GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Úgy emlékszem az egyik listában láttam, hogy van benne Saleen S7, a modinfo.txt ben viszont nem találom? Most akkó mivan? Nagyon bejön nekem az a kocsi.
Ha jön az új mod, legyen már hozzá precíz mi mit tartalmaz leírás. Úgy mint eddig, csak aktualizálva.
Az eléggé felelõs a textúra bugokért. Már akinél elõjön. Nálam nem így nálam marad. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Soha egyetlen programnál nem volt még gond, már mindent megpróbáltam.
- Újabb detonatorokban(45.x =>😉(most már ugye Forceware)
van egy beállítás, ami találóan képernyõfriisítés nevet kapta. Itt belõhetitek hogy milyen felbontásban milyen frissítést használjon. (reboot kell utána)
- Letöltitek az NVRefresht, vagy a RefreshTool-t vagy a száz progi közül valamelyiket, oszt azzal mondjátok meg a felbontásonkénti frankót. Ezeket többek között a www.terminal.hu letöltései között találjátok, és még soksoksok helyen.
[merlinw.org]
Épületek textúráit is cserélném dögivel, de azt vettem észre, hogy ezek miatt szaggatni kezd a játék. Amúgy meg egyik sem olyan nagyon szép.
nem értem azt a funkciót a modban hogy a hátranézés gombra levált wide screenbe és hív egy taxit.miért van és mire jó?
Ugyanez a kor mint a Murcielago, sõt szerintem az a Countach kifejezetten nem illik a képbe. Én azt javaslom 😊

- Azt hogy lehet megakadályozni, hogy a játék ne váltson át 60Hz képernyõfrissítésre????
- Hogy lehet menteni játék közben???
- Vannak kiegészítõk a játékhoz????(mód, autók, fegyverek stb...)

Megvan a 2004-es verzió! Nagyon gagyi, és sok hiba van benne!! Sokat fagy! Azonban az alpvetõ hiba az, hogy ha megakarsz venni valamit akkor ugye a TAB-ot kell lenyomni, de akkor hívja a taxit is!Ja igen ám de mikor jön a taxi azt õ küldetésnek veszi és küldetés közben nem lehet venni semmit!! Akinek van hozzá magyarosítása küldjön egyet(a 2004es verzióhoz) a köv. címre: [email protected]. Elõre is köszi :
Tibi

Készen áll minden, hogy feltöltsem, ez mostmár a végleges verzió lesz. Küldd mailben a logint és teszem is fel.
Játékipar - 2004-02-08 11:19:00
A Vice City emlékezetes kálváriáját követõen (a haiti közösség tiltakozott a játék tartalma ellen - sikeresen) a floridai törvényhozás keményen fel kíván lépni az erõszakos / szexuális tartalmat hordozó játékok széles körû forgalmazása ellen. A hamarosan a helyi törvényhozás elé kerülõ törvénymódosítás cálja az, hogy ilyen játékokat soha ne adhassanak el kiskorúaknak: a szabályokat megsértõ kereskedõket 5000 dolláros pénzbüntetéssel, és/vagy maximum öt évig terjedõ szabadságvesztéssel súlytanák. "Nem akarjuk betilatani az
info: 576 Online