PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem mindenképp HDD-set vegyél, nekem 60gb-os gépem van, de nagyon kevés. Fõleg, hogy Playstation Plus-szal rengeteg jó játékhoz lehet hozzájutni.

Arról nem is beszélve, hogy az se kizárt, hogy egy játék telepít egy pár gb-ot alapból, és még leszed jópárszáz mb, esetleg 1-2gb patchet.

Én most egy 200gb-os 3,5"-os hdd-t mókoltam össze tegnap a géppel, nem túl elegáns megoldás, de jól mûködik, meg most nincs is pénz laptopHDD-re. Pl most uncharted 3 jár playstation plus-hoz, az kb 35gb.

Anubys
Ha csak pár játékot akarsz, nem akarsz letöltögetni psn-rõl, arra elég lehet 12 giga, van ugyan, ami kötelezõen installál 2-4 gigát, de ezt törölheted, ha már nem játszol az adott játékkal. Ahogy már írták, a 12 gigásba is tehetsz késõbb HDD-t, csak kell vegyél egy beépítõkeretet. Mondjuk az a tippem, hogy olcsóbbat jössz kis, ha eleve vinyósat veszel, hacsak ninvs otthon elfekvõben egy SATA-s laptop vinyód.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kongy
Jó nyilván a mainstream-re gondoltam...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
Én experimentál progresszív metálból nem nagyon hallok remake-eket. <#nemtudom> legalább is az én házam táján. <#zavart1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kongy
De nem csak a játékipar ismétli magát, filmekbõl is folytatások, remakek jönnek nagy számmal, sõt még zenébõl is egyre több remaket hallani, olyat is ami csak pl 5 éves, és már remaket csinálnak belõle...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Igen, és ezzel együtt egy minõségi új IP, és a játékmenete felüdülés a mai kliséhalmaz folytatásokhoz képest. És ezt kell becsülni benne.

Bil Ur Sag
Szerintem sem 10/10. Olyan 9.8/10 😊
Én olyan játékot még nem láttam amelyik hibátlan lenne technikailag.
De lehet egy játék hibátlan abban a tekintetben, hogy milyen pozitív érzéseket vált ki a játékosból, az élvezhetõségi faktort tekintve. Ez utóbbi pedig szerintem bõven kárpótolja az embert az esetleges hiányosságok miatt. Legyen az apróbb grafikai malõr, hibák a hangok terén, vagy az AI botlásait tekintve. Persze, ha a játék randa mint az Isten nyila, süket mint a nagyanyám, és buta mint a tök akkor én is szívesen nyitogatom a bicskát a zsebemben. A The Last Of Us esetében ilyenrõl szó sincsen. Sõt. Nem csak hogy kiváló a játék, de megmerem kockáztatni, hogy napjaink felhozatalában egyben az egyik legelõremutatóbb is. Olyan minõséget képvisel, amely ritka mint a fehér holló.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

n000rbi
Nem a mentésekre fog elmenni a sok tárhely. A kérdés az, hogy akarsz-e PSPlus tagságot? Ha igen, akkor a 12gb nagyon kevés. Ha mégis ezt veszed, akkor kell majd hozzá egy beépítõkeret és egy nagyobb hdd.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Köszi a válaszokat, még annyi kérdés, hogy a mentések mennyit esznek, mert van ilyen 12GB-os alapgép is. Azt érdemes, vagy gyûjtsek nagyobb HDDsre?

Kongy
A Last of Us tényleg nem 10/10-es alkotás ezt azért meg kell hagyni, nyilván vannak benne kisebb hibák, de egy erõs 9-es azért kijár neki.

AnuluWork
Amit leírt, abból én semmit sem tapasztaltam. A textúrákat meg direkt figyeltem, mert az Unchartedekhez képest is elég komoly fejlõdésen ment keresztül a ND. A Konzol korához képest én grafikailag hibát nem találtam benne, még a mai PCs gamekhez viszonyítva is simán meg állja a helyét.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vadnokedli
Szokásos. Ezt egy olyan írhatta akinek a PCje(nem a nincstelenségét figurázom.) is max 240p ben tudja lejátszani a YouTube-ot és az így látott gameplay videók alapján mondja milyen egy játék.

DarkSector
Nembaj add meg a srác nevét...vagy linkeld már.😄
Én megszabadítom szívesen. 😄

Adok érte egy szebb ps2-es szintû játékot. 😄

Amúgy én is hallottam hogy az AI nincs feltétlen mindig a helyzet magaslatán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Olvasni is fájdalmas volt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

davidka003
Idézõjelet még mindig nem érti senki. 😄
Prohardveren írta valaki.
Ettõl függetlenül majd én is meg akarom venni a játékot év végén.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
😛

De nekem nem is kell a játék, csak Davidka-t szeretném megkímélni, semmi õnzés nincs ebben, csupa önzetlenség, csakis Davidka-nak szeretnék jót. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vadnokedli
szerintem is 😊

DarkSector
Szerintem is szar játék szabadítsalak meg tõle? 😊

davidka003
"Én komolyan nem értem hogyan kaphat a Last of Us ennyire jó értékeléseket. Nem látok benne semmi mást csak az A.I. bénázását. Társaim utánam sprintelnek mikor lopakodva közlekedek, közben volt hogy még az ellenségbe is beleakadtak de azok fütyültek rá. Elakadnak itt-ott. Karakterek átfolynak rajtam. Katona elkezd sprintelni a szakadék felé de nem esik le és csak fut egy helyben. Ha hagyom Tess lövöldözni az kész komédia. Elõ vagy 10 tárat mire kifektet valakit, közben nyeli a golyókat. Textúra szûrés nuku, tereptárgyak pl. csövek 5 szögletesek, PS2 szintû mosott textúrák sok konténeren. Komolyan ilyet 2000 környékén láttam a játékokban. Nem azt mondom ezzel hogy rossz játék de a 10/10-tõl szerintem messze van."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Hát ugy döntöttem hogy a MGS4-et és Infamous-t tartottam volna meg de ha a kívánt játékokat megkapnám messze boldogabb lennék, nekem ezek nem érnek annyit mint pl egy Ps2-es HD collection mondjuk! 😊

mármint a Silent Hill - DMC pack pl...

Laza
Már most adod a berendelt játékokat? Ki sem hûltek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Ha valakinek van játéka, egyenlõre cserére gondoltam (kézpénzbõl kifogytam, max kisebb ráfizetés talán szóba jöhet):

Kínálok:

Forza 2 (x360)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Metal Gear Rising Revengeance (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3 megbeszélés alapján)
Infamous 2 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)

Keresek:

Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
Devil May Cry Collection (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Shadow of Damned (x360)
Neverdead (x360)
God of War Ascension (PS3)
The Last of Us (PS3)

Ha valaki tud valamit privátba keresen köszönöm!I

Vadnokedli
Nem stresszelek rá csak épp útba voltam egy merchant felé.. és hát... baszhattam. 😄 egy ideig félre teszem, vagy letörlöm. nem tudom még mi lesz. <#zavart1>

davidka003
Ja igen. 😄
Igazából én Dark Souls-nál már röhögtem ha buktam a lelkeket. Felesleges rástresszelni, mert ez ilyen.

Vadnokedli
tudta a pöccs hogy elveszítem az összes lelket ha meghalok kétszer egymásután.. 😄 el is ment tõle a kedvem hehe.

davidka003
Miért is?

AnuluWork
Miért is?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vadnokedli
Ezt a geci Demon's Soul-t.. 😄

SpeedXHUN
Közösen szoktunk játékokat venni store-ból haverommal.
Plus elõfizetést ha veszek õ is megkapja?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

arty
Nemcsak nem hangzik jónak, nem is az. Pontosan az egyik nagy húzás volt a választás szabadsága, hogy minden katgoriának más-más az erõssége, gyengesége.

Forza.

Bil Ur Sag
Ez így elsõre nem hangzik valami túl jól. Szerintem a játék sava, borsát pont az adtam, hogy több helyen volt lehetõséged eldönteni, hogy milyen járgánnyal vágsz neki a futamoknak. Pl. teljesen más útszakaszon mentem egy rally autóval, mint egy atw-vel. Viszont még nem játszottam vele, nem mondok róla véleményt, mert egy ismerõsömnek pl. a harmadik rész a kedvence.

Bil Ur Sag
Az még kipróbálatlanul árválkodik a polcomon. Már vagy egy éve 😊 Pedig alapvetõen imádom a szériát. De leragadtam a Riftnél. Szépen, lassan gyûjtögetem az eventeket. Igaz, másodszor kezdtem újra a játékot, mert elsõ alkalommal a harmadik verseny után már felkúrtam az agyamat 😊 Viszont egészen szépen gyûjtöm a "goldokat". 20 trófea is ki van már unlockolva.

arty
a harmadikban már jármûválasztás sincs 😞((

Forza.

Bil Ur Sag
Szerintem vágom melyik az. Azt hiszem "ütközés limitált is". Háromszor vagy hányszor dobhatod el a gépet. 😊

dave9004
kedvenc futamok közt van a Rift-en v nemtom
Mikor motorral mész, és a fele autó monster (köztük a nagy billencs)
koleszben az a pálya nagy sikert aratott 😄
Bil Ur Sag
ne már 😞
Azt nem tudom, nem figyeltem.

Vannak itt azért elmebeteg futamok.
Eliminator verseny: következzen a lehetõ legszûkebb, "leglejtõsebb", legszerteágazóbb pálya...
Tipikusan motorknak és atw-nek fenntartott pálya. Erre válasszon autót! Egy jármûosztályból választhatók. Ez pedig a KAMION!!!! Persze ellenfélnek kapásból beszórt 10 motort, pár atw-t egy két buggy-t meg rajtam kívül (hogy ne legyek egyedül gondolom 😄) egy másik kamiont. Aki annak rendje és módja szerint az elsõ kanyarig alig jutott el, mert menetrendszerûen kiesett... Egyszerûen hihetetlen nehéz. Kb. 30. nekifutásra (bazi nagy szerencsével) meglett. Egyszer még a kontroller is kicsúszott a tenyerembõl, annyira izzadt a kezem.

DarkSector
Hát ja, nem néztem össze a gép árakat, de mindet meg kell nézni, valszeg nem az 576-nál lesznek olcsó alapgépek de azt nézze meg aki venni akar. 😄

Vadnokedli
Pl amit látok Dobozos PS3 controller 576 nál 15-16 ezer máshol 10-11 ezer. Az OEM eredeti meg 9-10(ami 576nál nincs).

Sziasztok! Megvettem a GOW:Accensionhoz a Blade of Artemis kiegészítõt, de a storeban egyszerûen nem indul el a letöltés. Egy kis "homokórázás" után visszalép a vásárló felületre és hiába nyomok a letöltés gomba ismét sz történik.

Mi lehet a baj?
DarkSector
Mondjuk igen csak ezeket tartom alternatíváknak, de a legultolsó hely nekem is az 576 lenne.

Vadnokedli
576 nál nem szabad semmit se venni, én úgy tapasztaltam. kivéve ha 50-70% os akció van pl PlayIT miatt. <#whatever><#zavart1>

DarkSector
No problem. 😊

Anubys
Ahh, pardon... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

DarkSector
Most a kollega alapgépet akar venni nem játékot. 😄

Anubys
Hát, azért lényegesen olcsóbbak angliából. Bár tény, hogy itthon is lehet 2-3k-ért játékot venni, de lényegesen nagyobb a kínálat külföldön. Meg ott nem szokták visszacsomagolni és újként árulni.

DarkSector

DarkSector
Nem értem külföldrõl miért lenne értelme rendelni szerintem tök olcsóak a PS3-ak itthon és nem mindegy hogy HOVÁ KELL VISSZAVINNI garancia ügyben.

Sziasztok!

Eszelek rajta hogy beruházzak egy PS3ba, érdemes külföldrõl megrendelni? Mire kell hogy figyeljek ilyen esetben? (NTSC / PAL rendszer vagy ez nem számít).

Laza
Na, elkezdtem ezt az inFamous 2 gamet ... jó kis anyagnak tûnik, viszont a faszi nekem egy cseppet már túl gyors ... alig érek a kontrollerhez, és már szalad ezerrel ... kicsit zavaró az irányításban.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

dave9004
Pacific Riftnek kár, hogy a multiszervereit lekapcsolták
de duelezni még lehet?