89387
PlayStation3
-
#52946 persze -
#52945 Quore-s Home béta kódot már kaptatok? -
#52944 Biztos szólnak majd.... sokan... -
#52943 Csőő mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy ha van valami alapgép-árcsökkenés, akkor szóljatok, mert itt a karácsony, és kéne egy PS3 -
#52942 prince of persia eredeti verzió tapasztalatok, inkább ez!
héten meg idei utolsó Qore, nyilván vmi zsíros ajándékkal, valószínű nem Killzone 2 béta sajnos, de eddig minden Qore-os (höhö :) bétát megkaptam, kipróbáltam, pl. olyat is amire esélyem se lett volna (home, usa előrendelői béta, stb.) -
#52941 nekem a ps3 többet jelent :P :) -
#52940 egy darab műanyag, némi alu + elektronika (na ezt kell megfizetni, ahogy a tévéknél is) ahogy akármelyik konzol volt, van és lesz -
#52939 nálam is elférne egy xbox.. :) -
#52938 Nem túl szépek. Macskajátéknak elmegy :D Mennyibe fáj? -
play-asia-ról. közös rendelés, vki? -
#52936 Súlyos!;))) -
Jimanszky #52935 Nem csúnya... -
yakuza 3 ingame story
yakuza 3 adventure -
#52932 Az a tőr az Árnyékból van?? Tök olyan :) -
#52931 Talan par HSZ-t kellett volna olvasni vissza! -
ztahity #52930 Uncharted 2 video Ha esetleg még valaki nem látta. -
Jimanszky #52929 SZVSZ a legjobb Batman film miatt tolták el és nem buzi a főhős -
Papesz #52928 Neked is Deutsche Post matrica volt a borítékon?
Egyébként azért nem a Game-ről rendeltem, mert kábé 2500 forint volt a különbség. -
#52927 A jatekaim.hu link hova lett?? -
#52926 Az uj 2.53-as fw milyen pluszt tartalmaz? Csak a full kepernyos flash videot? -
#52925 Én sehol nem hallottam ilyenről, még külföldi fórumokon sem. Leszámítva a blu-ray olvasófej meghibásodásokat, de ezeket eddig is tudtuk.
Nem is kell már sokat aludni addig az Uncharted 2 trailerig -
#52924 Megrendeltem csütörtökön a PS3 bill. és tegnap délután megis kaptam. (7124 Ft volt szállitással.) Nagyon jó! Elején bénáztam, nem vettem észre a bekapcsoló gombot... -
#52923 uncharted 2: among thieves
senki többet 3adszor :)
amúgy hallott vki közületek felrobbanó BD meghajtókról? mert kábé godzillával valódiságával van egy színvonalon a téma. én meg nem vagyok fanboy. nincs xbox fóbiám, tök jól eljátszok vele, sokaknál sajnos nem így van. a fóbia a jó szó, sokaknak Playstation fóbiájuk van, csak nem jönnek rá, hogy ez mennyire felesleges dolog. Ha el tudnám tartani, lenne boxom is, de másra is kell a pénz, ez van. Pl. Szilmarillokra :) Vagy akár egy kiló jól átsült fehér kennyérre reggel. -
szokal #52922 PSNetwork Card kérdésre visszatérve nincs tapasztalatotok?
Nos? Senki többet, harmadszor? :)
-
#52921 Azért még lehet, de szerintem amekkora különbözete néhány helyen már nemigen éri meg. -
#52920 5500ért újonnan itthon is lehet hozzájutni a cucchoz, akár felém is, ha priviztek.
-
#52919 Sajnos az csak nyáron:( Eltolták a filmmel együtt a buzi Batman miatt. -
#52918 A batman játék az akármelyik lehet.
kicsit pontossabban máskor!!!
Én képben vagyok...csak nem tudok gondolatból olvasni. -
#52917 Szerintem nem a Lego Batmanre értettem, hanem Batman: Arkham Asylum-ra. Az viszont jövő év nyarán jön, ahogy a legújabb Harry Potter játék is. Képben vagy keményen :D -
#52916 már kint van.
A harry potter nemsoká jön -
kosta #52915 A batman játék mikor jön ki? szeretnék valami játékot karira de nem találtam eddig semmi érdekfeszítőt..valaki valami tipp? -
AnonymouS #52914 Hi, én onnan rendelem nemrég egy Uncharted-it és a Force Unleashed-et, amikor megjelent. Két nap különbséggel postázták, az első pár nap alatt megjött a másik negyven (40!!!) nap alatt jött ki, közben folyamatosan tárgyaltam a customer service-el, akik 30 napig nem voltak hajlandóak utánanézni a rendelésnek, merthogy elvileg azt nem tudják addig és utána is még postázgatni akartak mindenféle kinyilatkoztatásokat, hogy nem érkezett meg. Szerencsére az utolsó pillanatban megjött a cucc... Inkább a Game-ről rendelj legközelebb, ha csak pár font a különbség - szerintem. -
Papesz #52913 A TheHut-ról rendelt már valaki? Mennyi volt a szállítási idő?
Nekem 10 nap volt (én egy kicsit soknak érzem), ráadásul egy Deutsche Post matrica is található a borítékon jó nagy PRIORITAIRE felirattal. Most ez hogy? -
#52912 Hallottam valami átalakítóról is,de az horrorszerű 25 ezres nagyságrend
Nem tudom mi érné meg jobban egy bill meg egy egér ps3hoz vagy az átalakító?! -
#52911 Ja, mar latom... -
#52910 De ez a használt ára! Az új az 17,61 font! -
#52909 pmre majd válaszolj :P -
#52908 Nem probaltam meeg, nics PC-m, de valoszinu. Holnap kiprobalom. -
#52907 PC-hez jó? -
#52906 igazából semmi nem veszem észre sokszor! :P