89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Ne menjünk ilyen messzire.
    Hol vannak az exclusive-ok?

Én pl 1000-1500-é megvenném a retro GoW 1-2-őt, pixeles formájában is magamévá tenném....
  • Kongy
    Keress promos kiadást :D 1-2 ezerért lehet megkapod. Vagy ha 576-nál veszed vigyél nekik régi játékaidat, és akkor azokat beszámítják, és KP-ban kevesebbet kell fizetned :D
  • MagyaR
    Amúgy használt ps3 már van 22 ezerért (konzolos boltba árulják, tehát megbízható), de a last of us meg kb. 14-15 ropi még mindig. Vicc kicsit :D.
  • Kongy
    Hát Last of Us nem mondhatnám hogy reménytelen feelingű :D Standard post-apocalypse feelingje van, semmi új. Ami szerethető benne azok a karakterek Joel és Ellie.
  • Kongy
    Ez sajnos igaz. Hol vannak a Burnout-ok? Takedown, Revenge?! Imádtam őket, de sehol semmi. Legacy of Kain is tök jó lenne...
  • MagyaR
    Nem vagyok, azért olyan hatalmas gamer, csak ez felkeltette az érdeklődésem. Szeretem eleve kicsit az ilyen reményvesztett feelinget :D.
  • Kongy
    Jó hát én nem bírtam ellenállni GTA IV + Episodes 2400ért az enyém lett :DD GTA IV megvan PC-re, de az epizódokat bevallom sosem vettem meg :) Most ez is pótolva van. Dobozosan valami 7 ezreket kérnek érte, hát parádé...
  • DarkSector
    Ugye. :D

És az a vicces már elnézést, de a legborzasztóbb hulladék fos címeket árulnak PSN-en, mind ps1-mind ps2-re, még meggondolnám esetleg ha a nagy nevekért kéne 3-4k-t fizetni de a noname hulladékokért?

Nem is értem.
  • Kongy
    Igen, ezen felül a PS2 classic játékcsomagokat is jó borsos áron adják :D
  • DarkSector
    Hát akkor várd meg a ps4-et, és ha nem lehet letölteni, ha le is lehet biztos kurvadrágán, lásd ps3->ps2+ps1

Ps3-on a PS1-es Resident Evil Pack, (1-2-3) annyiba kerül majdnem mint egy használt gép a 3 resident evil warez másolatával.
  • Kongy
    Mondjuk a Last of Us nem a világ legjobb játéka :D Ha én PS3-at kérnék kölcsön God of War 3-at meg Heavy Rain-t kérnék hozzá inkább, na meg Uncharted-ot :D Last of Us csak ezek után jön nálam
  • MagyaR
    Minek vegyek 3-at, ha venni fogok egy 4-et? :DD. Eredetileg le lehet majd rá tölteni ps3-as játékokat úgy hallottam, de azért ez még nem egy biztos info.

Meg rengeteg játék fog év vége felé kijönni meg időm se lesz már annyira, ezért nem bánnék egy ilyen megoldást most.

Na mind1, nem halok bele ha nem, csak most még egy ideig lenne rá time.
  • Kongy
    Én csak jogtiszta játékokkal játszok ·_·

Viccet félretéve inkább hagyjuk :D
  • DarkSector
    Hát igen patt helyzet.
    De ha vennél egy PS3-at? :D

Vagy nem fér bele? :D
  • MagyaR
    Vagy ha van olyan hely, ahonnét úgymond ki lehetne kölcsönözni, akkor nekem az is oké.
    De 11-12 ezerért kissé luxus lenne megvenni mind2 játékot eredetiben, csak azért, hogy 1-2 hétre kölcsönadhassam :D. Engem meg ezek annyira nem érdekelnek, tehát nem játszanék velük utána.
  • MagyaR
    Végülis az :P.
  • DarkSector
    Mond azt hogy "megoldható". :D
  • MagyaR
    Hát öhm, erre most mondanék valamit de mivel ki van írva, hogy WAREZ=azonnali ban, inkább nem :D.
  • Kongy
    Ha meglenne Gears of War 2-3 lehetne róla szó... de így felejtős :D
  • MagyaR
    A GTA5 megjelenése előtt mindenképp jó lenne visszacserélni :P.
  • MagyaR
    Lenne egy fura kérdésem :D.

Valakinek akinek van ps3-a (gondolom mivel ez a ps3 fórum szinte mindenkinek) és meg van neki a the last of us az nem cserélne velem 1-2 hétre? Úgyértem én odaadnám az xboxom, s akár a guitar hero felszerelésem is meg pár játékot (ami esetleg érdekli az illetőt. Bár xbox exklúzív játékom nincs).

Eléggé érdekelne az a játék, de csak emiatt nem fogok ps3-at venni :S.

Üdv
  • DarkSector
    Jah.

Na most itt télleg bajban vagyok, a srácnál pár madár jön, nálam egyszerűen végtelen számban jönnek, nem fogynak el!!!

• Kongy
    TUDOM :D csak mondtam h ha nagyon felbasz akkor játssz GoW3-mal XD
  • DarkSector
    Ez GoW 1. :D
  • Kongy
    :DD GoW 3 nem baszakodós :D Csak a végefelé picit, de abszolút teljesíthető :D Biztos gondoltak a sok őrjöngő játékosra.
  • DarkSector
    Azé nagy nehezen összejött, de kurvára az ingerköszöböm volt. :D
    Most elérkeztem egy újabb szivatáshoz. :D

Pedig azt hittem régebben nem volt ilyen baszakodós, lehet túl rég volt és nem emlékszem már.
  • Kongy
    Szerintem ez csupán hetek kérdése. 576 pl tele van használt Last of Us-szal, meg hasonlóan nemrég megjelent játékokkal :D De annyi az engedmény, hogy 15k helyett 11...

ÓÓÓ, én nem ennél a résznél téptem a hajam! Ez se olyan jó, de a Poszeidon templomában az a vízalatti rész hmm... meg aztán Hádésznál az az egyensúlyozós tűzköpős szar :D DE ez még mind semmi a Dante's Inferno bizonyos részeihez képest, ahol bug miatt nehéz volt átjutni az amúgy is geci platformrészen :D
  • n000rbi
    Hát bazz még walkthrough alapján se megy? :D Igen, úgy kell csinálni, ahogy a videón :) (én is utáltam ezt a részt, de ha jól emlékszem ettől rosszabb is van még hátra :D)
  • DarkSector
    A leg elbaszottabb résznél vagyok a God of War-ban.

Már komolyan a hajam tépkedem, hogy lehet ilyen idegölő feladványt csinálni.
    Már volt mikor a kockával elértem a túloldalra de nem ugrik még a kockáról sem fel olyan magasra.
    Kb annyit hogy basszameg, basszameg, basszameg.

• n000rbi
    *alatt=múlva :P
  • DarkSector
    Szerintem is.
  • n000rbi
    1-2 éven belül? Szerintem néhány hónap alatt átveszed olcsóbban bárkitől a használt játékokat.
  • LeventeV
    Én is pont így gondolkodtam. A launch címek közül 3-4 ami érdekel, de azokat teljes áron kell megvenni, plusz ott a konzol, ami még viszonylag drága lesz.
    Ahogy te is mondtad, 1-2 éven belül már lehet kapni használtan is játékokat, a konzol ára is valószínű, hogy lejebb kúszik.
    Összességében, egy darabig most még nem éri meg szerintem átváltani PS4-re, hanem majd esetleg 2 éven belül, vagy ha már jön a Slim, ami szerintem 2016-ra kint lesz.
  • DarkSector
    :P
  • Kongy
    EZ meg a Sony hivatalos indulója

• DarkSector
    Mondsz valamit. :D
  • Kongy
    Nálam Kratos arca egybeforrt már a Sony-val és a PS3-al :D
  • DarkSector
    De az is kb PS2 szint, de mindegy értem hogy kézikonzol de érdekességképpen. :D
  • Kongy
    Jó de a handheldeseket berakni nem ér! :D
  • DarkSector
    Egy kis érdekesség, látni a képeken, a menüben amiben ugye az ingame arc jelenik meg, mennyivel szebb a 3. rész a többihez képest. :D