89387
PlayStation3
-
Jimanszky #52625 Megnéztem a Valkyria HD review-t vagy mit.Ez valami manga baromságos stratégia?9,1 pont??Ez az új trendi megjelenítés?Mert akkor váltok Box-ra:DD -
#52624 Király! :-/ Köszi, akkor csak kivárom azt az időt, amíg megcsinálja! -
0ckH4M #52623 Nálam is van 1-2 film aminél ez van. Meg kell várni hogy végigmenjen, és utána jó. -
#52622 Automatic-ra tettem, az ugyan az. De iszonyat lassan csinálja! 11Gb a fájl, lehet hagyom a fenébe! Köszi a segítséget! -
#52621 bújtatott reklámunkat hallották :)
jövő héten állítólag game.co.uk-ra lesz 5£ @ 30£ kupon kód, tavaly azt mondják volt ilyen, remélem igaz
ez elég kemény :)
-
0ckH4M #52620 When neededre kell állítani. Valamikor kell a transcoding, különben szar lesz, mint pl most. -
#52619 Adtál érte egy normális játékot tokkal vonóval + 6k? Bazz, akkor kb. 9-10 ropit fizettél egy maximum 3 ezret érő átfóliázott szarért :D (Én is szívtam már be így egyszer. Többet nem fogom az életben.)
Amúgy LBP-t én 10-ért árulom, fólia nélkül használt, USA, kiskönyv, eredeti tok. (Lassan már így kell felrakni a hirdetéseket, mert neten is mindenki a kamuszar verziókat nyomatja) -
#52618 Az mkv2vob-bal csinálom. A video transcoding ki van kapcsolva, hogy gyorsabban csinálja. Szerinted ez lehet a problem, igaz? Megpróbálom, de úgy szerintem nagyon sokáig fog tartani az átalakítás. :-( -
#52617 itt egy video
a home tgs helyszínről
szerk.: jövő héten jönnek (dec. 4?) a GAME.co.uk-ra a karácsonyi kupon kódok, úgy néz ki lesz 5£ @ 30£ cucc!! -
Jimanszky #52616 Hogy mik vannak...Én tuti visszavinném.Szórakozzanak mással.HP+6k.Jéééézus -
Jimanszky #52615 Igyekeztem:D.Nem jött Dead Space demo USA Store-ra?Komolyan mondom, nekem bejön a Wall-E gém.Ilyenkor kár, hogy nincs az a bizonyos valami, amiért itt a fórumon ban jár, mert simán megnézném milyen:)) -
#52614 ez nagyon meleg :D
japán home-ban megnéztem a TGS blokkot, hát nagyon meleg! ráadásul anno élőben ment a sajtótájékoztató és még most is egy olyan video montázst láttam, amit még sehol a neten, pl. ott az új exkluzív cím, a Demon's Blade is (japán-február), nagy király! -
Jimanszky #52613 Kodek vagy transzkódolni kell a fájlt vob-bal.SZVSZ -
#52612 Miért lehet az, hogy a ps3-ra felrakom a Dark Knight-ot vob formátumban és megy a film, de nincs kép. Hang az rendben van, de tök fekete a képernyő! :-( Megnéztem számítógépen is, ott van kép is, csak gyenge a noti és hát... :-) Nincs valami ötletetek? -
Jimanszky #52611 -
#52610 Mivanmá itt?
Az ember nekiáll egy kicsit Resi2-őzni és már is szét kell többszáz üzivel floddolnolni a topikot!?;DDD
Nabaxter, tegnap egy 20 perces út után, izé helyett, 1,5 óra alatt hazaérek, köszönhetően a BKV-nek. Akik szerintem az utolsó utáni pillanatig abban reménykedtek, hogy a tél idén elmarad, amire azért az utóbbi 120 000 évben még nem volt példa, de ők tudják.
Gondoltam levezetés képpen, ha azt a néhány 10 000 zombit, akikkel ezalatt az utacska során találkoztam nem mészároltam le, akkor ideje bepótolnom a Resivel lazítás képpen. Hét körül leültem néhány percre a játékkal, amit háromnegyed egykor abbahagytam. Baxter már megint elloptak az ufók!
Na gondoltam reggel mint mosottxar fogok ébredni, de a Resi még ezt is megoldotta!;))) Frissen fiatalosan, tettrekészségen pattantam ki az ágyból reggel, hogy még elpusztítsam a Világ maradékát, viszont kár hogy a Resi ilyen rövid, ma kezdhetem újra.
Ja és ha nem tudtátok volna, természetesen 2009. a Sony éve lesz!!! Ugyan úgy, min ahogy 2008. is az volt ugye. -
#52609 NE VEGYETEK olyan játékot, aminek nem fehér, Playstation 3 nyomású műanyagtokja van! Valószínűleg lopott lemezek, netről kinyomtatott borítóval... legeslegalja, aki ilyet árul, ez rosszabb mint a warez. Ezen a bolton kívül még a Balázs Béla utcai Console Cornerben találkoztam ilyennel (az egy MGS4 volt). El is vette a kedvemet attól, hogy ilyen sufniboltokban vegyek bármit is. -
#52608 gametrailers 9.1-et adott a valkyria-ra (8 percben)... a héten történtek fényében azonban hiába próbálnak 'mosakodni' :)
ha nem tetszik, hogy a GT a boxot hype-olja akkor náci vagy. és határolódj el magadtól -
#52607 reggelt,
25$-ért megvásárolható a store-ról HD-ben, 4 giga+ a Dead Space film
új lotr conquest video
gamespot - valkyria - 8.5 pont - "lassú a sztori" -
#52606 A játék semmiben? Vagyis működik az online mod is meg minden? +ez a végleges verzió? Nem valami bugos szar?
9k-t kértek volna de úgy oldottuk meg hogY HP főnis rendje +6k .
-
Foxhound1980 #52605 Senki nincs fent? -
Jimanszky #52604 kURVAJÓ EZ A wALL-e DEMO!!pRÓBÁLJÁTOK KI!
jÓCCAKÁT! -
Foxhound1980 #52603 A játék semmiben, viszont gyakorlatilag eladhatatlan. Tehát ilyet ha ajándékba is kapnék jó eséllyel vissza adnám Mennyit kértek érte? -
#52602 :/
Lopott lemezt?Hmm sajnos engem nem érdekel hogy honnan van ..bár a tokja most már idegesít egy picit... :/
A lemez "eredetinek" tűnik viszont német "3éven aluli gyermek" jelzés van..a tokja pedig olasz, kézikönyv mint mondtam nincs , és fóliás ... szóval ez promos ? Miben különbözik?
-
Foxhound1980 #52601 Átbasztak. Kaptál egy lopott lemezt, 200 forintos BD tokban, füzet nélkül természetesen.
Szerk: a gecik még be is fóliázták, kész -
#52600 Igen fóliás és kék dobozos miért?
Többet nem is fogok..
Nemtom lehet hogy nyomtatott... promo miben különbözik? -
#52599 Nézd meg jobban a borítóját, fogadjunk nyomtatott és a tokja sem eredeti. Promo, vagy lopott cucc. -
Foxhound1980 #52598 Onnan nem szabad vásárolni, még ha személyesen megy oda az ember akkor sem. Nevetséges banda. -
Geeb #52597 Fóliás volt? Meg kék dobozos?
-
Demeter #52596 Ment a privi. -
Demeter #52595 Köszi a linket ott tényleg árulnak ilyet. Amúgy néztem guglival de nem igazán találtam boltot. Még 1x thx a linket! -
Demeter #52594 Utánanéztem azon az oldalon de ott már tényleg nincs. De azért thx! -
#52593 Megvettem a littlebigplanet-et konzoljatek.extra.hu-s boltban...
harry potter és a főnix fasza + 6k = littlebigplanet ....
kiviszem a boltból kinyitom a tokot nincs kézikönyv , visszaviszem mondom nincs olyan aminek még megvan? Azt mondta hogy nincs hát mondom ok, haza megyek Gyöngyösre busszal ,nézegetem a tokot, megfordítom erre "gioca con tutto" mondom WTF olasz verzió?Nah egész úton az email szövegére gondoltam amit majd írni fogok nekik...hazaértem, kipróbáltam és a game hálisten német verziójú:D jobban örültem neki mint az angolnak mivel németet tanulok és tudok is vmennyire....de amúgy ezt nem ártana kiírni a honlapra vagy ott tájékoztatni, mondjuk hülye voltam hogy nem néztem meg de azért honlapon sincs semmi olyasmi hogy "no kézikönyv és olasz"...
holnap jön a wireless router aztán király lesz^^ a game pedig rohadt jó:D. -
Jimanszky #52592 Nekem van egy használt, de kifogástalan működésű és eladó!Írj privit ha érdekel.!Üdv! -
Jimanszky #52591 Nem hiszem, hogy jobb.X-Tatic Dolby minősítést kapott és az elsők között van simán hangzásban;) -
#52590 Ja. A Turtle van helyette. Drágább, jobb. -
#52589 Ott én nem találtam, szerintem már nem árulják. -
#52588 Tán itt a legolcsóbb. Viszont ha google-val keresel kidob azért pár találatot, ahol lehet venni. -
katt ide -
Demeter #52586 Srácok nem tudnátok segíteni abban, hogy vajon honnan tudnék beszerezni PS3-hoz egy Sharkoon féle X-Tactic 5.1-es fülest? Csak mert sok jót hallottam felőle de nem vágom, hogy hol lehetne kapni.
Thx!