89387
PlayStation3
  • OliApa
    Csak az egyik régióhoz jó.
  • aabelus
    home nem akar beengedni, a kuuuuuurva.. a kódot kaptam. miért nem enged be? :-s
  • szokal
    A bankkártyámat csak nem akarja elfogadni a Store. Végső megoldásként a PSN Card jutott eszembe (ebay-en is lehet venni). Valaki próbálta már ezt Store vásárláshoz? Működik gond nélkül? Mik a tapasztalatok?
    Köszi.
  • erik10
    Máma szarakodott a HOME.

,,Waiting for the server" pár percig vártam, a háttérbe minden ment tovább, csak épp én nem tudtam semmit se csinálni. Utána meg ugrált a kép össze-vissza. Végülis csak újra kellett indítanom.

Egyébként akkor tizenötödikén vagy harmincadikán fog megjelenni a teljes, ugye? jó lenne. :)
  • predator0
    Benned egy Enigma veszett el :D
  • ztahity
    ?????! im?dom az ilyen j?t?kokat! most jobban ideges?t, hogy nincs kodom! pc-n is szoktam ?gy j?tszani
  • tomi890125
    igazából ez csak egy online szórakozás virtuálisan! én pl ma egy holland sráccal tök jót sakkoztam, tehetséges volt, és amellett hogy vesztésre állt nem lépett ki a játékból, hanem próbált küzdeni :) jó móka a billiárd is meg a bowling, ez igazán akkor jó ha pl baráti társaság összejön a homeba és mehet a bilcsó a kényelmes fotelből :D
  • ztahity
    Nagyon érdekel mit láthattok ott :)
  • ztahity
    A helyzet az, hogy én nem kaptam semmit e-mail-ben. :( Kell valamit tenni érte, vagy csak szimplán én nem vagyok kiválasztott? :)
  • ztahity
    kossz a valaszokat
  • Disk
    Nagyszerű! Köszönöm a gyors választ!
  • Papesz
    Kiviszik házhoz, de ha nem vagy otthon, hagy a postás egy értesítést és bemehetsz érte.
  • Disk
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ,hogyha a game.co.uk -ról rendelek , azt kihozzák házhoz vagy be kell menni a postára? Vagy hogy működik? Nekem személy szerint a második lenne jó ,mert délelőttönként nem érek rá.
  • predator0
    Ideális esetben pont arra vannak, hogy kifeküdj. Ráadásul ez neked ingyen történt. There is no place like Home :D:D
  • OliApa
    Hat ja. Priviben szerencsesebb lett volna... Nekem mar megvolt, minek 2? 2x10 percet voltam fent oszt' annyi. De attol a kurvatol kifekudtem jol...
  • Jimanszky
    mkv2vob
  • Győri Devi
    többszemélyes játékmód lehet 2en osztott képernyőn vagy többen online nyomni mondjuk mint a resistance2ben
  • Csabesz100
    Én először rád gondoltam...! :-) Főleg miután láttam, hogy milyen kis poéos kedvedben vagy! :-) Egyébként lehet, hogy megelőztek! :-(

Ha esetleg valaki még rendelkezik egy felesleges Béta kóddal...
    Gondolom a többit kitaláltátok! :-) Priviben, ha lehet!
  • OliApa
    E-mail-ben kuldik, az #52824-ben meg Tomi leirta, hogyan kell buzeralni.
  • OliApa
    Akkor valaki mar lenyulta.
  • ztahity
    Látom sok a kérdés és nem foglalkozik vele senki. :)
  • ztahity
    Még egy utolsó kérdés! A játékoknál látok egy írást. Ez a Co-op kompatibilis (2-8 játékos). Ez mi lenne?
  • predator0
    Mivel alakítottad át? mkv2vob tudja vágni simán.
  • ztahity
    A home-hoz hogyan szereztetek kódot, és ez hogy működik? Valaki légyszíves mondja el!
  • aabelus
    van mkv-ban is, mert átalakitottam, csak nemtom mivel ketté vágni, a tversity pedig nem hajlandó működni
  • predator0
    Erről fogalmam sincs. Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha a film mkv-ben lenne meg. Arra ezernyi alternatíva létezik. vob fáljra viszont nem találtam használha cuccot.
  • ztahity
    Hello! Ez mi is akar lenni és hogyan?
  • brodix
    Nem tudom,hogy ezt mennyire szabad írni,inkább spoiler-ezek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon megszeretném venni az echochrome-ot,de nincs bankkártyám.
    Valahol olvastam,hogy már csináltak olyat,hogy valakinek megvolt egy játék,megmondta vkinek a user nevét és a jelszavát,aki letöltötte,és akinek megvolt a játék,megváltoztatta a jelszavát,akinek meg elküldte az adatait kifizette.Tehát vkinek nincs meg az echochrome?fizetnék plusz pénzt is a fáradozásaiért, a pénzt pedig postán elküldeném
    ha valaki benne van,pls írjon pm-t!
  • Banano
    Egy pár embert ma délután már addoltam ps3-on.:) néhányan már el is fogadták.
    Az előbb próbáltam store-on vásárolni de nem fogadta el a cibzZzzz kártyámat...se a simát se a netes kártyát, vmi más módon nem lehetne ezeket megvenni?
    Mert van egy ps3 kamerám aztán azt a free progit már megúntam:D.
  • aabelus
    vob..
  • predator0
    Milyen kiterjesztésű a film?
  • aabelus
    progira gondoltam szépfiúk :P
  • Smuge
    LOL
  • Csabesz100
    Köszi, de nem működik! Valami baj van! Próbáltam UK, USA, JP. USA-n azt írja, hogy nem jó a kód, a másik kettőn meg error és zárójelben valami szám! :-( Lehet valaki megelőzött! :-(

Ha esetleg lenne még valakinek kettő, akkor priviben küldje már el, mert most nem leszek pár órát gépközelben és nem szeretnék lemaradni a kódról!

Előre is köszönöm!
  • OliApa
    ez 1xre ment!

ment privi.
  • OliApa
    pl. flex.
  • tomi890125
    olló? vagy ha kemény tokos akkor felx :)
  • aabelus
    mivel tudnák ketté vágni egy hd filmet?
  • tomi890125
    oli neked meg ment a válasz pm :P
  • OliApa
    Jovan, csak vicceltem.