89387
PlayStation3
-
#52585 Igaz, orvoslom is a hibát. -
#52584 Hireltech Kft
Volt mar vkinek veluk tapasztalata gariztatas terén? -
#52583 FAQ-t már csak azért is érdemes elolvasni, mert véletlenül beugorhat egy későbbi probléma során, hogy én ennek a megoldását minthogyha olvastam volna valahol...
Amúgy azért szar, mert kevés benne a kép és azok se meztelen nők :D -
#52582 Az aszfaltrol en is onnan huzom! :) -
#52581 Megnyugtatlak, a FAQ tapasztalatból íródott. Mondjuk az olyan embereknek, akik szeretnek (és tudnak) olvasni egy kicsit... -
Foxhound1980 #52580 LOOOL -
#52579 De még mennyire. :) -
Foxhound1980 #52578 Igen, kb én is így látom. -
#52577 Azért nem mindegy, hogy öri hari, vagy höri ari :D -
#52576 szar a grafika, de nekem tetszik a játék
avengir: :))) -
#52575 Telefánt jobb mint olifánt -
#52574 Az olifánt volt. Telefánt, sírok :D -
#52573 ebbe le lehet majd dobálni frodóval a telefántot? vagy csak a film szerinti csaták lesznek? -
#52572 ja, most vasárnapi rész, ez az első "igazi" érzelme. komolyan egyetlen sorozat, amelyiknek mindegyik része zsír. bár az új heroes se vót rossz!!
ja home: ugye 3 gigát lefoglal előre - na most főtéren is ott vannak a videók, amiket mindig letölt először, és onnantól megvan az újabbig. úgy tudom elképzelni, hogy ne hízzon, hogy van egy park1.mp4 nevű video, amit mindig letölt és felülírja a régit. egyik játék letöltésekor viszont fagy és a japán szerverek is messze vannak, EU béta jó lenne. -
#52571 Azért ez erős túlzás. X360ba van még 3 max. 4 év, de az MS jelenlegi álláspontja szerint 3. A PS3omba sztem még 5-6, de 5 tuti ;) -
Foxhound1980 #52570 Dexter kicsit bepipult :D Ez a 3. évadból van? -
#52569 KZ2-t akaruuuuunk :)
-
#52568 LotR: Conquest video kollekció
várom a cuccot és tudom, hogy ratyi sz@r lesz, és nem azért mondom ezt, hogy majd jól meglepődjek, hogy nem, hanem mert láttam milyen hülye az AI, stb...
pandemic fejleszti (sw: battlefront, mercenaries) , szerintem mercs 2 motor, grafika így elsőre 7, harcrendszer kicsit sekélyes, rövidnek ígérkező akár co-op single és egy kb. 8 pontra vehető multi rész... meglássuk!
-
#52567 Pedig már jöhetne, mert annál előbb lesz kint a publikus verzió is. -
#52566 ha a Qore is úgy akarja, idén lesz mellé killzone 2 multi béta remélem.
addig a kz1-et be kéne fejezni, 60%-nál vagyok kb.
ja, hol a mókus hajába van a qore home béta kódom?? -
#52565 Én a GTAIV óta nem hiszek a világmegváltásban játékok terén :D Legalábbis nem merek annyira várni semmit. -
#52564 11.26. FW 2.53
január is erős lesz, skate 2, gyűrűk ura: conquest, február SF4, Killzone 2, Bayonetta... -
Foxhound1980 #52563 hát baszki láttam a minap egy 720p-s KZ2 gémpléjt, nem a szokásos pályán ment hanem valami olyanon amit eleddig nem nagyon mutogattak. Elképsztően néz ki a stuff. Az a képi világ amit az prezentál egyszerűen semmihez nem fogható. -
#52562 Mindenféleképpen kell a lemez. Ha teljesen fel lehetne installálni a játékokat utolsó byte-ig akkor is kéne. -
Jimanszky #52561 Nem rossz, majd megnézem PC-n.Szerintem a God of War 3 meg Killzone 2 lesz világmegváltás, GT5-ről nem is beszélve;)) -
#52560 semmi. de most akkor kell a lemez vagy nem? -
#52559 Akkor félreértettem akkor. Nem rak az fel semmit se. Akkor a hátára is rá lenne írva, hogy ennyi meg annyi hely kell neki és nincs, különben bárki beszophatná, hogy nem megy neki. -
#52558 1. Úgy, hogy felinstallálód a letöltött tartalmat. Így akármelyik accountból elérhető elvileg.
2. A színe.
3. Mert anélkül nem tudsz játszani.
Bocs a hülye válaszokért :D -
Foxhound1980 #52557 Micsoda? A Drake? Te a Falloutból csináltál képet, itt van fotó is elöttem. -
Foxhound1980 #52556 Thriller. Heavy Rain mellett a 2. (vagy az elő, kinek mi) világmegváltás.
KATT -
#52555 Sziasztok! Ide is felteszem kérdéscsomagomat mérlegelés elborításához.
1 : (PSN Tudom, hogy ide regelhetnek kis országunk fiai csak storeba nem.) Ha a gépen 2 accot használok és mondjuk extra cuccokat töltök le a játékokhoz akkor hogy viszem azt át a ténylegesen játékra szánt "hazai" acc-ra?
2 : Nem óhajtok háborút genereálni de most tényleg. Mi a különbség? Árban nem rossz már ez sem de játékok (pláne Magyar felirat/szinkron) terén kissé idegenebb nekem.
3 : Játék "install" ezezmi? És minek? Nem kell a lemez játékhoz vagy mi?
UI: Nem szeretnék "Olvasd el a FAQ-t" válaszokat kapni. Tapasztalatból kell nekem a válasz nem "netrő összeolvastam biztos jó"...
-
Jimanszky #52554 Valamennyit biztos hogy felrak a gém. -
#52553 nekem annyira nem jött be a dark knight, 8 gigás 720 rip 19" lcd-men azért nem volt rossz, tévére már nem raktam ki a képet (dvi-hdmi) mer lusta voltam ágyból nézni :D
dead space magyar felirattal az igazi, demóban sajna nem lesz olyan rész szerintem, ahol zero-g-ben és vákuum-ban vagy O_o
PS télen az igazi, jól fűt.
Killzone 2-meg multi miatt lehetne install. Ja, topik gazdát banner ügyekben meg kéne keresni. -
#52552 Dehogynem, múltkor csináltam is róla képet :D
-
Jimanszky #52551 Ez milyen gém??? -
Foxhound1980 #52550 Game databan nem mutat semmit. -
SlickAdam #52549 szerintem játékindításkor ideiglenesen felpakol pár megát vinyóra, ugyanis elég sokáig tölt az elején. de lehet nem. -
Foxhound1980 #52548 Lehetséges de passzolom ezt. Egyet biztosan tudok: ha a végét járja, ha nem én megyek az Alan Wake megjelelnése elött 1-2 nappal egy 360-ért. -
Jimanszky #52547 4 órája szedem, 80%-on van:DD.Jó lesz a kövi év már látom.Uncharted 2, egyre jobb multiplatformok, olcsóbb gémek.. -
Jimanszky #52546 Ez igaz, de ugye egyre jobbak rá a programok, X360-nak már lassan ez a vég, PS3-ban meg azért van még tartalék.Nem flémkeltés, csak én így látom.