89387
PlayStation3
  • Tinman #85571
    Dehogy!

- A promós a törvény szerint NEM értékesíthető tovább.
    - A promós, mint a neve is mutatja reklám célokat szolgál, elsősorban újságírók, hivatalos teszterek kapják.
    - A promós kiadvány csomagolása soha nem teljes értékű. Általában vékony tok, nagyon alap borító, kézikönyv zéró, egyéb extrák nincsenek.
    - A promós kiadvánnyal néha gondok adódhatnak, lévén alacsonyabb minőségű lemezre kerülhet (feltétles mód!) NÉHA, mint a teljes értékű kiadványok.
    (Lásd GoW Ascension promós lemezek, melyek esetében néhány felhasználó olvasója, rendkívül örült a silány minőségű lemeznek.)
  • DarkSector
    olcsóbb.
  • DarkSector
    Mindegy, majd kiderül amikor elküldöd a csomagot, azon rajta van a cím.
    Most télleg ne küldjem a MGS4-et?
  • Szabi84
    az mit jelent hogy promós? miben különbözik?
  • The Protector
    Nem kell köszönöm,nem tudok amúgy sem játszani vele,mellesleg a címemet sem adtam meg direkt.:)
  • DarkSector
    Jah thx, én meg holnap neked. :D
    Ugyis otthon leszek, szabin. :D izé munkanélkülin.
  • The Protector
    Keves Bil Ur Sag!

Vannak esetleg még promos játékaid?

Darksector:Ha minden jól megy most héten feladom neked a játékot!!!
  • DarkSector
    thx, kicsit meg van bonyolítva de jó. :D
  • n000rbi
    Klikk
  • DarkSector
    Ja vágom, amolyan level, és irja hogy a következőhöz mennyi kell?
    Mert gondolom minnél nagyobb, annál több ropi kell.
  • n000rbi
    Szintet lépsz, azért. Platinánál ugrik legnagyobbat a százalék, aztán arany, ezüst stb. értelemszerűen.
  • DarkSector
    Ezek a serlegek hogyan épülnek fel PS3-on?
    Oké hogy fél óra mire betölti a Trophy-kat a gép, de utána sem értem, összevissza vannak serlegek, és mi az a nevem mellett, ami egy nagy csillag és benne egy serleg?
    4-et jelez, de miért 4?

és miért 7-9 egy olyan embernél aki vagy 20x annyit játszott már.
  • DarkSector
    Igen?
    jah biztos valami régi dolog, várj vissza unlockollak. :D

Update: megvan, pm -> on.
  • Kongy
    asszem le vagyok tiltva neked, így nem tudok válaszolni xd
  • Kongy
    Részemről okés! PM-et írj és akkor a részleteket megbeszéljük. Amúgy nem rossz játék, egynek elmegy, de van egy baromi idegesítő rész a végefelé, és NAGYON felbaszott, úgyhogy azóta meg akarok tőle szabadulni :D
  • DarkSector
    Jah 1x-i végigjátszásra gondoltam, tudom nem nagy szám.

2000+potsa jönne szóba, meg a Neverdead-nél.
    Vagy cserejáték, ha az enyiméimből kell valami amit esetleg eladnál több haszonnal.

Többet sajna nem szánnék rá, elvileg Neverdead és Shadow-ot live-ra szerettem volna, mikor lesz 500-1000ft-os nagy akcióban, de még nem volt, azaz van Neverdead 1500ft csak most goldosoknak van féláron....

Ha többet szeretnél érte, akkor inkább várok vele. :)
  • DarkSector
    Uh Black...francba...:DÉn sem olyan rég hirddettem. :D Lehet nem láttad a hirdetésemet épp. :)

Alan - RE5 sajna megvan, vagyis vásárlás szempoontból . :)
    X360-PC-re is. :D

Fear, egy fps, azokat nem nagyon szeretem.
    Igen kb 5k-t ér, ebből a Fear egy 1000ft kb.
  • Kongy
    Shadows of the Damned-et tudok adni, csak PS3-as. Nekem nem kell, nagyon nem jön be.
  • Bil Ur Sag
    Gyűjtök figyelmébe ajánlom a következő játékot, mely idő közben eladóvá vált.
    Nálam Top3 Ps3 game:
    Valkyria Chronicles
    Akit érdekel privátban írjon.
  • Bil Ur Sag
    Ezekből most semmi nincsen sajnos. Szokott a kezem ügyébe akadni olykor. Például nem is olyan régen adtam el egy Black-et.
    Ami most boxra van azok a következők:
    Alan Wake - bontatlan
    Resident Evil 5 gyönyörű állapot
    F.E.A.R Files -szintén

Össz értékük kb. 5000 forint.
  • dave9004
    most épp bf3.
    red dead redemption, uncharted 2 , motorstorm apocalypse még talán amit a nyáron nyomtam multiban.
  • Szabi84
    guitar hero
  • arty
    Én semmit!
  • dzsedi
    Nálatok megy a psn(uk)?
  • Vadnokedli
    Én mindent aminek van multija LBP től BF3 ig mindent.
  • fook
    Mit szoktatok játszani multiba?
  • DarkSector
    IKeresek:

Black (xbox classic)
    Gears of War Judgement (x360)
    Forza 4 (x360)
    Silnet Hill Collection (x360)
    Halo Anniversary
    Shadow of Damned (x360)
    Neverdead (x360)
    The Last of Us (PS3)
  • DarkSector
    Jaja, de homár, pc ügyben, a vga-k közt nem tud különbséget tenni, vagy leformázni egy vinyót, vagy kitömöriteni egy rar-t.

Most zavarjam még jobban össze? :D

Olyan dolgokat nem ért hogy mi a lemezkép, egy ISO.
    Meg sok alapvető dolog, a játékokat fel tudja tenni mert ismeri a Next, és Finish gombokat.
  • Moby
    Haverod vegyen pécét. Ott minden játék 3d-s, kivétel a video cutscenek. Mondjuk a szükséges szoft vérlázítóan drága, de ha ez kell, akkor van ilyen.
  • DarkSector
    Üzletből szerintem annyira nem para, ha én vennék, és mondjuk 60-70%-a árban egy új gépnek akkor oké, 30-40k-ért tennék egy próbát, ha 3 hónap gari van annyi idő alatt mindent kijátszol és eladhatod. :DDDD
  • DarkSector
    Oks, én is torkonszarom, mert régen irtam , a büdös életbe nem vennék 3D-t, a lehetőség a lényeg, "ha szeretném".
    Pl van egy haverom, amióta tudott szerezni 200k-ért egy 3D-s tv-t mindent 3D-be akar, néha elugrok hozzá, gondoltam megnézheti 3D-ben, nem mintha jó lenne.

De nem tudja. :D

Amúgy emlékszem kibeszéltük már.
    Ebben egyetértek, nekem szemüveggel nem kell 3d, meg ha romlik tőle a felbontás/fényerő.
  • n000rbi
    PS Plus legfrissebb címek
  • robotnyk
    Üdv!
    egy kis segítséget szeretnék kérni. szeretnék PS3-at venni, és gondolkodom, hogy mennyire érné meg használtan. egy bizonyos üzletben 3 hónap garanciával lehetne venni első generációs modellekből, úgy tűnik számomra, hogy egész jó áron (30 körül). szabad ezekből venni? nem hosszú távra gondolnám, idővel szeretnék PS4-re váltani.
  • Moby
    Mert a 3d halott. Elmondtam már. Le se szarja senki. A ND is csak a uncsi3-at adta ki 3d-ben, a tlou-t már nem.
  • Kongy
    Nem tudom :DD
  • DarkSector
    Logikusan hangzik.
    Uncharted-nél hogy oldották meg? :D
  • Kongy
    Nyilván egy eredeti PS3 játékhoz mint a 3, meg az Ascension, de még egy PS2 átirathoz is több erőforrás szükséges a 3D-hez, és ezt nyilván csak a handheld átiratnál engedhették meg maguknak.
  • DarkSector
    Aha, de azért egy tokcserével orvosolható, vagy egy csepnyi vizes oldószeres mosással, de most persze engem nem zavar nagyon, inkább az ICO vs Colossus-on, meg a 4 GoW tokomra nem kéne, mert azoknak szép a képe...Siren az nem annyira, ott a játék a fontos. :D

Mondjuk egy bölcs cimkézőmester elárulhatná hogy miért nem jó a matrica a tok hátulján?
  • Szabi84
    úgy utálom, hogy ráteszik a matricát, pláne mikor a tok közepére basszák, mondjuk egy karakter fejére, persze levakarni csak kínkeservesen elhet
  • DarkSector
    Köszönöm. :P