89387
PlayStation3
  • OliApa
    nem olvasol e-mailt????????
  • tomi890125
    feladtad a joyt? :D amúgy lehet ez a bill és érdekelni :DD
  • OliApa
    Nekem egy ilyen van eladó, 2x volt kézben. Tapipados, a Logitech Mediaboard direkt a PS3-hoz készült, természetesen vezeték nélküli.

bővebb infó

vagy még itt
  • OliApa
    A game.co.uk-n a Gran Turismo Prologue 10 £ alá ért.

katt ide
  • Ombika
    Most is van sok vezetek a ps3 es routered kozott csak lathatatlan! :)
  • Christian88
    Hello!Nagyon nem vagyok képbe mostanában milyen új játékok jöttek vagy jönnek ki.Esetleg tudnátok ajánlani?(ne sportot)
    köszi Chriss
  • Papesz
    Tökmindegy. Egy router 5-10 ezres kategória. Nekem speciel wifi-s van, nem szeretem a kábelrengeteget.
  • pero001
    Szevasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ps-en szeretnék ugye multizni és ugye ahhoz kell net is...Hogy érdemes rákötni?Kábel vagy router-el? ha router akkor melyik az amit már meg éri venni?

Kössz előre is
  • svédcsepp
    pacsker

Érdekelne billentyűzet meg egér ps3hoz.Tudtok helyet,ahol jó áron hozzá lehet jutni?
  • predator0
    Szerintem egy és ugyanaz mindegyik.
  • brodix
    mármint az issue-nek,vagy a security-nek?
    Mindkettőt azért hívom így,mert store-on így voltak írva.
    Különben még1x THX a lot :D
  • predator0
    Igen, amúgy a hivatalos neve CVV2 vagy CVC2 kód :D
  • brodix
    akkor tulajdonképp ugyanolyan,mint más kártyánál a security code?
  • predator0
    Igen az. Bocs, hogy ezt elfelejtettem odaírni.
  • brodix
    ja,és ez az issue number?
  • brodix
    Az UK Store-on van csak Maestro
    Predator0: THX a lot!
  • tomi890125
    holnap el ne felejtsd feladni :P :D
  • cloud.strife
    Hong Kongi store esetleg?
  • predator0
    Pedig az.
    brodix: A hátoldalán kell az aláírás résznél az utolsó három számjegy. Mint itt. A többit jól tudtad.
  • OliApa
    Az ott nem fog menni. Probald az USA storet. De nekem is csak Visaval ment az USA.
  • jaszy
    Ez nem az...
  • brodix
    hello!
    UK Store-on akarok venni Echochrome-ot Maestro kártyával,de nem nagyon tudom,hova mit írjak
    Cardholder's name: hát ezt éppenséggel tudom
    Card number: ezt is
    Expires on: ezt csak sejtem:mikor jár le a kártya
    Started on: ez gondolom az,hogy mikor készült a kártya
    Issue number: na ezt nem tudom
    Legyetek szívesek segítsetek!
  • ztahity
    Nézegettem róla videókat, és sokkal jobbnak tűnik, mint a fragfx. Leginkább azért, mert nem kötött az egér és billentyűzet, hanem olyat teszek rá amilyet akarok. Faccán programozható melyik gombbal lehessen irányítani.
  • ztahity
    Inkább leírom rendesen. http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=717
  • ztahity
    Kapni itt lehet, de sajna nem olcsó!
  • Wild007
    Ez a kérdés engem is érdekelne, kinek hogy jött be az xfps??? Én is gondolkozok rajta hogy veszek egyet, csak nem tom mennyibe kerül és hol lehet kapni? Üdv
  • ztahity
    Csak a 60 gigabájtos vezió, amit nehéz már találni újonnan!
  • Hut
    Hello aszszeretném kérdezni hogy ugye a ps3 játsza a ps2 játékait?
  • ztahity
    Hali! Ezzel a készülékkel olyan hatást lehet elérni mint a fragfx-el?xfps rateup adapter Mi a véleményetek róla? Volt már valakinek?
  • lowdog
    az nmtfórumos arcok szerint ha átnevezik az MKV-t WMV-re akkor működik, azt írják, több 720p és 1080p múvival kipróbálták. sőt állításuk szerint az újabb 4.4.6-os szoftverben már átnevezésre sincs szükség

namost erről nem tudom mit gondoljak, nehezen hiszem hogy tényleg megy, főleg hogy nincs említés az MKV támogatásról a gyártó honlapján

a másol lehetőség egy WD mybook world lenne, ushare-el, amit kicsit bonyolultabb összerakni, viszont olcsóbb... de ha menne a TwonkyMedia-s megoldás, eccerűbb lenne nekem, nem akarok gányolni!

szóval még mindig érdekel van-e valakinek hasonló eszköze és tapasztalata erről :)
  • predator0
    Igen, ez egy lényeges szempont, hogy magát a videót át tudja-e alakítani lejátszás közben, különben ha támogatná sem érne semmit. Erről viszont nem olvastam, és az sem erősít meg, hogy a termék oldalán a DivX-et emelték ki, aminél sokkal "jobb minőségű" formátumokat kezel a PS. Mondjuk akár a sima VOB.
  • brodix
    de igen valószínüleg ,de nem hiszem,hogy kölcsönadnák.
  • lowdog
    köszi hogy megnézted!

bár a hivatalos oldalon ez nincs fent, networkedmediatank.com-on olvastam hogy működik a lejátszás, bár nem PS3-al próbálták. igazából nem egyértelmű számomra hogy ez a módszer csak olyan eszközön működik ami amúgy is támogatja az MKV-t (mint a fent említett PCH), vagy menne pl PS3-al is...
  • predator0
    Családban nincs senkinek olyan bankkártyája, amit az USA store elfogad? Egyszerűbb lenne először ezt megprobálnod.
  • brodix
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon megszeretném venni az echochrome-ot,de nincs bankkártyám.
    Valahol olvastam,hogy már csináltak olyat,hogy valakinek megvolt egy játék,megmondta vkinek a user nevét és a jelszavát,aki letöltötte,és akinek megvolt a játék,megváltoztatta a jelszavát,akinek meg elküldte az adatait kifizette.Tehát vkinek nincs meg az echochrome?fizetnék plusz pénzt is a fáradozásaiért, a pénzt pedig postán elküldeném
    ha valaki benne van,pls írjon pm-t!
  • predator0
    Én nem használtam, viszont megnézve a benne lévő media sharing progi nem kezeli az MKV fájlokat. Amúgy a linken amit másoltál csak a DivX filmeket emelték ki. "With the upgraded TwonkyMedia version 4.4.4, the popular DivX video can be streamed to Sony PS3 from NAS."
    Content formats
    * Music: MP3, WMA, WAV, 3GP, M4A, MP4, LPCM, Ogg Vorbis, FLAC, MP2, AC3, MPA, MP1, AIF, ASF
    * Photo: JPEG, PNG, TIF, BMP, GIF
    * Video: MPEG1, MPEG2, MPEG2-TS, MPEG4, AVI, WMV, VOB, DivX, 3GP, VDR, ASF, MPE, DVR-MS, Xvid, M1V, M4V
    * Internet Radio: vTuner, Shoutcast
    * Playlists: WPL, PLS, M3U
  • lowdog
    jóreggelt

használ valaki ehhez hasonló UPnP A/V média szervert MKV lejátszára PS3-on?

üdv
  • predator0
    A full version with no time expiration sponsored by advertising.
    Néha beugrik a képbe Obama, hogy halálra ijesszen :D
    Töltheted nyugodtan.
  • ztahity
    Általában az ilyenek tele vannak kémprogramokkal. Asszem! Ha valaki tudna nekem adni Home-hoz egy kódot, nagyon megköszönném! Bár sokat nem értek el vele, de ezt tudom cserébe ajánlani! :) Légyszíves! Privátban írjon aki tudna! Előre is köszi!
  • EmThor
    ingyen letölthető area 51 PC?

tom h szemét, de ha minden igaz teljes verzió és ingyen van, legálisnak tűnik