PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balljuggler
Na ez 1 kicsit off lesz a nagy MGS õrületben<#buck>
Nekem tetszett a BF demo!Igaz kicsit rövidke...de tetszett!Online viszont nagyon nem tetszett....

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Tom, halottam már a hangját, csak a szokottnál is túlspirázza, ez az öreg, kivénhedt stílus nagyon erõltetett.

shaken, not stirred

Kár volt, szemét.

Sephi
Nekem megy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Megy valakinél az MGO?
Nekem nem akar belépni sehogysem. :-(

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Installálom a Quake warst.

Sephi
Nyugi nem fogom spoilerezni a gamat! Becsszo!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Tartogasd a frappans mondataidat azoknak akiket erdekel. Beszaras.

Tudom jol, hogy mindeki itt tisztaba van vele , hogy az a szereplo ott van. Csak na... kotekedjunk ha mar lehet.

Sephi
SPOILER

Ez az elso jelenet a jatekban amiutan a fomenunel Start-ot nyomsz 😄

Gideon Wieth
az lenne a kérdésem még, hogy a sixaxis és a dual shock controllerek között van valamilyen különbség ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DanielT
Jah... ezt én is játszottam pl DMC4 idején... volt pár ember kényszeres közlési rohammal 😊
A Jimanszky család és Sephi üzeneteit el sem olvasom már éppen ebbõl az okból.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nem, ez tény. Hayternek tök más a hangja mikor civilként beszél. 😊

megnéztem az elsõ 10 perc videóból vagy 3-at, nekem is fura kissé, de sztem csak Snake kora miatt nyomja rá erõsebben a kakaót...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amúgy csak én gondolom, hogy snake hangja nagyon erõltetett, és fura? Hogy Hayter túljátsza egy kicsit?

shaken, not stirred

gt5p eladásával "szívtam" csak. amúgy vagy 2000-el olcsóbb mintha itthon vettem volna (és ez még drágább helyrõl is volt). egyébként kedden útnak indult a csomag, mert küldték a mail-t meg sorszámot is kapott, amit nyomon lehet követni (igaz még semmi infót nem írtak róla, hogy hol lenne)

Smuge
Érdekel valakit eredeti Metal Gear Saga Vol.2 dvd ? 😊

HAF Rigel
Mennyivel lett volna olcsobb ? Már a Gt5p vel is szívtál , ha jól emlékszem (bár lehet hogy nem te voltál) Nem jobb a Magyar konzolboltokat támogatni ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Lehet csak csütörtökön indították útjára ténylegesen, az meg hétfõ akkor.

HAF Rigel
Akkor beszélgessük a hüvelygombáról bazzmeg . Mi ez ovoda , jaj megtudom mi van benne és nem lesz érdekes . Itt van a Ps3 egyik legjobb játéka és nem lehet még annyit sem mondani hogy a 3 pályán leesik egy cserép a háztól , mert valaki egybõl Spoilert kiált . Dedó esküszöm , vagy akkor ebben a topicban csak arról beszéljük , "hogy én úgy meghajtottam a cellt hogy 3 mag szétfüstõlt de küldtem rá nitrot és persze a maradék is 150% tuning volt , mert nem birta az Mp3 lejátszást ". Ne legyetek már ennyire gyerekesek . Anyú anyú jancsi elmesélte a piroska és a farkas végét ,

Tiszta ideg vagyok, nem jött meg a Metal Gear-em. Elõrendelés, keddi feladás, istenf***a....<#falbav>

Jah, vigyázzatok plz a MGS infókkal. 😊 Persze mindig itt beszélünk általában a gémekrõl de ez a stuff különösen storyorientált, szóval csak óvatosan.

Seth
Csak szólj, van 1-2 spoiler a tarsojomban ,elküldjük Sephi-nek priviben😄

PSN ID.: Beegabor

Nexxuss
NE VÉGGYÉ MEG <#idiota><#idiota><#idiota> ez az én harcom<#idiota><#idiota>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Na mai nap megjött végre nekem is az MGS4. Reméltem, hogy még a 7 vége elött ideér. :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

DanielT
Eleve nem kellene itt MGS sztoriról beszélni szerintem. Arra van a játék topikja, így aki nem akar szpojlert, A LEGKISEBBET SEM, az simán el tudja kerülni...

Itt meg durr bele az arcba... nem olyan üres kötekedés ez...
Sephi
Mind1.

Bocs, de nem veltem elkepzelni, hogy nem tudnak az emberek itt Vamp-rol.

Csak idegesit, hogy ahogy van alakalom valakit anyazni, azonnal jonnek itt a hulye beszolasaikkal.

Amugy a MGS4 topikban hasznaltam a SPOILERT itt elneztem.

Bocs.

Nexxuss
egy nem anyáztam😊 Kettõ szerintetek mindenki nézte a GT-t? Mert az emberek egy része nem. Speciel én annyira nem néztem videókat, hogy Vamprõl fogalmam sem volt😛 Az összes karakterekrõl szóló cikket is kihagytam.😄😄D

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sephi
Bocs de ebben mi volt a spoiler? Kb egy eve tudni lehet , hogy Vamp is benne van a jatekban (sot 2005-ben HW volt egy kep vele).

Gamtrailersen videokban is benne van.

JEZUSOM MEKKORA SPIOLER! Gyorsan anyazunk kicsit mert van ra indok!!!

pfffffffff......

DanielT
Asszem megkeresnélek most egy szögekkel kivert baseball ütõvel, ha játszanék a játékkal...
Smuge
nem mintha ez nem derült volna ki a trailerböl 😊

Nexxuss
SPOILER BAZDMEG!!! SPOILER!!!!

Sephi
Koszi, akkor megnyugodtam 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vamp és Raiden harca az a második chapter végén lesz, amikor Amerikából menekülnek a csajjal együtt majd.

Nekem az elsõ chapter 5 órámba volt, a második szintén. Most tolom a harmadikat, de ez valami hihetetlen!!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Smuge
Hány act van összesen? 4,5 óra után most kezdtem a 2.-t 😊

Sephi
Az elso CHAPTER-nek amikor a haborus ovezetben vagyunk, ott neked elojott a Vamp Vs. Raiden fight? Mert nekem Vamp csak a masodik Chapter elejen jelent meg.

fsgh
nah én meg végigvittem a Rachetet😊 Jó kis játék volt.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

wow. mgs4 igen jo lett. meg csak epph kiprobaltam de OK 😊 mondjuk az eleen azt a videot meg nemertem de szerintem le7seges hogy idobe hogy mikor jatszodik ez a story azert van benne. vagy rosszul latom? vki tudja?

PS3 ID: iib

És ebben nincs benne a bundle.

HAF Rigel
ki milyen fokozaton játszik ? nekem 3,50 volt 11 , contival , de én 3.ik nehézségi fokon ( oda volt írva valami EU ami cucc) azt válaztottam 😊😊

amúúúúgy szomorú vagyok...<#rinya>
kedden feladták a MGS4-em angliában, de még csak a csomagkövetésnél se írják, hogy egyáltalán beérkezett volna az angol elosztóba. máskor 2 nap alatt a kezemben szokott lenni a játék. mért pont most kell ezt csinálni???<#szomoru1>

Sephi
Nekem az elso fejezet majdnem 4 oraba telt. Nem sokat hacoltam 😄

Jaja! Fõleg annak tudatában, hogy az MGS nem japánban a legnépszerübb!

tomy8614
új firmware-rõl nincs hír? nem úgy volt hogy az mgs4-el jön?

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

értem... mégegyszer mindenkinek köszönöm a segítséget és a tanácsokat! asszem meggyõztetek! <#wink> amint végzek a melóval (16:00) megyek megvenni!!<#smile>
66-os max a frigóajtóra jó.
ha csak japánban ennyi, akkor világszinten.... 1 milla simán megvan

Elsõ fejezet 2:15
Meg lehet csinálni 5 óra alatt, kemény, de belefér 😊

shaken, not stirred

MGS4 elso nap Japanban:

300k (130k normal + 170k LE)

/thx max-pain/