89387
PlayStation3
  • predator0
    Arra igen. Akkor viszont passz. Kérdezd meg a szolgáltatót.
  • Christian88
    ha MAC cím klónózásra gondolsz az is megvan
  • Hober Mallow
    Nem új,igazsság szerint elromlott:S most már tuti
  • spatz
    Ha ez egy új HDD, akkor az először Computer Managment - Storage - Disk Managment-ben elöször hozzd létre a particiót, aktiváld.
  • Hober Mallow
    Az a baj hogy rádugom a gépre,kiirja hogy ZSb háttértár castlakoztatva azon belül USb Device.De ennyi sehol máshol nem jelzi,és ez a program sem veszi észre,azt irja a eszköz nem áll készen=(
  • spatz
    Én úgy csináltam, winxp alatt leformáztam ezzel, Fat32FormatterFat32Formatter, utánna látta a PS3, képeket, meg videót is megnéztem igy
  • predator0
    Pedig anélkül nem fog menni.
  • Hober Mallow
    Hát Fat32 nem tudom átformázni mert ez a buzi gép nem ismeri fel ha bedugom megjelenik hogy USb háttértár csatlakoztatva de am nem jelzi ki:S
  • predator0
    Na látod ezt én sem értem... ezért nem is tudok örülni annyira ennek, mint egy csomó másik ember.
  • SlickAdam
    ha lesz kellő számú eladás akkor biztosan. bár nem hiszem, hogy sokan több ezer forinttal többet adnának ki így érte, mint a megszokott rendelésekért.
  • Sippie
    csak abból a 2x annyi boxból 90% tört. azzal pedig a kiadók nem sokra mennek.
  • Csabesz100
    Formázd le FAT32-re. Úgy menni fog.
  • Hober Mallow
    A a ps3 hoz lehet külső merevlemezt is hozzákötni igaz?:)Mert a 250 es külső HDD mat rádugtam USb sen és nem ismeri fel,ilyenkor mit kell csinálni?:S
  • Alien!
    itthon azé kemény megitélni egy gép népszerűségét eladott játékok alapján...sztem 2x annyi box van eladva mint ps3....ráadásul sok ps3 csak BD lejátszóként pörög,mint nemegy barátomnál...
  • predator0
    Értem. Állítsd be a routert úgy, hogy annak a hálókártyának a mac címét mutassa a router felé, mint amin eddig neteztél.
  • tarti19
    igen egyre többre fog majd megjelenni
  • Hober Mallow
    Oké:) Én a Dead Space-t várom (magyar felirat(L) )
    Amúgy elképzelhető hogy több ps3 as játékra jelenik meg majd magyar felirat?:)
    Mer annak tökre örülnék^^
  • Sippie
    mi mi mi? jön a resi 2? :D ááá holnap készültem venni warhawkot :D
  • Christian88
    Ahogy a leírásban van összedugtam mindent parancssorba ha beírom ping x,y ip-t akkor kiadja hogy router és a gép között van kapcsolat tehát net is menne rajta ha a router kapna netet a modemből de valamiért nem kap úgy csinál mintha nem lene bedugva
  • NEXUS6
    Szerintem nem éri meg. Bár ha erre a stilusra vagy rákattanva, akkor talán, mert elég olcsón adják manapság. Offline játékmód gyakorlatilag nincs is benne. A grafika, játékmenet stb, meg igazából elmegy, de semmi extra. Vársz pár napot és megveszed a Resi2-t, jobban jársz!
  • Hober Mallow
    Szerintetek az Ut3 milyen ps3-on?:) Mert szeretném megvenni,csak nem tudom multija mennyire joh ps3 on:P:)
  • predator0
    Ezt most mégegyszer, hogy én is értsem :)
  • HAF Rigel
    Platinumban is volt már múlt héten csütörtökön. Lassan a Naruto és a Socom jön .
  • Christian88
    Hello az miért lehet hogy a router látja a gépet de a netet nem?:S és így a ps3 se veszi a jelet
  • predator0
    Az tény, hogy az eddigi másfél éves életciklusa alatt a PS3 itthon jobban szerepel(t), mint a PS2 és a PSP.
  • spatz
    "A legmeglepőbb azonban a PS3 hazai szereplése, az előrejelzés szerint ugyanis a tavalyi háromezres darabszám idén 27 ezerrel nőhet, ezzel a Sony lesz a magyar piac legsikeresebb újgenerációs játékgépe. Takács Edit, az EA marketingvezetője megerősítette az adatokat, a szakember szerint a FIFA 09-et többen vették meg PS3-ra mint Xboxra, amiből súlyos következtetéseket persze nem szabad levonni, de valószínűsíti, hogy a bluray-lejátszóval szerelt játékgép jól szerepel nálunk. " forrás Index

Hátha ez elősegiti a magyar store létrejöttét...
  • tarti19
    természetesen lesz:P
  • ztahity
    Hát ez nagyon nagy szemét dolog volt azoktól, akik a híreket írják egyes oldalakon, mert ugyanis azt olvastam, hogy majd csak novemberben fog megjelenni! Ennek örömére már elköltöttem a rászánt pénzt. Na de sebaj! Lesz ez még kapható, egy hónap múlva is. Remélem!
  • predator0
    Azokat lemezen kell megvenni.
  • lobig
    nem tudom, máshol hogy van, de azt hittem vannak fenn nagyobb nevek is...
  • tarti19
    nekem már megvan az sh5:P Igen faja nagyon:P
    igen innen van:P
  • ztahity
    Ezt sikerült faxán belinkelnem!
  • ztahity
    Hello! Én mos lemaradtam valamiről, vagy ez hülyeség? Silent Hill 5 Tényleg lehet már kapni?
  • Fikusz
    Valaki betud lépni? CSak tippeltem, remélem tényleg down. :-F
  • predator0
    Előfordul, majd elmúlik.
  • Fikusz
    Store down? Valami hibakódot ír ki. :(
  • predator0
    Miért hitted ezt, máshol így van? :)
  • lobig
    szuper ez a us store-os vásárlás, de alig van fent játék. én azt hittem, hogy bármilyen játékot megvásárolhatsz és letölthetsz...
  • nyuszmurusz
    Köszi!
  • predator0
    Fogod a másik gépet, és ugyanazt a PSN account-ot állítod be rajta, min amin letöltötted.