89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    Megnéztem a Valkyria HD review-t vagy mit.Ez valami manga baromságos stratégia?9,1 pont??Ez az új trendi megjelenítés?Mert akkor váltok Box-ra:DD
  • Csabesz100
    Király! :-/ Köszi, akkor csak kivárom azt az időt, amíg megcsinálja!
  • 0ckH4M
    Nálam is van 1-2 film aminél ez van. Meg kell várni hogy végigmenjen, és utána jó.
  • Csabesz100
    Automatic-ra tettem, az ugyan az. De iszonyat lassan csinálja! 11Gb a fájl, lehet hagyom a fenébe! Köszi a segítséget!
  • EmThor
    bújtatott reklámunkat hallották :)

jövő héten állítólag game.co.uk-ra lesz 5£ @ 30£ kupon kód, tavaly azt mondják volt ilyen, remélem igaz

ez elég kemény :)
  • 0ckH4M
    When neededre kell állítani. Valamikor kell a transcoding, különben szar lesz, mint pl most.
  • predator0
    Adtál érte egy normális játékot tokkal vonóval + 6k? Bazz, akkor kb. 9-10 ropit fizettél egy maximum 3 ezret érő átfóliázott szarért :D (Én is szívtam már be így egyszer. Többet nem fogom az életben.)
    Amúgy LBP-t én 10-ért árulom, fólia nélkül használt, USA, kiskönyv, eredeti tok. (Lassan már így kell felrakni a hirdetéseket, mert neten is mindenki a kamuszar verziókat nyomatja)
  • Csabesz100
    Az mkv2vob-bal csinálom. A video transcoding ki van kapcsolva, hogy gyorsabban csinálja. Szerinted ez lehet a problem, igaz? Megpróbálom, de úgy szerintem nagyon sokáig fog tartani az átalakítás. :-(
  • EmThor
    itt egy video

a home tgs helyszínről

szerk.: jövő héten jönnek (dec. 4?) a GAME.co.uk-ra a karácsonyi kupon kódok, úgy néz ki lesz 5£ @ 30£ cucc!!
  • Jimanszky
    Hogy mik vannak...Én tuti visszavinném.Szórakozzanak mással.HP+6k.Jéééézus
  • Jimanszky
    Igyekeztem:D.Nem jött Dead Space demo USA Store-ra?Komolyan mondom, nekem bejön a Wall-E gém.Ilyenkor kár, hogy nincs az a bizonyos valami, amiért itt a fórumon ban jár, mert simán megnézném milyen:))
  • EmThor
    ez nagyon meleg :D

japán home-ban megnéztem a TGS blokkot, hát nagyon meleg! ráadásul anno élőben ment a sajtótájékoztató és még most is egy olyan video montázst láttam, amit még sehol a neten, pl. ott az új exkluzív cím, a Demon's Blade is (japán-február), nagy király!
  • Jimanszky
    Kodek vagy transzkódolni kell a fájlt vob-bal.SZVSZ
  • Csabesz100
    Miért lehet az, hogy a ps3-ra felrakom a Dark Knight-ot vob formátumban és megy a film, de nincs kép. Hang az rendben van, de tök fekete a képernyő! :-( Megnéztem számítógépen is, ott van kép is, csak gyenge a noti és hát... :-) Nincs valami ötletetek?
  • Jimanszky
  • NEXUS6
    Mivanmá itt?
    Az ember nekiáll egy kicsit Resi2-őzni és már is szét kell többszáz üzivel floddolnolni a topikot!?;DDD

Nabaxter, tegnap egy 20 perces út után, izé helyett, 1,5 óra alatt hazaérek, köszönhetően a BKV-nek. Akik szerintem az utolsó utáni pillanatig abban reménykedtek, hogy a tél idén elmarad, amire azért az utóbbi 120 000 évben még nem volt példa, de ők tudják.
    Gondoltam levezetés képpen, ha azt a néhány 10 000 zombit, akikkel ezalatt az utacska során találkoztam nem mészároltam le, akkor ideje bepótolnom a Resivel lazítás képpen. Hét körül leültem néhány percre a játékkal, amit háromnegyed egykor abbahagytam. Baxter már megint elloptak az ufók!

Na gondoltam reggel mint mosottxar fogok ébredni, de a Resi még ezt is megoldotta!;))) Frissen fiatalosan, tettrekészségen pattantam ki az ágyból reggel, hogy még elpusztítsam a Világ maradékát, viszont kár hogy a Resi ilyen rövid, ma kezdhetem újra.

Ja és ha nem tudtátok volna, természetesen 2009. a Sony éve lesz!!! Ugyan úgy, min ahogy 2008. is az volt ugye.
  • Petyus_
    NE VEGYETEK olyan játékot, aminek nem fehér, Playstation 3 nyomású műanyagtokja van! Valószínűleg lopott lemezek, netről kinyomtatott borítóval... legeslegalja, aki ilyet árul, ez rosszabb mint a warez. Ezen a bolton kívül még a Balázs Béla utcai Console Cornerben találkoztam ilyennel (az egy MGS4 volt). El is vette a kedvemet attól, hogy ilyen sufniboltokban vegyek bármit is.
  • EmThor
    gametrailers 9.1-et adott a valkyria-ra (8 percben)... a héten történtek fényében azonban hiába próbálnak 'mosakodni' :)

ha nem tetszik, hogy a GT a boxot hype-olja akkor náci vagy. és határolódj el magadtól
  • EmThor
    reggelt,

25$-ért megvásárolható a store-ról HD-ben, 4 giga+ a Dead Space film

új lotr conquest video

gamespot - valkyria - 8.5 pont - "lassú a sztori"
  • Banano
    A játék semmiben? Vagyis működik az online mod is meg minden? +ez a végleges verzió? Nem valami bugos szar?
    9k-t kértek volna de úgy oldottuk meg hogY HP főnis rendje +6k .
  • Foxhound1980
    Senki nincs fent?
  • Jimanszky
    kURVAJÓ EZ A wALL-e DEMO!!pRÓBÁLJÁTOK KI!
    jÓCCAKÁT!
  • Foxhound1980
    A játék semmiben, viszont gyakorlatilag eladhatatlan. Tehát ilyet ha ajándékba is kapnék jó eséllyel vissza adnám Mennyit kértek érte?
  • Banano
    :/
    Lopott lemezt?Hmm sajnos engem nem érdekel hogy honnan van ..bár a tokja most már idegesít egy picit... :/
    A lemez "eredetinek" tűnik viszont német "3éven aluli gyermek" jelzés van..a tokja pedig olasz, kézikönyv mint mondtam nincs , és fóliás ... szóval ez promos ? Miben különbözik?
  • Foxhound1980
    Átbasztak. Kaptál egy lopott lemezt, 200 forintos BD tokban, füzet nélkül természetesen.
    Szerk: a gecik még be is fóliázták, kész
  • Banano
    Igen fóliás és kék dobozos miért?

Többet nem is fogok..

Nemtom lehet hogy nyomtatott... promo miben különbözik?
  • predator0
    Nézd meg jobban a borítóját, fogadjunk nyomtatott és a tokja sem eredeti. Promo, vagy lopott cucc.
  • Foxhound1980
    Onnan nem szabad vásárolni, még ha személyesen megy oda az ember akkor sem. Nevetséges banda.
  • Geeb
    Fóliás volt? Meg kék dobozos?
  • Demeter
    Ment a privi.
  • Demeter
    Köszi a linket ott tényleg árulnak ilyet. Amúgy néztem guglival de nem igazán találtam boltot. Még 1x thx a linket!
  • Demeter
    Utánanéztem azon az oldalon de ott már tényleg nincs. De azért thx!
  • Banano
    Megvettem a littlebigplanet-et konzoljatek.extra.hu-s boltban...
    harry potter és a főnix fasza + 6k = littlebigplanet ....
    kiviszem a boltból kinyitom a tokot nincs kézikönyv , visszaviszem mondom nincs olyan aminek még megvan? Azt mondta hogy nincs hát mondom ok, haza megyek Gyöngyösre busszal ,nézegetem a tokot, megfordítom erre "gioca con tutto" mondom WTF olasz verzió?Nah egész úton az email szövegére gondoltam amit majd írni fogok nekik...hazaértem, kipróbáltam és a game hálisten német verziójú:D jobban örültem neki mint az angolnak mivel németet tanulok és tudok is vmennyire....de amúgy ezt nem ártana kiírni a honlapra vagy ott tájékoztatni, mondjuk hülye voltam hogy nem néztem meg de azért honlapon sincs semmi olyasmi hogy "no kézikönyv és olasz"...
    holnap jön a wireless router aztán király lesz^^ a game pedig rohadt jó:D.
  • Jimanszky
    Nekem van egy használt, de kifogástalan működésű és eladó!Írj privit ha érdekel.!Üdv!
  • Jimanszky
    Nem hiszem, hogy jobb.X-Tatic Dolby minősítést kapott és az elsők között van simán hangzásban;)
  • OliApa
    Ja. A Turtle van helyette. Drágább, jobb.
  • predator0
    Ott én nem találtam, szerintem már nem árulják.
  • predator0
    Tán itt a legolcsóbb. Viszont ha google-val keresel kidob azért pár találatot, ahol lehet venni.
  • OliApa

katt ide
  • Demeter
    Srácok nem tudnátok segíteni abban, hogy vajon honnan tudnék beszerezni PS3-hoz egy Sharkoon féle X-Tactic 5.1-es fülest? Csak mert sok jót hallottam felőle de nem vágom, hogy hol lehetne kapni.

Thx!