PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
tényleg lehet az atival is foldolni? mondjuk most veszek majd egy hd3870-t aztán lesz nemulass😊

tarti19
jó kis cucc😛
az enyém 99k volt igaz nincs rajta tv tuner, de nem is bánom, mert õszre full hd tv-t kapsz 150k-ba 😊 ennyire degradáló árak vannak az LCd tv -k piacán😄

Sephi
Fifa 08 jatekot cserelek : Uncharted vagy Folklore jatekokra. Priviben jelezd.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
x100

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
"csak meglepõ."

Szerintem nem meglepõ, hisz úgysem ér el a kezük mindenhová...

Itt én arra gondolok h mennyivel több only ps3 játék van?

PS3-ra sokkal több only PS3 játék van, mint X360-ra. De ez fordítva is igaz. <#vigyor2>

Papesz

baggins
Namostaztánmár nehgy az jöjjön le a hsz-eimbõl, hgy húdenagyon bánt, ha valaki elõbb kezdi el árulni bármelyik játékot. Ez egyértelmûen üzlet és mindenki a haszonra hajt. Nekem csupán fura az, hogy egy világcég kategórikusan kijelenti, hogy az õ termékét 12.-e elõtt nem lehet árulni, oszt mégis piacon van a cucc. No offense, nem értek az efféle forgalmazói dolgokhoz, csak meglepõ.

138 egy Samsung T260-as (25.5" és 20000:1 kontraszt arány)

shaken, not stirred

Elado egy fel eves alig hasznalt PS3, minden alkatreszevel,garanciaval+gt5 prolug jatekkal,vagy cserelheto robogora,erdeklodes [email protected]
email cimen.

HUNMarcus
én 64000 -ért vettem egy szamsung 22"-os HDCP-s monitort

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Gideon Wieth
mondjuk most láttam egy jó tv-t 110 000-értItt

Ez most elvileg hd minõség ? vagy csak én látom úgy ? mert mondjuk ezzel egy ps3 jó lenne, max kell kérnem egy kis kipótlást szülinapomra 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Etikai kérdést szvsz nem kell csinálni ebbõl, itthoni viszonyokra tekintettel legalábbis semmiképp. Viszont van egy WW löncs date ami tény. Azt nem viccbõl találják ki hanem, hogy egyik bolt se kerüljön elõnybe a másikkal szemben üzleti téren. (gondolom ezt nem kell részletezni) Persze egy játékost két dolog érdekel csak, legalábbis engem: Minnél elöbb, minnél jobb áron. A háttere a dolgoknak, mivel nem vagyok boltos, nem érdekel.

Gideon Wieth
mennyi egy ilyen hdcp-s monitor ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
ezekrõl tudok 😊 mgs 4 nincs rá 😊 az 1el játszottam még ps1-en 😊 Most is megva 😊 azt most az mgs 4 körüli felhajtás felkeltette a figyelmem, és nagyon jó nagyon tetszikm és nagyon ötletes lett 😊

eddig psp-t akartam venni, de most így elgondolkodtat egy ps3 uj monitorral, vétele 😊

Negatív, a cell kb 250 gflops. A 16szoros érték teljesen valós 😊 . A mostani kártyám is kétszeresen odaveri a cell-t.

shaken, not stirred

psp-re van mgs portable ops, és talán az acid! sorozat?

shaken, not stirred

Én úgy tud(tam)om, hogy a Cell 2 TF-el számol.Az a 16*-s érték kicsit tulzó.De lehet én tévedek.
HDCP-s monitort keress, a gyártó oldalán biztosan ki van írva 😊 . Nekem ha minden jól megy holnap hozzák meg a hdcp-s és hdmi bemenetes moncsit, ma is megjön, csak azután hozza a beszállító, hogy már bezárt az üzlet 😞 .

Jim, még ne vegyél kártyát, nemsokára jön a 4870-es széria, az nagyon jó teljesítmény / ár arányban lesz... Nvidiának fel kell kötnie a gatyót alaposan 😊 (az én gépembe majd 2 4870x2 fog dobogni, összesen 4 terraflops teljesítményben, ami kb 16szorosa a cell-nek 😛)

8800gtx-el nem tudsz foldolni, csak ati kártyákkal. Amit eddig foldoltam a hun csapatba 35-36 egységet, abból 2-t a ps3, a maradékot a 3870 számolta ki 😊

shaken, not stirred

Gideon Wieth
mármint xbox 360 mellé

Gideon Wieth
Értem köszi 😊 És szerintetek megéri mellé venni? Alapvetõen az mgs4 gondolkodtatott el //kár h nincs psp-re// meg a uncharted /asszem így írják//
Milyen tévét érdemes venni hozzá? Amin lehet élvezni is ? arra szüleim alapvetõen 120 -140 000-t rászánnak 😊

HAF Rigel
Szia .

1. a 60gb változat részben kompatibilis, a 40 nem
2. mostmár van only ps3 játék is ( pl MGS4) , és egyre több lesz .
3. Multi címeknél alapvetõen az dönt melyik platformra fejlesztik ha az alap a box akkor álltalában rosszabb a port . Ha viszont ps3 az alap akkor álltalában egyezõ .
4. Monitornál csak a HPCblablababla ( bocsi de a pontos szabvány név nem jutott eszembe ) monitorokra lehet rákötni a BR másolásvédelme miatt .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Gideon Wieth
Sziasztok!
Nyár közepe/vége felé összejön nekem egy nagyobb pénz, kb 110-120 000 FT diákmunkából 😊
És erõsen gondolkodok egy PS 3 beszerzésén, az xbox 360 mellé.//hugaim is örülnének, többet gamelhetnének a boxomon 😄// Viszont ezért lenne is néhány kérdésem, hogy biztos lehessek a dolgomban. Az elsõ hogy visszafelé lejátsza-e a játékokat a PS3? /Ps 1-2 //
Aztán hogy mennyi difi van a két gép között? azonkivül hogy bluray meghajtó?//Itt én arra gondolok h mennyivel több only ps3 játék van?// néhány játéknál hallottam hogy a xboxos verzió szebb vagy bugmentesebb stb.//ez mennyire igaz?/// Jah és még az, hogy rá lehet kötni monitorra?

HAF Rigel
Baggins kedvellek mint õs ps3as embert , de ebben nagyon nem értek egyet veled.
A lehetõség mindenkinek adott volt ( minden konzol boltosnak is lehetõsége volt megvenni abban a bizonyos nagykerben), te rendelted meg ott ahol akartad. Miért szemétség az hogy más gyorsabban meghozza , ezért tesz is valamit pl elmegy 1500kmert. Nem a szájába repül a sültgalamb , megdolgozik érte, ÉRTÜK játékosokért.

Azt veszem észre aki máshol rendelt az fikázza az egészet ahelyett hogy örülne hogy valami megindult a piacon. Végre nem az van , hogy még ki is néznek a 576shopból ha kérdéseddel mered zavarni az eladót . Hanem verseny van , értük a Vevõért ami alapvetõen nekük vevõknek jó. Tipikusan olyan eset ha sapka van azért ha nincs sapka azért nyavajogtok.

Egyébként meg egészen pontosan 26órával hamarabb kaptam meg mint te aki oda mész az ÜK elé. Ezt tekinthetjük törzsvásárlói tagsági kedvezménynek 😊 😊

Egyébként meg világbéke , mert Snake mindenkit szeret , és fáj a háta . hajnalban már együtt játszunk .

Most ezt konolyan mondod?? Akkor, ha az Auchanban szeretném megvenni, várjak kb 5 hetet?? Nekem nagyon úgy tûnik hogy Nálad a nyuszika és a farkas esete forog fenn!! Tök mindegy, hogy van -e rajtam sapka, vagy nincs, a végeredmény ugyanaz<#vigyor2>. Az pedig mindenkinek a magánügye, hogy hol rendeli meg.<#wave>
Alien!
btw azt ne felejtsd el,hogy az összes bolt megveheti(ÜK,576),lehetõsége is van elõbb árulni,de mégsem teszi..Meg amúgy megvan a feelingje ennek az éjszakai árusításnak is...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ha valaki megveheti vagy eladhatja, akkor miert ne venne meg vagy adna el?! Ti nagyon mese vilagban eltek!
baggins
"Hogy vannak olyanos akik nagyon várják a játékot, és minden perc számít nekik..."
Pontosan. És ha esetleg máshol rendelték meg, velük szemben is szemétség elõbb árulni. Szerintem. Induljon mindenki egyenlõ eséllyel.

Holnap érkezik tesó😊).Tudom,megértettem,csak eleinte gondoltam úgy.Copy that😉)

Scotty99
Üdv!

Engem az érdekelne, hogy e-mailekre nem mindig válaszoltok? Szeretnék az üzletbõl rendelni 1-2 dolgot, de sajnos nem érkezett válasz a levelemre, pedig írtam kettõt is. Sajnos a telefonálás nem megoldható, mivel külföldi vagyok <#szomoru1>

PS3 ID: ghost_hun

R2, de ki is írja

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

OliApa
A COD4-ben adott esetben melyik gombbal lehet viszadobni a kézigranatot?
Gta4 pal, 11ezer, amibe a posta is benne van, érd. privátba.

PSN ID: Zottyantas

Seth
Nem, DanielT-nek nem tetszene,mert egy farpofa szimulátor az állítasa szerint 😊

PSN ID.: Beegabor

HAF Rigel
Ez azt jelenti õ is megvette már a progit. És aszongya a csávó hogy kuvára jó program , még DanielT nek is tetszene tesó . 😊😊

Egyébként eddig nagyon bejött a játék , jobban 10/10 játéknak érezm mit a GTA4et . ilyen aproságok ha kuszik mászik snake egy idõ után beszól mert fáj a háta , egy kicsit meg is maszirozza. A fegyvert az átvezetõ animációban mikor leteszik kibiztositja , szoval nagyon hangulatos , Kötelezõ darab minden ps3 taulajnak . Még ha nem is szeretted elötte ezt a stilust akkor is.

Ha eléggé letörlöd a winyó tartalmát akkor igen. Én egy 512 MB-os memória kártyával megoldottam.

Mint már máshol is irtam party-ra akarok menni 😄

Square private party

hdd cserénél elég egy 4GB-os pendrive-t rádugni a PS 3-ra ?
Nézd, én értem csak fel nem foghatom...LOL

Idefigyejjé bratyó!Azt gondoltam,hogy tud vmi oldalt ahol van review,érted má?<#gonosz1>

gazgoblin
privi megy

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Te Jim, ezt te frankóba nyomod? 😄

Nekem jó a procim,azt mondták nincs vele gond,inkább egy izmosabb videokari kéne bele.Vélemény?

Hol tudnám meglesni?

Elnézést kérek,kissé elragadtattam magam.Csak felbosszantott,hogy nálatok elõbb kapják meg a vásárlók,természetesen Ti jobban tudjátok hogyan megy ez a biznisz dolog,,hiszen ebben dolgoztok.Sajnálom,hogy ilyeneket írtam,remélem nincs harag.Ebay az más tészta,tudtuk eddig is,hogy milyen.

Off
Még akár foldingolni is lehet már vele 😊. (8800GTX)
On
Tegnap bepakoltam a PS3-ba egy 250 Gb-os kis winyót. Az adatok lementését pedig a mobilomon keresztül csináltam meg. Nagyon poénos volt.

HAF Rigel
Az egyik legöregebb alkatrész a gépemben , van már másfél éves . Azért még most is használható ,hidd el nekem . Jim procit cseréltem ha jól emlékszem , de az 20ból megvolt . mert a régit persze el lehet adni .

Gametrailers fõoldal MGS retropsective 5. és Bourne review.

gazgoblin
Hát igen...arról nem beszélve hogy nektek nem a "konamit meg a mestert" kell tisztelni hanem a vásárlók igényeit...
Ha már konzoljáték bolt akkor adja a legális szoftvert olyan hamar és annyira olcsón amennyire lehet...én ezt várom egy bolttól.

disclamer: Nem fanboykodom itt a platinumnak, mert ott veszem a játékot ahol olcsóbb (ez az esetek nagy részében netes rendelés nálam).
Csak akkor veszem meg drágábban ha nem akarok várni a játékra a beszállítással vagy akár a megjelenés napjára.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sziasztok fórumozók. Gondoltam halgattasson meg a másik fél is, ha már az ÜK-s kolléga is leírta álláspontját. Írtatok itt elég sok érdekes dolgot: "jogilag, erkölcsileg nem fair", "Konamit meg a mestert ennyire tisztelik, gratulálok ennek az unfair cégnek", " feketén csinálják az üzletet", " etikátlan". Szóval ezekre szeretnék reagálni pár gondolattal. Mivel valóban nincs hivatalos forgalmazó itthon, ezért minden boltos kénytelen maga beszerezni a játékot. Mi kb 5 nagykerrel állunk kapcsolatban Európán belül. A kérdés a következõ: Ha jelentkezik Nálatok az egyik nagyker és, azt mondja, hogy náluk nyugodtan meg lehet vásárolni, és lehet árulni is a játékot 12.-e elõtt, viszont személyesen kellene elmenni érte, mert nyilván csak így kapjuk meg 10.-én ( futárcéggel 1-2 nap) és képesek vagytok levezetni összesen 1600 km-t akkor Ti mit tennétek??? Megjegyzem az összes eddigi nagy címnél is mi mentünk el az áruért, mivel csak az a biztos amit Te hozol el!!! Akkor kérdezném: mi ebben az etikátlan, unfair, fekete? Hogy meghoztunk egy olyan eredeti ( nem fénymásolt borítós, 20 ft-os dvd tokos, füzetnélküli) játékot full legálisan, amit itthon hivatalosan nem hoz be senki? Hogy vannak olyanos akik nagyon várják a játékot, és minden perc számít nekik? Hogy mi is tiszeljük a Konami-t, és a MGS-t (ezért adund ajándék dvd-t is) ,árulhatnánk is, ÉS áruljuk is?
Ui.: Amúgy érdekes, hogy a legtöbb európai kisbolt(!!!) árulja már 2 napja a játékot, azonkívül az ebay-en már 1 hete fellelhetõ. És talán a legérdekes ebb, hogy õket nem szidja senki otthon!!! Made in Hungary
Fúúú, ki az a h... aki manapság 8800gtx-et akar venni? <#banplz>

shaken, not stirred