akkor ne jász vele ennyi. ezt a játékot nem azért találták ki, hogy kormánnyal meg pedállal versennyezzünk, akkor menj játsz a colin mcrae-vel, ennyi.
  • hen-tes
    neked is :)
    én is lépek
  • Kata
    nah, megyek aludni... Jó éjt!
  • hen-tes
    nemtom..
  • Kata
    Tudom, hogyan kéne visszaállítani, de nekem így kellene. :) Így kéne a helyzetet megoldani, hogy a két kocsi karosszériája ki van cserélve.
  • hen-tes
    rakd fel megin a modern modot :)
  • K.András
    Ez biztos?Megy nála a pedál is?Kérdezd már meg pls mit csinált hogy megy neki.Thx
  • Kata
    Tud valaki segíteni, hogy lehet ezt kijavítani?
  • Gfreiter
    LOL :D
  • Gfreiter
    Ki van csukva, egy haverom is kormánnyal + pedállal tűri. De nem tom hol/hogy kell beállítani.
  • K.András
    Nagyon sajnálom ám,csak ülök és nézek elöre.Tényleg nem tudom elhinni,kb annyira hihetetlen mintha azt akarnák megetetni velem hogy a földön nem is élnek élölények...
  • 12346
    mafián gondoláztam én is. főleg, hogy egyre több szekér van hozzá, csak egy gramm helyem nincs ilyenekre. meg nem is törölhetem a gta-t, mer az asszony kiherél
  • Kata
    Tök jó. Kicseréltem két kocsi kasztniját, és az egyik nem használható, mert a kerekei a levegőbe kerültek az autó fölé...
  • K.András
    Inkább végignyomom mafiát mégegyszer...
  • 12346
    gta..:)) ez lesz a nagynevű gamékkal: eligénytelenednek
  • K.András
    Le is szedtem,nem kellenek nekem az ilyen otvaros játékok.Lehet hogy jo meg minden de ha egy autos játékban nem lehet egy autot pedállal irányitani az megbocsájthatatlan bün...
  • hen-tes
  • K.András
    Kormány müxik de hogy a pedált hogy ne lehessen használni,nemértem,komolyan mondom fel sem tudom fogni...
  • hen-tes
  • K.András
    ÁÁÁ hát nem lehet kormányt használni???Mekkora otvarság már egy ilyen játéktol!!!Mafiában meg tudták oldani még az ffb-s effekteket is, itt meg még kormányt sem lehet használni,ez be is tette a kaput törlöm le.
  • Gfreiter
    Hát nem számít, én tudok annak is örülni, hogy egyáltalán van ilyen mod, meg hogy van ez a játék :)
  • KG21
    Fingom sincs mitől lehet ez, annyi bugot hallottam már a moddal kapcsolatban, ahány gép, annyi hiba. Sajnos ez van. Képzelem mit összszenvednek a játékfejlesztők, hogy mindenen fusson a művük.
  • hen-tes
    lehet :)
    csles ez a vc ilyen dolgokban
    mindenkinál mást produkál
  • Gfreiter
    LLLOOOLLL :DDDDD
  • Gfreiter
    LOL :D Akkor lehet, hogy nálam van valami gáz (meg Zakinál)? :(