PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az enyém 99k volt igaz nincs rajta tv tuner, de nem is bánom, mert õszre full hd tv-t kapsz 150k-ba 😊 ennyire degradáló árak vannak az LCd tv -k piacán😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Itt én arra gondolok h mennyivel több only ps3 játék van?
PS3-ra sokkal több only PS3 játék van, mint X360-ra. De ez fordítva is igaz. <#vigyor2>#vigyor2>
Papesz
shaken, not stirred
email cimen.
Ez most elvileg hd minõség ? vagy csak én látom úgy ? mert mondjuk ezzel egy ps3 jó lenne, max kell kérnem egy kis kipótlást szülinapomra 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
eddig psp-t akartam venni, de most így elgondolkodtat egy ps3 uj monitorral, vétele 😊
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Jim, még ne vegyél kártyát, nemsokára jön a 4870-es széria, az nagyon jó teljesítmény / ár arányban lesz... Nvidiának fel kell kötnie a gatyót alaposan 😊 (az én gépembe majd 2 4870x2 fog dobogni, összesen 4 terraflops teljesítményben, ami kb 16szorosa a cell-nek 😛)
8800gtx-el nem tudsz foldolni, csak ati kártyákkal. Amit eddig foldoltam a hun csapatba 35-36 egységet, abból 2-t a ps3, a maradékot a 3870 számolta ki 😊
shaken, not stirred
Milyen tévét érdemes venni hozzá? Amin lehet élvezni is ? arra szüleim alapvetõen 120 -140 000-t rászánnak 😊
1. a 60gb változat részben kompatibilis, a 40 nem
2. mostmár van only ps3 játék is ( pl MGS4) , és egyre több lesz .
3. Multi címeknél alapvetõen az dönt melyik platformra fejlesztik ha az alap a box akkor álltalában rosszabb a port . Ha viszont ps3 az alap akkor álltalában egyezõ .
4. Monitornál csak a HPCblablababla ( bocsi de a pontos szabvány név nem jutott eszembe ) monitorokra lehet rákötni a BR másolásvédelme miatt .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Nyár közepe/vége felé összejön nekem egy nagyobb pénz, kb 110-120 000 FT diákmunkából 😊
És erõsen gondolkodok egy PS 3 beszerzésén, az xbox 360 mellé.//hugaim is örülnének, többet gamelhetnének a boxomon 😄// Viszont ezért lenne is néhány kérdésem, hogy biztos lehessek a dolgomban. Az elsõ hogy visszafelé lejátsza-e a játékokat a PS3? /Ps 1-2 //
Aztán hogy mennyi difi van a két gép között? azonkivül hogy bluray meghajtó?//Itt én arra gondolok h mennyivel több only ps3 játék van?// néhány játéknál hallottam hogy a xboxos verzió szebb vagy bugmentesebb stb.//ez mennyire igaz?/// Jah és még az, hogy rá lehet kötni monitorra?
A lehetõség mindenkinek adott volt ( minden konzol boltosnak is lehetõsége volt megvenni abban a bizonyos nagykerben), te rendelted meg ott ahol akartad. Miért szemétség az hogy más gyorsabban meghozza , ezért tesz is valamit pl elmegy 1500kmert. Nem a szájába repül a sültgalamb , megdolgozik érte, ÉRTÜK játékosokért.
Azt veszem észre aki máshol rendelt az fikázza az egészet ahelyett hogy örülne hogy valami megindult a piacon. Végre nem az van , hogy még ki is néznek a 576shopból ha kérdéseddel mered zavarni az eladót . Hanem verseny van , értük a Vevõért ami alapvetõen nekük vevõknek jó. Tipikusan olyan eset ha sapka van azért ha nincs sapka azért nyavajogtok.
Egyébként meg egészen pontosan 26órával hamarabb kaptam meg mint te aki oda mész az ÜK elé. Ezt tekinthetjük törzsvásárlói tagsági kedvezménynek 😊 😊
Egyébként meg világbéke , mert Snake mindenkit szeret , és fáj a háta . hajnalban már együtt játszunk .
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Pontosan. És ha esetleg máshol rendelték meg, velük szemben is szemétség elõbb árulni. Szerintem. Induljon mindenki egyenlõ eséllyel.
Engem az érdekelne, hogy e-mailekre nem mindig válaszoltok? Szeretnék az üzletbõl rendelni 1-2 dolgot, de sajnos nem érkezett válasz a levelemre, pedig írtam kettõt is. Sajnos a telefonálás nem megoldható, mivel külföldi vagyok <#szomoru1>#szomoru1>
PS3 ID: ghost_hun
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
PSN ID: Zottyantas
PSN ID.: Beegabor
Egyébként eddig nagyon bejött a játék , jobban 10/10 játéknak érezm mit a GTA4et . ilyen aproságok ha kuszik mászik snake egy idõ után beszól mert fáj a háta , egy kicsit meg is maszirozza. A fegyvert az átvezetõ animációban mikor leteszik kibiztositja , szoval nagyon hangulatos , Kötelezõ darab minden ps3 taulajnak . Még ha nem is szeretted elötte ezt a stilust akkor is.
Még akár foldingolni is lehet már vele 😊. (8800GTX)
On
Tegnap bepakoltam a PS3-ba egy 250 Gb-os kis winyót. Az adatok lementését pedig a mobilomon keresztül csináltam meg. Nagyon poénos volt.
Ha már konzoljáték bolt akkor adja a legális szoftvert olyan hamar és annyira olcsón amennyire lehet...én ezt várom egy bolttól.
disclamer: Nem fanboykodom itt a platinumnak, mert ott veszem a játékot ahol olcsóbb (ez az esetek nagy részében netes rendelés nálam).
Csak akkor veszem meg drágábban ha nem akarok várni a játékra a beszállítással vagy akár a megjelenés napjára.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Ui.: Amúgy érdekes, hogy a legtöbb európai kisbolt(!!!) árulja már 2 napja a játékot, azonkívül az ebay-en már 1 hete fellelhetõ. És talán a legérdekes ebb, hogy õket nem szidja senki otthon!!! Made in Hungary
shaken, not stirred