89387
PlayStation3
  • EmThor
    ps3-on vásárolt ps1-es medievil mentése psp-re? psp-t pározatni ps3-al asszem a megfelelő menüben, utána háromszög és copy
  • Jimanszky
    Szia Em!
    #52638 hsz-re tudsz valami megoldást??
  • EmThor
    Papesz, szerda, 2 hete szerda, és NEM csütörtök, jó? :)

a román mindenit:

- fracture: 23 font
    - far cry 2: 25 font
    - fallout 3: 28 font

szerintetek? a román mindenit! resistance 2 lesz az utolsó, hogy újonnan megveszem, többivel várok 1 hónapot! így lemegy az ára b+ (40 font a teljes ár ti.)
  • Jimanszky
    Támogatom, valaki meg vegye fel kamerával:DD
  • predator0
    Fel kéne bérelni egy két méteres embert erre, akinek 45-ös lába van (több szar fér rá és nehezen szólnak be neki).
    Miközben jön kifelé a boltból hangosan ezt benyöghetné:
    "Ide se jövök többet, már a sarokról bűzlik az egész, szar az egész amúgy is!"
    Aki benne van írjon privit :D:D
  • kicccsavo
    A zárt béta teszt mit jelent?
  • Foxhound1980
  • Jimanszky
    Nem mered megcsinálni :DD
  • Banano
    Én belépnék szaros lábbal ..nézelődnék szétkenném a szart ..és viszontlátásra:D.Ezt meg kéne majd csinálni:DDD...

Hát de legalább a lemez eredeti ..a game meg rohadt jó még mindig azt mondom:D.Hálisten ps3-on nincs warez..mert képesek lettek volna arra is hogy leszedik a netről és rányomják a feliratot a lemezre ...tokra meg már most is megy..+ a fólia is..::/..
  • Jimanszky
    Amúgy Wall-E demot végigvitte az aki játszott vele?A végén mit kell csinálni amikor az a kis szaros állandóan jön utánam?Kaptam valami kártyát de fogalmam sincs mit kell csinálni.
  • Jimanszky
    #52638 hsz-re valami megoldást??
  • predator0
    Mivel csak a lemez eredeti, ezért feltételezem, hogy gyárból lopja ki valaki, és az adja el egy rakat embernek, occsóért. Aztán jóval drágábban adják tovább. Ami még így is megéri "eredeti" játékhoz képest (kilencezer ft kontra 12-13-14 ezer). Az meg, hogy valaki ezt újra is fóliázza a pofátlanság teteje, mivel ha ezt megteszi, akkor a használt játékot is lazán befóliázza és újként árulja. Ennyit arról a boltról. Szaros lábbal se lépnék be oda.
  • SlickAdam
    lazán befenyítném őket a fogyasztóvédelemnél. múltkor haveromat is egy másik bolt hasonlóan ejtette át nyomtatott tokkal, lopott lemezzel. csak ő rendelt és otthon a csomag kibontása után látta meg hogy nem mondtak igazat. a faszi csak azt mondta el neki, hogy nincs kiskönyv de amúgy minden fasza. végül visszaadták a pénzét, de lehet azért törtek meg, mert akkor hivatalosan még ki sem jött a játék (CoD: World at War), és úgy nagyon pofára eshettek volna egy esetleges feljelentéssel. én helyedben nem hagynám annyiban.
  • NEXUS6
    Csak aztán Jim nehogy terroristák kezébe kerüljön!!!!
    Ő a csodafegyver, veszélyes mint Rambo lehelete!
  • Banano
    Engem érdekelne , csak hát ezt tőlem senki sem fogja megvenni 9-ért..:)
    visszavenni meg főleg nem fogják..de azért zaklatom őket egy raklap email-el meg néhány telefonnal:)..érdekelne hogy mit mondanak rá ,, cső, elárulnád nekem mért nyomtatott a borítója/ mért német a game / miért kék fos szinű tokban van?":D.

• Banano
    Szerintem nem adnák vissza a 9k-mat vagy a HP-t+6k-t..:)
    tegnap még ideges voltam de ahogy leültem LBP ezni megnyugodtam.:D..egyébként soha többet nem vásárlok onnan..az viszont érdekelne hogy h értitek azt hogy ,,lopott?" tescoba bementek kilopták és eladják vagy mi?:D
  • Madbaby
    Te miért kötözködsz? Kérj szépen bocsánatot!!! Menj és játszál! Túlteng benned az energia!!!
  • predator0
    Beáldoznád az összes ps3 fórumot (a sok hülye kérdéssel, hogy hogyan, mivel, honnan, miért) egy olyan játékért, ami pc-n is megjelent??? :D Atomfegyvereket és sugárzó anyagot nem bíznék rád az tuti :D
  • Jimanszky
    Kis off:
    Érdekel valakit AVP 2 DVD/díszdobozos/.2 DVD-s, párom eladná, hogy legyen pénze/ünk:)
  • Jimanszky
    Látom ti se szerettétek, de megnéztétek.Nem mondtam, hogy pénzt adnék érte.Viszont jó lenne egy ilyen játék miatt, ha lenne a gépre az aminek az említéséért ban jár:))
  • predator0
    Hát igen, abból érdemesebb a ps2 verzát venni. Grafika ugyanolyan, viszont legalább olcsóbb.
  • Foxhound1980
    Vali demójától spec okádtam.
  • NEXUS6
    Hú ez a Wall-E figura nekem is bejön, kár hogy kimaradt. Na most már tudom milyen filmet kell letöltenem!;)))
    Monnyuk szerintem a játék demoja elég gyenge. PS2 színvonal, pénzt nem ér, bár valszeg ugyan ezt mondod Te is a Valkyriáról!;DDD

• aabelus
    nekem is nagyon tetszett a wall-e :)
  • Ombika
    Font ma reggel 305ft volt egesz jo ,ahtha maradna ! :)
  • Jimanszky
    Ja, közben írtam már róla alant:)

Sajnos a BD rip-en se teljesképernyős, váltakozik.Viszont észrevettem, hogy szebb a kép/de lehet csak a lejátszó miatt/
  • Foxhound1980
    Van USA-n DS demó, már a gépemen figyel.
  • Jimanszky
    Biztos jó lehet, de nekem a stratégiai játékok kimaradtak az életemből.Viszont a Wall-E demo megfogott:DD.Most néztem meg a filmet is, aranyos, pedig, hogy kiröhögtem mikor megjelent:DDNe ítélj elsőre!!

Fent van gépen a psx-es Medievil de nem tudom elmenteni.Tudnátok segíteni?Memkarira akarja menteni.Valamit létre kell hozni?
  • Jimanszky
    Oké lütyő, vettem:)

Megnéztem a Dead Space demot.Hát ez nem jött be.Amúgy se jönnek be a sci-fi-s dolgok, de nagyon szépen meg van csinálva, úgyhogy vegyétek vigyétek a gémet:))
  • SlickAdam
    túl sok benned az agresszivitás! :D nem vetted észre a vigyori jelzést fütyőke? :D
  • NEXUS6
    Hogy Dart Védert idézzem:
    Az életeddel jáccol, fiam!
    ;)))

Mondasz itt összevisszaságokat!
    Amúgy kibaxott kemény egy stratégia, persze ha azt sem szereted, akkor magyarázhatok, mint Jodamester Feketelacinak, hogy nem a méret a lényeg!
  • predator0
    Nem! Neki több a csillaga!!!!! Viszont sötétebb a háttere.
  • Jimanszky
    Én is ugyanolyan ember vagyok, mint te, szóval sok mindent szeretek még az életben.Muszáj folyton beszólnod valamit?
  • SlickAdam
    te csaka Dzsókert szereted! :P :D
  • Jimanszky
    ÓÓÓbazzz, jogos!!!Szóval én nem szeretem az ANIME-t!!Valóban nem manga.1000 bocs!

Amúgy a mangát se szeretem:DD
  • predator0
    Engem ötszázszor leb@sztak azért, hogy a manga a képregény, és az anime a mozgóképes változat :D
  • Jimanszky
    Amúgy tetszik az elképzelés, de a mangát nem szeretem.
  • predator0
    Nem baj, én is azt írtam le :D:D
    Olvasd el ezt.
    Más kérdés, hogy én sem veszem meg, de attól még annak, aki szereti ezt a témát biztos baromi jó játék. Nem lehet minden agyatlan lövölde :)
  • Jimanszky
    Dehogy váltok, csak leírtam a véleményem:).Baj, hogy megosztottam?;)
  • predator0
    Váltsál, ha olyat leírsz, hogy manga baromság... Sok barátra lelsz abban a fórumban :D:D