89387
PlayStation3
-
#85651 "A közös címeket is inkább PS3-ra szereztem be, mivel a PSN accountomra fektettem a hangsúlyt"
így oké, de ez ugye nem általánosítható dolog, vagyis nem olyan nehéz odavissza sem venni konzolt. :) -
#85650 :) -
#85649 PS en már volt olcsóbban jópárszor(én akkor vettem). -
#85648 Jó ajánlat, de én PC-n rongyosra játszottam már szóval kihagyom :D -
#85647 Steam pár euroért adta már párszor, Live is lement kutyába már a GTA4 kapcsán, szóval ideje volt nekik is lépni. -
#85646 most ez komoly, hogy a GTA 4 és az Episodes From Liberty City együtt 2425 Ft PSN-en???? :OOOO -
#85645 PS4 eleinte biztos nem éri majd meg a kevés játék és a magas ár miatt, de 1-2 éven belül a startcímek árai lejjebb mennek, és talán a PS4 is olcsóbb lesz. -
#85644 PS3-at főként a GoW miatt vettem, de aztán nem volt megállás. Uncharted nagyon megtetszett, aztán inFamous, Killzone, Heavy Rain, Last of Us, még a Little Big Planet-et is végigvittem és az is bejött.
A közös címeket is inkább PS3-ra szereztem be, mivel a PSN accountomra fektettem a hangsúlyt, és ezért az Xbox feleslegessé vált. De nem kizárt, hogy ha kapok jó áron egyet akkor megveszem a PS mellé.
PS4-et egyelőre úgysem vásárolok, mert nagyon drága mulatság lenne, inkább megvárom a Slimet, addigra jó sok játék is elérhető lesz rá. -
#85643 KZ3 nem rossz de a 2 felejtős. A helikopter bossfightnàl feladtam. -
#85642 Amúgy killzone-ra is régen rá voltam állva de a demokat kipróbálva mondom, inkább nem. :D -
#85641 Aha, Több, Több darabszámra, vagy ami érdekel? :)
Engem ezek érdekeltek:
Uncharted - GoW, meg most a The Last of Us.
X360-on, Arcade-nak a Shadow Complex-Gears-Forza-Alan Wake. (utóbbi 2 Halo is megtetszett, és nem bántam meg)
És az hogy a multi konzol exek inkább ott futnak elméletileg stabilabban.
De ez a lényeg, hogy kit milyen játék érdekel, nekem sok ex nem jön be, Little Planet, FPS-ek, meg nemtudommik, csa max kipróbálom, ha 1-2000ft vagy kölcsönbe.
Erre mondtam, hogy te azokért vennél gépet, én kb ennyiért vettem a PS3-at. :) Megérte. :D Nekem van minden PC-X360-PS3, és mindegyiken eredetiket veszek....
Mára már csak exclusive-okat veszek, vagyis vettem konzolokra, amiket PC-n nem kapsz.
Illetve PC-re a CoH sorozatot, csak az érdekel. És a sok hétköznapi multi címet ahol éppen olcsóbb.... -
#85640 Úgy érted, hogy Xbox mellé vettél PS3-at?
Azért fordított esetben könnyebb a döntés, mivel PS3-ra sokkal több exkluzív cím van.
Anno én is ezt csináltam, de a PS3 mellett alig használtam az Xbox-ot, ezért eladtam. -
#85639 Én megtettem fordítva....Forza 3 is zsír.
De Halo-k piszokjók, Reach, a 4. rész meg azán mégjobban.
Illetve ha nincs PC akkor Alan Wake.
Gears Judgement nem olyan jó mint a többi, de a 2-3 rész pazar, szerintem meg sokakszerint a 3. rész a csúcs. Azért kemény mit kihoztak az Unreal motorból, tekintve a többi multiplatform címet-fejlesztőt. -
#85638 Engem is csábít a Gears of War (2,3,J), meg a Forza 4 és a Horizon. De én is úgy vagyok vele, hogy ezért az 5 játékért nem érdemes Xbox-ot venni. -
#85637 Portékám továbbra is:
Kínálok:
Forza 2 (x360)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)
Outlast (STEAM)
Castlevania LoS Ultimate Edition (STEAM)
Keresek:
Black (xbox classic)
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
The Last of Us (PS3)
Silnet Hill Collection (x360)
Halo Anniversary (x360)
Neverdead (x360)
Prince of Persia Trilogy (PS3) -
#85636 Jajaja, de én nagyon olcsón akarok majd szerezni valahonnan...:D
Lehet majd e-bay-en találok. :D -
#85635 Hát 1 éve volt 1 vevő vaterán, aki 20ért elvitte volna, csak én hülye nyaraltam, és nem voltam netközelben. Egy 15öt azért szeretnék kapni érte ha egyszer valaki elviszi még :D Lassan felértékelődik, retro darabbá kezd válni. -
#85634 Jaja.
Ps2-őd ha nem kell elbótolnám, csak félek a posta drágább lenne. :D
Hétfőn rendeltem. Ez miatt lenne jó. :D -
#85633 Csak PS3 meg PS2 rajtamragadt, senki sem veszi meg :( :D Xbox-om sosem volt, és szerintem sosem lesz :D Bár a Gears of War 2-3 (1-et imádtam PC-n) csábít kicsit, de azon kívül semmi nem érdekel X-exkluzívak közül. -
#85632 Én AC2-ben emlékszem remete életmódba fulladva játszottam, X360-ra 1000/1000G.
Amúgy neked van x360-ad vagy csak ps3? -
#85631 AC2-t konkrétan megjelenés hetében 2x végigvittem. :D Nekem ennyire jött be. Brotherhood is tetszett, de újrajátszani már nem volt kedvem, inkább multiztam. Revelations, 3 szóra se érdemes nálam. Kíváncsi leszek a Black Flag-re, de nem várok tőle komoly változásokat, főleg, hogy kivették a 3-ból azt, ami a legjobban irritált: hajós küldetések. -
#85630 AC2-vel is egyetértek, nekem is a 2 nagyon tetszett kimaxoltam, brutál elvoltam vele, de a többi.
Hiába cool, meg epic jelenetek, nagyobb szebb, valahogy nekem mindig kiegészítőknek tüntek...amolyan + küldetések, seasson pass-ok....
Első része azért nem mert az jó volt, de a 2. részben érett be a gyümölcs. -
#85629 6:10-től!!!!!!!!!!!!!!! -
#85628 Azért lehet überelni, de tény hogy játszom a régi 4 résszel és majdnemhogy az akkori cg, vagy mi a videók rondábbak mint a ps3-as részek ingame. :D -
#85627 Én nem tudom hova lehet überelni a GoW3 és az Ascension grafikáját. Esetleg az élsimítás dobna rajta meg az 1080p, de ezen kívül nem sokminden kell, úgy tökéletes az összkép ahogy van. Beleborzongok hogy nézne ki PC-n, 16-szoros élsimítással :D -
#85626 PS3-on a GoW3-Ascension, valami félelmetes, ezeket nevezik korukat meghazudtoló játékoknak. Átmenet e generációban, túl szép hogy igaz legyen hogy egy azért amúgy nem nagyon erős hardveren fut, még ha a játékmenet nem is sandbox. -
#85625 Már PS3-on is kiváló a grafikája. PS4-en tuti eszméletlen lenne. XD -
#85624 God of War nextgen része, szerintem kapásból egy animációs film minőség lesz. -
God of War 3... :D egyetértek, annyi különbséggel hogy nekem az összes rész ilyen vágyat okoz, hogy ezekért vettem ps3-at. -
#85622 Én köszönöm a vásárlást! :)
Itt a második és harmadik rész:
Lesz még 4. szerintem :D -
#85621 Jó lett nagyon tényleg,vannak játékok,amiket nem ismerek,de érdekeltek pár szóban.
Jöhet még!!!Sőt akár más is csinálhat hasonlót -
#85620 Megjött a játék köszönöm!. :)
REP +
Jeligém: "Igénytelent az igénytelennek" :)
-
#85619 Plus játékok közt szedem az assasinst(UK),de nincs a leírásban magyar felirat.
Magyar plussosoknak szerintetek lesz? -
#85618 Szerintem ez egy jó kis utolsó hajrá lesz a mostani generációnak. Nyilván a Sony még ad majd ki néhány játékot PS3-ra, de a többi kiadó már hanyagolni fogja.
Ebben a felhozatalban meg mindenki megtalálja ami neki tetszik. -
#85617 ehez unatkozó milliomosnak kéne lenni :) -
#85616 Én tólnám azért. :D
Ja Warfare, érdekesnek tűnt. :D -
#85615 PVZ2-t már egy hete tolom iPhone-on :D Annyira nem nagy szám! A Garden Warfare lesz érdekes.
MÁS: Unatkoztam, és ez lett belöle, első ilyen jellegű videóm, szval ha dadogok nézzétek el :D :
Dobozos játékok hamarosan :D -
#85614 Ezek mellett jön még a Watchdogs, Rayman Legends, Dragons Crown és a Batman Arkham Origins is. Jó kis ősz elé nézünk azért. :D -
#85613 beyond nem mozgat
gt6-ot elcseszik, mint az előzőt
ac4 meg még távolabbi, alig van belekezdve a harmadikba :D -
#85612 Én is várom, meg is veszem ha majd kiadják egybe az egész pakkot:D