PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hát azért hiba ebben a stuffban is lehet nyilván, mint mindenben.

baggins
Aki azt mondja, hogy ebben a játékban akár egy hibát is talál, vagy "annyira nem tetszik'" neki, az hazudik, hülye, vagy kíméletlen X/PC-fanboy, aki az irigységtõl és a gyûlölettõl elködösült szemmel nézi a játékot. Ez a véleményem, és biztos vagyok benne, hogy így is van. Fröcsögni felesleges, most a PS3 is kapott egy jó játékot (gy.k: az eddigi legnagyobb konzolos játékot).

baggins
Na, ide is benyomom a véleményemet.

MGS4: Tegnap megvettem, mára befejeztem. Éjjel semmit nem aludtam. Fáradt vagyok és most aludni fogok, de elõtte leírom a véleményemet, szigorúan spoiler nélkül.

Sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de megdõlt a FF7 uralma nálam. Sosem készítettek a MGS4-nél szebb, színvonalasabb, érdekesebb, többet érõ produktumot. A játék közben vagy százszor a gyomromban, aztán a torkomban volt a szívem. Sokszor nem hittem el, hogy játékot nézek. Grafika, játszhatóság, szavatosság, zene, hang mind-mind 10 pont, a grafika 10+. Ezt látni, érezni, játszani kell: végre itt az ÚJ GENERÁCIÓ!
Ha felébredek, kezdem elõrõl, szépen, lassan, mindent végignézve. Aztán elõveszem a régebbi részeket, és sorban nekiállok a végigjátszásuknak.

Prince of Máté
Np, majd jövõre.

Sephi
Igen mert a KODnegy ben nem kell gondolkodni es olvasni sem kell. Azilyen alap embereknek jo ez, mint neked!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

1/2 off Bázz 😄

Resi5 jó lesz 2009 márc/május-ra kb... Ez meg itt van szeptember vége tájékán.

Animáció szemét de a grafika nagyon sokat fejlõdött (minden téren), igaz ez még biztos ezernyi finomitáson fog átesni mert nem egy helyen vsyncelt meg enyhén belassult a kép ami pedig az inszomniás fiúknál kizárt, hogy így maradjon. Elsõ gémpléj videó, majd talán pár hó múlva kapunk képet milyen is lesz ténylegesen 😊 Egyébként valszeg ha nem tudják beoptimalizálni lejjebb veszik a natív renderelést és rádanak egy sw-es upscale-t, lásd MGS4. Nálam tuti elõrendelõs lesz a cucc.

tarti19
nana ott nem gyõzték le a szörnyet csak atomtámadással😊
amúgy, egy multi mókával nagyon megdobhatják majd gémet csak aza baj , hoyg valszeg a resi 5-tel fog egy idõben megjönni😞 remélem azért 1-2 hónap lesz köztük😛

Alien!
Insomniac-nál tényleg tudnak vmit....Iszonyatos a minõségbeli ugrás....Ami nem tetszik,hogy sajnos a Mo-cap közelében sincs a cod4/KZ2-ben látottaknak,és sajnos a saját katonánk mozgása is maradt légpárnás hajóhoz hasonlatos,tehát se egy fejdõlés/súlypontváltozás/futás feeling...Siklunk a felszínen tök egyenletesen.......szal ez csalódás........Viszont a boss fight jelenet erõsen hajaz a cloverfield-re!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Shenlong
Köszi! Volt vele egy kis meló😊

http://gamer-planet.freeblog.hu

Prince of Máté
Az MGS4 egy nagy szar, a KÓD négy sókal jobb nála!

De fasza kis oldal!

Shenlong

http://gamer-planet.freeblog.hu

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Már valaki nyomott rá egy licitet 😊

Gazgoblin: Te rendelted a Civ-et vagy már a kezedben is van?
Én csak várom már hogy megérkezzen talán hétfõre itt lesz.

Resistence 2
Van benne UFC videó is... te jó ég az úgy fog kinézni meg mozogni? Anyád 😄

aabelus
ugyes vagy 😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

nah megvettem a tv-t (Sony KDL 32 P 3000) most üzemlem be!<#smile> ha minden igaz jövõhéten pedig a ps3 megvételére kerül sor!<#vigyor2>
gazgoblin
Na megvettem a civ revolutiont...

Ebben a honapban meg befigyel egy BF bad company is...

Mostmar csak ido kellene a sok jatekra 😄

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Alien!
valószínû,hogy direkt...a multiban azt vettem észre,hogy 5-5 játékossal kifejezetten jó a framerate...éshát nemtudom eldönteni melyiknek jobb a hangja MGS4 v. BF:BC.....

klánban benne lennék....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Az, csak nem opcionális sajna. (demóban legalábbis)

tarti19
nem tudjátok a bc-ben ez a háttérben szemcsésedés az alapbóla játék része mint pl. a mass effectnél? mondjuk bejön ez a dolog😊

Forrest Gump
Nekem is bejön a BF:BC.
Nem terveztek itt sg-én egy klán alapítást?
Persze ha tökéletesen fog mûködni a friend invite.
Alien!
a BF:BC tényleg eléggé csapatfüggõ,mivel a stratégián is nagyobb hangsúly van mint a cod4-ben...néztem a további 8 multipályát, nagyon bejönnek,iszonyú nagy mindegyik...Nálam is leverte a cod4-et,hisz sokkal élvezetesebb maga a harc...

HUNMarcus
valaki tudna mondani egy ideális bluetooth headset beállítást ps3-mon?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Tankokat simán levadászom... 😛

shaken, not stirred

akkor nem írok semmit ba....... meg!!K-ra ideges vagyok..

NEXUS6
Engem nem fognátok meg!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Szar a csapat... Egy jó team-el simán megfogunk bármilyen támadást, egyetlen láda elvesztése nélkül is. És van olyan csapat mivel támadni sem tudok, mert elszúrnak mindent...

shaken, not stirred

NEXUS6
Hát akkor én még alunni fogok valszeg!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Annyira jó ez a BF/BC!

Támadóként berohanok a hátországba egy tankkal és 2 perc alatt szétlövöm az összes arany ládát (500 pont!😉))) Védõként meg vért izzadok, hogy legalább 1/4-ig leszedjük az ellenség életerõ csíkgyát! Szal tényleg kéne valami kiegyensúlyozás. Bár nálam így is megverte a COD4-et!😉 Nagyon várom már a megjelenést.

Holnap délelött 10:30

NEXUS6
Nem úgy volt, hogy ma lesz Resi2 gameplay vidió a GT-n?

Minnyá holnap van má'!;(

balljuggler
de hát ez van...semmi panaszom rá!<#worship>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

PoisonChihuahua
<#hehe>
Gamespot UK 10/10

balljuggler
érzékenyen érintett....<#nemtudom>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Jah engem is csak ez tart vissza LOL

Sztem nem lesz rajta egy licit sem., de ha mégis 6k fölé nem megy. Na majd mikor lejár bepostolom megint. 😊

PoisonChihuahua
Áhhh, 40 gigás, nem kell..... <#schmoll2>
balljuggler
max 1 hetet adok neki!tipp: 15k

Nem, itthon döglöm.

De. Talán 2000-ért el lehetne sütni. Aztán meglehet pár dollárpapa elkezd játszani egymással és felverik 10k-ra. Majd figyelem.

balljuggler
melózol most is?

balljuggler
zusammen...

Már micsoda? Az 5k a Ps3-ért vagy az 500 dodó egy signálásért?

balljuggler
nem sok az 1 hangyfaxnyit???

Ilyen dedikált csak egy igen, legalábbis amirõl tudni lehet. De túl sok az ár, Kojima aláírása max 500 dodót ér. Nem hiszem, hogy elviszik ennyiért.