89387
PlayStation3
-
#51182 Arra igen. Akkor viszont passz. Kérdezd meg a szolgáltatót. -
#51181 ha MAC cím klónózásra gondolsz az is megvan -
#51180 Nem új,igazsság szerint elromlott:S most már tuti -
#51179 Ha ez egy új HDD, akkor az először Computer Managment - Storage - Disk Managment-ben elöször hozzd létre a particiót, aktiváld. -
#51178 Az a baj hogy rádugom a gépre,kiirja hogy ZSb háttértár castlakoztatva azon belül USb Device.De ennyi sehol máshol nem jelzi,és ez a program sem veszi észre,azt irja a eszköz nem áll készen=( -
#51177 Én úgy csináltam, winxp alatt leformáztam ezzel, Fat32FormatterFat32Formatter, utánna látta a PS3, képeket, meg videót is megnéztem igy -
#51176 Pedig anélkül nem fog menni. -
#51175 Hát Fat32 nem tudom átformázni mert ez a buzi gép nem ismeri fel ha bedugom megjelenik hogy USb háttértár csatlakoztatva de am nem jelzi ki:S -
#51174 Na látod ezt én sem értem... ezért nem is tudok örülni annyira ennek, mint egy csomó másik ember. -
SlickAdam #51173 ha lesz kellő számú eladás akkor biztosan. bár nem hiszem, hogy sokan több ezer forinttal többet adnának ki így érte, mint a megszokott rendelésekért. -
#51172 csak abból a 2x annyi boxból 90% tört. azzal pedig a kiadók nem sokra mennek. -
#51171 Formázd le FAT32-re. Úgy menni fog. -
#51170 A a ps3 hoz lehet külső merevlemezt is hozzákötni igaz?:)Mert a 250 es külső HDD mat rádugtam USb sen és nem ismeri fel,ilyenkor mit kell csinálni?:S
-
#51169 itthon azé kemény megitélni egy gép népszerűségét eladott játékok alapján...sztem 2x annyi box van eladva mint ps3....ráadásul sok ps3 csak BD lejátszóként pörög,mint nemegy barátomnál... -
#51168 Értem. Állítsd be a routert úgy, hogy annak a hálókártyának a mac címét mutassa a router felé, mint amin eddig neteztél. -
#51167 igen egyre többre fog majd megjelenni -
#51166 Oké:) Én a Dead Space-t várom (magyar felirat(L) )
Amúgy elképzelhető hogy több ps3 as játékra jelenik meg majd magyar felirat?:)
Mer annak tökre örülnék^^ -
#51165 mi mi mi? jön a resi 2? :D ááá holnap készültem venni warhawkot :D -
#51164 Ahogy a leírásban van összedugtam mindent parancssorba ha beírom ping x,y ip-t akkor kiadja hogy router és a gép között van kapcsolat tehát net is menne rajta ha a router kapna netet a modemből de valamiért nem kap úgy csinál mintha nem lene bedugva -
#51163 Szerintem nem éri meg. Bár ha erre a stilusra vagy rákattanva, akkor talán, mert elég olcsón adják manapság. Offline játékmód gyakorlatilag nincs is benne. A grafika, játékmenet stb, meg igazából elmegy, de semmi extra. Vársz pár napot és megveszed a Resi2-t, jobban jársz! -
#51162 Szerintetek az Ut3 milyen ps3-on?:) Mert szeretném megvenni,csak nem tudom multija mennyire joh ps3 on:P:) -
#51161 Ezt most mégegyszer, hogy én is értsem :) -
#51160 Platinumban is volt már múlt héten csütörtökön. Lassan a Naruto és a Socom jön . -
#51159 Hello az miért lehet hogy a router látja a gépet de a netet nem?:S és így a ps3 se veszi a jelet -
#51158 Az tény, hogy az eddigi másfél éves életciklusa alatt a PS3 itthon jobban szerepel(t), mint a PS2 és a PSP. -
#51157 "A legmeglepőbb azonban a PS3 hazai szereplése, az előrejelzés szerint ugyanis a tavalyi háromezres darabszám idén 27 ezerrel nőhet, ezzel a Sony lesz a magyar piac legsikeresebb újgenerációs játékgépe. Takács Edit, az EA marketingvezetője megerősítette az adatokat, a szakember szerint a FIFA 09-et többen vették meg PS3-ra mint Xboxra, amiből súlyos következtetéseket persze nem szabad levonni, de valószínűsíti, hogy a bluray-lejátszóval szerelt játékgép jól szerepel nálunk. " forrás Index
Hátha ez elősegiti a magyar store létrejöttét... -
#51156 természetesen lesz:P -
ztahity #51155 Hát ez nagyon nagy szemét dolog volt azoktól, akik a híreket írják egyes oldalakon, mert ugyanis azt olvastam, hogy majd csak novemberben fog megjelenni! Ennek örömére már elköltöttem a rászánt pénzt. Na de sebaj! Lesz ez még kapható, egy hónap múlva is. Remélem! -
#51154 Azokat lemezen kell megvenni. -
#51153 nem tudom, máshol hogy van, de azt hittem vannak fenn nagyobb nevek is... -
#51152 nekem már megvan az sh5:P Igen faja nagyon:P
igen innen van:P -
ztahity #51151 Ezt sikerült faxán belinkelnem! -
ztahity #51150 Hello! Én mos lemaradtam valamiről, vagy ez hülyeség? Silent Hill 5 Tényleg lehet már kapni? -
Fikusz #51149 Valaki betud lépni? CSak tippeltem, remélem tényleg down. :-F -
#51148 Előfordul, majd elmúlik. -
Fikusz #51147 Store down? Valami hibakódot ír ki. :( -
#51146 Miért hitted ezt, máshol így van? :) -
#51145 szuper ez a us store-os vásárlás, de alig van fent játék. én azt hittem, hogy bármilyen játékot megvásárolhatsz és letölthetsz... -
nyuszmurusz #51144 Köszi! -
#51143 Fogod a másik gépet, és ugyanazt a PSN account-ot állítod be rajta, min amin letöltötted.