89387
PlayStation3
-
#85531 nyilván nem ő mondja meg mire költök :D (kb egy játék ára egy évre)
már maga a bf3 megérte.
Kösz a válaszokat :D
igazából ész indoka neki sincs. max annyi, hogy ő svájcban 10-12k-ért 6-7 játékot vesz(használt leértékelt régi gameket) és hogy a discet szereti.
-
#85530 Jah ettől szebbet én sem tudtam volna.
Csöpög a könnyem, kár hogy mág mindig sokan más szava szerint játszanak-vásárolnak.
Önnáló egyénáségek vagyunk, viselkedjünk is úgy! -
#85529 Jah már akartam írni!
Meggyüttek. Köszönöm szépen, mikor hazaértem megjöttek! :)
Akartam képeket is, de lemerült a telóm, isteni szépek, nagyon fasz, (nyaljak még kicsit? :D ) , .......brutálisan szuperek...Imádlak. :D
Miért kell 5Gb a HD-nak? :( Lehet sok cuccot kell uninstallálni majd. :) -
#85528 Ha egyszer elkezdted a letöltést de esetleg cancel-re mész ott marad örökké- még ha nem lesz PS+ od akkor is- csak akkor a store oldalra irányít és meg kell venned ahogy tudom, nekem most fog lejárni.. bár már nem PSezek. -
#85527 wtf? Ki nem szarja le az ismerőst?
Nem lehet elveszíteni. Senkinek semmi köze hozzá, hogy Te mire adsz pénzt. -
#85526 Sector mester megjött a game? -
#85525 van bármi mód arra, hogy ps plus által leszedett, vagy még nem szedett le de "purchased" játék eltűnjön örökre?
tehát arra célzok, hogy elveszíthetek bhogy is egy játékot általa?
Mert ismerősöm annyira ellene van, meg hülyének néz, hogy kifizettem -
#85524 WTF mihogy?
GoW Collection -> nincs 3D
GoW Collection 2 -> van 3D
GoW 3 -> nincs 3D
GoW Ascension -> nincs 3D
Miért? -
#85523 Jó is lehetne, ha kis energiát fektettek volna bele, és akkor akár pénzt is érhetne. -
Neoncsoves #85522 Hát inkább akkor le is törlöm :D Pedig videók alapján jónak tűnt. -
#85521 Egyetértek :D Rettentő gagyi. Mentségére szóljon, hogy ingyenes, de még csak kivárni sem érdemes mire lejön, kidobott idő ezzel foglalkozni :D Nekem ilyen Mentin 2 szinten van, na azzal se játszanék egy percet se. -
#85520 Ennyre...
Gagyi grafika, faék-szintű AI, unalmas kivégzések, vegyél-cuccot-pénzért-mert-az-jó játékmenet, ha multizni akarsz. -
Neoncsoves #85519 Ennyire rossz lenne? :D
Egyébként a többi játék működik gond nélkül... -
#85518 Végig a bal alsó saroktól a jobb felső sarokig vannak ilyen vonalak keresztbe, Nem Izsák maszkjára gondoltam. -
#85517 4zetes kép? Isaac seggénél gondolod? :D -
#85516 Jó lett GRAT!, de mik azok a világos szürke négyzetes vonalak párhuzamosak és ferdék a képen össze vissza? szerintem nem illik a kép harmóniájába, és eléggé zavaró. -
#85515 Hidd el, szórakoztatóbb így, mintha elindulna. Ekkora egy vacak játékot régen láttam.
Más game megy rendesen? -
Neoncsoves #85514 Üdv!
Leszedtem a Spartacus Legends-t és amikor indítanám el, újraindítja a PS3-t. Mitől van ez? -
#85513 Annyira megható amit írt. :D
Elcsordult a könnyem is mikor olvastam. :P -
#85512 Jó játékot kívánok! Örülök, hogy tetszik. -
#85511 Mlb 12 The Show - vadonat új 3500 + pkg. -
#85510 God Of War - HD Collection Vol.1 (első két rész) eladó csodálatos állapotban!
ára: 4000 + pkg
Little Big Planet - 2500 + pkg
Resistance + Resistance 2 3500 + pkg -
#85509 azt problémázzuk hogy kedden vagy szerdán lett feladva. :D -
#85508 Nem tudom mit problémáztok. Se tegnap se ma NEM volt postai kézbesítés, mert ünnep. -
#85507 Akkor lehet szerdán kapom meg, ő vagy csüt vagy pénteken szólt hogy megkapta.
Az durva hogy nem a te hibád persze, ennyi nap alatt külföldről idehozzák amit rendelsz. :D -
#85506 Előbb egy nappal. -
#85505 Nembaj...amúgy feltételezem ezért késik.
Asszem "The Protector" megkapta már, neki előbb adtad fel? mert ha előbb valszeg késik a posta. :D -
#85504 Közben rájöttem, hogy 20.-a van :DD -
#85503 Köszönöm. -
#85502 Legyetek szívesek jelezni ha megérkezett a cucc hozzátok. Páran jeleztétek, páran nem. Sector mester jelezte, hogy neki még nem, de most ráüvöltök a postán a csajra.
Apropó:
Motorstorm
Motorstorm 2
Motorstorm 3 egyben 6000 ft
És jár hozzá egy ajándék Alien: Colonial Marines promo!
Akit érdekel írjon. -
#85501 Most egyik ismerősnek ezt csináltam, remélem tetszeni fog neki.
Na itt is direkt játszanom kellett a színekkel.
Ez egy jó példa, hogy ugyanez eredeti szinekkel nagyon szar lett volna. (szerintem)
-
#85500 Ez igaz. :)
Tudom és a logo sem kellett volna, csak én így akartam direkt. :D -
#85499 Holnap visszatérünk rá. :D -
#85498 nekem csak azért felesleges az a ps3 gép oda, mert alapból a játékról megmondani hogy only on ps3 :D -
#85497 Csinálhatnál egy fasza Metal Gear / Gray Fox-os hátteret- Na nekem a metal gear jelenti a sony platformot, annak ellénre hogy nem minden része ps exkluzív. -
#85496 1 előnye van, nehéz leutánozni, vagy belejavítani, trükközni. :D -
#85495 Bazz: :D
Nem a túlcifrázás nem arra szokták mondani hogy a kép maga túl bonyolult, és sokminden van ötvözve, aprólékos, kicsit amolyan ártos.
Az a jobb alsó rész, csak egy olyan valami, aminek a kifejezése nem jut most eszembe, mikor azt akarod elérni a látóval hogy ne lássa egyformának a kép 2 oldalát, kicsit, a jobb oldal jobban meg van dobva azzal a piros "kerettel" ettöl olyan hatása van mint az a szó ami nem jut eszmembe most. :D
Mikor egy tárgy 2 oldala nem egyforma...:D
Itt most nem szószerint egyformáára kell gondolni, én színeket szoktam sokszor figyelembe venni, festő létemre, az nagyon fontos, mi passzol mihez például, lehető legkevesebb ellentét legyen.
Szóval nekem ezért tart ez sokáig, mert 100 variáción megyek keresztül mire sikerül mindent "szerintem " passzentolni. :) -
#85494 valóban így másodjára megnézve a ps3 a jobb sarokba, na azt én már nem tettem volna oda, de ha nem hívod fel a figyelmem a túlcifrázásra, eszembe nem jutott volna :D -
#85493 De ha kell valami másik, szólj, bármit megcsinálok, csak ezt sajátítom ki magamnak. :) -
#85492 Jóhogy.