89387
PlayStation3
-
#53267 Hi!
Írtam privit! -
#53266 az első magyar killzone 2 béta videoteszt -
#53265 Ezt kicsit bővebben. -
#53264 Hello!
Valahol mintha olvastam volna,hogy ps-n lehet video-t felvenni.
Azt hogy kell csinálni? -
Jimanszky #53263 Ez biztos?Az jó lenne, elég faszányosan néz ki -
#53262 Conquest fórumán írta egy modi, h lesz demó a játékhoz! -
#53261 Van lehetőség valahol online megnézni, hogy milyen trófeákat lockoltam már ki?
(Böngészőből, nem ps3-on) -
#53260 Az le lett töltve:D a firmware is frissítve lett de ettől még a ratyi minőség megmarad, akármelyik 1000ft-os egér türhetőbb mint a fragfx.A műanyag is tiszta bóvli.Megrendeltem tegnap az XFPS-t ahogy megjött FragFx m1 a levesbe. -
#53259 én tettem érte, csak elfelejtették küldeni :( -
#53258 Egyszer volt, kód nem volt :) Legalábbis nekem. Nem mintha tettem volna érte. -
#53257 volt nemrég killzone2 beta, volt valakinek kódja? -
#53256 "Home béta kódot Killzone 2 béta kódra cserélnék, értékegyeztetéssel. Ugyanitt Quore előfizetés eladó + van még két zsák bontatlan, fóliás dió a sarokban." -
#53255 A videon is Logi Mx518-al tolja, nah az mar korrekt eger FPS-re, ha ez tenyleg muxik, akkor pc mar csak FSX miatt marad es email stb! :) -
#53254 Küld már át légyszi priviben! -
#53253 megkaptam 4. home béta kódom, szóval egy azaz 1 darab fölös usa home bétakulcs ajándékba odadom -
#53252 A gyártó honlapján letölthető egy szoftver, amivel be lehet klibrálni PC-alatt, érdemes vele próbálkozni. Februárban jön az újabb verzió, igaz, még az is vezetékes lesz, bár a leírás szerint majd' minden elemét javították. -
#53251 Basszus! Párosújjú patás csuka! -
#53250 Adnék hozzá egy vadi új, wireless Logitech Rumblepad kontrollert, tökéletesen működik PS3 alatt is, de csak PC-n rezeg. Igazi csúcstech kütyü!
-
#53249 kösz, egyelőre jöjjön meg + Altair skin-t be tudjam varázsolni :)
ME-ben jó móka lesz a time trial, főleg netről lekért ghost-ok ellen :)
Ja meg kézikönyvben vannak kamulinkek a városból\ról, mindjárt meg is nézem!
OST csak digitálisban van :\
ha már Nike csuka ->
-
#53248 Aki ezeket benyalja az ezt pláne nem fogja megérteni :D
PoP: Hivatalos oldalon full végigjátszás (szükség nincs rá mondjuk, de legalább ott vannak videók) + a Light Seed-ek helyei. Ez mondjuk hasznos. Nekem most valahol 900 felett van.
Előrendelői kód, amivel új skinek érhetők el: 54585854 (PSL-ről van az info, de már lassan minden oldalon kiírják
-
#53247 sok a tévhit a neten tudod, az egy dolog, hogy Te tisztában vagy az általad megvásárolt gép tulajdonságaival, csak ahogy mondtam, sok a tévedés, csak emiatt hívtam fel rá a figyelmet; a felrobbanó BD meghajtókól kezdve, a "lassú" BD meghajtóig hallani mindent, persze a google a felét se dobja ki, de hát így születnek a városi legendák
amúgy fasza a ME, jó a sztori, OST-t meg kéne venni... gyűjtöm a táskákat, amúgy valami külföldi preorder mellé járt igazi is :\ welcome to Hungary
-
#53246 Elolvastam. Nemértem. Mi a tanulság? Lehetne gyorsabb (gyorsabban telepítene ), jobb hibaaránnyal. Bár nekem ebben a formában sem okozott még egyetlen álmatlan éjszakát sem -
#53245 legalul -> ps3 játékok 8 ropi alatt + 10% netes rendelési kedvezmény
ugyanez MM-ban, csak 10% nélkül.
+ extra karácsonyi akció -
#53244 nem zártam le a makrót, basszá le :)
amúgy meg hiába jön a home... ill. jó, csak magyar accal játszom ott meg nem fogod tudni hómni. de tudom sokan külföldi accal tolják, szal nem lesz gond -
#53243 Vak is láttya :D -
#53242 [nagy][b]amit tudni akartál a ps3 BD meghajtójának képességeiről,
de nem merted megkérdezni
nagyon tanulságos olvasmány, ajánlom mindenkinek, Fox, ki lehetne PSL-re hírezni -
#53241 Nekem a pc már kukában:D Most Frag-Fx-el tolom ,de kurva ratyi a minősége az egérnek ,meg az analók karnak is.Mondjuk még bírja, 1 éve nyüstölöm,de nagyon pontatlan(mondjuk nekem a joypadtól így is sokkal jobb).Most a héten vettem egy logi g5-öst, bill is megvan már ,csak ez a k*rva xfps hiányzik.Lehet Angliából megrendelem. -
#53240 Én is így használom. Amire még nem árt vigyázni, hogy ha magyar hangot állítasz be, akkor ne legyen felirat. -
Norbi7 #53239 Az itteni hozzáértők a következőket ajánlották:
- Video Transcoding: never
- Output File Extension: vob
Én is így szoktam használni és rendben vannak a filmek. Más programot nem ismerek, ami esetleg engedné a több hangsávot. -
mrzsul #53238 Aha. És mire jobb átalakítani??? Mert én mpgre alakítom. -
Norbi7 #53237 A program csak 1 db hangsávot enged hogy a filmen maradjon. A Configuration fülön a Preferred Audio Language-nek állítsd be a HUN-t. -
mrzsul #53236 Heló. Már a múltkor is kérdeztem csak senki nemválaszot. Szóval leszedtem Az elit alakulat c. filmet 720p. Magyar és angol hangsáv is van rajta. A film .mkv formátumban van. Nah miután átalakítom az MK2VOB programmal, hogy vigye a PS3 és kiégetem akkor csakis az angol hangsáv marad rajta. Próbálom átváltani magyarra de nemlehet. Milyen megoldást javasoltok??? Vagy más programot??? Kérlek segítsen akinek van tapasztalata. Köszönöm -
#53235 Ha ezt vki probalta azonnal irja le, mert akkor dobom a pc-t kukaba vegre! :) -
Jimanszky #53234 Progresszív jobb, viszont Killzone 2 támogatni fogja hivatalosan az 1080i-t:).Tedd automatára. -
#53233 melyiket érdemesebb használni.,720p 1080i? -
Jimanszky #53232 Na megjött a 13000valahány pontos
Ez csakis sárgakazettás gépre jön majd -
#53231 Ez wii-re jön? -
#53230 fujj
-
#53229 Tarti, lesz letölthető tartalom, szal úgy vegyél mert nem tudom lesz-e idén magyar store, elvileg tavasszal várható és akkor mint a lengyelek UK-ból vásárolunk -
#53228 Nem tudna valaki kisegíteni egy USA regios Motorstormmal? Adnám a hibátlan EU Motorstormomat meg még valamit.