PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bil Ur Sag
Pacifict Rift <#smile>

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

arty
én az elsõt jópár órát játszottam, tetszett is - a második (demo) számomra a zsékategoriás, gagyi folytatás szinonímájának tûnt 😊

Forza.

Vadnokedli
Érdekel, de melyik; apokalippsssz?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Bil Ur Sag
Hát néha tényleg pokolian nehéz. A speed eventen ha egyszer bukok, vagy kihagyok egy kaput, már buktam is a goldot.
Visszatérve Crack... Neked bejött a második rész. Helyesbíteném a korábbi hozzászólásomat. Demo-val játszottam. De az egy hangulata, fantasztikus atmoszférája nem jött nekem valahogy át.

arty
nekem nem jött össze mindben a gold 😞

harmadik részben csak kettõ nem lett meg, órákig mentem mindkettõt, hiába - kb egy teljes napot szántam a semmire 😞

Forza.

Bil Ur Sag
Így Rank 6-on ez a Pacifict Rift is eszméletlenül nehéz. Az eliminator versenyszámok függetlenül attól, hogy a legnagyobb mókák, iszonyatosan nehezek. De hát már az elején eldöntöttem, hogy minden versenyszakasz gold lesz, ( az egyben is minden versenyszakaszt elsõ helyre hoztam). így a vége felé már csak össze szedem a többit. Ha valakit ne adj Isten érdekelne egy jó kis Motorstorm multi jelezze.

Moby
Én negyvenért vettem 3 játékkal, 4gigás memkártyával, szilikonborítással, képernyõfóliával, keménytokkal.
Így mennyi lehetett a gép? 25? 😊

Adversus solem ne loquitor

Én is azóta agyalok a vita-n mióta lett hozzá néhány játékom a plus-ról. 30 körül érdekelne de annyiért még nem nagyon mennek.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

DarkSector
biztos fasza a Vita is, csak az ára durva nekem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LeventeV
A másik amit meg említettetek, hogy letölthetek PS3-ra egy-két Vitás játékot, aztán ha megjön a kedvem hozzájuk, vagy csak simán cserélgetni akarom õket, akkor már ott vannak letöltve, csak másolni kell.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
Nálam is ez volt a helyzet. Akkor vettem egy Vitát amikor már vagy 10 játékom volt. Nálam is abszolút bevált és meg is érte szerintem.

Moby
Elférne, és nyilván van ebben némi üzletpolitika, ami azt kell mondjam mûködik. Vagyis nálam mûködött.
Mármint elõbb voltpsplusom, mint vitám, és én lekaptam az igc-bõl a vitás játékokat is. Nemtudom biztosan megmondani, hogy vettem volna-e vitát, ha mindez nincs, de biztosan komoly szerepe volt benne.

DarkSector
Ha van géped akkor jó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Oks nem is baj olvasni tudok, de olyan sok tinta kell ahoz hogy "Play only PS Vita" vagy "Only download"? vagy ilyesmi üzenet?

davidka003

PS Vita Mega Pack (Includes 10 Games and 8GB Memory Card) PS Vita
£25.99

Ez egész jó ár, nem?

Release Date: 28 June 2013

The following titles are included:

LittleBigPlanet PS Vita
WipeOut 2048
MotorStorm RC
Little Deviants
Frobisher Says! (with Fun Pack DLC)
Ecolibrium (with Bronze, Silver, Gold and Platinum game packs)
Ratchet and Clank: Size Matters
Lemmings
Hungry Giraffe
The HD Adventures of Rotating Octopus Character

Accessories included:

8GB Memory Card

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Vadnokedli
úgy nem olyan jó, nehéz elmagyarázni a trükköket.

Kongy
Nincs sajna. 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
Én igen, van Headseted?

Kongy
Ratchet and Clank All 4 One-nal tolja valaki co-opban? 😄 Csak azért kérdem mert szerdán jön a Special Edition-öm, és még sosem Ratcheteztem, úgyhogy lehet tanácsos lenne egy kis co-op bemelegítés 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
A hülyeségre nincs gyógyszer.
Ha lenne se lehetne eleget gyártani belõle.
Amúgy igen, azért tudod letölteni, mert ott is tárolhatod, áttöltheted, stb.
Az, hogy az egységsugarú user a színes képeken kívül mást nem néz meg...nos ez kb a lõtéri döglött kutyát sem.
Száz ok miatt gyûlölöm a rendszerüket. Ez épp olyan,ami tetszik. Már csak azért is, mert van vitám is, a fasznak sincs kedve minden szarra külön brúzolgatni.

DarkSector
Persze túlzás mert tudjuk hogy a pc-s platform nem a microsoft támogatott készüléke, eszünkbe nem jut hogy futna, de egy sony kézikonzol ami kersztül kasul játsza le a ps játékokat meg a nagygépre vannak ps kézikonzol portok annyira összezavarhat egy új felhasználót hogy tévesen kifizet x ezer ft-ot, ez szerintem nem annyira jelentéktelen dolog, nem fogok most a kardomba dõlni csak ezt én kjavítanám a store-ban.

Ez azért túlzás...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

DarkSector
Na valahogy erre céloztam volna.

Valami szelektálás beleférhetett volna, most azért annyi eszem van hogy nem veszek mindjárt ps vita játékot és elõtte kipróbáltam egy demoval, de azért ne mondja nekem senki hoyg ebbe 1 ember sem fürdött még meg, és eléggé ciki dolog megvenni 8250ft-ért egy Vita-s Uncharted-et utána telepités pillanatába meg kapsz egy üzenetet hogy ehhez kell PS Vita mert csak a letöltésig volt elég a ps3... 😄

davidka003
Ennyi erõvel az Xbox Live-on is simán látszódhatnának a PC-s játékok is. Mégse látszanak.
Egy szar a rendszer, ennyi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Oks ez valóban figyelmeztet arra hogy megveheted ps3-ra meg elindul a letöltés de nem játszhatod le.

Én laikus azt hittem hogy az azt jelenti hogy PS Vita cím, nem pedig azt hogy csak azon játszható. 😊
A 2-õ közt különbség van.

Vadnokedli
A játéknál a PS VITA jel, írás.

DarkSector
Ok geca az egy szûrõ de egy laiks parasztot mint én mi figyelmeztet a megvásárláskor hogy te barom megveheted letöltheted, de játszani kizárólag akkor tudod ha csatlakoztatsz egy Vita-t? 😊

Moby
Ottvan legfelül a fikter, ott tudod szûrni platformra.
Persze lehet bénáskodni is, psn-ben, meg killzoneban 😛

Bil Ur Sag
Amúgy nekem a legtöbb "szenvedést" Ps3 platformon a Motorstorm legelsõ része okozta.
Volt pár pillanat, amikor azt hittem, hogy belevágom a kontrollert a tévémbe. Hozzá képest minden Killzone utána egy nyugodt, baráti hangvételû teadélután volt <#eljen>

Yoda001
Urak, esetleg lenne valakinek egy eladó Rayman Origins játéka? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Bil Ur Sag
Adom! Nekem is a kedvencem az eddigi szériából. Viszont a harmadik rész "lopakodós" küldetése remélem visszaköszön még párszor. Fasza volt a dzsungelban az árnyékokból vadászni az ellenre 😊

Bil Ur Sag
Vannak helyek, ahol újratermelõdik az ellen, de nem mindenhol. Én örültem neki, hogy bizonyos helyeken bizony nyomulnom kellett elõre rendesen, közben foglalni el a kulcsfontosságú pontokat, mert bizony könnyen fûbe haraphatott az ember. Nekem a harmadik epizódból ez hiányzott nagyon. Mind amellett, hogy a három is hatalmas nagy kedvencem, de túlontúl könnyû az az epizód. Persze a hangulat, az izgalmas összecsapások bõben kárpótolják a nehézség hiányát.

Kongy
Hát nemtom, de az biztos, hogy az agyamat a KZ3 egyszer se baszta fel, a KZ2-nek meg kb a felénél járok, és már 10x idegbajt kaptam.

DarkSector
Igen, na majd még1x átböngészem a cuccokat, mert lehet kisbetüs részek vagy el van rejtve de elsõre én ilyet nem láttam.

Most itt vagyok és nem látom, hol írja hogy "Compatible xyz" ?

DarkSector
Kösz, már kezdem érteni, de akkor is FÉLREVEZETÕ az hogy ps3-on fizethetsz egy PS Vita játékot és nem figyelmeztet hogy ezt csak PS Vita készülékkel tudod használni!

LeventeV
De ha a Store-ba rámész egy játékra akkor írja, hogy This product is compatible with PS3, PS Vita stb.

DarkSector
Micsoda, ne kavarj össze még jobban milyen psenesek? 😄

LeventeV
PS3 csak a PS1 lemezeket játsza le.
Azon kívül pedig:
PS3 lejátsza a store-ról vásárolt PS1, PS2 és PS3 játékokat.
PS Vita lejátsza a PS1, PSP és PS Vita játékokat.

arty
ps1 lemezek is mennek és a psnesek is

Forza.

DarkSector
PS-re kellene Resident Evil 1-2-3 pak de 4550ft és cserébe egy kanyiló képet nem látni hogy normál verzió vagy hd 16:9-es felskálászott minõség vagy baszllaksegbe te idióta user hogy kiadtál 5000ft-ot feliratot sem olvasni. 😄

DarkSector
Egészen pontosan lemezes formában vagy digitálisan is csak ps1-esek mennek?

mert nem látom át ezeket a dolgokat, hardveresen ugy van PS1-PS2-PS3 lemez és digitálisan PS-PS2-PS3-PSP-PS Vita....😊

Vadnokedli
Én 8 fontért megvettem a Metal Gear Solid-ot <#zavart1> még 'anno'

Vadnokedli
Úgy érti a KZ3 szarabb mint a KZ2. <#zavart1><#banplz>

arty
mintha a harmadikban nem spawnolnának bizonyos helyekre a semmibõl katonák.... ez alapján ilyeneket kijelentgetni, hogy "magasan veri ezt", kissé erõs.

Forza.

n000rbi
Ps1-es játékot pont tudsz játszani ps3-on. 😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Ja értem mert logikusabb lett volna ha a platform szerint alapba válogatja a dolgokat, akkor még jó hogy nem kezdtem el vásárolgatni, szerintem páran befürödtek már....

Most lehet megveszek egy ps1-es játékot azt nem tudom lejátszani kurvajó.

LeventeV
Egy Store van mindegyik konzolnak. Nem is lenne értelme fenntartani külön 3 Store-t. Írja mindegyik játéknál, hogy milyen konzollal tudod játszani. Plusz a keresõnél is egybõl be lehet állítani, hogy milyen platformra keresel játékot.

DarkSector
Srácok most akartam retrozni, gontoltam átnyálazom a store-t egy ps2-es Black hátha letölthetõ, nem találtam helyette a legszarabb ps-ps2 címeket horro áron...:S

Jó a Resident Evil 1-2-3 azonnali vétel lett volna, ha nem 4550ft lenne.

A kérdésem a következõ miért árulnak PSP meg PS Vita játékokat a PS3 store-ban mert a PS1-2 játékokat értem.
Vagy netán ezekkel ps3-on is lehet játszani!!!!!!:????

Kongy
Én játszok néha.

Ez a Killzone 2 ez mi? Most komolyan. Van 20 ellenség, lelövöm õket, gondoltam egy FPS-ben már csak le kell, és nem, mert újratöltõdnek 😄 Ja hogy el kell mellettük sprintelni.. az más.. Istenem ki volt az az idióta aki ezt a baromságot kitalálta?! Eddig nálam a KZ3 magasan veri ezt.

Én fogok. Elvileg keddre lesz meg a játék.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato