89387
PlayStation3
-
pike011 #85731 Hello. Remelem valaki tud valami hasznalhatot mondani. A ps3 kontrolleremnek valami baja van. Elkezdtem jatszani pl. A Last of Usal es amikor a jatekban olyan tortenik, hogy a kontroller rezeg akkor kikapcsol. Bekapcsolom megint mukodik de csak addig amig megint rezeg egyet. Mi lehet a baja? Szetszedtem de nem talaltam semmi szamomra rendelleneset, bar nem is tudom mit keressek. Valakinek volt hasonlo? Mi lehet a megoldas? Elore is koszi! -
#85730 Ez komoly? Ezt hol hallottad? A Vitámon és a PS3-on tudok egyszerre egy időben ugyanazzal a felhasználóval játszani (nem ugyanazzal a játékkal). Az rendben, hogy egyszerre csak egy ps3-ra lehet bejelentkezni, de ps vita, ps3, ps4 miért nem mehet egyszerre? -
#85729 de viheted ha jol tudom, csak egyszerre nem játszhatsz a ps3mal meg a ps4-el egy accal egy időben. azt hiszem erre akartak kilyukadni.
-
#85728 de ha vettem online cuccott akkor azzal 20 év múlva is csak a ps3-on játszhatok nem vihetem tovább az acc-omat? ez így nemjó -
#85727 végülis...
mibe kerül egy másik felhasználó kreálása, 1-2perc? :D -
#85726 Kizárt dolog, hogy egyszerre lehet aktív. Vagy PS3-on játszol VAGY PS4-en. Egyszerre biztos nem engedi. -
#85725 szerintem igen. nem köteleznek tán arra, hogy ha ps4-em lesz akkor dobjam ki a ps3-amat ugye? :) -
#85724 testvéremnek átadnám a PS3at a jövőben, szerintetek egy account lehet egyszerre aktív PS4en és PS3on? -
#85723 Amúgy nem lenne gáz, csak eddig az ezelőtti 3 részben minden létező ládát megtaláltam (és mindent szétvertem ami ad piros gecit.) ebbe a 2. részben sem szeretnék elhagyni, ha már régen sikerült 1-2-őt.
Így mindent kimaxolhattam és egyenesen aránylik kb 4-5 acsi is mellé. -
#85722 Háde bazze. :D
Pedig mindent néztem, de ez a trükkös kapu nem jutott eszembe.
a lánc meg figyelmetlenség, nem láttam a fától az erdőt. :D
Én sem tudhatok mindent. :D
Te amugy hogy jöttél rá a trükkös kapura? (mert én régebben tuti megcsináltam 1x de tök véletlen, ezért nem emlékeztem, csak arra hogy valami trükk van hozzá. :D)
Mert a lánc még oké, nem vettem észre. :D -
#85721 DS: biztos neked való ez a GOW? :DDD -
#85720 Thx kipróbálom, elsőre meg szeretném őket csinálni.
Régen azt ami az elsőn van tutkóra megcsináltam. Csak elfelejtettem, arra emlékszem hogy sokan törtem a fejem mre meglett, elég furfangos modon kell kiszedni. :D
Köcce addig is. :D
Most nézem 2. függőleges lánc megvan eddig nem tűnt fel nagyon beleolvad a környezetbe. :D -
#85719 ja sry, a második. az elsőnél lemész a lánccal majd gyorsan vissza grapple-lel -
#85718 Most ez melyik a 2-ő közül? :D -
#85717 felmászik láncon, felugrál, elindul függeszkedve na a függeszkedés előtt
(2. függőleges lánc) -
#85716 épp elmosolyodtam volna, de látom gameszar... :( ;) -
Béka Benő #85715
-
KondorKhan #85714 hali, Miskolc környékén tud valaki olyan üzletet ahol bevesznek használt játékot? -
#85713 Következő.
GoW2. nem tudom miképpen jutok el 3 ládához, szétöltem, lőttem, romboltam mindent, ezek hiányoznak.
A baj ha nem szedem fel őket, elrepülhetek a lóval de visszajönni később nem emlékszem hogy tudok-e majd!
Valami jó tipp?
Vagy elég egy kis utalás is hogy kb mit keressek, vagy nemtudom.
Faszi mögötti rács mögötti láda....
Faszi mögött a falban a résen keresztül van 2 piros láda.
-
#85712 A PS Store-on ott van egy csomó előrendelhető játék, még novemberi megjelenésű is, de a Beyond - Two Souls sehol. Ez hogy lehet? -
#85711 Thx
"nem lehet leverni a szobrot a tömbről?"
isten az atyám most ültem épp ide a gép elé hogy leírjam mekkora tusko vagyok. :D
Fél órát tologattam a szobrot, alá akartam vinni a nagy kapu alá, hátha ráesve széttöri, erre elakadt a küszöbbe, mondom a kurva anyád, elkezdtem ütni, erre az arany sólyom széttört a teteján, mondom a kur.... -
#85710 nem lehet leverni a szobrot a tömbről?
am nincs ötletem :D -
#85709 Érdekes a GoW 2-ben a vaíz mintha csúnyább lenne, igaz átlátszóbb, de nincsenek benne fodrozódások, mikor benne lépkedek, amolyan egyszerűbb fehér maszattal van helyettesítve ahogy nézem, ez régebben fel sem tűnt. :D -
#85708 Valaki vágja hogy lehet felmászni a Kratos feje fölött lévő 3 ládához?
Már körbenéztem mindent minden négyzetcentimétert.
És nem értem. Van egy kis tologatható szobor, de annak nem lehet felugrani a tetejére....:S
Nem értem, régebben szerintem ez nekem elmaradt. :D
Ha továbbmegyek, nem lehet már visszajönni ide. :S
-
#85707 Jaja, az ijjászokat gyaktam elsőre, de ha a madarakat a végére hagyom sem jo mert egyfolytában torpedóznak meg a robbanó nyilak, és az életemet leveszik, és ráadásul lebénitanak hogy a daráló is elérjen, faszomat nem erős ellenfelek, csak sokan vannak.
Mana-m meg mínuszba van. -
#85706 Szerintem itt az íjászokon van a hangsúly (próbáld őket legyakni először) és azon, hogy haladj előre folyamatosan. A videón se épp pár madár jött, hanem egy rakat, mert az elején csak azokkal foglalkozott. -
#85705 A sima felhasználó gondolja meg jól, mit ír :D -
MagyaR #85704 Elég nagy szemétség, hogy a sima felhasználóknak nincs törlés gomb :D. -
#85703 Egyszerűen nem fogynak el a madarak.
WFT eszemfaszom megáll! -
#85702 Ugye-ugye :P :D
Egy VIP tagsággal már törölhetted volna a kommentet, de így itt fog maradni az idők végezetéig :D -
#85701 Már bocs, de
Nem tudom egyébként ki lenne olyan vakmerő, hogy egy vadidegennek odaadja a gépét/játékait. -
MagyaR #85700 Jó oké ezt a kommentet már megis bántam :D. Kissé szánalmas már :D. Ennyire azért nem fontos :P. -
MagyaR #85699 Nem tudtok valami olyan ps fórumot, közösséget ami tele van nemtom 13-14-15-16 évesekkel? Azok szntem simán belemennének a cserébe :D. -
#85698 THX.
Hát én úgy szoktam mostanában, ilyet, mármint így kölcsönbe, hogy a tokját felesleges elküldeni, sima ocska kis cd-tokba elég.
És vagy egy kis átlátszó ragasztóval leragasztod a lemezt, vagy egy szalvétát-zsebkendőt raksz be a tokba.
De elvileg ha a tokban körbeforog nem karcolódhat, csak ha leesik a középső bigyuláról.
Aztán ha sima cd-tokba teszed, ragaszd le, mert szétnyílhat és a lemez kicsúszik a levélpapírba.
Írd meg mi kell cserébe, ha érdekel valami a játékaimból.
Oks MGS4-et már említetted. -
MagyaR #85697 *watchdogs -
MagyaR #85696 Watchdog, ac4. Ezt a kettőt beszerzem, aztán kész. De ezeket se egyszerre, először AC4, aztán 1 hónapra rá a másik. Utána meg, csak ha valami nagyon nagy dobás jön, max akkor veszek egyből rá játékot. -
#85695 Én PS Vitát vettem startkor, és akkor megfogadtam, hogy sosem fogok premierkor konzolt venni többet. Alig van rá játék eleinte, ami van is kva drágán, és lehet hogy ami 1 évvel a konzol megjelenése után jön sokkal jobb, mint amit megvettél 15 ezrekért megjelenéskor. PS Vitán remek példa a Resistance Burning Skies. Annyira nem volt jó, de elment, most meg jön a Killzone Mercenary, ami sokkal, de sokkal jobbnak tűnik. -
#85694 Dark!!!Jövő héten megy a csomagod,hétfőn vagy szerdán küldöm.Privibe kérnék tippeket hogyan adjam fel.Levélen kívül még sosem küldtem semmit sem postán. -
#85693 Pl? :D Most nem jut eszembe God of War, ICO + SotC-on, Ratchet & Clank-en, Jak & Daxter-en kívül nagyon semmi. -
MagyaR #85692 Az új konzolokra meg ilyen 18-19 ropiért lehet játékokat előrendelni pfff. Jó 1-2t megveszek, mert muszáj lesz, ha már veszek egy ps4-et, de utána szntem kb. fél évvel megjelenés után fogok csak játékokat venni. 10 ezerért még azt mondom megéri, de 15 is marha sok egy új játékért :S.