89387
PlayStation3
  • LeventeV
    Én jobban várom a Beyond Two Souls-t, a Gran Turismo 6-ot, vagy az AC IV-et. :D
  • DarkSector
    Nemigaz.

A legjobban várt a PvsZ2. :D
  • arty
    legjobban várt játék idén :)
  • tomi890125
    ezzel én is így vagyok :D akárhogy is fut tuti egy élmény lesz vele játszani :D
  • Kongy
    Engem a gameplay videó megvett kilóra, szóval én 0day veszem.
  • Vadnokedli
    Hát.. Én nem bízok semmiben.. De ha valóban több FPS-el fog futni mint a GTA4 akkor oké- valaki csinálhatna majd róla egy külsőleg felvett videót hogy hogy fut. Ha nem úgy mint a 4(20FPS-el) akkor lehetséges megvenném.
  • tomi890125
    de most a ps3 volt a fő platform azért ez ad némi okot a bizakodásra hogy nem 17-20 fps-el fog menni... na de hamarosan kiderül!
  • LeventeV
    Red Dead szerintem is jobb, a pontszámokkal (70/82) egyetértek.
    Arra viszont számítani kell, hogy a GTA 5 is bőven 9 felett fog járni, aztán majd meglátjuk milyen is lesz valójában.
  • Vadnokedli
    Szerintem a GTA4 olyan 70 et érhet max a RDR pedig 82-t mert azért jobb mint a GTA és kevésbé fps laggosabb mint a GTA4(PS3on persze, meg nem is ezért jobb.)
  • DarkSector
    Hát így nézve melyik játék nem az? :P
  • Kongy
    Mert miből áll a RDR? Lovagolj 1000 km-t, ölj meg 20 embert, lovagolj 2000 km-t lasszózz meg 10 embert, törj be 1 lovat, tereld a csordát, lövöldözz, lövöldözz lóról, ugorj a vonatra. El nem tudom mondani mennyire repetitív és monoton.
  • Kongy
    Metacritic 98% szerintem is elég erős túlzás. De a Red Dead Redemption 95-je is....
  • LeventeV
    GTA 4-et játszottam PS3-on, és nem voltam elragadtatva tőle, sem grafika, sem pedig játékélmény szinten.
    Nem is értem, hogy mit keres olyan elől a metacriticen, bár most az IGN-nek volt egy videója, amiben a túlértékelt játékokról volt szó, és a GTA 4 is köztük volt.
  • Kongy
    Félek, hogy szarul fog futni, és baromi recés lesz (á la Red Dead Redemption, ami PS3-on néha igencsak szaggatott, de ahogy hallom a GTA IV is, azzal nem játszottam PS3-on)

DE az biztos, hogy ütni fog az a játék.
  • LeventeV
    Kiváncsi vagyok, hogy a grafika tényleg olyan jó lesz mint a videókon, és ha igen akkor mennyire fogja igénybe venni a konzolokat.
  • Tinman #85596
    Csak őszintén!

• Kongy
    GTA 5-öt ki mennyire várja? :D
  • DarkSector
    300-ért? :)
  • arty
    akkor vedd meg a 007 Legendsem :D
  • DarkSector
    De vazze én igénytelen akarok lenni. :D
  • arty
    jól tetted... mondtam akkor is, hogy NE! :D
  • DarkSector
    game.co.uk-n is 1 -2 font, de onnan nem rendeltem anno a hülye fejemmel. :D
  • Kongy
    XDDD az konkrét. haverom 2000 Ft-ért vette 576-ban használtan XD amúgy kurvajó állapotú, látszik, hogy az előző tulajnak is kb egyszer volt a gépében XD
  • DarkSector
    A posta többe kerül...:) Te nincs valami olcsó postai megoldás? 300 a játékért, meg 300ft mondjuk a posta? :D

Dobd ki a gecibe a kiskönyvet belőle. :D
    Ha a tok nehéz azt is. :D:DDDD
  • Kongy
    Felölem viheted :DD Én haveromtól kaptam, hogy nézzem meg hogy ez mi.. és :DDD Nemértem az az igazság. Egy ilyen drogot fecskendezhetsz be magadba amitől ilyen hülyén látsz, de kb godmode-ba lépsz, de ha túl sokat lősz be, akkor magától elkezdi lőni a karakter a csapattársakat és lelőnek. Szóval egy AGYFASZ. Nem kívánok vele többet foglalkozni. Jelképes összegért bárki elviheti.
  • DarkSector
    Haze-t még 300ft-é vittem volna. :D
  • Kongy
    Eladó PS3 játékaim:

Killzone 2
    Bad Company (1)
    Dante's Inferno
    Haze
    Red Dead Redemption GOTY (benne van az Undead Nightmare)
    Ratchet & Clank All 4 One Special Edition (3D-s borító, network pass nincs)

PM-et írjatok, ha érdekel valamelyik.

Eladás oka: meguntam, végigjátszottam őket ( és kell a pénz a GTA V-re :DD)
  • arty
    van ott 3500ért is :)
  • Szabi84
    igen ez drága kb felennyire gondoltam:D
  • arty
    kérdés az nem-e hamisítvány - mert azokkal meg lehet állítólag járni :(

(nekem két gyári ds3-am van, de szívem szerint vennék egy ilyen xbox-szerűt az egyik helyett)
  • Kongy
    Semmi baj a promos játékokkal, nem egyet vettem már fillérekért (1-2k a 12k helyett) és szerintem még így is megéri hogy elvileg nem lehetne eladni...
  • Vadnokedli
    Van ennél olcsóbb-vagy pont ennyiért gyári zacskós kivitelben. Bliszteres vagy zacskós tök nyólc mert nem jár mellé max kisfüzet.. Vagy nem vágod szét a kezed a bliszteressel
  • arty
    http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/speedlink-ps3-xeox-pro-analog-gamepad-iranyito-ps3-ps3

mennyi a gyári amugy? mert az elég drága, de hamisitványt lehet lelni olcsón ...
  • DarkSector
    Próba cseresznye.
    Logitech 710
  • Szabi84
    Milyen kontroller van ps3-hoz ami nem gyári, szóval olcsóbb, csak néha használnám, ha átjön ismerős!
  • DarkSector
    Várjcsak? :D
    Hogyérted hogy ennél jobb? :D
  • arty
    ennél jobb???? :)
  • DarkSector
    Necces, necces. :D
    Valami jobb cím eladóra?

Ezek kellenek majd:

Black (xbox classic)
    Gears of War Judgement (x360)
    Forza 4 (x360)
  • DarkSector
    Ja értem.

Azt tudtam hogy újságírók-tesztelők kapják, támogatóktól, vagy mifene, csak így részleteket nem tudtam...

Ez az eladni -> tilos, gondolom csak papiron létezik mert jatekaim.hu is tele van. :D
  • arty
    nekem van egy 007 Legendsem, ha valakit érdekel :)