89387
PlayStation3
-
#85771 Ember függő- egy COD fanatikus 13 évest a COD4 is leköt napi 28 órára. -
#85770 Hú, gyerekek, ez az L.A. Noire veszélyes. Leültem elé du. 5-kor és 8-ig sehogy se eresztett. Hatalmas játék. Nem sok ilyen van, ami ennyire leköt. És nem, nem a grafikája, vagy a lövöldözés teszi naggyá, hanem a nyomozgatás, meg az odabaszós kikérdezések, és az arcmimika. -
#85769 Énis ! :D Azért érdeklődtem :D -
#85768 hát én szét ütöttem a fejemen a kontrollert amikor azt a játékot játszottam. :D -
#85767 Elvileg nem, ezért is akarom tesztelni. -
#85766 Ez még mindig olyan baromi nehéz, mint az 1? -
#85765 IDark Souls 2 BETA (PS3 tulajoknak!)I -
#85764 split seconddal osztottban éjszakákat toltam végig koleszban :D
-
bcrics #85763 Ahh, little big planet, tényleg.
Az meg meg is van talán az accomon.
Majd kiderül ha végre be tudok lepni, megtalán akkor zsakmanyoltam amikor elérhetetlen volt a psn és a sony kárpótlásul több választható játékot ajánlott fel, 2 éve talán. -
#85762 Diablo 3, Little Big Planet: 1, 2, Karting -
#85761 Killzone 3, Motorstorm Apocalypse -
bcrics #85760 Mondanatok pár címet amit coopban lehet tolni, vagy osztott képernyőn?
Utobbira egész jó az uncharted 3.
Rachetet ismerem azon kívül erdekelne még pár cím.
-
#85759 90%-a átverés. -
bcrics #85758 Aprod.hu -
#85757 Azt hol? :O :D Ennyiért kell nekem is! :D -
bcrics #85756 Az segít ha azt mondom 15.000ft-ért vettem egy full dobozos 40Gb gépet, Szinte patyolat állapotban 1 Yojjal és tartozékaival? -
#85755 Szia, szerintem egybe (gép+játékok) nem tudod eladni, csak ha hihetetlen nyomott áron árulod. Hírdes gépet+külön játékokat. Esetleg olcsóbban adj a géphez játékot ha vinnék a gépet. Sajna egybe olyan rémisztő összeg jön ki, hogy aki laikus csak azt látja hogy 70-80+fölött van a gép amikor boltba olcsóbban is megveheti...hiába később ha vesz játékokat hozzá többe lesz neki, de figyelembe kell venni hogy lehet neki más játékok kellenek, így nem lehet ráerőltetni reális áron senkire.
Nézz szét ki mennyiért árul,az átlag alatt 10%-al lődd be a Te áradat, és az vonzó lesz, miközben jó áron fog elmenni, mert ugye ahogy sejetem nem nyereséggel akarod eladni, hanem hogy relatíve jó áron el is adj mindent. Tény hogy mostanában kell eladni, mert a PS4-re váltás miatt telített lesz még jobban a piac. -
#85754 Szerintetek mennyiért tudom eladni? (Tudom már nincs az EA-nél Kódozgatás)
PS3 Slim 320GB 2011 es 2 darab Kontrollerrel(kék-fekete)
SSX
MetalGearSolid4
MetalGearRising
WH40kSM
BFBC2
Battlefield 3 Limited Edition
NFS:The Run Limited Edition
NFS:MW Limited Edition
Borderlands
Dead Island GOTY
+ opcionális; GTA4, Max Payne 3, Hitman Absolution. Driver:SF, Assassins Creed, FarCry 3, Little Big Planet Karting, Metal Gear Solid (1998) letöltés Account megosztással.
-
#85753 -
#85752 Így értettem a Kamu 3D-t, hogy egy kalap szar. :D -
bcrics #85751 Köszi a valaszokat.
Akkor majd a ps4-el....
-
#85750 A Batman Arkham Asylum és Arkham City-ben van anaglyph 3d opció, de 5 percre, poénnak jó kb. -
#85749 Pc-n külső progival az Anaglyph szemüveggel se "kamu" képet kapsz, hanem rendes 3d-t más kérdés hogy kb 2 szinből a játék és használhatatlan, és 1 óra után az egyik szemeddel csak kékkel, másikkal csak pirossal fogsz látni :D de kipróblni milyen is lenne arra tökéletes! -
#85748 Amit linketél az PC-s játék és ott meglehet csinálni Anaglyph szemüveggel. PS3 hoz ha hozzá van csatlakoztatva 3D-s tv akkor pár játékban (ami támogatja, pl UC3) megjelenik egy menüpont(játékon belül) hogy 3d bekapcsolása. DE sajnos annyira leveszi a felbontást az élsimitást és a textúrák és látótávolságot, hogy a kb kétszeres számolási igényt ki tudja elégíteni, hogy hiába jó a 3D érzet a kép annyira ocsmány, hogy nem bírtam:). 2d-ben épphogy jól futnak, ne várjunk csodát.
Majd a PS4-nél lesz powa, de ígyis, csak azoknál a játékoknál ahol megvan a 60Fps, és így majd 3D-ben lesz 30, vagy 1080p-ben fut és majd 3D-be lesz 720p. Úgy már élvezhető lesz, de amelyik játék 720p be és 30Fps-el fut felejtős a 3d mert ugyan az lesz mint Ps3-on...
Ezért nem erőltették a 3D-t Ps3-on! PS4-nél lehet jópár játék aminél igazán jó lesz, ebben reménykedek, mert PC-n játszok 3d-ben és valami eszméletlen hozzáad a játék élményhez, szó szerint szebbnek is tűnik a játék. -
#85747 Hát pc-n egy szoftver megduplázza a képet, de az kamu3d. -
bcrics #85746 Hát, Pc-n nem egy nagy Wasistdas összedobni.
Gondoltam itt is van erre lehetőség.
De akkor Nupagagyi. -
#85745 Akkor felejtsd el, hogy gondoltad amugy hogy 3D kompatibillis kijelzőn lesz 3D? :D -
bcrics #85744 Hát, nekem nincs 3D megjelenítőm, csak egy nyamvadt Anaglyph szemüvegem. -
#85743 mondták hogy 3d-s kijelző csatlakozásakor a ps3 menüben össze kell hozni utána megjelenijk a menüben. -
#85742 Márpedig kellene lennie Uncharted 3-ban, meg a 3D-vel megjelölt egyéb játékokban. -
bcrics #85741 Ehh, Szerk.:
Hello, Anaglyph szemüveggel lehet ps3-on 3D-ben játszani? -
bcrics #85740 Hello, Anaglyph szemüveggel lehet ps3-on játszani?
Elvileg lehet a video tanulsága szerint, de eléggé akadozik:
http://www.youtube.com/watch?v=S_ZW41zwZkM
Illetve hogy is van ez?
Bármely játék játszható 3Dben?
Vagy csak direkt erre a célre kiadott 3D-re felkészített játékok.
Uncharted 3-ban kerestem a 3D lehetőséget, de nem volt ilyen. -
Neoncsoves #85739 Sziasztok!
Eladóvá vált 2db PS3 játékom:
- Fight Night Champion (erre van jelentkező másik oldalon, de ha mégse kéne neki akkor 2500Ft+POSTA)
- NHL 13 (5000Ft+posta)
Egyik játéknál sincs meg az online pass, de ezek 10 dollár értékében pótolhatóak. -
#85738 Ugyanazon felhasználó 2 ugyanolyan gépen érthető okokból nem mehet egyszerre, hiszen akkor elég lenne két havernak csak 1szer megvenni valamit a psn-en keresztül, vagy multiplayer esetén is fura lenne. De a ps4 és a ps3 kapcsolatában már árnyaltabb ez a kérdés. De igen, felesleges spekulálni amíg nincs információ. -
#85737 Na jó, de a vitát lehet használni ps3 controllerként is. Nekem logikusnak tűnik, hogy egy user egyszerre csak egy nagygépen és egy kézikonzolon lehessen bejelentkezve. A ps3 is ledob, ha egy másik gépről is bejelentkezel - tapasztaltam.
De az ilyen kérdésekkel várjuk meg a megjelenést. -
pike011 #85736 Pont, hogy akkor csinalja. Alig hasznalom mert marha messze dolgozom es alig van idom hasznalni a pst. 3 eves. Sokaig nem nyultam hozza olyan 1-2 honapig es teljesen lemerult. Radugtam a toltore es azota csinalja, meg nem is tolti. Viszont usbrol hasznalva megy, csak ha rezzen egyet kikapcsol. -
#85735 usb-s fejhallgatót nem lehet ps3-hoz belőni? Sehogy sem sikerült :\ -
#85734 szerintem mehet, mert haver is így tolja a vitát és a ps3-at.
Davidka003 majdnem meggyőzött h egyszerre csak egy lehet, de elsőre én is azt mondtam h lehet több ps-em (3,4,vita)egyszerre. :) -
#85733 Jól sejtem, hogy ha usb-vel rákötöd a ps3-ra, akkor nem csinálja ezt? Milyen régi kontroller? -
#85732 Teljesen kapcsold ki a rezgést és nem fog kikapcsolni :)