PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is kedvencem és már a shopto-ról elõ is lehet rendelni, eléggé jó csökkentett áron (olyan 9eFt körül jön ki, 27.99 font).

HAF Rigel
Csatlakozom. Nagyoon Cool

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

gazgoblin
MGS4 quick review: AZTAKURVA !

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Amúgy meg gratulálok te....szóval bazeg😄D

Na szép..már megint újítottál PC-n.Bekaphatod<#buck>Nekem elég lenne egy 8800GTX<#bee1><#beka2>

HAF Rigel
megvan a 30.ik progim 5.perc az indulásig. <#beka3><#beka3>

Azt hittem már én írtram😄D.Bocs Fox csak késõn vettem észre h írtál vissza msnen,aztán meg mentem próbára.

De bameg akkor se kéne írni MGS4 spoilert,még akkor se ha csak vicc.Nagyon rossz vicc volt.Érted ugye..<#help>

Ja és a fal adja neked a másikat!Hagyjatok,bebasztam,próba volt<#mf2><#bee1><#law>

Ten Golden Rules of Metal Gear Solid

bírom Jim Sterling írásait, nagoyn színvonalas a fickó 😊

shaken, not stirred

Nme tudtok valamit errõl a civilization-ról. Még régen azt hisezm 486-on nagy kedvenc volt, talán az volt az elsõ. Teljes árú lesz vagy mi lesz vele?

PSN ID: Zottyantas

Hál égnek nem lõtték le...

Scotty99
Szóval jön a Heroes sorozat alapján készülõ játék? <#idiota>

PS3 ID: ghost_hun

Hober Mallow
nah közbe megjavult ps3 ujrainditásnál,köszy mindent csao

Igen, május óta. Usa store.

Prince of Máté
Van PS3-ra is?

Leszedtem az Echochrome-ot, nagyon tuti, tiszta jó relax cucc.

Hober Mallow
nem tudom nem hiszem😄 csak bedugtam és világít,regisztrálni hol tudom?nézegettem az opciókat de nem találtam ilyet elötte

Gascoigne
Regisztráltad a controllert az USB zsinóron keresztül?

Ps3 ID: Gascoigne74

Hober Mallow
Ez sehogyse megy...😞😞

Hober Mallow
Hát nem tom ez nem megy,ha belemegyek a játékban a controller setting de hiába nyomok bármit a kormánnyal nem reagál rá világít de mintha bese lenne dugva...

HAF Rigel
Nyomj egy ps gombot a játékban , aztán be kell állitani hogy 1 es kontroer legyen , és akkor menni fog .

Hober Mallow
Pls vki help me,a GT5P nem tudom sehogyse irányítani,driving force pro kormányom van,de nem reagál rá,de még a yoal sem megy:S.pls help

tarti19
hali😊
Papesz rendicsek , ha úgy adódik akkor mindenképpen felveszem a kapcsolatot Baggins kollegával az ügy érdekében😊

amúgy meg örülök, hogy valahogy bírom a sok meló után... de már nincs annyira sok
mgs 4 akkor csütörtöki napon?

Hober Mallow
áhh már rájöttem már csak a logitek kormányom kéne felismernie😄

cseszter
……………………..„–~~”"”¯¯””~~-„
…………………..„-~”:::::::::::::::::::::::::”~,
……………….„~”\,:::::::::::::::::::::::::::::::::”-,
………………/;;;;;;|::::::::::::::::::::::::::::::::::::::\
……………..|;;;;;;;/:::::::””~~–::::::::::::::-~~”::\
……………./”~,;;/:::::::/¯¯¯¯¯’\:::::::::::/’¯¯¯¯’\
…………….\ º: ¯::::::::\ . .. • . .,/:::::::::::\„ .. • .. ,/
……………/’::::::::::::::::”~~~~”::::/””~:::’”~~~”’\,
……………/:::::::::::::::::::::::::::::::’\,__„„/’:::::::::::’\
…………..|:::::::::::::::::::::::::::::::„—-„_„—,::::::::::\
…………..|:::::::::::::::::::::::::::„~”—-„__„„-“::::::::::|
…………..|::::::::::::::::::::::::::/’;;;;;;;;;;;/:::::::::::::::::::|NE
………..„~”\:::::::::::::::::::::::::\__;;;;;;;\–„::::::::::::::/FÜR
……..,-“;:;\ .\,::::::::::::::::::::::::’\„_¯¯¯„-“:::::::::::::/GYÉ
….„~”;:\;:;:;\, .”~„::::::::::::::::::::::::¯¯¯:::::::::::::,-“;\LE!!4!
.,~”;:;:;:;\;:;:;:”-, . ”~–„:::::::::::::~–„„___„„~“::::„-‘.|;:’\”~-„
“;:;:;:;:;:;:\;:;:;:;:;”-, . . .”~~—„„„„_______„„„–~” / |;:;:’\;:;”-,
;:;:;:;:;:;:;:;\____;:;”-, ~-„ . . . . . . . . /;;;;;’\, . . .,/ . |;:;:,~”;:;:;”-,
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;/;:;:;:;”~, “~-„_ . . . /„;;;;;;;/”-„~” . . |;:;:”~„;:;:;:;’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:”~„ . .¯”~-’ . “~,;;;’\ . . . . .|;:;:;:;|;:;:;:;:;’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~–„;:;:;:;:;:”~„ . . . . . .|;;;;;;’\ . . . |;:;:;:;/;:;:”~,;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~–„;:;:;:;:”~„ . . . |;;;;;;;;’\, . .|;:;:;:/;:;:;:;:;’\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:;:”~„ .|;;;;;;;;;;;”~,|;:;:;/;:;:;:;:;:;:\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;:;:”~„;;;;;;;;;;;;/;:;,/’;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:|,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:”~-„;”~„;;;;;;/;:,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;\;:;:’\
;:;:;:;:;:;:;:;:;:/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;”~-„’\,;/ ,/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:\;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:¯\„/;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:o;:;:;:;:;:;:;:;:;:::;:|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
_;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:|;:;:|
;:;¯””~-„„_|_;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|;:;o;:;:;:;:;:;:;:;:;:;:;|-~/ XBOX720

Hober Mallow
Emberek a GT5P-t cask neten lehet játszani?mert nekem single ben nem enged semmit se elinditani:S

Közbe összeraktam😄

Elsõ rész, playstation.

baggins
Ezért tisztellek benneteket annyira. Többek között.

Jaaaaaaaaa, hogy valami korábbi rész<#banplz>, na ez szép volt😄

HAF Rigel
Sajna igen a srác még kint van a nagykerben ( ami nem magyaroszágon van ): Azt mondta a cseh srácok már nyomják kint az Msg4. De mindegy ha jol tudom este 10útán lesz valami hacsak nem rabolja el a ÜK kommandó ( bocsi Überkonzol) 😊 😊 <#violent><#violent><#gun><#gun> <#hamm>

Nexxuss
Jelentkezni pofonra nálam! Jim leszel az elsõ? 😄😄😄😄 [/szin]

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

aabelus
el lehet nyugodtan olvasni azt a spoilert,nem rontja a jatekelmenyt <#taps><#vigyor1><#mf1><#nevetes1>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Nexxuss
Aki MGS Spoilerezik azt tarkónb*szom. Szerintem ez közérthetõbb<#eplus2><#eplus2>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DualShock 3 kontroller eladó 10.000Ft-ért.
új, bontatlan.

aabelus
jaa,bocsi,de az csak vicc volt,azert csinaltam igy. amugy kozom sincs az MGS4-hez 😛

TISZTELETTEL MEGKÉRNÉK MINDENKIT, HOGY HA BÁRMILYEN MGS4 SZTORIT ÉRINTÕ VAGY MÉG FEL NEM FEDETT FÍCSÕRT SZERETNE A NAGYÉRDEMÛVEL KÖZÖLNI FELTÉTLEN HASZNÁLJA A SPOILER MAKRÓT! KÖSZÖNÖM

HUNMarcus
platinumnál már áthelyezték a megjelenést 20 órára <#idiota>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

1 hónapon belül.

idõpont?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

USA Store Metal Gear Solid

gazgoblin
ha most elmegyek érte kapok mellé ingyenpolót és egy nyaklevest?

😄D

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Seth
Te már azért tolod gondolom 😊

PSN ID.: Beegabor

Uraim! MGS4 téma: Konami valóban szigorúan veszi a megjelenést. Kinti Nagykerekkel aláíratott papírokat errõl. De sok kisbolt,ahogy mi is nem irtunk alá semmit,hiszen el sem jutnak idáig(nincs is hivatalos forgalmazó,ami vicc ekkora címnél),vagyis árulhatnánk elõbb......de ettõl még betartjuk 12-ét,megtisztelvén ezzel mgs-t,konamit,fõleg hogy szívügyem a játék,nagy fun vok......ezért is lett ajándék póló 😊).....szóval 12-e éjféltõl!
Adhatnánk mi is elõbb, nem gond, mert..................na de ez már nem publikus...😊 😊.....lényeg hogy végre ITT VAN !...Ámen...😊

Seth
De azért elolvastad azt az épületes marhaságot amit spoilernek szánt?? 😊

PSN ID.: Beegabor

Szóval a makrók-ban megtalálod

"Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg
"
Ezért morogtam nagyon.Lécci legközelebb így csináld.Köszi és nincs harag😊

aabelus
a lenyeget leirtam 😛 nem akartam nagyon belemenni a reszletekbe sem <#miaz><#banplz>