89387
PlayStation3
-
#85571 Dehogy!
- A promós a törvény szerint NEM értékesíthető tovább.
- A promós, mint a neve is mutatja reklám célokat szolgál, elsősorban újságírók, hivatalos teszterek kapják.
- A promós kiadvány csomagolása soha nem teljes értékű. Általában vékony tok, nagyon alap borító, kézikönyv zéró, egyéb extrák nincsenek.
- A promós kiadvánnyal néha gondok adódhatnak, lévén alacsonyabb minőségű lemezre kerülhet (feltétles mód!) NÉHA, mint a teljes értékű kiadványok.
(Lásd GoW Ascension promós lemezek, melyek esetében néhány felhasználó olvasója, rendkívül örült a silány minőségű lemeznek.) -
#85570 olcsóbb. -
#85569 Mindegy, majd kiderül amikor elküldöd a csomagot, azon rajta van a cím.
Most télleg ne küldjem a MGS4-et? -
#85568 az mit jelent hogy promós? miben különbözik? -
#85567 Nem kell köszönöm,nem tudok amúgy sem játszani vele,mellesleg a címemet sem adtam meg direkt.:) -
#85566 Jah thx, én meg holnap neked. :D
Ugyis otthon leszek, szabin. :D izé munkanélkülin. -
#85565 Keves Bil Ur Sag!
Vannak esetleg még promos játékaid?
Darksector:Ha minden jól megy most héten feladom neked a játékot!!! -
#85564 thx, kicsit meg van bonyolítva de jó. :D -
#85563 Klikk -
#85562 Ja vágom, amolyan level, és irja hogy a következőhöz mennyi kell?
Mert gondolom minnél nagyobb, annál több ropi kell. -
#85561 Szintet lépsz, azért. Platinánál ugrik legnagyobbat a százalék, aztán arany, ezüst stb. értelemszerűen. -
#85560 Ezek a serlegek hogyan épülnek fel PS3-on?
Oké hogy fél óra mire betölti a Trophy-kat a gép, de utána sem értem, összevissza vannak serlegek, és mi az a nevem mellett, ami egy nagy csillag és benne egy serleg?
4-et jelez, de miért 4?
és miért 7-9 egy olyan embernél aki vagy 20x annyit játszott már. -
#85559 Igen?
jah biztos valami régi dolog, várj vissza unlockollak. :D
Update: megvan, pm -> on. -
#85558 asszem le vagyok tiltva neked, így nem tudok válaszolni xd -
#85557 Részemről okés! PM-et írj és akkor a részleteket megbeszéljük. Amúgy nem rossz játék, egynek elmegy, de van egy baromi idegesítő rész a végefelé, és NAGYON felbaszott, úgyhogy azóta meg akarok tőle szabadulni :D -
#85556 Jah 1x-i végigjátszásra gondoltam, tudom nem nagy szám.
2000+potsa jönne szóba, meg a Neverdead-nél.
Vagy cserejáték, ha az enyiméimből kell valami amit esetleg eladnál több haszonnal.
Többet sajna nem szánnék rá, elvileg Neverdead és Shadow-ot live-ra szerettem volna, mikor lesz 500-1000ft-os nagy akcióban, de még nem volt, azaz van Neverdead 1500ft csak most goldosoknak van féláron....
Ha többet szeretnél érte, akkor inkább várok vele. :) -
#85555 Uh Black...francba...:DÉn sem olyan rég hirddettem. :D Lehet nem láttad a hirdetésemet épp. :)
Alan - RE5 sajna megvan, vagyis vásárlás szempoontból . :)
X360-PC-re is. :D
Fear, egy fps, azokat nem nagyon szeretem.
Igen kb 5k-t ér, ebből a Fear egy 1000ft kb. -
#85554 Shadows of the Damned-et tudok adni, csak PS3-as. Nekem nem kell, nagyon nem jön be. -
#85553 Gyűjtök figyelmébe ajánlom a következő játékot, mely idő közben eladóvá vált.
Nálam Top3 Ps3 game:
Valkyria Chronicles
Akit érdekel privátban írjon. -
#85552 Ezekből most semmi nincsen sajnos. Szokott a kezem ügyébe akadni olykor. Például nem is olyan régen adtam el egy Black-et.
Ami most boxra van azok a következők:
Alan Wake - bontatlan
Resident Evil 5 gyönyörű állapot
F.E.A.R Files -szintén
Össz értékük kb. 5000 forint. -
#85551 most épp bf3.
red dead redemption, uncharted 2 , motorstorm apocalypse még talán amit a nyáron nyomtam multiban. -
#85550 guitar hero -
#85549 Én semmit! -
#85548 Nálatok megy a psn(uk)? -
#85547 Én mindent aminek van multija LBP től BF3 ig mindent. -
#85546 Mit szoktatok játszani multiba? -
#85545 IKeresek:
Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Halo Anniversary
Shadow of Damned (x360)
Neverdead (x360)
The Last of Us (PS3) -
#85544 Jaja, de homár, pc ügyben, a vga-k közt nem tud különbséget tenni, vagy leformázni egy vinyót, vagy kitömöriteni egy rar-t.
Most zavarjam még jobban össze? :D
Olyan dolgokat nem ért hogy mi a lemezkép, egy ISO.
Meg sok alapvető dolog, a játékokat fel tudja tenni mert ismeri a Next, és Finish gombokat. -
#85543 Haverod vegyen pécét. Ott minden játék 3d-s, kivétel a video cutscenek. Mondjuk a szükséges szoft vérlázítóan drága, de ha ez kell, akkor van ilyen. -
#85542 Üzletből szerintem annyira nem para, ha én vennék, és mondjuk 60-70%-a árban egy új gépnek akkor oké, 30-40k-ért tennék egy próbát, ha 3 hónap gari van annyi idő alatt mindent kijátszol és eladhatod. :DDDD -
#85541 Oks, én is torkonszarom, mert régen irtam , a büdös életbe nem vennék 3D-t, a lehetőség a lényeg, "ha szeretném".
Pl van egy haverom, amióta tudott szerezni 200k-ért egy 3D-s tv-t mindent 3D-be akar, néha elugrok hozzá, gondoltam megnézheti 3D-ben, nem mintha jó lenne.
De nem tudja. :D
Amúgy emlékszem kibeszéltük már.
Ebben egyetértek, nekem szemüveggel nem kell 3d, meg ha romlik tőle a felbontás/fényerő. -
#85540 PS Plus legfrissebb címek -
#85539 Üdv!
egy kis segítséget szeretnék kérni. szeretnék PS3-at venni, és gondolkodom, hogy mennyire érné meg használtan. egy bizonyos üzletben 3 hónap garanciával lehetne venni első generációs modellekből, úgy tűnik számomra, hogy egész jó áron (30 körül). szabad ezekből venni? nem hosszú távra gondolnám, idővel szeretnék PS4-re váltani. -
#85538 Mert a 3d halott. Elmondtam már. Le se szarja senki. A ND is csak a uncsi3-at adta ki 3d-ben, a tlou-t már nem. -
#85537 Nem tudom :DD -
#85536 Logikusan hangzik.
Uncharted-nél hogy oldották meg? :D -
#85535 Nyilván egy eredeti PS3 játékhoz mint a 3, meg az Ascension, de még egy PS2 átirathoz is több erőforrás szükséges a 3D-hez, és ezt nyilván csak a handheld átiratnál engedhették meg maguknak. -
#85534 Aha, de azért egy tokcserével orvosolható, vagy egy csepnyi vizes oldószeres mosással, de most persze engem nem zavar nagyon, inkább az ICO vs Colossus-on, meg a 4 GoW tokomra nem kéne, mert azoknak szép a képe...Siren az nem annyira, ott a játék a fontos. :D
Mondjuk egy bölcs cimkézőmester elárulhatná hogy miért nem jó a matrica a tok hátulján? -
#85533 úgy utálom, hogy ráteszik a matricát, pláne mikor a tok közepére basszák, mondjuk egy karakter fejére, persze levakarni csak kínkeservesen elhet -
#85532 Köszönöm. :P