PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te figyu!!Ezt nem így kellett volna leírni<#ejnye1>

most jött a második üzenet, hogy feladták a MGS4-emet angliából. mondjuk mire ideér, legjobb esetben is csütörtök lesz, tehát idõben kapom meg.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

baggins
Ok, de akkor az 576 miért várja ki a megjelenés napját? Ezek szerint az egyetlen tisztességes cég?

Nexxuss
hát ez elég érdekesen néz ki...mgs gameplay. Elég gagyik ezek a textúrák...
mgs4 gp

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

HAF Rigel
Kereskedelemben nincs etika , Vevõvan , Eladóvan , Árúvan . Ha jól csinálod életben maradsz , ha szarul tönkremész . Nincs itt etika sehol . A cégek egymás ellen vannak , és küzdenek a vevõért , ami alapvetõen Vevõ érdek , Ma ott tartunk hogy 13900ért veszel új játékot ami 1 évvel ezelõtt 15900-17900volt. És nem Sony bácsi aki olcsobban adja a játékot , hanem a versenyhelyzet kényszeríti ki .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Hogy hogy jön vagy mi jön? 😊 Bocs, de ezt most nem értem, mert én metal gearnek gondolom, de ez lehetetlen. Szóval? És elõre is bocs ha hülyeséget kérdeztem.

PSN ID: Zottyantas

HAF Rigel
Szerintem tudod mi az etikátlan ? Mikor egy nagy cég 90 nap fizetéssel vesz árúkat az eladásnál még polc pénzt szed , és ráadásul nem is magyar termékeket árul , ja és adókedvezményt kap 10 évre , mintha annyira kellene neki mert tönkremennek .

DanielT
Na, legalább ezt se kell végigtolni, de még csak végignézni sem. Köszi, hogy leírtad, erre számítottam <#eljen><#taps>
Scotty99
Igen, én vagyok. Köszi az elismerést. Láttam a híred, én javítottam 😊

Örülök, hogy olvasod az oldalt, tartsd is meg ezt a jó szokásod 😊

PS3 ID: ghost_hun

Nexxuss
NA újabb Sony öngól. Lassan le is húzhatják a rolót. Star Ocean 4 egyelõre CSAK 360-ra van bejelentve!!!! Már eleve sokkoló hogy 360-ra Star Ocean...de az, hogy NINCS bejelentve PS3-ra az durva...ennyi erõvel bejelenthetik, hogy a Final XIII is multi lesz.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

baggins
Emlékszem, már a KOTOR-nál is a "megáramozott" rancor volt a legkedveltebb kép a neten. 😊

baggins
Van hát. Parasztság az egész.

Jön USA-ra a MGS, ár még nincs.

Ez tény, de mivel a Konaminak nincs hun forgalmazója pláne szarnak rá.

aabelus
SPOILER: na sikerult nekem is vegigtolni az MGS4-et.. az volt a vege,hogy egy gerendat kellett a padlasrol leemelni,majd élére allitani es lecipelni a létran snake hatan,amit elvitt a nyaka kozt manhattenbe,hogy bezarjon 3 birkat a paksi atomeromubol,mert allitolag felrobbanhatott volna a gyomruk. Snake tehat vilagot mentett es a vegen ugy meghatodott,hogy egyszer csak osszeesett. ennyi. Nekem tetszett a vege,egyaltalan nem volt sablonos szvsz.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Alien!
sztem etikátlan a hivatalos megjelenés elõtt árulni...ennyi....fõleg ha még megis van hírdetve.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Te vagy az Ghost?Olvasom rendszeresen a cikkeid Gamekapcson,szerintem tehetséges vagy fú!!Hajrá!!Anno én is írtam 2 cikket,egyiket be is tették.Naponta vagy százszor nézek az oldalra.Csak így tovább!!<#eljen>.Téged megtartunk<#wink><#beka2>

Na látod😊.Én fehérvári vagyok és itt nincs egy normális konzolbolt se,szóval nálam a táv nem döntõ.Jó lenne már ide is valami Shop szerû bolt.MM-ben meg Magarasteszkóban nem fogom megvenni 18ért a játékokat,szóval nálam maradt a netrõl rendelés és az Überkonzol😊

na, mondtam én, hogy mi a szitu. most küldték a mail-t, hogy leemelték az összeget a kártyámról. remélem a héten ideér!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

HAF Rigel
Én is jártam oda sokat , dec körül . de aztán lett itt tölük 5 percre a platinum shop , és azóta ide járok. Miközben megyek céges banki ügyeket intézni be is tudok ugrani beszélgetni egypár percet . Mind a 2 céggel meg vagyok elégedve . Árak kb azonosak ( bár a GTA4 SE között nagy volt a külöbség) mind a 2 helyen rendesek , így döntött a távolság , mert nem mindegy hogy 15-perc bármikor vagy Budáról átszenvedek BKVval ( 1.5 óra oda vissza ) mert persze a munkaidõm 9.30-19hig van (kereskedõ lévén) így mindig munkaidõben kell elszaladnom .

tegnapig még nem volt rajta...😛

Scotty99
Pár híremet már linkeltétek itt. Gamekapocsnál dolgozom, próbálgatom a szakmát. Az aláírásomból gondolom kitaláljátok a nevem is 😊

PS3 ID: ghost_hun

Az elõrendelések is rajta vannak, és már jó ideje az elsõ a listán.

Dehogy dolgozok nekik😄D.Csak szeretem õket mert rendesek és korrektek.Akkor miért ne reklámozhatnám.Sokunk meg van velük elégedve,ahogy fórumokon olvastam.Nekem szimpik😊

Bocsi az off-ért:

Playstation 3, 60Gb-os tehát viszi a PS2-es játékokat, (4db usb porttal, kártyaolvasokkal) dobozában eladó. A gép egy éves, tehát garancia már nincs rá. Kifogástalan esztétikai, és mûszaki állapotban van, kb 40-50 órát üzemelt. Ami jár hozzá: 1 db kontroller 1 db hdmi kábel 1 db enthernet kábel 1 db usb töltõ a kontrollerhez Az ár nem alkuképes, kérem csak az jelentkezzen akinek megfelel a feltüntetett vételár. Sajnos olcsóbban nem tudom adni!

Ár:94000Ft

Érd: Privi
HAF Rigel
Mostmár nem csak Ps3 fanok leszük hanem konzolbolt fan is . kb így gondolom .

Ps3fanboy/Überkonzol Jim .
Én Ps3fanboy/platinumshop .
DanielT meg Xbox360/Játékaim.hu/atyaúristen 😊 😊 😊 (bocsi nem tudtan nem kihagyni )

gazgoblin
igen ertjuk...az ubernek dolgozol...

("Vedd meg csütörtök 00:01 perctõl hivatalosan az Überkonzolnál")

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

mar lassan behozzuk a 360at a hozzaszollasok szamaban 😊 legalabb vmi.

PS3 ID: iib

Na jó,de érted..<#wow1>

DanielT
Legális szoftvert hamarabb megvenni mint a tervezett dátum nem bûn.
Nem rágalmaztam senkit,csak elmondtam a véleményem.Akkor tényleg eladhatják elõbb.De ez akkor is milyen már a nagykereskedõkkel szemben?Úgy látom itt van egy kiskapu😞

ÁÁáá, Shopto oldalán bekerült az elsõ helyre a MGS4 a top10-es eladásoknál. Ez azt jelentené, hogy már náluk van és postázgatják??? Ide vele, de MÁN!

Nagyon szívesen segítek én😊.Vedd meg csütörtök 00:01 perctõl hivatalosan az Überkonzolnál.Ennyi barátom<#wink>

HAF Rigel
szerintem nem ilyen egyszerû a helyzet , vannak nagykereskedõk , beszálitók , Most már nem csak Magyar hanem az EU bárhol vehetsz árut ami aztán továbbértékesithetsz. Ha neked a beszálitód nem köt veled külön szerzõdést hogy nem árulhatod x.bátum elött akkor nem vagy köteles visszatartani 2-3 napot . Ha kötött veled ilyen szerzõdést akkor nem . Én beszéltem a platinumos sráccal és õ azt mondta nem írtak alá semmilyen ilyen szerzõdést. Szoval semmi nem kötelezi õket arra ,hogy ne adják el azt az árut amit már megvettek.
Mi az hogy feketén csinálja ? Hányszor kaptál számlát az ÜKban , vagy akármelyik másik konzol boltban ami nem 576 shop volt ? Na akkor magyarázd meg a Feketén csinálja dolgot.

gazgoblin
<#help>

akkor nem vagy a barátom<#beka3><#boxer><#puszis>

gazgoblin
nemtudom de eselyes hogy veszek egyet ma....

Nincs szerzõdésük?Az meg h lehet?Elvileg és gyakorlatilag minden boltnak van nem?Te is tudod,hogy a Konami megtiltotta a 12-e elõtti terjesztést.Akkor a Platinumshop feketén csinálja az üzletét?!Vagy akkor mi a helyzet?<#nemtudom>

HAF Rigel
Miért is Jim ? Azért mert eladnak sok sok programot , aminek én nagyon örülök , hogy nem a 576shopban kell megvennem +5000el többért . Semmi törvénytelent nem tettek . Nekik nem volt szerzõdésük miért ne tennék meg hogy mikor megjön az árú egybõl eladják , a kereskedelem már csak ilyen. Te eldöntheted hol veszed meg , ha kell a gyorsaság akkor ott .
Egyébként az utolsó progilyaim mind EU progik voltak , így még azt sem lehet mondani hogy USA vagy mi a fene.

Én kibírom hétvégéig 😊

shaken, not stirred

Ennyire tisztelik a Konamit,a mestert,meg a remekmûvet.Csak gratulálni tudok ennek az unfair cégnek<#levele><#gunyos1>

HAF Rigel
Én úgy tudom nem lesz ma . Legalábbi volt valami vita az ÜK val.

HUNMarcus
ja csak szerintem ez jogilag meg erkölcsileg nem valami fair a többi üzlettel szemben... de ha én is onnan rendeltem volna biztos örülnék neki hogy elõbb megkapom

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Okami Amaterasu
platinum shopba már ma lehet kapni a metal gear 4et😊..én is elörendeltem..5kor lehet érte menni😊

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

HUNMarcus
elképesztõ milyen szép a grafika! második videó elég vicces, nagyon tetszett 😊, legyen már csütörtök!

PS3 ID: marcogi zsírkutya

shaken, not stirred

Alien!
"Battlefield: Bad Company - 9.25, 9.25 - Single player campaign ok, multiplayer awesome (CoD4 type ranking system)." Gameinformer

Kiváncsi leszek milyen lesz a végleges.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
sajnos a nagy partíciók jóval lassabbak fat32vel mint ntfs-el.....nálam 8mb-al másol 22 helyett..

Hol dolgozol, ha szabad megkérdezni? 😊

shaken, not stirred