89387
PlayStation3
-
#52865 Csak az egyik régióhoz jó. -
#52864 home nem akar beengedni, a kuuuuuurva.. a kódot kaptam. miért nem enged be? :-s -
szokal #52863 A bankkártyámat csak nem akarja elfogadni a Store. Végső megoldásként a PSN Card jutott eszembe (ebay-en is lehet venni). Valaki próbálta már ezt Store vásárláshoz? Működik gond nélkül? Mik a tapasztalatok?
Köszi. -
#52862 Máma szarakodott a HOME.
,,Waiting for the server" pár percig vártam, a háttérbe minden ment tovább, csak épp én nem tudtam semmit se csinálni. Utána meg ugrált a kép össze-vissza. Végülis csak újra kellett indítanom.
Egyébként akkor tizenötödikén vagy harmincadikán fog megjelenni a teljes, ugye? jó lenne. :) -
#52861 Benned egy Enigma veszett el :D -
ztahity #52860 ?????! im?dom az ilyen j?t?kokat! most jobban ideges?t, hogy nincs kodom! pc-n is szoktam ?gy j?tszani -
#52859 igazából ez csak egy online szórakozás virtuálisan! én pl ma egy holland sráccal tök jót sakkoztam, tehetséges volt, és amellett hogy vesztésre állt nem lépett ki a játékból, hanem próbált küzdeni :) jó móka a billiárd is meg a bowling, ez igazán akkor jó ha pl baráti társaság összejön a homeba és mehet a bilcsó a kényelmes fotelből :D -
ztahity #52858 Nagyon érdekel mit láthattok ott :) -
ztahity #52857 A helyzet az, hogy én nem kaptam semmit e-mail-ben. :( Kell valamit tenni érte, vagy csak szimplán én nem vagyok kiválasztott? :) -
ztahity #52856 kossz a valaszokat -
#52855 Nagyszerű! Köszönöm a gyors választ! -
Papesz #52854 Kiviszik házhoz, de ha nem vagy otthon, hagy a postás egy értesítést és bemehetsz érte. -
#52853 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ,hogyha a game.co.uk -ról rendelek , azt kihozzák házhoz vagy be kell menni a postára? Vagy hogy működik? Nekem személy szerint a második lenne jó ,mert délelőttönként nem érek rá. -
#52852 Ideális esetben pont arra vannak, hogy kifeküdj. Ráadásul ez neked ingyen történt. There is no place like Home :D:D -
#52851 Hat ja. Priviben szerencsesebb lett volna... Nekem mar megvolt, minek 2? 2x10 percet voltam fent oszt' annyi. De attol a kurvatol kifekudtem jol... -
Jimanszky #52850 mkv2vob -
#52849 többszemélyes játékmód lehet 2en osztott képernyőn vagy többen online nyomni mondjuk mint a resistance2ben -
#52848 Én először rád gondoltam...! :-) Főleg miután láttam, hogy milyen kis poéos kedvedben vagy! :-) Egyébként lehet, hogy megelőztek! :-(
Ha esetleg valaki még rendelkezik egy felesleges Béta kóddal...
Gondolom a többit kitaláltátok! :-) Priviben, ha lehet! -
#52847 E-mail-ben kuldik, az #52824-ben meg Tomi leirta, hogyan kell buzeralni. -
#52846 Akkor valaki mar lenyulta. -
ztahity #52845 Látom sok a kérdés és nem foglalkozik vele senki. :) -
ztahity #52844 Még egy utolsó kérdés! A játékoknál látok egy írást. Ez a Co-op kompatibilis (2-8 játékos). Ez mi lenne? -
#52843 Mivel alakítottad át? mkv2vob tudja vágni simán. -
ztahity #52842 A home-hoz hogyan szereztetek kódot, és ez hogy működik? Valaki légyszíves mondja el! -
#52841 van mkv-ban is, mert átalakitottam, csak nemtom mivel ketté vágni, a tversity pedig nem hajlandó működni -
#52840 Erről fogalmam sincs. Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha a film mkv-ben lenne meg. Arra ezernyi alternatíva létezik. vob fáljra viszont nem találtam használha cuccot. -
ztahity #52839 Hello! Ez mi is akar lenni és hogyan? -
#52838 Nem tudom,hogy ezt mennyire szabad írni,inkább spoiler-ezek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon megszeretném venni az echochrome-ot,de nincs bankkártyám.
Valahol olvastam,hogy már csináltak olyat,hogy valakinek megvolt egy játék,megmondta vkinek a user nevét és a jelszavát,aki letöltötte,és akinek megvolt a játék,megváltoztatta a jelszavát,akinek meg elküldte az adatait kifizette.Tehát vkinek nincs meg az echochrome?fizetnék plusz pénzt is a fáradozásaiért, a pénzt pedig postán elküldeném
ha valaki benne van,pls írjon pm-t! -
#52837 Egy pár embert ma délután már addoltam ps3-on.:) néhányan már el is fogadták.
Az előbb próbáltam store-on vásárolni de nem fogadta el a cibzZzzz kártyámat...se a simát se a netes kártyát, vmi más módon nem lehetne ezeket megvenni?
Mert van egy ps3 kamerám aztán azt a free progit már megúntam:D. -
#52836 vob.. -
#52835 Milyen kiterjesztésű a film? -
#52834 progira gondoltam szépfiúk :P -
#52833 LOL -
#52832 Köszi, de nem működik! Valami baj van! Próbáltam UK, USA, JP. USA-n azt írja, hogy nem jó a kód, a másik kettőn meg error és zárójelben valami szám! :-( Lehet valaki megelőzött! :-(
Ha esetleg lenne még valakinek kettő, akkor priviben küldje már el, mert most nem leszek pár órát gépközelben és nem szeretnék lemaradni a kódról!
Előre is köszönöm! -
#52831 ez 1xre ment!
ment privi. -
#52830 pl. flex. -
#52829 olló? vagy ha kemény tokos akkor felx :) -
#52828 mivel tudnák ketté vágni egy hd filmet? -
#52827 oli neked meg ment a válasz pm :P -
#52826 Jovan, csak vicceltem.