PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Már csak egy 10%-os kupon s happy. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Zavvin 15 font.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://www.supergamer.hu/metal-gear-solid-the-legacy-collection-p-213208.html
Pólós ajánlat pedig innen jött, de ahogy látom most már olcsóbb lett itt is:
http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/metal-gear-solid-the-legacy-collection-ps3-ps3
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mik a megkötések a brit acchoz ha nem azzal fizetek elõ plusra?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
· METAL GEAR 2 (MSX verzió)
· METAL GEAR SOLID (voucher kód)
· METAL GEAR SOLID 2: HD Edition
· METAL GEAR SOLID 3: HD Edition
· METAL GEAR SOLID 4: Trophy Edition
· METAL GEAR SOLID: Peace Walker HD Edition
· METAL GEAR SOLID: VR MISSIONS (voucher kód)
· 2db Ashley Wood Bande Desinee HD grafikus novella (Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ennél egy nagyon picivel több info kellene vagy ennyi az egész, plusz a felújított játékok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy ez a legacy nagyon über cucc, már régen ki akartam próbálni az MSX-es részeket, a digitális novel-ek mindig szétfagytak PSP, de már az elsõ képkockákból látszott, hogy pure art!
PS2-õm soha nem volt, nekem ez a cucc egy fõnyeremény és már most érzem, hogy a 100 oldalas artbook ketté fogja hasítani az agyamat 😊
De pl.: akinek van egy HD collection+MGS4 annak valószínûleg nem éri meg...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Quest for Booty - ez mondjuk csak egy rövidebb kedvcsináló ,lényegében a Crack in Time felvezetése
Crack in Time
PSN ID.: Beegabor
Games.co.uk
Meg haver most rendelt valahonnan máshonnan is, csak nem emlékszem rá, mit mondott.
OTP-s Mastercarddal rendelek, de a zavvin lehet elvileg paypal-lal is fizetni - legalábbis ebay store-juk is van, gondolom az oldalukon is lehet.
Általában 3-5 nap alatt megjön a cucc, de érdemes egyszerre több dolgot rendelni és tracked delivery-t kérni.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ratchetbõl van egy Future Trilogy ami PS3-ra jött ki, és annak a része a Tools of Destruction, Quest for Booty és az A Crack in Time.
És kérdeztem már valakitõl, válaszolt is csak már elfelejtettem. 😄
Amúgy tudtok olyan autóversenyzõs játékot mondani amiben 2-en lehet versenyezni offline 2 kontrollerrel, és élvezhetõ? 😄
Paypal kell hozzá,vagy elég a bankártya?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
- A lemezes játékok is installálnak pár gigát, van, ami kötelezõen, van, ami opcionálisan, van, ami csak a mentést tartja a hdd-n. Érdemes minél nagyobb hdd-t tenni bele, nekem kb 80 lemezes játékom cuccai vannak a gépen meg a psn plus játékok, de már kénytelen voltam törölni.
- Ha tudsz külföldrõl rendelni, akkor Angliából érdemes venni a játékokat, a legújabb cuccok pár hónap alatt lemennek 15-20 fontra, míg itthon még mindig 10 e felett vannak.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Havernak használtan vettünk másfél éve, azóta folyamatosan nyúzza, annak sincs baja. Szerintem nem érdemes temetni a fat-et sem, ha megbízható forrásból tudsz szerezni. Csak vinyót kell benne cserélni, 40/80 giga semmire sem elég manapság.
PSN+-ra 1 éves elõfizetés 12-15k. Ezért kapsz egy évben rengeteg ingyen játékot. Minden hónapban változik a kínálat. Jövõ hónapban pl lesz BF3, Saints Row 3, payday stb. 100+k-nyi tartalmat kapsz évente ezért az összegért
Régebbi fajta 320as slim a legjobb szerintem, új gépeknél hallottam 1-2 rossz dolgot, olvasófejjel kapcsolatban stb, de lehet csak szóbeszéd
Játékokat meg onnan, ahol a legolcsóbb 😄 Platinumshopból vásárlok én, ingyenes házhoz szállítás elõrendelésnél és egész korrekt árak.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szeretnék venni egy gépet de igazából nem tudok semmit a konzolokról. Régebben volt egy PS2-õm, de az még kicsit másabb volt mint most a PS3 😄
Szóval elõre is elnézést de elég hülye kérdések következnek most...
- Miért számít hogy hány gigás a gép? Nem lemezrõl játszok már?
- Ahogy olvasgattam pár oldalt láttam hogy az emberek ingyen töltenek le játékot (?) és mindig változik hogy mi az ingyenes? Ez mi, vagy hogy?
- Látom van elég sok féle gép és nem tudom hogy mi köztük a különbség. itt keresgéltem. Persze ha tudtok jobb/olcsóbb helyet akkor jöhet 😊
- és végül; játékot honnan érdemes venni?
Elõre is köszönöm ha valaki válaszol, tudom hogy hülyén hangozhatnak, de majdnem 20 éve csak PC-m van 😄
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Egyébként nekem lassan 6. éve hibátlanul mûködik a 80Gb-os fat-em. (ez a széria már eléggé stabil a dagikból)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
[PC GAMING]