89387
PlayStation3
-
#53107 reward card-on ami pénzt gyűjtesz le tudod vásárolni, működik itthonról az online vásárlásoknál is -
#53106 az a kupon az mire jó?
Egyébként aki Game.co.uk-ról szokott vásárolni ott váráslásért kapunk valami pontot. Azt később le lehet vásárolni? Vagy az csak az angoloknál működik az a cucc, vagy ha online veszem nem is kell reward card? Felvilágosítana valaki? :D -
#53105 Az új Metal Gear
-
Norbi7 #53104 pont most akartam beírni. :) -
Papesz #53103 23,99 a Tomb Raider a ShopTo-n. -
#53102 éjjel oda vissza ment a Mortal Kombat gyűjtő, egyszer volt raktáron, egyszer nem -
Papesz #53101 Ha tényleg csak játékra kell, akkor HD Ready. Alig-alig találni olyan dobozos játékot, ami natívban többet tud a 720p-nél, azaz felesleges a Full HD. Ebben a generációban ez nem is nagyon fog változni.
Más a helyzet, ha aktívan (tehát nem csak 1-2 alkalommal próbaként) akarsz rajta Blu-ray filmeket nézni. Az is gyönyörű lesz HD Ready-ben, de az igazi minősége Full HD-ban jön ki. Viszont akkor 40 col feletti átmérőben gondolkodj. -
Papesz #53100 A Game-en ugrál a Tomb Raider ára, jelenleg megint visszament 25 fontról 40-re. Akinek kell, az legyen résen. -
#53099 ERtem koszonom! MEg 1 kerdes! Ha esetleg en 1080p filmet akarok nezni ps3-rol ugye, mert akkor nemfog csuszni a hang(pcrol megeshetne ) , ha optikai kabelen van osszekotve erositommel, akkor en ezt csak konvertalassal tudom megoldani , esetleg az is kivitelezheto, hogy szamitogeprol olvassa be ps3 halozaton keresztul? -
Foxhound1980 #53098 Az új 39, a használt 19. -
#53097 Mosz ez ekkora 19.99 vagy39.14 szerinted? -
#53096 oksa köszi neked is.. most megint nem tudom mit tegyek XD -
#53095 Köszi Papesz!!! akkor olcsóbban megúszom a dolgot. :) -
#53094 Tehat minimum 50 GBP? 2 jatekot betesznek 1 zacsiba amugy? -
#53093 Aham. Thx! -
#53092 game.co.uk új kupon kód, 5£ @ 50£
soldner-x psn játék
video -
ztahity #53091 Értem. Tehát, szabadon marad az usb. Bár én csak ezért, nem adnék ki majdnem 7000-et! Én XFPS Rate Up Adapter-t fogok venni. Szerintem az valamivel használhatóbb, és még játékban is működik. Igaz több mint egy tízessel többe is kerül. De hát ha fps-el akarok játszani, akkor muszáj. :) -
#53090 az meg milyen kód? és mi az a himmelstummer izé?... -
#53089 hálásan kösz -
#53088 Tökéletesen, majd ha hazaérek csinálok hanyatt képet is. -
#53087 na aláírásomban az új kód -
#53086 Az, hogy nem dugod be az egeret és a billentyűzetet... -
#53085 kösz, R gombok gondolom elérhetőek maradtak...
na megvettem a himmelstummer-t, minnyá próba -
ztahity #53084 Hali! Világosítsatok fel! Ennek mi értelme? Bedugok egy bill.-t, meg egy egeret és ugyanott vagyok. -
#53083 Hát igen. Szokni kell, a bill. viszonylag messze van, át kell helyezni új fogással a súlypontot, közel is vannak egymáshoz, de kárpótol mindenért a gyors bevitel. Kicsi, egy mozdulattal leválasztható, igazi minőségi érzést ad a kütyü kézbefogva. 6.557.- volt postával, néhány nap alatt ideért "páncélműanyag" dobozban, pufizacskóban.
-
#53082 grat, na de milyen rajta gépelni? :) -
#53081 Én a múlt héten cseréltem le a 32"-osat 40"-os FullHD Samsungra. Döbbenetes a különbség. Szinte lemászik a falról... -
#53080 Na. Megjött a Sony keyboard. Érdekessége, hogy a billentyűzet a középső alsó gombbal egérfunkcióra kapcsolható és csak végig kell simogatni ujjal (igazából hozzá sem kell érni, csak 1-2 mm-re felévinni az ujjunkat) és mozog a kurzor. Igényes, patent darab, kopásálló gombokkal, rugós nyelv rögzíti a joyhoz, stabilan áll. Dualshock3 tartja, így a kettő már érezhető súlyú, amit igen szeretek. 3 különféle LED jelzi a funkciókat.
-
Jimanszky #53079 Mijeza pangás gyárekek??Em, amúgy rohadt jó a KZ2 gifed -
Jimanszky #53078 Ennél még a COD1 is szebb:DD -
Jimanszky #53077 Szia!Nekem van egy!!9000ért viheted, alig volt a gépben!Érdekel? -
tukko #53076 Szevasztok! Honnan tudok olcsón hozzájutni Madden Nfl 09-hez? Mindegy, hogy új vagy használt vagy belföldről vagy külföldről kell rendeli! Kösz! -
Papesz #53075 A HD Ready nem tudja megjeleníteni az 1080 jelet, csak fogadja és lekonvertálja. Ennek ellenére én játékhoz a HD Ready-t ajánlom. -
#53074 Nem érthetetlen sajnos. Sok országba, köztük a miénkbe sem szállítanak ki játékszoftvert. Filmet igen. Benne van a FAQ-jukba. -
nyuszmurusz #53073 Helló!
Vásároltatok már az amazon.co.uk-ról játékot? Én próbáltam és nem engedte, viszont blu-rayt már vettem onnan. Ez elég érthetetlen.
A Tomb Raider Underworld 18 font, az eléggé megéri...ha meg lehetne venni. -
#53072 Jeee igaz, mellet nem is figyeltem ,pedig illene! :) -
#53071 Sziasztok...!
Srácok most akarok új tv-t venni ps3hoz... és nem tudom h megéri e full HD-t venni mert a HD readys tv-nek is 1080p-s kompatibilis.... nagyon nem értek hozzá és biztos ez már agyonboncolgatott téma, de megköszönném, ha válaszolna valaki... sziasztok. -
#53070 a jobboldalinak kerekebb az arca, és mellben is jobb a balnál. -
#53069 a két janán szöveg az alján -
tibitoth #53068 meg a uj 60GB ps3 mar par napja. pontosan hoztak meg elottem sms is kuldtek hogy "ma hozzuk a ps3t" :) le7seges hogy halkabb mint az elozo? nekem meg a felesegemnek is az volt az elso benyomas.