PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Oké, köszi, elvileg 7 napon belül megjön a kód.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Azt hiszem ez volt az az oldal:

PlayStation 30 Day Trial
Kongy
Igen, elég sokféle befejezése lehet, és nem mind happy end 😄 Javaslok egy végigjátszást megnézni, ami leirja miket kell tenned a különbözõ befejezések eléréséért 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
Hol kell igényelni? Adsz linket?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Srácok a Heavy Rain-nek több befejezése is van?

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Valószínûleg, én múlt hét végén igényeltem egy 30 napos trialt a Sony FB oldalán és a regisztráció, PSN account létrehozása után, a Redeem Code-ot megadva mûködik a Plus. Tegnap telepítettem a Kingdoms of Amalur teljes verzióját és már el is kezdtem játszani vele. A többi Instant Game játékot pedig betettem a letöltési listámba, ahogy elõttem is írták. Az egyetlen feltétel, hogy attól függõen kell regisztrálnod amelyik Store-t használni akarod, én a UK-ba regisztráltam. Viszont ellenõrzi a bankkártyát is a Code elfogadása elõtt, hiába ingyenes! Jó ha van egy olyan kártyád amivel lehet neten vásárolni, az enyémet (VISA) elfogadta...
drop
köszönöm a választ

n000rbi
Sajnos nem tudom biztosra 😊 Esetleg magyar Sony supportnál utánakérdezhetsz, tuti nem hajtanak el.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

davidka003
És az teljes értékû kód? Szóval akkor azzal hozzáadhatnám a letöltési listához az aktuális éves játékokat meg a havi játékokat is? Illetve ha úgy aktiválom akkor 2 hónap játékai is meglehetnek?

n000rbi
Egyes lemezes játékokhoz adnak ingyen 1 hónap ps plus-t, ki kell próbálni 😊 Szerintem egyébként mûködne. (Nekik a lényeg, hogy elõfizess. Az, hogy használni nem tudod gép nélkül, a Te bajod 😊)

davidka003
Ha nincs PS3-am akkor akár böngészõbõl is csinálhatok PC-n accountot és akkor elõfizetek rá és akkor majd ha lesz év végén PS3-am akkor játszhatok velük. Ez mûködne így?

n000rbi
A lista havonta változik, tehát ha késõbb fizetsz elõ, akkor buktad a korábbi játékokat.

Ami a lényeg:
Az Instant Games Coll. alatti játékokat nem muszáj letöltened, hanem elég csak elindítani a letöltést és megszakítani. Ilyenkor "Purchased" státuszba kerülnek és ezzel együtt a T e Download list-edben is benne lesznek, ahonnan bármikor le tudod tölteni õket. (akkor is, ha már a havi váltás miatt kikerülnek az Instant Games alól). Persze játszani csak akkor tudsz velük, ha él az elõfizetésed.
Melyikre éri meg befizetni? Itt elég sokan az uk-t preferálják. (DLC-k szempontjából például jobb is ez, hiszen ha itthon vásárolsz lemezes játékot, akkor nagyobb valószínûséggel lesz EU régiós, azaz a uk store-os DLC-ket tudod hozzá használni)

arty
nem, ez egy "nemmûködõ" macera. hdmi kábel a pécébõl a megoldás 😊

Forza.

drop
sziasztok kezdõ kérdés ne kövezetek meg,elõfizetek ps plus szolgáltatásra és minden hónapba kapott játékot hozzá adódik a instant gameshez?
ha lejár a hónap akkor törlõdik a listából vagy marad mert nem tudom mindet leszedni melyikre érdemes elõfizetni uk vagy a us ?elõre is köszönöm

davidka003
Amúgy ez miért jobb, mint ha a TV-hez húznék egy HDMI kábelt a PC-bõl?
Jobb TV-ken úgyis 2-3 HDMI bemenet is van.

<#eljen>

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

n000rbi
Ha rám hallgatsz inkább a Ps3 Media Server fogod használni.

kérdés!
összekötöttem a PC-t a PS3-al DLNA eszközként (PC-n bekapcsoltam a megosztást), meg is jelenik a PS3-ban a Search Media Service funkció után a PC-m mint media lejátszó, azon belül 4 mappa: zene, képek, videók, lejátszási listák.
addig eljutottam, hogy a media playerral kell valahogy átküldeni a dolgokat, de órák óta szívok vele, és sehogy sem tudom megcsinálni, hogy a PS3 bármit is lásson, a netes leírások sem segítettek, Win 8 alatt próbálkozok Media Player 12-vel.
valaki tudna egy részletes leírást adni, hogyan tudnám mûködésre bírni a megosztást?
kössz

FuRiONight
A csütörtökön rendelt Modecom bt füles meg is adta magàt, küldöm vissza ès el is àllok a vàsàrlàstòl. Helyette egy hivatalos sony ps3 bt beadását-et veszek ebayröl, nem pròbàlgatok.

Màs: ma kipròbàltam a Ratchet & Clank demo-jàt.

Ez a jàtèk valami hihetetlen jò! Be is szerzek egyet az tuti.

Vagy esetleg nincs valakinek kölcsönbe?

[PC GAMING]

DarkSector
Na szuper.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Elvileg hnap 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Jó de melyik reggelig? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Mondták PS Blogon h fél7tõl nem lesz PSN reggelig 😄

DarkSector
Csak mert nem enged pl reedem kódot az Uncsi 3-ba beirni...valami service unavaible...

dave9004
viszont a tv-m elromlott 😄
dave9004
nekem még megy
DarkSector
Látom PSN off...

Kösz, holnapra feltöltöm a telefonos headset-et aztan hallani is fogsz

Bil Ur Sag
Jó játékot!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
Nem. 😄

Nem értem ez a Turtle beach px21 headset-et ps3 menüben van hang a játékban már nincs.

arty
a hiba nem a nagyobb hdd következménye, hanem az elcseszett update-é

Forza.

jövök, igen van

FuRiONight
Van PSN, gyere gamelni!

Am fülesed van?

[PC GAMING]

Metal gear-eseknek egy kis segítség. Még jó angol mellett is jól jöhet.

MGS4 magyar szöveg

davidka003
Game.co.uk-rõl jött Metal Gear Solid 4-emen még kartontok is volt.
Neked is?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Szabadon cserélhetõ, de felelõséget is vállalnak?

DarkSector
Nincs, de a következményeket is vállalni kell nem? 😊

n000rbi
Ha nem lenne benne a manualban, hogy szabadon cserélhetõ, akkor esetleg lehetne a usert hibáztatni. Igenis figyelnie kellene erre a sonynak az update-eknél.

arty
mert nincs megtiltva?

Forza.

DarkSector
Userekre sem kibúvó, mondhatnák hogy miért raknak bele másik hdd-t? 😊

arty
az nem mentség a sonyra nézve.

ha van megoldás, az legalább valami...

Forza.

davidka003
Egyébként azoknál volt gond akik 500 GB-nál NAGYOBB vinyót raktak a PS3-ba.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Valami hack van hozzá de hivatalos megoldás nincs. Prohardverre linkelt valaki egy cikket.
Asszem PC-n kell formázgatni a vinyót.

Sõt azt írja, hogy amennyiben az elmúlt 5 napban voltál bejelentkezve a psn-re akkor prioritást élvezel és talán tudsz játszani online a karbantartás alatt.

9 óra az eltolódás, de a jelzett idõszakban lesz kimaradás, viszont nem végig abban az idõszakban, ha jól értem. Szóval akár már 1 óra múlva jó lehet.

FuRiONight
Amint látod, most raktam ki, h nincs psn, szóval a mai játék elmarad.

CoH=Company of Heroes

arty: van 1-2 megoldás igen, a aki panaszkodott azoknál nem gyári HDD volta gépben.

[PC GAMING]

Már tudom, Company of heroes

arty
lett amugy megoldás a szétkurt hdd-jû juzereknek? (multkori update)

Forza.

Kicsit késõbb tudok jönni. Vannak nálunk nem akarok bunkó lenni.
Darksector: Mi az a CoH?