PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balljuggler
Így már érthetõbb!Ez a beszád apó!<#eljen>
Attól függetlenül nem értek 1et magával...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Szerintem ti félre értitek! Én csak annyit akartam mondani, hogy a mgs4 nem tetszik annyira mint nektek, és a szavaitokból azt vettem le (nem tudom felidézni azokat a szavakat, de ha akarjátok megkeresem), hogy nem akkora nagy szám a ps3 mint más konzol.
fsgh
Az szép...ebbõl csak 1db van?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gideon Wieth
😊 nah ez az mgs 4-is megkapta azt a bizonyos hideget meleget 😊
A magam részérõl csak annyit mondok hogy kb 15 percet láttam belõle, engem megnyert 😊 egyébként meg olyan játéknak tûnik mint az Assassin's Creed ///vagy bejön vagy nem/// kell hogy szeresd az ilyen játékot vagy nem fog tetszeni 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

balljuggler
<#falbav>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
Korlátozottan cs....k.... ha igy áll hozzá

Jól néz ki a gép
Attól függetlenül elég hülyén állsz a témához, és eléggé igzbotosan viselkedsz...

shaken, not stirred

5e dodó indulón

Akkor magázódunk 😄
Így van
balljuggler
Akkor bácsika!24....de mind1!
Mért is kell fikázni?

Mintha fent lennél nálam friendlisten csak nem írtam be mert filmezés megy...😄

Na hallod ha akarom akkor veszek 6-ot is. Foxhound is tudja bizonyítani, hogy van!!! A másik meg, hogy a nevemmel való kis szójátékod után maximum csak csókolommal köszönhetsz!!! Amúgy meg de tetszenek!
balljuggler
Amúgy ztahity!Nem testzenek a ps3-s játékok?

balljuggler
Ezt nem hiszem el!
Ha nem DanielT-t szidjuk vagy kavarunk akkor nem igaz h nem lehet itt csend!MÉRT NEM A JÁTÉKOKRA KONCENTRÁLUNK?Idejön ez a zotyi vagy zityi ja....ztahity és csinálja itt a feszkót.Életébe nem látott még PS3-t de lehet hogy még nincs is neki,csak van 1 ismerõse a wiw-en aki már látott feketefehér fényképen...és ossza itt az észt!Drága testvérem ha nem tudsz semmi érdemlegeset hhozzátenni a témához akkor ..........pápá
Bocsi de most felbaxtam magam rendesen!

Alien!
egy jótanács: nefüvezzé fórumozás elõtt...

....mert amit itt összehordaz,az nem mindennapi....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Senki sem mondogat itt ilyeneket...

shaken, not stirred

De súlyosak a legelsõ hozzá szólások ebben a topikban! <#nevetes1>
zozo2001hu
Dehogy járt le, tök jó konzol, maximálisan meg vagyok elégedve vele, a játékok szépek grafikailag és higanyak, a vas eléggé stabil, a fícsõrök kielégítõek mi kell még? Sokkal jobban megéri konzolt játékra használni mintsem pécét szvsz. Egyébként szépen nõnek az eladások, habár pár ütõs exkluzív címre szükség lesz még az kétségtelen.

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

<#ejnye1>

Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a ps3 ideje lejárt. Legalábbis amiket mondtok, abból ezt veszem le. Szerintetek a ps3 az egy gyenge gépezet, ami lassan már csak bohóckodni jó?
Lenne pénzem 2 játékra, csak most veszek egy motort. Hétfõn végre meg is lesz.
Nem a megsértéssel van a gond, csak ne videók alapján itéld meg, és akkor senki sem fog leszólni, ha úgy mondod el a véleményed.

shaken, not stirred

Alien!
ha az MGS4 egy lépcsõfok(márpedig az),akkor a Killzone 2 lesz a következõ.....Viszont az látszik,hogy mind2 mögöt hatalmas munka áll,annyi amennyit nagyon kevés cég tesz bele,ergo ps3-on kevés lesz az ilyen minõségû stuff...Viszont ami az lesz,az nagyon odabasz....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Szerintem a MGS4 nem tetszésemet inkább hagyjuk. Bocs ha valakit megsértettem!
Hülye az eladó, többet ne menj abba a boltba. Mindegyik ps3-ban van wifi alapban. (nekem is 40 gigás van és wifin keresztül használom)

shaken, not stirred

a 40-esben is van wifi!!! nekem az van és azon megy a net rajta
Átbasztak, van wifi a 40-esben is.

Nem azért mondtam mert nem fps, hanem mert a videókon a mozgás és egyéb grafikai elem és lehangoló színek nem jöttek be.
Sziasztok! Wifis PS3at szerettem volna vásárolni, de az eladó szerint a 40GB-s változatban nincs, csak a 60GB-ba. Viszont azt már nem forgalmazzák itthon sem Európában. A kérdésem: várható, hogy újból piacra kerül wifis változat? Ha igen, kb. mikor?
Na hát azért a szex-el ne hasonlítsd össze. 😄
HAF Rigel
Az már megint más ha te azt mondod hogy azért nem veszed , meg mert egy másik stilus tetszik és 1 re van pénzed , respect hogy legalább eredeti játékot veszel . De leszolni a játékot , ami tényleg korszakalkotó a gépünkön, csak azért mert FPS rajongó vagy és egykét videó alapján.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Szerintem a Kill Zone 2 nagyon szép lesz! Már a videókból nagyon tetszetõs.
zozo2001hu
MGS4-el kapcsolatban érdeklõdnék, hogy van a játék elején valami tutorial rész, ahol az újonc játékosoknak elmagyarázzák az irányítást ill. a képernyõ félépítését, valami training? Egyébként írjon már valaki valami pár mondatos értékelést, aki még soha nem játszott a szériával, hogy milyen a cucc egy kezdõ MGS játékos szemszögébõl? (Dilemma tudjátok, rendeljem vagy sem, demo esetleg lesz?)

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

HAF Rigel
Én ilyen hozzászolásokra nem is reagálnék , amig nem probáltad játszottál vele nézted a felvezetéseket , stb stb addig semmit nem tudsz róla .

Ez olyan minth azt mondanám , hogy a sexelés nem jó , mert láttam HD videot rola és ott nem tetszett , élõben csináni azért egész más

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Alien!
😊 végülis ez is egy nézõpont...én azt mondom,ha vkinek nem jön be a játékmenet akkor is játszogasson vele,mert ennyi munkát nemsok játékban lát...amit kojima csinál az már mûvészi.....

Rendben van, elhiszem, hogy jó játék lehet! Fanatikus FPS rajongó vagyok, lehet azért nem jön be. Azért még mindig azt mondom, hogy inkább a Battlefield bad Company-t venném meg elõbb! Amit, meg is fogok. A Kill Zone 2-t várom már nagyon, de sajna az még odébb van.
Talán mert az egyetlen játék ami külön kategóriát képvisel az iparban, vagy mert Hollywoodi szuperprodukciókat döngöl a földbe a forgatókönyv, a rendezés, vágások terén, vagy talán azért mert már-már metafizikai kérdéseket feszeget. Lehet azért mert 20 éves múltra tekint vissza de az is elõfordulhat, hogy egymaga megteremtette a lopakodós játékstílust és ez is közrejátszik...Említhetném még azt, hogy a játék olyan érzelmi töltésekkel rendelkezik amivel egyik társa sem vagy ha a gémpléjt vesszük figyelembe akkor az adott szituáció változatos megoldása, döntésed szerint.

Teljesen más élmény... Én is nézegettem full hd videókat, aztán élõben... Valami félelmetes volt mozgásban látni, egy halom részlet, egy halom finomság, és mindig van mit csinálni átvezetõ közben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A repülõgépes ávezetõ animnál megkerestétek a mark 2-val a fényképezõgépet és az extra elemet? 😊

shaken, not stirred

eleg latnom rola fullhd-ben egy videot
tarti19
juj ez nagyon ott van:😊

<#banplz>

Megvan? Játszottál vele HD felbontásban? Utána szidd <#unalmas>

shaken, not stirred

hali! bocs, de soha sem fogom megérteni, hogy az mgs4-en mit kell ennyire isteníteni! szerintem az a játék nem ér sok pénzt! grafikája se nagy szám! ez csak divat lett mert valaki elkezdte!
Calling all cars-ban van-é multipléjer?

shaken, not stirred

Nálam Mantis verhetetlen. (bár még MGS4 boss fightom nem volt de az eddig látott bossok, Vamp és Ocelot kivételével elég érdekesek finoman szólva)

shaken, not stirred

Nekem is ment.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

<#eljen><#dumcsi>
Shenlong
Ez még mindig jobb, mintha új szinkronhangot kapott volna.

http://gamer-planet.freeblog.hu