89387
PlayStation3
-
#53147 ja -
Jimanszky #53146 Em!Army-t tolhatom mással online coopban? -
#53145 PoP-ban bármikor lehet skin-t váltani? -
#53144 jaaa az más tészta :D -
mrzsul #53143 ezt értam csakhogy a film HDben van és mkv amit ugyebár a PS nemvisz. Van rajta angol és magyar hangsáv. mk2vobbal próbáltam átalakítani, és csinált nekem egy több mint 5 GBos filet ami 14 perces és nemtudom a hangsávot átváltani magyarra. Ezért kéne vmi jobb progi. Amúgy eddig az mk2vob minden filmnél működött de ez valahogy nemtetszik neki. -
#53142 ps3on lehet váltani hangsávot, legalábbis én leszedtem 2 hangsávval a Madagaszkár pingvines karácsonyi kisfilmjét hdban, és a ps3on tudtam hangsávot váltan anélkül hogy előtte a pcn bármit is alakítottam volna a filmen -
mrzsul #53141 Heló!!! Leszedtem az elit alakulat című sorozatot HDban. A kérdésem hogy milyen programmal tudnám átalakítani úgy, hogy az angol és a magyar nyelv is megmaradjon????? Az mk2vobot próbáltam de csak 14 percet alakított át és ott sem lehet nyelvet választani. Kérlek segítsetek!!! Köszönöm!!! -
Jimanszky #53140 Öcsém!!!16,5 font postával thehut-ról a The Dark Knight!!!Már csak az a kérdés, hogy van e rajta magyar felirat.Szinkron el lett qrva nem kicsit!!.Vszínű csak kedden jön meg a Tomb raiderem, már nagyon várom.Biztos fajaJa meg cseréltem Forma1-et Army-ért, majd asszonnyal lövöldözünk egyet:).Egyébként nagyon jó coop-ban!Szerintem etalon a stílusban! -
Wild007 #53139 Hát valami értelmesebb demót is feldobhatnának már! Dead Space óta semmi új,és hát előtte sem volt valami jó felhozatal, főleg a Moto gp-vel. Azért egy NFS-t vagy egy új COD-ot elviselnék store-on. De lehet hogy csak túl nagyravágyó vagyok....:S Üdv -
#53138 nemtod mennyi lesz a lumi? -
#53137 PSN USA megjelenések
- December 11: Lumines Supernova - zsír, fogalmam nincs milyen, de 1millió légy nem tévedhet
- December 18: Crash Commando - ha lesz demó és talán, 2D menni lőni
- December 23: Savage Moon - Fuck Yeah, pixeljunk monsters 3D-ben és sci-fi!
-
#53136 várom nagyon a luminest :) -
#53135 új rendszeres playstation.com műsör a heti BD megjelenésekről, PSN tartalomról
-
#53134 Az idiótája. -
#53133 500féle tengeri állatot lehet megkeresni az Aquanaut's Holiday-ben -
anonym21 #53132 katt -
#53131 Trine
video ugyanitt, PSN (& PC) fantasy ügyességi\logikai játék, jövőre jön és nagyon ötletes!
Lumines Supernova PSN
video + LBP skin -
#53130 kösz, ennek csak az elejét mertem elolvasni :D többit remélem hétfőn -
#53129 De jó, hálásan köszönöm a válaszod! -
#53128 de hogy? A honlapon azt írja hogy csak UK vásárlók, és UK irányítószám (jó gondolom ez nem nagy cucc) mert akkor gondolom ki se küldik a kártyát. -
#53127 Én is rendeltem a múltkor több játékot és ugyanezt csinálta. Szétszedte őket, meg össze-vissza írta ki az állapotukat, de egyben jött meg. Szerintem ne aggódj, valszeg ez az új rendszer még nem az igazi. -
#53126 A békesség kedvéért berakhattak volna egy menüt a new game rányomása után, hogy akarod-e ezt, vagy sem :) -
#53125 Nem lehet meghalni a játékba, ha csata közbe a csaj ment meg akkor visszagyógyulja az ellenfél amit levertél rajta. Szvsz jó hogy nem lehet meghalni, nem kaptam még sehol se idegrohamot; de pont ez ami miatt a HC gamerek sírnak, mert így a végigjátszás nem 100 óra + és 2 doboz nyugtató, hanem ~20óra. -
#53124 Amúgy még vannak benne skinek, de csak a helyük látszik. Játék közben nem lehet váltani, csak a főmenüben.
Első 4-5 óra alapján: Nem lehet benne meghalni (vagy csak nekem nem sikerült). A csajszi mindig kiment a bajból. Eltévedni sem lehet, mert van rá külön gomb, ami mutatja az utat. Ezért rohadt könnyű.
A kombók jók, bár csata nem nagyon van benne és az is mindig csak egy ellenféllel.
Ha sikerül meggyógyítani egy helyet a gonosztól, akkor utána világítóbizbaszokat lehet gyűjteni, ez mondjuk kicsit nyújtja a játékot.
Töltésképernyő szinte nincs a játékban, kivéve amikor a már felszabadított helyek között teleportálunk. -
Jimanszky #53123 Szerintem 14-15 körül, én mintha azt olvastam volna.. -
Jimanszky #53122 Kifogytam:).Még van egy /MGS rajongók ne figyeljenek/ MGS2-m, duplalemezes PS2-re -
#53121 isten vagy kösz, úgy fogom letolni, mint assa 2-t :D -
#53120 van egy 4-es GAME rendelésem.
de nem a régi rendszer szerint dolgozta fel a rendszerük, hanem 4 fele bontotta és nem tudom miért. a 4 játékra a pénzt levonta, de a neten megnézem, akkor azt látom, hogy a ME kifizetve és feladva, a Cod5 kifizetve és becsomagolva, de még nincs feladva, a PoP és a Resi2 meg még csak ki sincs fizetve WTF!
1 hónapja simán 1rendelési szám alá vont mindent, nem értem :\ vagy a rendszerük szar és feladtak mindent egybe, ahogy a józan ész súgná? mert a pénzt e szerint vonták le, még tegnap, amikor a neten még csak ki se fizettem.
help? -
Foxhound1980 #53119 RE5 demó mikó gyün PSN-re? -
#53118 köszi az infot majd leszedem -
#53117 Aki megvette a Prince of Persiát: Főmenüben ha háromszöget nyomunk, akkor bejön az ubisoft oldala, ahol be lehet jelentkezni az ottani accountunkra (regelni is lehet). Ezután pár kattintás és elérhető az Altair skin. (Tévéről fotóztam, telefonnal):
-
kosta #53116 Jim más eladó gémed nincs? -
Jimanszky #53115 ELADÓ MADDEN NFL 09!!!Hibátlan állapot, párszor volt a gépben!!Előreutalással, postát állom, levegőbuborékos borítékban adom fel, elsőbbségivel!!Esetleg csere újabb játékra!!ÁR:8000Ft
PÜ -
Jimanszky #53114 Levonta a pénzt TR-ért, 8200 Ft-ba került gameplayen -
#53113 THX! -
#53112 mi a több? nekem 2db resi2 jött egy borítékban a héten -
#53111 game-ről rendelt valaki többet mostanában? -
Foxhound1980 #53110 LOL Iphone-os Ac!d lesz ami talán megy LIVE-ra és DSi-re is. Sztem. -
Jimanszky #53109 Grat hozzá-irigykedik-:) -
#53108 fasza